Ekstra antibiyotikli krem vermedi mi doktor? Onu düzenli kullanın mutlaka. Bana Fucicort vermişti sabah akşam, bir de gece yatmadan önce Momecon sür demişti. Benimki 1 hafta 10 günde geçti sanırım.Bende normal doğum yaptım çok dikişim var ve iki gündür dikişlere peçete tuttuğumda bir iki damla kanadığını farkettim. Pazartesi de doktora gösterdim iyi dikişler dedi, ne zaman iyileşecek 18 gün oldu hala aynı hatta daha kötü olmaya başladı sanki. Ne yapacağımı şaşırdımBatikon kullanıyorum kuru tutuyorum pedimi sürekli değiştiriyorum ama nafile
Geçmiş olsun. Tabii ki bebeği aç bırakmamak lazım ama naçizane tavsiyem biberona son çare olmadıkça bulaşmayın meme reddine gerçektem sebep oluyor belki her bebek bir değildir ama. Sonrası daha yorucu bir uğraş, hele ki sütünüz fazlaysa. Ben kaşık biberonla vermeyi beceremiyordum sizde öyle bir durum yoksa onu deneyebilirsiniz veya finger feeding yapabilirsiniz enjektörleİkindin başlayan kolik ağlamalarında sütü indirip bırakıyor, içmiyor. Dün çok fazla yaptı bunu. Göğsüm normalde geceleri de şişiyor, ağlayarak uyuyup az emdiği için, ama sabaha karşı boşalttığı için sağmıyordum ben. Bu gece ateşlenince sağdım artık. Sabaha karşı da 3 ten sonra yani emzirdim. Sabah 7 gibi hiç sütüm kalmadı bomboş meme, çocuk aç ağlıyor. Emzikle ağlaya ağlaya uyuttum. Gece ki sütü de buzluğa atmıştım böyle olacağını bilemedim. Birde nasıl vereceğimi bilmiyorum daha önce hiç başka türlü vermedim hep emzirdim. Biberon mu enjektör mü vermeliyim. Çok ateşim ve halsizliğim var bi taraftan yerimden zor kalkıyorum. İştahım da yok yemeyince cidden sütüm gelmiyor. Ama içim asla almıyor. Yönetemedim süreci. Göğsümü boşaltmama rağmen hala ateşliyim geçmiyor ve çok acıyor göğsüm. Mastit bir anda geldi, hiç beklemiyordum. Stres den de olur mu acaba kaç gündür eşim yok şehir dışında, kolik ağlamalarıyla tek başıma uğraşıyorum. Allah düşmanımın başına vermesin.
Bende 18..gün acile gittim dalga geçer gibi açılabilir akıntı yapabilir kanaya bilir iyileşme belirtisi diyip gönderdiBende normal doğum yaptım çok dikişim var ve iki gündür dikişlere peçete tuttuğumda bir iki damla kanadığını farkettim. Pazartesi de doktora gösterdim iyi dikişler dedi, ne zaman iyileşecek 18 gün oldu hala aynı hatta daha kötü olmaya başladı sanki. Ne yapacağımı şaşırdımBatikon kullanıyorum kuru tutuyorum pedimi sürekli değiştiriyorum ama nafile
Bende 18..gün acile gittim dalga geçer gibi açılabilir akıntı yapabilir kanaya bilir iyileşme belirtisi diyip gönderdidediğin gibi daha kötü oldu bugünde kanadı tekrar acile gitmek istemiyorum randevu alıp gidinceye kadarda batikon ve kuru tutmak dışında ne yapacam bilmiyorum
Ek gıdaya geçtikleri zaman günde kaç kez süt içmeye ihtiyaçları oluyor acaba ? Bende sağarak ilerlediğim için 6. Ay ı bekliyorum direnmeye çalışıyorumİnşallah biran önce gelir sütün hepimizin bol bol sütleri olsun kuzular doysun
Ama olmazsa da canını sıkma 5 ay kaldı sonrasi ek gıda zaten rabbim dertlerini göstermesin Salih Saliha evlatlar olsunlar
Tekrardan acile gidecem umarım daha mantıklı düşünen bi doktor nöbetçidirBenim doktorum akıntı ve kanama olursa acil buraya geleceksin demişti bu nasıl iyileşme belirtisi diyor
Başka bir doktora da mı gözükseniz
Hiç bilmiyorum ama genelde azalıyor emzirme sayısı chat abi de 5-6 kez özellikle de gece isteyince emzirin diyo yani şimdiye göre yükümüz hafifleyecekEk gıdaya geçtikleri zaman günde kaç kez süt içmeye ihtiyaçları oluyor acaba ? Bende sağarak ilerlediğim için 6. Ay ı bekliyorum direnmeye çalışıyorumek gıdaua geçince daha az süt sağar daha az veririm diye ümitleniyorum ama öyle mi oluyor ? Yoksa içme sıklığı yine aynı mı. Şuan 2 saatte bir içiyor 40 günlük
