Kayınvalidem eşim yanımdalar sağolsun ilgileniyorlar. Ben ateşten baygın yattığım için. Bir öncekinde gittiğimde hastanede hiç bi şey yapmadılar sadece hastane pompasıyla sağım yaptırdılar ama yine açılmadı gelmedi süt. Benim ısrarımla bi antibiyotik yazdı doktor bu kadar. Vitamin ne verdiler ki c vitamini mi? Veya lesitin falan mıydı?Sıcak kompress bol bol masaj yap canım ve sağ 10 mlde gelse sağarken de tek elle masaj yap emzirmeye çalış sağım arası çok sık olmasın o zaman da süt artıyor daha acı verir ben ateşlenince son aşama olduğuna karar verdim yanında biri var mı 40 derece ateş tehlikeli lütfen profesyonel yardım al ben hastanede bakımla serum vitamin antibiyotik ağrı kesici düzenli takviyeyle 2 günde iyileştim evde uzar süreç kendine bakman çok önemli lütfen ihmal etme
Siz söyleyince araştırdım onun da 2 çeşidi var. Hip organik ve hip combiotik diye. Combiotik olan sanki daha iyi gibi geldi bana, gaz sorunu olmaması için. Chat gbt ye karşılaştırttım.Ben Hipp kullanıyorum gaz yapmıyor bence. Gluten ve şeker içermediğinden de bence böyle ekstra uyutmuyor bebeği normal uyuma düzeni nasılsa öyle oluyor benim gözlemlerime göre. Çünkü ekstra kan şekeri yükselen bebek uyur normalde
metronidazole 500 mg Tablet cefuroxime axetil 500 mg Tablet Bu ilaçları vermiş bir de şimdi baktım 12 saatte bir ibuprofen 400mg 8 saatte parol 1000mg 8 saatte birmişIbuprofen 10 gün kullandım 12 saatte bir ayrı bir tane 3 gün parol hala kullanıyorum 8 saatte bir 1000 mg
Evet bendekide oSiz söyleyince araştırdım onun da 2 çeşidi var. Hip organik ve hip combiotik diye. Combiotik olan sanki daha iyi gibi geldi bana, gaz sorunu olmaması için. Chat gbt ye karşılaştırttım.
YaniiYalan yaa olur mu öyle. Hepsinin yardımcısı bakıcısı var zaten o yüzden story atacak gücü ve zamanı da buluyorlar zaten. Hangisi banyo lavabosu ovuyor sankibizim bebelerimiz normal. Yani öyle olduğuna inanmak istiyorum. Hep kucakta olmasının başka bir anlamı olamaz
Bilmiyorum vitamini serum şeklinde multivitamindi bütün vitaminler yazılıydı muhtemelen hızlı toparlamam içinKayınvalidem eşim yanımdalar sağolsun ilgileniyorlar. Ben ateşten baygın yattığım için. Bir öncekinde gittiğimde hastanede hiç bi şey yapmadılar sadece hastane pompasıyla sağım yaptırdılar ama yine açılmadı gelmedi süt. Benim ısrarımla bi antibiyotik yazdı doktor bu kadar. Vitamin ne verdiler ki c vitamini mi? Veya lesitin falan mıydı?
Anladım canım, sağolasınBilmiyorum vitamini serum şeklinde multivitamindi bütün vitaminler yazılıydı muhtemelen hızlı toparlamam için
Karın üstü etkinliklere başladık biz .max 2 dk tutuyorum günlük.Simdiki bebisler eskilere göre daha aktif, folik asit faktörü benceUyanıkken yavruları nasıl oyalıyorsunız? Yavaş yavaş oyuncaklara geçelim mi kızlar? Sürekli emmek isteyince de meme uçlarım acıyor.
Ben atlet zıbın üstüne uyku tulumu giydiriyorum ev genelde 22 23 derece sürekli klima çalışıyor burda başka türlü olmuyorKızlar bebepi klima önünde yatıran var mı? Tulum falan mı giydiriyorsunuz?
