Damaklı mı damaksız mı aldınız? Bir de kaç günlük/haftalıkken tutabildi acaba. Ben 3. Hafta vermeyi düşünüyorum ama emin değilimBibs kauçuk aldım.ilk günler büyük geldi ucu, almadı .Daha sonra philips soothie aldım ağır geldi taşıyamadı tutamadı.
Bir kaç gündür bibs emzik i alıyor.ben sadece uykuya dalış evresinde verip alıyorum ama.
Ucu Yuvarlak olandan .şuan 20 günlüğüz bir iki gündür alıyor. Ben hiç vermek istemedim aslında. İlk çocuğum da hiç vermemiştim ama bu miniğim sürekli memede durmak istiyor .emme bitince cekmek zorunda kaliyorum .Doyunca emzik gibi cekmeye geçiyor .uçları yara oldu.emzirirken ciğerim kopuyor resmen.Damaklı mı damaksız mı aldınız? Bir de kaç günlük/haftalıkken tutabildi acaba. Ben 3. Hafta vermeyi düşünüyorum ama emin değilim
Evet dün 9 gibi yıkadık,doyurdum 1 e kadar güzel uyudu 1 de emmek için uyandı sonra tekrar aynı durumBanyoyu akşam yapmayı denediniz mi? Banyodan sonra güzel uyuyorlar gaz vs yoksa
Aynı durumdayız. Ben de ilk bebeğimde vermedim emzik ama kızım şu an özellikle uykuya geçerken meme arıyor hep. Ona emzik olmak güzel ama geceleri mahvoldum artık. Karnı tıka basa tok olsa da aranıyor. Ben de emzik mi alsam diye düşünüyorum, 14 günlük oldu bugün. Biraz daha duruma bakıp alacağım. Galiba bibs damaklı alacağım, emin değilim de. DireniyorumUcu Yuvarlak olandan .şuan 20 günlüğüz bir iki gündür alıyor. Ben hiç vermek istemedim aslında. İlk çocuğum da hiç vermemiştim ama bu miniğim sürekli memede durmak istiyor .emme bitince cekmek zorunda kaliyorum .Doyunca emzik gibi cekmeye geçiyor .uçları yara oldu.emzirirken ciğerim kopuyor resmen.
Dışı kuru ic kismida kuru ama hafif kurumayan yer var icim icimi yiyor yikamak istiyorum kayinvalidemde yikamak istiyor kadın tecrubeli ama ben onay vermeyince napsin bekliyor bide ebeler yıkamayin vs deyince ikilemde kaldimCanım kurumuş mu yoksa hala canlı mı duruyor bizimki ilk gün hastanedeyken balon gibi şişti hemşire gelip 2 mandal daha taktı 3. gün kurumaya başladı 8.gün düştü o sürede 2 kez yıkadık düştüğü günde tekrar yıkadık yıkama sonrasi iyice kuruladik o bölgeyi bu sıcaklarda yıkamadan asla duramazdim biz bile pişiyorken bebişler napsın zaten bı gün yıkamazsam ertesi gün isilikler ve konaklar dip tutuyor bile birde göbek bağının altına ve üstüne gelecek şekilde ağız mendili koydum zıbın değip acitmasin diye son günler çok kuruyup battığı icin huysuzluk yapıyordu bebiş göz merhemi sürdüm içine gelmeyecek şekilde o da çok rahatlattı
Sen yikadin mi peki dusmeden canim?Canim bizim doktorumuz da yıkamayın demişti . 16. Gün düştü bizimHiç telaş etme.düşecektir.
