2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Silikon ucu çözmüştür o da benim oğlum gibi Canları sağ olsun. Sağar sağar yediririz, ne yapalım

Bu arada kavun en sevdiğimdir Karpuz yesek onun yerine o da mı dokunur?

Bir emzirmeme olayı nelere mal oldu dedim kendi kendime bugğn. Bende bugün süt sıcaklığını ölçme termometresi, süt saklama şişeleri vs aldım . Ben biberonları biberon deterjanı ile yıkıyorum. Eve daha fazla cihaz alacak yerim yok gerçekten

Aynen, 2+1 evde küçücük bir mutfağım var aslında ama aldık işte Süt saklama şişesi nasıl oluyor? Ben yoğurt makinesinin cam kaplarını kullanıyorum o iş için

Aynen, 2+1 evde küçücük bir mutfağım var aslında ama aldık işte Süt saklama şişesi nasıl oluyor? Ben yoğurt makinesinin cam kaplarını kullanıyorum o iş için
O da mantıklıymış lansinoh un 4 lü süt saklama şişeleri var . E bebekte kendi markasına ait 4lü satılan şişelerde var . Doldurup doldurup buzdolabuna atarız gerçi ben hala oda sıcaklığında tutup veriyorum bebişe. Ama sanki içime sinmemeye başladı. Bende buzdolabına atmaya karar verdim

Lansinohun kendi süt saklama plastik kapları var birde süt saklama poşetleri var ebebekte onlar koyup buzluğa atıyorsun onlardan alabilirsin kardeşim hep öyle yaptı fazla sütünü sağıp o poşetlere tarih yazıp atıyordu buzluğa bı yere giderken onlardan veriyordu ya da anneme bırakacak mesela kendi dışarda olacak annem onlardan ısıtıp verdi

Kızlar yaaa yine ben ve yine canım çok sıkkın. İki gündür benim sütte sanki biraz artma var güzel geliyor elimle saginca,ama bu sefer de benim kız iyice biberona ve mamaya alıştıgi için memeyi alıyor ama hiç hiç uygulayıp emmiyor öylesine emzik emer gibi yapıyor doğal olarak süt gelmiyor gelmeyince doymuyor sonra ağlıyor ben dayanamıyorum yine biberonla mama veriyorum ne oalack böyle bu kısır döngü ne yapacam sütüm artmaya başlamışken bu kız böyle yapmaya devam ederse olanda gidecek yaaa. Pazartesi günü emzirme danışmanına kesin gidecem de sizlerden bir fikir, bir öneri gelir mi ki dedim

Canım benden sana tavsiye çünkü ben de hep öyle yaptım ve böyle çözdüm, emzirir yaklaşık 20 30 dakika gerekirse 40 dakika yatakta rahat bir şekilde loş bir ışıkta, emzirirdikten 1 saat sonra tekrar teklif et Émerse ver Emmezse de sütünü sağ ve 2 saat sonra tekrar emzirir, yani üç saatte bir emzir emzirdikten bir saat sonra sağım yap. Maalesef emmesi için aç kalması lazım, yani 3 saat içinde illaki acıkcak bir sonrakindede emcek ama rahat olmaya çalış ve mutlaka sağım yap ki artsın arttıkça da o daha çok emmek isteyecek dolu dolu gelecek çünkü

Memenin sadece ucunu aldığında genelde emzik gibi çiğneme durumu olur, kahverengi areola kısmını da bebeğin ağzına aldığından emin olun.

Evet öyle yapacam inşallah ama sorun surda emmiyor memeyi öyle ağzında tutuyor ve işte sonra da yalanıyor sürekli, sonra açlık iyice canına tak edince ağlıyor çok fena o zmn da dayanamayıp veriyoruz mamayı

Memenin sadece ucunu aldığında genelde emzik gibi çiğneme durumu olur, kahverengi areola kısmını da bebeğin ağzına aldığından emin olun.
Ona çok dikkat ediyorum daha öncesi sütümün çok az olduğu dönemde gittim emzirme danışmanına 3 kez falan memeyi almada hiç sıkıntı yok hatta öyle güzel alıyor ki memeyi ben o yüzden benim sütüm yok benim yüzümden aç kalıyor bu çocuk diye kendime çok eziyet ettim neyse güzel alıyor ama emmiyor çocuğum öyle bekliyor memede uyuyup kalıyor beklerken memeden çekince de uyanıp ağlıyor ya da yalanıyor dili dışarda gülüyorum bu hallerine ama çok üzülüyorum vaktim sütüm güzel geliyor ama mecbur kalıp mama verdim o kadar üzülüyorum ki

Acile gittik kusma durmadi üstüne ishal başladı. Mide bağırsak enfeksiyonu imiş. Umarim bize geçmez. Bu durumlar için Türkiye'den enterogermina getirmistim hic aklima da gelmedi, akil kalmadi aslinda da neyse. Hatirlatma için teşekkürler onu vereyim büyüğüme

Kızlar aynı kısır döngü de kendimi sıkışmış hissediyorum. Lohusalığı dibine kadar yaşıyorum sanırım. Ne zaman geçer bilemedim.

İyi Maşaallah o zaman büyük bölümde sıkıntı yok. Acaba meme ağzındayken bir yandan da elle sağma işlemi yapsanız? Yani ağzına süt gelirse mecbur yutması gerekecek, yani emmiş olacak. Böylelikle belki aktif emmeye geçer. Bakalım tekrar gittiğinizde emzirme danışmanı ne tavsiye verecek. İnşaallah kolaylıkla halledersiniz.

Halı yıkama için ancak yan sehirdeki Türkler ile birleşip bir sayiya ulaşıp getirebiliyoruz. O da ancak yaz sonu temizliğinde olur
Ancak vakit bulabildik eşimle beraber dusakabindeki yikadik. Bu saate kadar işledi iyice içine

Ayyyy inşallah yaaa bu süt meselesi beni çok yıprattı acaba takıntı haline mi getirdim bırakıp sadece mamayla mi devam etsem diyorum, ama vicdan yapıyorum o zmn da. Neyse umarım çözerim bir an önce, hepimiz yaşadığımız sıkıntıları en kısa zmn da çözeriz inşallah

Acile götürdük ben evde elektrolit vermistim, onlar da elektrolit verdi. Benimki cilek aromali idi onlar muzlu verdi kusmayi, ishali kesmeye çalışmıyorlar, kusmasi lazim deyip sadece kaybettiği sıvıyı önlemek icin elektrolit veriyorlar. Ama rossmandan çay al, çay içsin de diyebilirlerdi. Yani buna şükür

Kızlar bebeğim tüm gün uyudu bugün . Süt için kalkıp geri uyuyor. Normal mi bu durum? Normalde asla böyle değil. Hasta vs olsa illaki ağlardı di mi?

Aynen kusup kusup atacak artik. Parkta kumda oynadi bu ara. Oradan geldi muhtemelen hastalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…