Maşallah canım çok tatlı.Karın üstü etkinliklere başladık biz .max 2 dk tutuyorum günlük.Simdiki bebisler eskilere göre daha aktif, folik asit faktörü bence
Piyanolu oyun halısı aldım. Fırsat buldukça bırakıyorum üzerine. Max.5 dk duruyor. Ama oyuncak seslerine tepki veriyor. Görsel atiyorum
Birde arada açıp dinlettigim şarkılar var .mesela Twinkle twinkle little star.ritm ve tınısı farklı müziklerde aciyirum bazen .Birde bol bol konusuyoruz ablasıyla.O da bizi dinliyor
Bi de ayna gösterin kendilerini görünce şaşırıyorlar demiş bir sayfa.Ben evin içinde gezdiriyorum şu anlık, sebebi bilinmez perdelere bakmayı çok seviyorKoyu renkli şeylere takılıyor biraz bu şekilde vakit geçiriyoruz sonra karnına masaj yapıyorum gazı varsa. Oyuncaktan henüz pek anlamıyor
Emİrme için de aynı şey geçerli canım idrar az oluyor artık. Günde iki veya üç kere çıkıyorum.Sık süt sağan arkadaşlar size bir sorum olacaktı. Acaba lavaboya çıkma (afedersiniz çiş) sıklığınız azaldı mı? Ben çok su içmeme rağmen doğru dürüst çıkmıyorum. 2 saatte hir süt sağoyorum onunla alakwlı mıdır ?
Mastit de göğüslerde yüksek ateş oluyor hatta vücuda göre alından ölçüme göre daha yüksek. Dikiş yeriniz ağrımıyorsa bence ordan değildir. Mastit yeni başladığında biraz geliyor süt açık kanallardan. Şu an bende mastitim ama grip çok hafif kalır bunun yanında. Çok geçmiş olsunYa kızlar içim ürperiyor titreme gibi üşüyorum ateşim de var kemiklerim özellikle de dikişin açık kalan kısmı ve göğüslerim çok acıyor kolumu kaldıracak takatim yok dikisten enfeksiyon mu kaptım mastit mı oluyorum grip mi hicbisey anlamadım bebek emince yutkunuyor süt geliyordur heralde mastit olunca gelir mi ki bide üstüne eşimin tripleriyle uğraşamayıp kavga ettim bebekle mı ilgileneyim halsizlik mı çekeyim çok yoruldum her yerim ağrıyorbirde gripse ve bebeğe geçerse diye ödüm kopuyor burası aşırı sicak sürekli klima açık o mu carpti
Bu benim de aklıma takılıyor şimdi yazacaktım. Çok sık sağmıyorum günde 2 kez belki ama aynı şekilde benim deSık süt sağan arkadaşlar size bir sorum olacaktı. Acaba lavaboya çıkma (afedersiniz çiş) sıklığınız azaldı mı? Ben çok su içmeme rağmen doğru dürüst çıkmıyorum. 2 saatte hir süt sağoyorum onunla alakwlı mıdır ?
Gece burun falan açmıyorum ben uykusu kaçar öyle aksiyon yok biz deKızlar geceleri bez değiştirme, burun açma, kıyafet değiştirme, emzirme, gaz çıkarma hepsini aynı anda yapmanız gerektiğinde hangi sırayla yapıyorsunuz? Benimki tesadüf eder de uyanırsa çok sinirli oluyor sadece emmek istiyor. Benim de elim ayağıma dolanıyor her defasında
Burun mecbur açıyorum klima yüzünden çok tıkanıyorGece burun falan açmıyorum ben uykusu kaçar öyle aksiyon yok biz degece uyanınca ilk bezi değişir üst değişcekse değiştiririm (ki o da ıslak mı çiş mi geçmiş nie değişiyoruz ) sonra emziririm sonra gaz sonra da duruma göre diğer meme ya da uyur geri hafif kusarsa ağzını silmek bitti gitti no aksiyon minimum hareket biraz daha büyüdükten sonra alt çişliyse bile sadece çok bişi yoksa değiştirmeyi önermiolar göz teması bile kurmadan konuşmadan hızlı hareketlerle em ve uyku moduna devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?