2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ekstra antibiyotikli krem vermedi mi doktor? Onu düzenli kullanın mutlaka. Bana Fucicort vermişti sabah akşam, bir de gece yatmadan önce Momecon sür demişti. Benimki 1 hafta 10 günde geçti sanırım.

Geçmiş olsun. Tabii ki bebeği aç bırakmamak lazım ama naçizane tavsiyem biberona son çare olmadıkça bulaşmayın meme reddine gerçektem sebep oluyor belki her bebek bir değildir ama. Sonrası daha yorucu bir uğraş, hele ki sütünüz fazlaysa. Ben kaşık biberonla vermeyi beceremiyordum sizde öyle bir durum yoksa onu deneyebilirsiniz veya finger feeding yapabilirsiniz enjektörle

Bende 18..gün acile gittim dalga geçer gibi açılabilir akıntı yapabilir kanaya bilir iyileşme belirtisi diyip gönderdi dediğin gibi daha kötü oldu bugünde kanadı tekrar acile gitmek istemiyorum randevu alıp gidinceye kadarda batikon ve kuru tutmak dışında ne yapacam bilmiyorum

Bebişle tatile giden arkadaşlar , bebek zaten denize havuza giremezde . Güneşten vs nasıl korudunuz acaba ? Nasıl geçti günleriniz yani. Bebeğim dışarıyı ve kalabalığı sesi çok seviyor . Dışarı çıktığımız an uyuyor sakin kalıyor . bir tatil bize de ona da çok iyi gelecektir . Ama biraz çekingelerim var

Benim doktorum akıntı ve kanama olursa acil buraya geleceksin demişti bu nasıl iyileşme belirtisi diyor
Başka bir doktora da mı gözükseniz

İnşallah biran önce gelir sütün hepimizin bol bol sütleri olsun kuzular doysun
Ama olmazsa da canını sıkma 5 ay kaldı sonrasi ek gıda zaten rabbim dertlerini göstermesin Salih Saliha evlatlar olsunlar
Ek gıdaya geçtikleri zaman günde kaç kez süt içmeye ihtiyaçları oluyor acaba ? Bende sağarak ilerlediğim için 6. Ay ı bekliyorum direnmeye çalışıyorum ek gıdaua geçince daha az süt sağar daha az veririm diye ümitleniyorum ama öyle mi oluyor ? Yoksa içme sıklığı yine aynı mı. Şuan 2 saatte bir içiyor 40 günlük

Benim doktorum akıntı ve kanama olursa acil buraya geleceksin demişti bu nasıl iyileşme belirtisi diyor
Başka bir doktora da mı gözükseniz
Tekrardan acile gidecem umarım daha mantıklı düşünen bi doktor nöbetçidir
Kendi doktoruma gittim ilk başta burda pansuman ve kültür alacak malzeme yok hemen acile git yaradan kültür alsınlar kan tahliliyle birlikte ve pansuman yapsınlar dedi acile gidince de yoo gayet normal olabilir eve git dedi oradaki doktor

Hiç bilmiyorum ama genelde azalıyor emzirme sayısı chat abi de 5-6 kez özellikle de gece isteyince emzirin diyo yani şimdiye göre yükümüz hafifleyecek

Merhaba annelerim nasılsınız,bebişkoların sesi evimize renk getirdi değil mi binlerce şükürler olsun Hastanede yatan bebeklerimizde en kısa sürede evlerine sağlıcakla varsınlar Allahım çok ama çok amin
Sizlerde de hamileliği özleme hissi oldu mu Benim ikinci hamileliğimdi ve korkarak kalmıştım.Arada on sene vardı yapabilir miyim duygusu korkutuyordu.Şimdi üçüncüyü yapsak mı düşüncesi sardı.Bunu anneme söyleyince beni neredeyse gebertecekti Küçük bebeği özlemişiz sanırım.Allah yavrularımıza uzun ömürler versin.Kimsenin kucağını boş bırakmasın

40 ım çıkmadan 2. Kez mastit oluyorum. Oturup bi güzel ağlamak istiyorum ama onu da yapamıyorum. Şu sıcakta üşümek de varmış. Bu da benim imtihanım sanırım
Ayy 2.de mi olabiliyormuş ben de bir defa atlattım diye seviniyordum dün doktor aradı süt kültürü testinde farklı bakteri çıkmış başka ilaç vereceğim gel dedi randevu da yok yarın gideceğim bakalım Allah size kolaylık güç versin çok zor

Evet stresten de oluyormuş bana emzirme hemşiresi söylemişti canım bebek emmese de 3 maksimum 4 saatte sağmalısın ve buzluk yerine dolaba koy ısıtman kolay olur ben Philips avent 2 numara kullanıyorum red yapmadı enjektör çok uzun sürer artık çok içiyorlar parol al çok kötüleşmediysen

Mama veren arkadaşlar, mamayı oda sıcaklığında suyla mı yapıyorsunuz yoksa biraz kaynar biraz normal su ile karıştırarak mı? Benmari usulü ısıtmak zorunda mıyız? Direkt oda sıcaklığında suyla yapsak olmuyor mu

Kızlar ya ben bir taraftan emzirirken diğer tarafa mochi takıyorum onda toplananı da biberonla veriyorum tam emzirirken oğlum mochiye tekme attı 50ml sütün 30u döküldü içim gitti resmen çok üzüldüm hem ziyan oldu hem doymamış oldu

Ben kaynamış suyu ya ılıtıyorum ya da hazırda kaynamış soğumuş varsa çok hafif ısıtıyorum ılık olacak şekilde ama doğrusu nasıl bilmiyorum

Ben gölgede oturdum genel de başına şapka aldım bir de bol bol süt verdim susuz kalmasın diye müslin örttüm bebek arabasının üstüne de bence keyifliydi akşam kanguru ya da kucakta takıldık gece eve uykusuna geçtik hep ama 10.30-11 gibi çok düzen bozmadık uyumadıgı da oluyodu gündüzleri bakınıpdu en rahat zaman bu zaman bence deneyebilirsiniz

Bi doktorunuza mesaj atsanız iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…