2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    190
Ayy doğru emekliliği hiç düşünmeyeyim ben o zaman evet amin 2 oğlum var inşaallah babası fikirlerini empoze etmeden
Bu yaşa gelmiş birinden ümidi kesip geleceğe yatırım yapmak en iyisi
Sen başarırsın inanıyorum anladığım kadarıyla çok küçük değil seninkiler ev işlerinin bir kısmını oyunla onlara yaptıramaz mısın çamaşır katlamak, etrafı toplamak gibi

Gülmeye başladı mı benimki hala gergin ne zaman gülecek merak ediyorum arkadaşınki 5.ayda gülmüş

Benim kv de aynı. Tek torun benim çocuğumda. O da sürekli üstünü örtün, kafasının yanına bir şey koyun arkası şekillensin vs gibi şeyler söyler telefonda görüntülüde de ağlatmayın çocuğumu der her istediğini verin üzmeyin çocuğumu der beni çıldırtır. Ben 2 aylık çocuğu neden bile isteye üzeyim o ağlayınca ben daha çok üzülüyorum. Sürekli kucağınıza alın der sanki almıyoruz çocuğu Fesuphanallah. Gaz problemi olduğu için çay kaşığında sade soda vermemizi söylüyor ısrarla. İstemiyorum. Zeytinyağıyla masaj yapmadığımız için gazını çıkartamıyormuş. Benim çocuğum olduğunu, ondan daha çok düşündüğümü anlamıyor. Biz uzaktayız bu ay gideceğiz yanlarına uykularım kaçıyor bunu düşünmekten rüyalarımda çocuğumu akbabalardan kaçırıyorum sürekli. Sen yine bir şey söyleyebiliyorsun ben söyleyemiyorum kırılıyor küsüyor gidip eşime ağlıyor ve bu söylemediğim halde her şeyi içimde patlattığım halde oluyor doğumdan sonra 12 gün burada kaldı 4 defa eşime ağladı ben lohusaydım oysa umursamamak lazım belki de yaşlılar demeliyiz geçmeliyiz ama ben de tahammül edemiyorum keşke birkaç yıl küsseler de ben de huzurla çocuğumu büyütsem

Kızlar ben halen dışarı çıkarken makyaj yapıyorum hatta geçenlerde yere oturdum aynanın karşısına memeyi verdim kendim iki büklüm makyaj yaptım arada meme çıktı zor oldu ama önemli olan kendimi iyi hissetmem. Osman gönülal kendinize vakit ayırın bakım yapın diyor bir şey dediklerinde de onu öne sürüyorum çünkü eşim onun dediklerini hep yapıyor. Bebeğim de oyuncak olarak çıngırak baya dikkatini çekiyor gaz masajı yaparken izin vermiyor onla oyalayıp yapıyorum. Oyun halısı evimde onu gidince deneyeceğim bende.

Benim kv de öyle. Bırakırsınız bana, biz köye gideceğiz vs diyor ben de özlerim ben kızımı dedim gülerek nasıl bozuldu, önünde sonunda bırakacaksın dedi. Sizinki daha da ileri seviyeymiş. Kolay olmuyor biliyorum ama haddini bildirin bence ya da hiç ciddiye almayın kendi kendini eğlendirsin

Benim babamda asla böyle değil ya. Anneme çok yardım eder hasta bile olsa. Ne bilim ben herkesi öyle sanırdım. En doğrusu beklentiyi minumumda tutmak ama bugün 11 yıl oldu bizimde, yok içime anlatamıyorum bi türlü. Ben çalışıyorum ama bunun çalışıp çalışmamanla ilgisi yok, adamın içinden gelecek. Yani benimki hiç yapmıyor değil ama böyle nasıl desem benim söylememle, ucundan gönülsüz bir gün yapsa 1 ay konuşulsun istiyor gibi.

Bence burda babalara daha çok iş düşüyor. Kızlar anneyi, erkekler babayı örnek alıyor.

