2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Büyüğümüzdur diyip kırmadan ben o saat gelince uykusu gelmiş olacak böyle böyle demekle yetiniyorum

Ay çok teşekkür ederim harika fikirler, suyu ısıtma fikrine özellikle bayıldım. Doğru ıslak durmamak lazım, ben de yanıma kuru kıyafet alayım mutlaka. Bugün gidemedik, yarın sabah gitmek istiyorum inşaallah bakayım erken kalkabilirsek ve bebek uslu durursa.

Kızlar biz kardiyoloji kontrollerimizi olduk, her şey yolunda damar beni için ilaca devam edebilirsiniz dendi. Burnundaki poturtu ve ufak nefes problemi için de kbbye gösterdim burnuna kulağına boğazına kamerayla baktı. Muayenede mamasını içip uyuyunca larimgomalazi olsa böyle olmazdı, büyüdükçe daha iyiye gidecek. Küçük bebeklerde bu tür şeyler olur, morarma, beslenmede ve uykuda ciddi sorun olursa ancak müdahale düşünülebilir dedi. Yani bir sorunumuz yok Allaha şükür. Yine de tatil öncesi içimiz rahatlamış oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…