- 3 Eylül 2024
- 294
- 364
- 18
Babası geç gelince yıkayamıyorum çocuğum bu sıcakta nasıl yanıyor kim bilirİnşallah dediğiniz gibi olur
Evet evet ben de yeniyimBurda birbirimize tarifler verelim lütfennnnözellikle benim gibi ilk kez çocuk büyütenler için çok faydalı olur
devamlı ağlıyor aranıyorsa doymuyordur ama emzirince uyuyorsa yeterlidir . her bebek farklı mideleri daha çok küçükKızlar bebeklere tek seferde kaç ml süt veriyorsunuz biz 3.250kg 29 günlüğüz bugün emzirme hemşiresi en az 90-120ml vermen gerek dedi kafadan acaba az mı veriyorum hissi oluştu gün içinde bazen 60-70ml çıkıyor süt
Pembe ve yeşil var . Yeşil ara ara stoğa giriyor . Bende trendyolda comotomo satıcısına mesaj attım yeşil istediğimi belirttim. Takipte kalım stoğa girecek dedi. Hemen aynı gün stoğa girdi satın aldımYenidoğan rengi sadece pembe mi var? Cinsiyetçi bir yerden bakmıyorum aslında ama farklı renk seçenekleri yok mu diye merak ettim.
Zaman su gibi geçiyor şimdiden tarifleri kaydetmek lazımEvet evet ben de yeniyimInstagramda gördükçe kaydetmeye başladım şimdiden
bende ilk başlarda bebek küvetinde yıkıyordum baktım kucağımda daha rahat ve hızlı oluyor şipşak kucağım da yıkıyorum zaten her gün yıkıyorum bir gün sade su ile ikinci gün saçlarını şampuanlıyorum su kuşu kızım olduğu için Allahtan gıkı çıkmıyor heheDuş içinde yikamak cok basit oluyor, tek başına da halledilebilir. Bornozunu el mesafemde bir yere koyuyorum. Dusun icine alçak tabure koyup oturuyorum. Bacaklarimin üstüne de muslin örtü seriyorum bebiş kaymasin diye malum balık gibibacaklarımın üzerine yatırıp önünü arkasını bi güzel yikiyorum. Bacaklarima yine sırt üstü yatirip saçlarını da hallediyorum, misss tabi ben de tamamen islaniyorum. İc camasirlarla giriyorum duşa
3.250 kg bebek için 90-120 ml fazla geldi bana. İnternette kiloya göre tüketmesi gereken süt miktarı için bir hesaplama vardı . Her bebek farklı olur tabi ama bu ml fazla gibi. Benim bebeğim 4.400 kg 33 günlük . Her öğünde 80-90 içiyor. Ben 120,ml sağıuorum ama hiçbir zaman bitiremiyor. Ki benim bebeğim sütü seviyor ve kilosu da epey iyi ilerledi( 2800 doğdu, hastaneden 2500 olarak çıktı) . Ama bahsettiğim 2 saatte hir tabi. Sizin hemşireniz 3-4 saatten bahsetmiş olabilirKızlar bebeklere tek seferde kaç ml süt veriyorsunuz biz 3.250kg 29 günlüğüz bugün emzirme hemşiresi en az 90-120ml vermen gerek dedi kafadan acaba az mı veriyorum hissi oluştu gün içinde bazen 60-70ml çıkıyor süt
Benim oğlumda bikac gün önce gülmüştü aniden olunca şok oldum bı de hamileyken benim gülüşüm değişmişti böyle nefesim yetemiyormuş gibi hııh hıh hııh diye gülüyordumKızlar bebeğim ilk kez sesli şekilde güldü.güzel günler yakın , zor günler bitiyor gibi hissettim
Yeşilini gördüm Hepsiburada'daYenidoğan rengi sadece pembe mi var? Cinsiyetçi bir yerden bakmıyorum aslında ama farklı renk seçenekleri yok mu diye merak ettim.
Güzel taktik biraz daha geçsin böyle deneyeyim ben deDuş içinde yikamak cok basit oluyor, tek başına da halledilebilir. Bornozunu el mesafemde bir yere koyuyorum. Dusun icine alçak tabure koyup oturuyorum. Bacaklarimin üstüne de muslin örtü seriyorum bebiş kaymasin diye malum balık gibibacaklarımın üzerine yatırıp önünü arkasını bi güzel yikiyorum. Bacaklarima yine sırt üstü yatirip saçlarını da hallediyorum, misss tabi ben de tamamen islaniyorum. İc camasirlarla giriyorum duşa
Canım selam cumartesi sabah yolculuğumuz haber vericem dua edin çok korkuyorum
Çok haklısınız işte ben de fikir olsun diye söyledimİnanın daha fazla cihaz istemiyorum. Yaptıpım şey yeterince zor çünkğ ve sürekli bi şeyler alıyorum. Fazlalaşan her cihaz bana yeni iş demek. Yetişemiyorum artıkoda sıcaklığında durmasının bi zararı yoksa öyle vereyim. Başka türlğ benim için çok çok zor olacak. 2 saatte bir gece gündüz sağım yapmak yeterince zor iken bir de o sağdığımı ısıtma meselesi olursa ben pes edip bırakırım çünkü artık yetişmez
Bir sürü liste menüler var elimde sakladığım yollarım ben de burayaBurda birbirimize tarifler verelim lütfennnnözellikle benim gibi ilk kez çocuk büyütenler için çok faydalı olur
Ay süpersinizBir sürü liste menüler var elimde sakladığım yollarım ben de burayayeni güncellenen şeyleri de siz yollarsınız
Araba yolculuğu mu? Bizde ptesi uçak yolculuğu yapacağız. Uçakta ağlamasın diye dua edeceğimCanım selam cumartesi sabah yolculuğumuz haber vericem dua edin çok korkuyorum
Canım sen nasıl oldun? Çıktın mı hastaneden? Açıkçası hiç ölçmedim. Kilosuna göre doktor söyler diye düşünüyorum. 40 I çıkınca gel demişti.Kızlar bebeklere tek seferde kaç ml süt veriyorsunuz biz 3.250kg 29 günlüğüz bugün emzirme hemşiresi en az 90-120ml vermen gerek dedi kafadan acaba az mı veriyorum hissi oluştu gün içinde bazen 60-70ml çıkıyor süt
Bibs kauçuk aldım.ilk günler büyük geldi ucu, almadı .Daha sonra philips soothie aldım ağır geldi taşıyamadı tutamadı.Kızlar emzik kullanan, özellikle bibs kullanan var mı? Kauçuk olan?
Bir de damaklı mı damaksız mı kullanıyorsunuz?
Canim bizim doktorumuz da yıkamayın demişti . 16. Gün düştü bizimKızlar günaydın,bizim göbek bağımız düşmedi bir türlü ya doktora soruyorum normal duser her bebek farkli diyorhala banyo yaptirmadim kordon varken kesinlikle yaptırmayin diyor doktor ve ebeler
Dusun düşün delirecegim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?