Gülmeye başladı mı benimki hala gergin ne zaman gülecek merak ediyorum arkadaşınki 5.ayda gülmüş
Daha birkaç günlükken yüzü segirir gibi gülüş şekli alıyordu şimdi sesli ve tepki olarak gülüyor 13 gün sonra 2 aylık olacak gelişim yazılarında zamanı diyo ama çocuktan çocuğa değişir tabi ki

Bence burda babalara daha çok iş düşüyor. Kızlar anneyi, erkekler babayı örnek alıyor.
Orası öyle ama gördüğüm kadarıyla belirli yaşa gelmiş insanlar değişmiyor. Evin düzeni ister istemez annelerde o yüzden ev içinde çocuklarla iş bölümü yapmak yinede etkili olur diye düşünüyorum

Uykuya dalmadan önce benimkide gülümsüyor ama bize gülmüyor tamamen tanıması ve bilinçli gülmesinden bahsediyorum o bizde hala yok beni tanıyor boynuma gelince sakinleşiyor oda içinde beni izliyor ama gülümsemedi henüz

Yaaa maşallah erken keşfetmiş oynamayı, benim kız da anca ağlasın

Bizde farklı şehirdeyiz şükürki ama bende oraya gitme gafletinde bulundum ve psikolojim alt üst oldu. Sizi korkutmaj istemem ama nasıl davranacağınızı belirleyin ve önceşikle kendinizi ve çocuğujuU düşünün. Benim sütüm kesilme noktasına geldi, erkenden regl oldum.aynı şekişde benimki de eşime ağlıyor kalp krizi geçirdi bi kez yine geçirecem diyip duruyor aramızı bozuyor bu şekilde . Ciddi öanada küsmeye çok ihtiyacım var aşırı takıyorum çünkü

Hadlerini çok güzel bildiririm de bu kez eşimle aramı bozuyorlar dolduruşa getiriyorlar. Bu kez eşimde benim aileme soğuk davranıyor . Yani cidden çok zoe şu aile meseleleri bataklık gibi

Ben para karşılığı yaptırıyorum 9 yaşındakş kızıma çamaşırları katlamayı Çok kötü yapıyor ama olsun ortadan kalkıyor en azından

Benim oğlum anca anneannesi babası ve ablamın kızına tepki versin şebek ben onun ineği ve bakıcısıyım doyur temizle giydir tamam işin bitti köle der gibi bakıyor ama yanımda eşim olunca arada iki gülüyor bana da anneme aşırı güzel tepkiler veriyor ona bayılıyorum

Kızlarr ay su kv kp konuları kıyamam annelik koruma içgüdüsüyle aynı düşüncelerden geçtim ben de biz de çok içiçeyiz çook laflar döndü yani şok oluyodum sinir oluyodum ama baktım terslesem de devam ediyolar gülerek cevap veriyodum tabii tabiii hıı haklısınız falan die tamam diyip bildiğimi okuyodum çünkü ne huzurum kaçsın ne saygısızlık olsun diye zamanla alışıyorsunuz günün sonunda evlat sizin evladınız kimse size sormadan hiç bi yere götüremez bildiğini yapamaz. Arkamızdan istediğimizi konuşsunlar hiç önemli değil. Kızım 3,5 yasında kp hala diyorki inatla ben götürcem yazlıga yok biz de kalcak yok parka götürcem bilmem ne tabi baba tabi diyorum ama bana kastından değil işte öyle düşüncesi öyle haylleri öyle kırmıyorum idare ediyorum kv mesela asla geçme önüme. Siz bi de ek gıda da görün karışmak nasıl oluyor neler duydum ben ama hiç yaşamadım kv hiç önüme geçmedi ben de ama bilgisiz değildim kendimden emindim. Kendinizden emin olmazsanız kendi anneniz de koca ailesi de sizi savurur ordan oraya bebek bakımı konusunda. Tecrübe çok kıymetli ama cocugunla beraber öğrenmek bilgi sahibi olmakta ayrı değerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…