2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kayınvalidem eşim yanımdalar sağolsun ilgileniyorlar. Ben ateşten baygın yattığım için. Bir öncekinde gittiğimde hastanede hiç bi şey yapmadılar sadece hastane pompasıyla sağım yaptırdılar ama yine açılmadı gelmedi süt. Benim ısrarımla bi antibiyotik yazdı doktor bu kadar. Vitamin ne verdiler ki c vitamini mi? Veya lesitin falan mıydı?

Siz söyleyince araştırdım onun da 2 çeşidi var. Hip organik ve hip combiotik diye. Combiotik olan sanki daha iyi gibi geldi bana, gaz sorunu olmaması için. Chat gbt ye karşılaştırttım.

Yanii

Bilmiyorum vitamini serum şeklinde multivitamindi bütün vitaminler yazılıydı muhtemelen hızlı toparlamam için

Ya kızlar içim ürperiyor titreme gibi üşüyorum ateşim de var kemiklerim özellikle de dikişin açık kalan kısmı ve göğüslerim çok acıyor kolumu kaldıracak takatim yok dikisten enfeksiyon mu kaptım mastit mı oluyorum grip mi hicbisey anlamadım bebek emince yutkunuyor süt geliyordur heralde mastit olunca gelir mi ki bide üstüne eşimin tripleriyle uğraşamayıp kavga ettim bebekle mı ilgileneyim halsizlik mı çekeyim çok yoruldum her yerim ağrıyor birde gripse ve bebeğe geçerse diye ödüm kopuyor burası aşırı sicak sürekli klima açık o mu carpti

Uyanıkken yavruları nasıl oyalıyorsunız? Yavaş yavaş oyuncaklara geçelim mi kızlar? Sürekli emmek isteyince de meme uçlarım acıyor.
Karın üstü etkinliklere başladık biz .max 2 dk tutuyorum günlük.Simdiki bebisler eskilere göre daha aktif, folik asit faktörü bence
Piyanolu oyun halısı aldım. Fırsat buldukça bırakıyorum üzerine. Max.5 dk duruyor. Ama oyuncak seslerine tepki veriyor. Görsel atiyorum
Birde arada açıp dinlettigim şarkılar var .mesela Twinkle twinkle little star.ritm ve tınısı farklı müziklerde aciyirum bazen .Birde bol bol konusuyoruz ablasıyla.O da bizi dinliyor

Eklentiler

• 1000129520.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 50
  • 1000127386.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 47
Sık süt sağan arkadaşlar size bir sorum olacaktı. Acaba lavaboya çıkma (afedersiniz çiş) sıklığınız azaldı mı? Ben çok su içmeme rağmen doğru dürüst çıkmıyorum. 2 saatte hir süt sağoyorum onunla alakwlı mıdır ?

Maşallah canım çok tatlı.

Bi de ayna gösterin kendilerini görünce şaşırıyorlar demiş bir sayfa.

Emİrme için de aynı şey geçerli canım idrar az oluyor artık. Günde iki veya üç kere çıkıyorum.

Mastit de göğüslerde yüksek ateş oluyor hatta vücuda göre alından ölçüme göre daha yüksek. Dikiş yeriniz ağrımıyorsa bence ordan değildir. Mastit yeni başladığında biraz geliyor süt açık kanallardan. Şu an bende mastitim ama grip çok hafif kalır bunun yanında. Çok geçmiş olsun

Kızlar geceleri bez değiştirme, burun açma, kıyafet değiştirme, emzirme, gaz çıkarma hepsini aynı anda yapmanız gerektiğinde hangi sırayla yapıyorsunuz? Benimki tesadüf eder de uyanırsa çok sinirli oluyor sadece emmek istiyor. Benim de elim ayağıma dolanıyor her defasında

Bu benim de aklıma takılıyor şimdi yazacaktım. Çok sık sağmıyorum günde 2 kez belki ama aynı şekilde benim de

Gece burun falan açmıyorum ben uykusu kaçar öyle aksiyon yok biz de gece uyanınca ilk bezi değişir üst değişcekse değiştiririm (ki o da ıslak mı çiş mi geçmiş nie değişiyoruz ) sonra emziririm sonra gaz sonra da duruma göre diğer meme ya da uyur geri hafif kusarsa ağzını silmek bitti gitti no aksiyon minimum hareket biraz daha büyüdükten sonra alt çişliyse bile sadece çok bişi yoksa değiştirmeyi önermiolar göz teması bile kurmadan konuşmadan hızlı hareketlerle em ve uyku moduna devam

Burun mecbur açıyorum klima yüzünden çok tıkanıyor Günde mutlaka 1 bez sızdırıyor tesadüf hepsi gecenin 2sine denk geliyor küçük geliyor diye 3 numara aldık. 3 kez marka değiştirdik yok. Zaten sızdırmasa bezini açtığım an yapıyor çişini olmuyor kıyafet değiştirmeden/burun açmadan gece geçiremedik henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…