2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar bundurımla alakalı bilgisi olan lütfen yardım etsin çocuk doktorları ilgilenşyor mu bu durumla doktorumuzu arasam ? Ne çileydi başımdan gitmiyor sabahtan beri sinirden ağlıyorum. Gece sağdım sağdıkça yine aynı hale geldi. Şimdi sağmamak için direniyoeum ama göğüslerim patlamak üzere. Tam benek emmeye aloşmışlen şimdi bu şişlikle mümkün değil de emmesi. Emdi bu sabaha kadar ama onun emdiği ile bende üretilen süt arasında çok fark var . Dudaklarıma kadar kurudu vücudumda vitamin kalmayacak

Gogse soguk lahana ya da nane koymak iyi gelebilir fazlasini elle bosalt derim

Normal canım alt sınırı 600 benimki 550 almıştı doğum kilosundan çok şükür toparladık düzenli emzirmeye devam et yeter

Lahana sütü azaltabiliyor diye duydum canım dikkatli ol onun yerine normal soğuk kompress yapsan daha faydalı olur

Rahatlatacak şekilde sağın bence ama tamamen bitirecek boşaltacak şekilde sağmayın, az az sağın. Duşta ılık su altında masaj yapıp rahatlamayı deneyebilirsiniz, o sırada yavaş yavaş kendisi sağılmış da olur.

Gogse soguk lahana ya da nane koymak iyi gelebilir fazlasini elle bosalt derim
Şimdi dediğiniz gibi elimle biraz akıttım biraz rahatlattım ama sanki şuan yine salgılamaya başladı hemen tekrar şişip ağrıyor Z. Bir şey anlamadım sanırım hiperlaktasyon dedikleri şey başıma geldi bende gebelik öncesinde prolaktin yüksekliği problemi vardı z. Onunda etkisi var. Günlerdir makina ile sağmanında etkisi var. Hormonlar allak bullak oldu

Evet elimle biraz sağdım rahatladı. Ama anında tekrar doluyor sanırım beynin kafası karıştı 5 iz bebek var falan sanıyor durmadan kat kat salgılıyor

Evet elimle biraz sağdım rahatladı. Ama anında tekrar doluyor sanırım beynin kafası karıştı 5 iz bebek var falan sanıyor durmadan kat kat salgılıyor
Doktorunuza acil arayıp sorun bence, o demişti size 2 saatte bir sağ yoksa sütün biter diye, şimdi nasıl bir tavsiye verecek ona göre hareket edersiniz, belki mastit olmasını engelleyecek bir ilaç vs vardır. Bebeği sütten kesme aşamasındayken ben taze nane yemiştim bol bol, sütü azaltıyor gerçekten. Bence biraz nane çayı filan içmeyi deneyebilirsiniz. Sütü artırıcı etkisi olan dereotundan, kuru meyvelerden, maden suyundan mutlaka uzak durun bu sıralar. Aklıma bunlar geliyor.

Bu jadar süte bende iştahta yok enteresan şekilde epey kilo verdim hiçbir şey yememekten. Ona rağmen bu kadwr süt salgılıyorsa bir de yeseymişim ne olacakmış vücudumda vitamin kalmayacak resmen. Doktorumu arayacağım evet . Nane deneyeceğim teşekkür ederim

Canım tamanen değil rahatlatacak şekilde sağmaya çalış , sağım aralarını yavaş yavaş 2 saatten 3e doğru çıkarmaya çalış ve nane yiyebilirsin arkadaşın dediği gibi soğuk lahana uygulamak da sütü azaltıyor. Doktora danış bakalım süt azaltıcı ilaç var mı?

Evet az az elle sağöaya çalışıyorum ama o kadar hızlı dolup sertleşiyor ki inanılmaz. Şoktayım. Aklıma gelmeyen her şey başıma geldi resmen

Bende 144 aradım evet onaylanmış ama aile sosyal politikalar Bakanlığından mesaj gelecek sonrasında parayı alabilirsiniz dediler. Size de mesaj geldi mi?

Bende sizin gibi düşünüyorum. Şaşırdım da

Kızlar çok bunaldım ya delircem ya kaçıp gitcem, bu lohusa depresyonu geçmedi benim 50 günlük olduk bgn. Benim kız ne gece uyuyor ne gündüz uyutuyorum zor zahmet iki dk sinra gözlerini açıyor, sütüm çok az zaten sagmaya çalışıyorum sağamıyorum uyanıyo, kahvaltı yapamıyorum uykusuzluktan sinir kat sayım arttı iyice, dışarı çıkamıyorum eve kapattim kendimi pijamalarla evde perişan durumum evin halı perişan bi tane kırlenti yerine kaldıramıyorum bu kızla ilgilenmekten. Annemle tlfnda konuşurken bağırdım suratına tlfnu kapattım, sabah bir saat uyuyabilmek için eşime yalvardım resmen 30 tane soru sordu ona bağırdım iyice kafayı yedim ben. Annem de bebek o olacak o kadar biz sizi nasıl büyüttük bilmem ne deyip duruyor yaaa bebek te ben robot muyum yoruldum bunaldım diyemeyecek miyim dedim yaaa ne yapacağımı hiç bilmiyorum çok zorlanıyorum

Bişey diyim mi evet zor haklısın ama senin sinir stres kesinlikle ona geçiyor beneğin bu yüzden huysuz
Sütüne zaten geçmiş bu mental ile sütün olmaz
Gurbette misin destek olacak kimse yok mu

Bişey diyim mi evet zor haklısın ama senin sinir stres kesinlikle ona geçiyor beneğin bu yüzden huysuz
Sütüne zaten geçmiş bu mental ile sütün olmaz
Gurbette misin destek olacak kimse yok mu
Gurbetteyim yok kimsem, sakin kalmaya çalıştım ama yok uykusuzluk mahveetti beni niye uyumaz yaaaa bi bebek uykusu var gözlerini açamıyor ama uyumuyor zor zahmet uyutuyorum bak 5 dk değil 2 dk sonra açıyor gözleri birqz ilgilenmiyim.aglamaya başlıyor, bu yorgunlukla bu bunalmaya nasıl sakın kalabilirim? Ev deliler evi gibi her yer her yerde ben evimin temizliğine düzenine önem veren bir insandım evi böyle görmek bile beni üzüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…