- 29 Haziran 2022
- 3.691
- 2.084
- 83
- 32
Bayılıyorum emzikli bebeklere. Çok heveslendim, bütün hamileliğimde emzik baktım. Mamajoo set olarak hediye geldi onu tutarsa öyle devam ederim diye almadım. Tutmadı. Ben de her gördüğümden aldım. Alıyorum da hala, umut fakirin ekmeği işteBen sadece avent almıştım. Duruma göre başka emziklerde alırım demiştim ama tek seferde avent i tuttu benim bebe . Sanırım bazı bebekler hemen tutuyor bazıları ise sizinki gibi zorluyor
En iyisi kendimiz probiyotik tüketmek sütle sentezlenip bebeğe geçiyor ben bol yoğurt aktivia ve kefir tüketiyorumBebekten bebeğe çok değişiyor olduğunu tahmin ediyorum. Biz nbl denedik, içinde süt proteini varmış, çok zorlandık. Biogaia kullanmıştık büyük oğlumda. O da ona pek yaramamıştı. Probiyotiğe alışmak da zaman alıyor sanıyorum.
Kızlar çevremde benden sonra doğum yapanlar var bakıyorum daha bir ay dolmadan bebeklerini güzel güzel giydirip gezmelere gidiyorlar ben o dönemlerde evde ağlıyordum şimdi de çok farklı sayılmam gerçi nasıl oluyor bu insanlar emzirmiyor mu kaynağı ne bu enerji ve bakımlılığın ben bir kapatıcı rimel zor sürüyorum o da yeni yeni
Bayılıyorum emzikli bebeklere. Çok heveslendim, bütün hamileliğimde emzik baktım. Mamajoo set olarak hediye geldi onu tutarsa öyle devam ederim diye almadım. Tutmadı. Ben de her gördüğümden aldım. Alıyorum da hala, umut fakirin ekmeği işteİnşallah halime acır da birini tutar bir gün
Kızlar bugün rota ve menenjit aşısı oldu bebeğim . Ateş durumu için gece boyunca ne aralıklarla kontrole kalkmalıyım? Bazıları sabaha kadar başında bekliyor ya da saatte bir . Abartı mı? Siz nasıl yapıyorsunuz? Şimdiye kadar ateşi olmadı, hafif ısınır gibi olunca carpol verdim bugün 6 saat ara ile 2 kwz verdim
Kapatıcı ne rimel neee ben unuttum gittiKızlar çevremde benden sonra doğum yapanlar var bakıyorum daha bir ay dolmadan bebeklerini güzel güzel giydirip gezmelere gidiyorlar ben o dönemlerde evde ağlıyordum şimdi de çok farklı sayılmam gerçi nasıl oluyor bu insanlar emzirmiyor mu kaynağı ne bu enerji ve bakımlılığın ben bir kapatıcı rimel zor sürüyorum o da yeni yeni
Ben emziremiyorum maalesef kandida olduğum için dışarı çıktığımda önceden sağılmış süt vermek zorundayım ve göğüslerim 1 2 saatten fazla kapalı kaldığında acımaya başlıyor hala hiç sevmedim bu emzirme olayınıBende doğduğundan beri her yere gidiyorum ağlayınca emzirme örtümü takıp memeye koyuyorum sussuyor
Korkma hic çıkmaktan hatta çantası hep hazırda benim çanta da yapma derdim olmuyor
Benim ilk mecburi çıkmalardı abiden dolayı
Bugün mesela aldım ikisini de kafeye gittim
Kafeye girer girmez başladı ağlamaya baya bir memede tuttum mayıştı koydum pusete
Dışarıdaki seslerden dolayı uyuması daha kolay oluyor
Mesela seni geren, korkutan durum ne oluyor?
Emzirmekse kolay emzirebileceğin bir kıyafet seçersen çok kolay oluyor.
