2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Onaylanmasi ne kadar surdu? Ben temmuz sonu basvurmustum.

Merhaba biz de 35 günlüğüz, hala devam ediyor çok üzülüyoru geçmesi için bir şey yaptınız mı emzirme dışında, 1 çay kaşığı su verenler var denediniz mi

Arkadaşlar bebek tartısı alanınız var mı? Önerir misiniz gerçekten? Eşim almak istiyor ama ben takıntılı bir şekilde ikide bir çocuğu tartarız diye var olan kaygılarımıza bir de bunu eklemek istemiyorum.

Bir de ben yine bir lohusa kıyafeti önerisinde bulunacağım Kalınlaşan kalçalarımızı kapatacak, beli lastikli, bol, efil efil bir pantolon buldum. Üç rengini birden aldım, giydim, efsane Belki sizin de işinize yarar. Yine linkliyorum: Lohusa Pantolonu

Doktorla iletişim çok önemli gerçekten bunu hamilelik döneminde anlamıştım. zaten hastamız var endişeliyiz doktorlar her zaman biraz daha yapıcı ve açıklayıcı konuşmalı çok zor bir iş ama işini seven her doktor bahsettiğiniz gibi olmalı bende güzel ilerleyebileceğim doktor bulurum umarım

Evdeki mutfak tartısı artık iş görmüyor 5 kiloya kadarmış. Sağlık ocağı yakınsa yürüyüşe çıktığınızda tarttırabilirsin. Evde olursa sabah akşam tartı seansı olur ve kısa ömürlü bir ürün olacağını düşünüyorum

Onaylandı gözüküyor herhangi bi zaman gidip alabilir miyim?

Ben aldım Evet biraz takıntılı gibi sürekli tartasın geliyor ama içim rahatlıyor, öneririm

Bende ay sonuna ev tasiyorum çok zor oldu benim için ,10gundur ev topluyorum bir yandan koli bir yandan bebek eşimde gitti tek başımayım annem yanında yemeğimi yapıyor sağ olsun ama ben bittim ya sizede Allah kolaylık versin çok zor bebekle ev toplamak

Biz de sürekli tartmamak için almadık ama arada merakımiza yenik düşüp önce biz tartiliyoruz, sonra bebisle tartilip aradaki farktan bebisin kilosunu buluyoruz

Toplam 3 aşı değil mi? Sanırım verem biraz daha sonra da olsa olur evet, karmaların önden olabilmesi daha iyi sıfır aşıdansa, hem belki daha rahat atlatırlar böylelikle

Toplam 3 aşı değil mi? Sanırım verem biraz daha sonra da olsa olur evet, karmaların önden olabilmesi daha iyi sıfır aşıdansa, hem belki daha rahat atlatırlar böylelikle
Evet 3 aşıymış. Karma, kpa ve verem. Evet tatile çıkarken ben de aşısız olmasın istedim. Ne olur ne olmaz.

Kucuk bebisimi zoraki uyuttum. Anneannesiyle evde biraktim ve buyuk oğlumu parka goturdum. Gun icinde de oldukca aktifti. Sabah gezmeye gitti, havuza gittik vs..parktan geldik, hemen bebegi uyandirdi. Neden bunu yapmamasi gerektigini ya da zarar vermemesi gerektiğini anlatamadik bu cocuga hayir cok akilli da isine gelen her seyi cok iyi anlar/yapar. Bu konuyu bir cozemedik yahu. Hala bagirma, aglama, vurma krizleri yasiyoruz.

Bebeğim ilk doğduğunda yakın arkadaşım yardıma gelmişti 2.5 yaşında kızı var annesi biraz bebekle ilgilenince o da hemen ağlamaya başlıyordu ben baş edememiştim tutmaya çalışırken nasıl bir güç benimki de zaten ağlıyordu sürekli yani zor iki çocuk o yüzden ben düşünmüyorum ikinciyi fragmanı gördüm belki oyun terapisi falan deneyebilirsiniz kaç yaşında kreşe vs gidiyor mu kreşe giden çocuk kurallara daha uyumlu oluyor gözlemim

Kızlar bugün oğlumda bir haller var ya sürekli ağlıyor doğru düzgün uyumadı da atak haftasında da değiliz karnı tok gazı yok altı temiz ne derdi var anlamadım kaka yapamadı probiyotik verdim bugün inşallah yapıp uyur artık yoksa gece beni baya bir zorluk bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…