2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Babası geç gelince yıkayamıyorum çocuğum bu sıcakta nasıl yanıyor kim bilir İnşallah dediğiniz gibi olur

Duş içinde yikamak cok basit oluyor, tek başına da halledilebilir. Bornozunu el mesafemde bir yere koyuyorum. Dusun icine alçak tabure koyup oturuyorum. Bacaklarimin üstüne de muslin örtü seriyorum bebiş kaymasin diye malum balık gibi bacaklarımın üzerine yatırıp önünü arkasını bi güzel yikiyorum. Bacaklarima yine sırt üstü yatirip saçlarını da hallediyorum, misss tabi ben de tamamen islaniyorum. İc camasirlarla giriyorum duşa

Kızlar bebeklere tek seferde kaç ml süt veriyorsunuz biz 3.250kg 29 günlüğüz bugün emzirme hemşiresi en az 90-120ml vermen gerek dedi kafadan acaba az mı veriyorum hissi oluştu gün içinde bazen 60-70ml çıkıyor süt

devamlı ağlıyor aranıyorsa doymuyordur ama emzirince uyuyorsa yeterlidir . her bebek farklı mideleri daha çok küçük
ben sık emzirdiğim için öyle saat başı yapmıyorum uyuyorsa uyandırıp emziriyorum uyanıkken veriyorum iki emiyor burakıyor demmekki aç değil diyorum :)

Yenidoğan rengi sadece pembe mi var? Cinsiyetçi bir yerden bakmıyorum aslında ama farklı renk seçenekleri yok mu diye merak ettim.
Pembe ve yeşil var . Yeşil ara ara stoğa giriyor . Bende trendyolda comotomo satıcısına mesaj attım yeşil istediğimi belirttim. Takipte kalım stoğa girecek dedi. Hemen aynı gün stoğa girdi satın aldım

bende ilk başlarda bebek küvetinde yıkıyordum baktım kucağımda daha rahat ve hızlı oluyor şipşak kucağım da yıkıyorum zaten her gün yıkıyorum bir gün sade su ile ikinci gün saçlarını şampuanlıyorum su kuşu kızım olduğu için Allahtan gıkı çıkmıyor hehe

3.250 kg bebek için 90-120 ml fazla geldi bana. İnternette kiloya göre tüketmesi gereken süt miktarı için bir hesaplama vardı . Her bebek farklı olur tabi ama bu ml fazla gibi. Benim bebeğim 4.400 kg 33 günlük . Her öğünde 80-90 içiyor. Ben 120,ml sağıuorum ama hiçbir zaman bitiremiyor. Ki benim bebeğim sütü seviyor ve kilosu da epey iyi ilerledi( 2800 doğdu, hastaneden 2500 olarak çıktı) . Ama bahsettiğim 2 saatte hir tabi. Sizin hemşireniz 3-4 saatten bahsetmiş olabilir

Kızlar bebeğim ilk kez sesli şekilde güldü. güzel günler yakın , zor günler bitiyor gibi hissettim
Benim oğlumda bikac gün önce gülmüştü aniden olunca şok oldum bı de hamileyken benim gülüşüm değişmişti böyle nefesim yetemiyormuş gibi hııh hıh hııh diye gülüyordumo da oyle gülüyor dikkatimi en çok o cekti gerçekten o an Dünya dursun o anda kalayım istedim Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki bize bu güzel duyguları nasip etti

Güzel taktik biraz daha geçsin böyle deneyeyim ben de Şimdilik babasıyla hallediyoruz kolay oluyor

Çok haklısınız işte ben de fikir olsun diye söyledim

Canım sen nasıl oldun? Çıktın mı hastaneden? Açıkçası hiç ölçmedim. Kilosuna göre doktor söyler diye düşünüyorum. 40 I çıkınca gel demişti.

Kızlar emzik kullanan, özellikle bibs kullanan var mı? Kauçuk olan?

Bir de damaklı mı damaksız mı kullanıyorsunuz?
Bibs kauçuk aldım.ilk günler büyük geldi ucu, almadı .Daha sonra philips soothie aldım ağır geldi taşıyamadı tutamadı.
Bir kaç gündür bibs emzik i alıyor.ben sadece uykuya dalış evresinde verip alıyorum ama.

Canim bizim doktorumuz da yıkamayın demişti . 16. Gün düştü bizimHiç telaş etme.düşecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…