Canım ben hamak beşikte buldum çözümü benimkide seninki gibiydi sallamaya alistirmayin diyolar ama gazdan olabilir sancilari vardır büyüyorlar her yerleri agriyordur şimdi onlarınKızlar bebeğim uykuya geçmekte çok zorlanmaya başladı emiyor kendi bırakıyor gözleri yarı açık bir şekilde dalıyor yani sonra bi anda uyanıkmış gibi gözlerini açıyor ve tekrar dalması zor oluyor. Her gün akşam 7 den sonra memeyi alıp bırakıyor alıp bırakıyor ağlıyor ayakta emziriyorum mayışıyor öyle oturuyorum. Neden olabilir acaba atak felan dedim ama bu geçmiyor sanki anlamadım ne yapabilirim şuan ayaklarımda sallıyorum uyuyor ama sürekli hareket ediyor
Biz seninle aynı gün doğurduk benimki ve seninki aynı ağrıları çekiyor olabilir :) bizimkinde gaz var ama doktor 20 güne bu gaz sancısılari geçer dedi onu bekliyorumKızlar bebeğim uykuya geçmekte çok zorlanmaya başladı emiyor kendi bırakıyor gözleri yarı açık bir şekilde dalıyor yani sonra bi anda uyanıkmış gibi gözlerini açıyor ve tekrar dalması zor oluyor. Her gün akşam 7 den sonra memeyi alıp bırakıyor alıp bırakıyor ağlıyor ayakta emziriyorum mayışıyor öyle oturuyorum. Neden olabilir acaba atak felan dedim ama bu geçmiyor sanki anlamadım ne yapabilirim şuan ayaklarımda sallıyorum uyuyor ama sürekli hareket ediyor
Ooo rimel sürüyosun ha, bu ne bakımKızlar çevremde benden sonra doğum yapanlar var bakıyorum daha bir ay dolmadan bebeklerini güzel güzel giydirip gezmelere gidiyorlar ben o dönemlerde evde ağlıyordum şimdi de çok farklı sayılmam gerçi nasıl oluyor bu insanlar emzirmiyor mu kaynağı ne bu enerji ve bakımlılığın ben bir kapatıcı rimel zor sürüyorum o da yeni yeni
Çok uykusuz kaldıysa uyumak için emip, uyuyamıyordur. Yorgun düşüp sinirleniyor olabilirKızlar bebeğim uykuya geçmekte çok zorlanmaya başladı emiyor kendi bırakıyor gözleri yarı açık bir şekilde dalıyor yani sonra bi anda uyanıkmış gibi gözlerini açıyor ve tekrar dalması zor oluyor. Her gün akşam 7 den sonra memeyi alıp bırakıyor alıp bırakıyor ağlıyor ayakta emziriyorum mayışıyor öyle oturuyorum. Neden olabilir acaba atak felan dedim ama bu geçmiyor sanki anlamadım ne yapabilirim şuan ayaklarımda sallıyorum uyuyor ama sürekli hareket ediyor
Hiç kendinize kondurmayın bence nacizaneDün gece eşimin ailesiyle ilgili problem yaşadık. Sütümün sabah baya azaldığını gördüm. Pompaya da çok gelmedi. Bebek emerken bir gün önce sütler damlardı o da olmadı. Süt hemen böyle pıt diye kesilir mi ?
Biz de abiyi gezdirmek için 1 haftalık olduğundan beri çıktık hep dışarı. Minik büyüdükçe bebek arabasında uyumayıp ağlamayı öğrendi. Bir taraftan sürekli kucağıma al emzir, bir taraftan abiyi zaptet.. gezmelere mecburi ara verdik gibi bir şeyBende doğduğundan beri her yere gidiyorum ağlayınca emzirme örtümü takıp memeye koyuyorum sussuyor
Korkma hic çıkmaktan hatta çantası hep hazırda benim çanta da yapma derdim olmuyor
Benim ilk mecburi çıkmalardı abiden dolayı
Bugün mesela aldım ikisini de kafeye gittim
Kafeye girer girmez başladı ağlamaya baya bir memede tuttum mayıştı koydum pusete
Dışarıdaki seslerden dolayı uyuması daha kolay oluyor
Mesela seni geren, korkutan durum ne oluyor?
Emzirmekse kolay emzirebileceğin bir kıyafet seçersen çok kolay oluyor.
Kesilmez canım sıkma canını emzirmeye devam et aynısı olacak merak etmeDün gece eşimin ailesiyle ilgili problem yaşadık. Sütümün sabah baya azaldığını gördüm. Pompaya da çok gelmedi. Bebek emerken bir gün önce sütler damlardı o da olmadı. Süt hemen böyle pıt diye kesilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?