Dikkat et kendine canım iyi bir doktor ve hastane bulmak çok önemli ben geldiğimde artık son aşamadaydı mastit ateşim 39.5 olmuştu direk yatış verdiler zaten 3 gün hastanede kaldım şimdi tekrar geldim başka antibiyotik verdi doktor ve yine kültür aldı. Göğüste yine sertlik var bol bol masaj yap ve emzir dedi yapıyorum ama çok acılı bir süreç gerçekten Allah kimsenin başına vermesin benim yaşadıklarımıBende bir daha olmaz diyordum kafam rahattı ama oluyormuş malesef. Süt kültürü testi falan yapmadılar. Siz yurt dışındaydınız sanırım burda yani tr de bu işlerden anlayan çok az insan var. Acile gitmiştim ilkinde. Antibiyotiği falan zorla yazdırmıştım resmen. Bunda da ilkinden kalan ilaca başladım.
45 gün oldu benim hala tam iyileşmiş değil. Ama batikon falan sürmedim 3.haftadan sonra uğraşamadım diye böyle olmuş. Yoksa muhtemelen 1 ayda iyileşecektiBende normal doğum yaptım çok dikişim var ve iki gündür dikişlere peçete tuttuğumda bir iki damla kanadığını farkettim. Pazartesi de doktora gösterdim iyi dikişler dedi, ne zaman iyileşecek 18 gün oldu hala aynı hatta daha kötü olmaya başladı sanki. Ne yapacağımı şaşırdımBatikon kullanıyorum kuru tutuyorum pedimi sürekli değiştiriyorum ama nafile
Araştırıyorum bir tane buldum bu işlerden anlayan doktor ama önümüzdeki 3 hafta randevusu yok. Hatta hiç görünmüyor. Son aşamada olduğunu neye göre karar verdiniz. Yani hangi belirtilere göre.Dikkat et kendine canım iyi bir doktor ve hastane bulmak çok önemli ben geldiğimde artık son aşamadaydı mastit ateşim 39.5 olmuştu direk yatış verdiler zaten 3 gün hastanede kaldım şimdi tekrar geldim başka antibiyotik verdi doktor ve yine kültür aldı. Göğüste yine sertlik var bol bol masaj yap ve emzir dedi yapıyorum ama çok acılı bir süreç gerçekten Allah kimsenin başına vermesin benim yaşadıklarımı
Hayvanlara karşı hassaslığın mı var canım. Yani senin yaptığın dini açıdan yanlış bir şey değil diğer türlü de yapabilirdin ama sanırım bu yeni aklına gelmiş. Sen niyetini yerine getirmişsin bebeğinin sağlığını düşün unutmaya çalışKonuyla çok alakasız ama. Benim adağım vardı kızımı sağ salim kucağıma alınca kurban keseceğim diye, onu kestırdık ama ben hayvana çok üzülüyorum arkadaşlar. İlk kez böyle bir şey yaptım keşke bir fakiri sevindireceğim falan mı deseydim. Off dünya hassas kalpler için bir cehennem gerçekten
Ama fakirler de et yemiş oldu öyle düşün.Konuyla çok alakasız ama. Benim adağım vardı kızımı sağ salim kucağıma alınca kurban keseceğim diye, onu kestırdık ama ben hayvana çok üzülüyorum arkadaşlar. İlk kez böyle bir şey yaptım keşke bir fakiri sevindireceğim falan mı deseydim. Off dünya hassas kalpler için bir cehennem gerçekten
Ben de görmedim, eşime vekalet verdim ailesiyle gidip kestirdi. Evet, ben uçan sineğe karşı bile hassasım maalesef, hele ki şu sıralar..Hayvanlara karşı hassaslığın mı var canım. Yani senin yaptığın dini açıdan yanlış bir şey değil diğer türlü de yapabilirdin ama sanırım bu yeni aklına gelmiş. Sen niyetini yerine getirmişsin bebeğinin sağlığını düşün unutmaya çalışBende kestircem önümüzdeki ay ama ben görmediğim için etkilenmiyorum çok.
Tek tesellim bu, bir de ben kestirmesem de doğasına salınmayacaktı muhtemelenAma fakirler de et yemiş oldu öyle düşün.
Benimki 3 saatte 1 besleniyor 90 cc/ 3 ölçek veriyorum gece sütüm azaldığı için pek emmiyor tam veriyorum yani mamayı. Gece beslenme aralığı daha uzuyor ama bu şekilde,mama sütten daha uzun süre tok tutuyor. 90 cc içerse 2 saatte uyandırmanıza gerek yok bence, kendi uyanıyor mutlaka besliyorum diyorsanız 2 ölçek/60 cc deneyebilirsiniz diye düşünüyorum çok aç kalkarsa sonraki gün 90 denersinizMama veren arkadaşlara bir şey sorwcwktım. Ben bu aralar gece uyımadan önce bir öğün mama vermek istiyorum bebeğime . Daha iyi uyur belkş diye . Bebeğim 42 günlük ve 2 saatte bir besleniyor . Hipp 1 maması var elimde kaç ölçek vermem gerekiyor 2 saat için? Sadece uyumadan önce bir kez vereceğim
Ben uyandırmıyorum da süt ne kadar verirsen vereyim 2 saatte uyanıyor . O yüzden daha uzun uyusun diye mama vermeyi planladım. Bu aralar uykusuzluktan nevrim dönmüş durumda çünkü. Gece 3 saat aralıksız uyursam iyi gelit inşallah uyurBenimki 3 saatte 1 besleniyor 90 cc/ 3 ölçek veriyorum gece sütüm azaldığı için pek emmiyor tam veriyorum yani mamayı. Gece beslenme aralığı daha uzuyor ama bu şekilde,mama sütten daha uzun süre tok tutuyor. 90 cc içerse 2 saatte uyandırmanıza gerek yok bence, kendi uyanıyor mutlaka besliyorum diyorsanız 2 ölçek/60 cc deneyebilirsiniz diye düşünüyorum çok aç kalkarsa sonraki gün 90 denersiniz
Sizin kaç günlükte bebişinizBenimki 3 saatte 1 besleniyor 90 cc/ 3 ölçek veriyorum gece sütüm azaldığı için pek emmiyor tam veriyorum yani mamayı. Gece beslenme aralığı daha uzuyor ama bu şekilde,mama sütten daha uzun süre tok tutuyor. 90 cc içerse 2 saatte uyandırmanıza gerek yok bence, kendi uyanıyor mutlaka besliyorum diyorsanız 2 ölçek/60 cc deneyebilirsiniz diye düşünüyorum çok aç kalkarsa sonraki gün 90 denersiniz
Aminn sizinkini deBen de görmedim, eşime vekalet verdim ailesiyle gidip kestirdi. Evet, ben uçan sineğe karşı bile hassasım maalesef, hele ki şu sıralar..
ama dediğiniz gibi doğanın da, dinin de bir kanunu bu. Sizinkini de Allah kabul etsin şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?