Ay inşallahHiç bilmiyorum ama genelde azalıyor emzirme sayısı chat abi de 5-6 kez özellikle de gece isteyince emzirin diyo yani şimdiye göre yükümüz hafifleyecek
Ayy 2.de mi olabiliyormuş ben de bir defa atlattım diye seviniyordum dün doktor aradı süt kültürü testinde farklı bakteri çıkmış başka ilaç vereceğim gel dedi randevu da yok yarın gideceğim bakalım Allah size kolaylık güç versin çok zor40 ım çıkmadan 2. Kez mastit oluyorum. Oturup bi güzel ağlamak istiyorum ama onu da yapamıyorum. Şu sıcakta üşümek de varmış. Bu da benim imtihanım sanırım
Evet stresten de oluyormuş bana emzirme hemşiresi söylemişti canım bebek emmese de 3 maksimum 4 saatte sağmalısın ve buzluk yerine dolaba koy ısıtman kolay olur ben Philips avent 2 numara kullanıyorum red yapmadı enjektör çok uzun sürer artık çok içiyorlar parol al çok kötüleşmediysenİkindin başlayan kolik ağlamalarında sütü indirip bırakıyor, içmiyor. Dün çok fazla yaptı bunu. Göğsüm normalde geceleri de şişiyor, ağlayarak uyuyup az emdiği için, ama sabaha karşı boşalttığı için sağmıyordum ben. Bu gece ateşlenince sağdım artık. Sabaha karşı da 3 ten sonra yani emzirdim. Sabah 7 gibi hiç sütüm kalmadı bomboş meme, çocuk aç ağlıyor. Emzikle ağlaya ağlaya uyuttum. Gece ki sütü de buzluğa atmıştım böyle olacağını bilemedim. Birde nasıl vereceğimi bilmiyorum daha önce hiç başka türlü vermedim hep emzirdim. Biberon mu enjektör mü vermeliyim. Çok ateşim ve halsizliğim var bi taraftan yerimden zor kalkıyorum. İştahım da yok yemeyince cidden sütüm gelmiyor. Ama içim asla almıyor. Yönetemedim süreci. Göğsümü boşaltmama rağmen hala ateşliyim geçmiyor ve çok acıyor göğsüm. Mastit bir anda geldi, hiç beklemiyordum. Stres den de olur mu acaba kaç gündür eşim yok şehir dışında, kolik ağlamalarıyla tek başıma uğraşıyorum. Allah düşmanımın başına vermesin.
Ben doğduğundan beri Hipp kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadık henüz. Golden goat çok öneriliyordu ben acil aldığım için bulamadım daha değişmedim
Ben kaynamış suyu ya ılıtıyorum ya da hazırda kaynamış soğumuş varsa çok hafif ısıtıyorum ılık olacak şekilde ama doğrusu nasıl bilmiyorumMama veren arkadaşlar, mamayı oda sıcaklığında suyla mı yapıyorsunuz yoksa biraz kaynar biraz normal su ile karıştırarak mı? Benmari usulü ısıtmak zorunda mıyız? Direkt oda sıcaklığında suyla yapsak olmuyor mu
Ben gölgede oturdum genel de başına şapka aldım bir de bol bol süt verdim susuz kalmasın diye müslin örttüm bebek arabasının üstüne de bence keyifliydiBebişle tatile giden arkadaşlar , bebek zaten denize havuza giremezde . Güneşten vs nasıl korudunuz acaba ? Nasıl geçti günleriniz yani. Bebeğim dışarıyı ve kalabalığı sesi çok seviyor . Dışarı çıktığımız an uyuyor sakin kalıyor . bir tatil bize de ona da çok iyi gelecektir . Ama biraz çekingelerim var
Bi doktorunuza mesaj atsanız iyi olur.Parol alıyorum ama tam rahatlatmıyor. Etkisi geçince yine aynıyım. Göğsüm sert değil boşalttım ama hala çok acıyor acaba tam açılmadı mı bilemedim. Elime gelen sertlik yok aslında bomboş hatta memem
Canım nasılsın? Bebiş nasıl?Benim doktorum akıntı ve kanama olursa acil buraya geleceksin demişti bu nasıl iyileşme belirtisi diyor
Başka bir doktora da mı gözükseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?