Yaaaa senin bebiş kaç günlüktü, sanki hemen hemen yakın yaşadıklarımız grupta genel olarak, benim ki bgn 29 günlük dün gece babasına sesli sesli gülüyordu, ben diğer odadan duyup koştur koştur yanlarına gittimKızlar bebeğim ilk kez sesli şekilde güldü.güzel günler yakın , zor günler bitiyor gibi hissettim
Benim bebeğimin 28. Günde düşmüştü, eğer düşmeseydi 29. Günde doktor yakacağını söylemişti. Yani 28 güne kadar normal. Yakma işlemi de zor bir şey değil, gümüş nitrat maddesiyle kurutuyorlar göbeğini. Biz 15 güne kadar beklemiştik hala düşmeyince göbeğini koruyarak bölgesel olarak yıkamıştık.12 günlük olduk canim,ben dogum yaptigim yerdeki ebelere saglik ocagindaki ebelere ve cocuk doktoruna sordum yikama dedi hep
Anne olmak ne endiseli yolmus ya
Kayinvalidem cok tedirgin ediyor kac gun oldu dusmedi diye diye beni strese soktu arastirmaktan artik stres yüklendi banada
Yok uçak benimde tek başıma iki çocuklaAraba yolculuğu mu? Bizde ptesi uçak yolculuğu yapacağız. Uçakta ağlamasın diye dua edeceğim
Evet biz de 10-11 gibi yıkıyoruz sonra besleyip yatırıyoruz tokluğu da daha uzun sürüyor o şekildeEvet dün 9 gibi yıkadık,doyurdum 1 e kadar güzel uyudu 1 de emmek için uyandı sonra tekrar aynı durumbu gece 11 gibi yıkar besler uyuturum 3 -4 e kadar uyur heralde bende o sırada uyusam baya iyi olur sanırım
Az önce ilk sağımımı yaptım, harika bir şey. Sıfır sızıntı, lansinoh elektrikli kadar sağdı ama onun gibi acıtmıyor. Sütyenle sabitledim kolayca oturdu. Modları ve çekim gücü harika, uzun vadede ne olur bilmiyorum ama ben çok memnun kaldımÇok teşekkür ederim inceleyeceğim. Sizde kullanınca sizden de bilgi rica ederim
Aaa süper! Satıcı güvenilirse alayım bunuYeşilini gördüm Hepsiburada'da
Şimdi geldik eve canım gerçekten sınanmadığım şey kalmadı bir kutu ilaç verdiler hangi birini ne zaman içeceğim bilmiyorum wc bile zor gidiyorum zaten keşke hemen büyüse de yemeğini kendi yiyebildiği günlere gelseCanım sen nasıl oldun? Çıktın mı hastaneden? Açıkçası hiç ölçmedim. Kilosuna göre doktor söyler diye düşünüyorum. 40 I çıkınca gel demişti.
33 günlük benimde. Maşallah minnoşlarımızaYaaaa senin bebiş kaç günlüktü, sanki hemen hemen yakın yaşadıklarımız grupta genel olarak, benim ki bgn 29 günlük dün gece babasına sesli sesli gülüyordu, ben diğer odadan duyup koştur koştur yanlarına gittimçok yoruyorlar bizi ama çok tatlılar bu küçük insanlar
Evet o hesaba göre 3 saatte bir 60ml veriyordum ama 80e çıkaracağım kilo alımı çok yavaş benimki de 2800 doğdu 2500 indi 29 günlüğüz ancak 500 gram aldı doğum kilosuna3.250 kg bebek için 90-120 ml fazla geldi bana. İnternette kiloya göre tüketmesi gereken süt miktarı için bir hesaplama vardı . Her bebek farklı olur tabi ama bu ml fazla gibi. Benim bebeğim 4.400 kg 33 günlük . Her öğünde 80-90 içiyor. Ben 120,ml sağıuorum ama hiçbir zaman bitiremiyor. Ki benim bebeğim sütü seviyor ve kilosu da epey iyi ilerledi( 2800 doğdu, hastaneden 2500 olarak çıktı) . Ama bahsettiğim 2 saatte hir tabi. Sizin hemşireniz 3-4 saatten bahsetmiş olabilir
Sen yine iyi kilo aldırmışsın o kadar emzirme sorununa rağmen ben de kandida ve mastit olunca mecbur sağmak zorunda kaldım kilo alımı çok yavaşladıEvet o hesaba göre 3 saatte bir 60ml veriyordum ama 80e çıkaracağım kilo alımı çok yavaş benimki de 2800 doğdu 2500 indi 29 günlüğüz ancak 500 gram aldı doğum kilosuna
Ben bu satıcıdan aldım sorun yaşamadımAaa süper! Satıcı güvenilirse alayım bunu
Çabuk geçer üzülme canım. İnşallah bu son olsun. Allah şifa versin inşallah. Ateşin düştü mü?Şimdi geldik eve canım gerçekten sınanmadığım şey kalmadı bir kutu ilaç verdiler hangi birini ne zaman içeceğim bilmiyorum wc bile zor gidiyorum zaten keşke hemen büyüse de yemeğini kendi yiyebildiği günlere gelse
Düştü çok şükür ama bir avuç ilaç içiyorum inanÇabuk geçer üzülme canım. İnşallah bu son olsun. Allah şifa versin inşallah. Ateşin düştü mü?
Annem tüm torunlarini yıkamış bende ilkin yıkama dedim ama hava aşırı sicak ve bebekte isilik ve konak oluşmaya başlayınca yıkadık biz sorun çıkmayınca tekrar yıkadık hatta bizimki yikadiktan sonra daha hizli kurudu gibime geldi ama tamamen yıkamak istemiyorsan bile bacaklarını ve başını boynunu yikayabilirsin bölgesel olarak hiç olmazsa kuzu da rahatlamış olurDışı kuru ic kismida kuru ama hafif kurumayan yer var icim icimi yiyor yikamak istiyorum kayinvalidemde yikamak istiyor kadın tecrubeli ama ben onay vermeyince napsin bekliyor bide ebeler yıkamayin vs deyince ikilemde kaldim
Ne yapsam bilemedim,doktor alkol sprey verdi onu uyguluyorum bilmiyorum ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?