2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar bugün rota ve menenjit aşısı oldu bebeğim . Ateş durumu için gece boyunca ne aralıklarla kontrole kalkmalıyım? Bazıları sabaha kadar başında bekliyor ya da saatte bir . Abartı mı? Siz nasıl yapıyorsunuz? Şimdiye kadar ateşi olmadı, hafif ısınır gibi olunca carpol verdim bugün 6 saat ara ile 2 kwz verdim

Ben sadece avent almıştım. Duruma göre başka emziklerde alırım demiştim ama tek seferde avent i tuttu benim bebe . Sanırım bazı bebekler hemen tutuyor bazıları ise sizinki gibi zorluyor
Bayılıyorum emzikli bebeklere. Çok heveslendim, bütün hamileliğimde emzik baktım. Mamajoo set olarak hediye geldi onu tutarsa öyle devam ederim diye almadım. Tutmadı. Ben de her gördüğümden aldım. Alıyorum da hala, umut fakirin ekmeği işte İnşallah halime acır da birini tutar bir gün

En iyisi kendimiz probiyotik tüketmek sütle sentezlenip bebeğe geçiyor ben bol yoğurt aktivia ve kefir tüketiyorum

Kızlar çevremde benden sonra doğum yapanlar var bakıyorum daha bir ay dolmadan bebeklerini güzel güzel giydirip gezmelere gidiyorlar ben o dönemlerde evde ağlıyordum şimdi de çok farklı sayılmam gerçi nasıl oluyor bu insanlar emzirmiyor mu kaynağı ne bu enerji ve bakımlılığın ben bir kapatıcı rimel zor sürüyorum o da yeni yeni

Bende doğduğundan beri her yere gidiyorum ağlayınca emzirme örtümü takıp memeye koyuyorum sussuyor
Korkma hic çıkmaktan hatta çantası hep hazırda benim çanta da yapma derdim olmuyor
Benim ilk mecburi çıkmalardı abiden dolayı
Bugün mesela aldım ikisini de kafeye gittim
Kafeye girer girmez başladı ağlamaya baya bir memede tuttum mayıştı koydum pusete
Dışarıdaki seslerden dolayı uyuması daha kolay oluyor

Mesela seni geren, korkutan durum ne oluyor?
Emzirmekse kolay emzirebileceğin bir kıyafet seçersen çok kolay oluyor.

Aynı durumdayım denemediğim marka kalmadı.. mecbur pes ettim :)

O çocuğa göre değişkenlik gösterir kimisi hiç ateşlenmez kimisi birden ateşlenir
O yüzden saat başı kontrol etmekte fayda var
İlacı verdiysen muhtemelen çıkmaz ateşi ama sen yine tedbiri bırakma

Kapatıcı ne rimel neee ben unuttum gitti

Ben emziremiyorum maalesef kandida olduğum için dışarı çıktığımda önceden sağılmış süt vermek zorundayım ve göğüslerim 1 2 saatten fazla kapalı kaldığında acımaya başlıyor hala hiç sevmedim bu emzirme olayını

Kızlar bebeğim uykuya geçmekte çok zorlanmaya başladı emiyor kendi bırakıyor gözleri yarı açık bir şekilde dalıyor yani sonra bi anda uyanıkmış gibi gözlerini açıyor ve tekrar dalması zor oluyor. Her gün akşam 7 den sonra memeyi alıp bırakıyor alıp bırakıyor ağlıyor ayakta emziriyorum mayışıyor öyle oturuyorum. Neden olabilir acaba atak felan dedim ama bu geçmiyor sanki anlamadım ne yapabilirim şuan ayaklarımda sallıyorum uyuyor ama sürekli hareket ediyor

Eskiden gaz danlasi zinko verirlerdi şimdi hep probiyotik veriyorlar zinko benim oğlumda ise yaramıştı sanki öyle kalmış aklmda yasaklandı mı ne oldu bu zinco Lara:)

Canım ben hamak beşikte buldum çözümü benimkide seninki gibiydi sallamaya alistirmayin diyolar ama gazdan olabilir sancilari vardır büyüyorlar her yerleri agriyordur şimdi onların valla alışsın sallanmaya uyusunda 10;yaşına kadar sallanmayacak ya bir süre sonra bırakacak

Biz seninle aynı gün doğurduk benimki ve seninki aynı ağrıları çekiyor olabilir :) bizimkinde gaz var ama doktor 20 güne bu gaz sancısılari geçer dedi onu bekliyorum

Dün gece eşimin ailesiyle ilgili problem yaşadık. Sütümün sabah baya azaldığını gördüm. Pompaya da çok gelmedi. Bebek emerken bir gün önce sütler damlardı o da olmadı. Süt hemen böyle pıt diye kesilir mi ?

Ooo rimel sürüyosun ha, bu ne bakım ben saçımı zor topluyorum, o videodaki kadın gibi. Bi çocuğum oldu, ne devletten haberim var ne milletten saçımı zor topluyorum
O gezen güzel anneler genellikle emzirmiyor, yanlarında mutlaka yardımcı var, bebeğe bakan ayrı evin temizliğini yemeğini yapan ayrı. Ya da o kadar geziyorlar ki evleri zaten hiç kirlenmiyor gece uykusuz kalsalar, dağ gibi birikmiş çamaşır bulaşık onlara baksa balkona zor çıkarlar. Ay nerden biliyosun deme

Çok uykusuz kaldıysa uyumak için emip, uyuyamıyordur. Yorgun düşüp sinirleniyor olabilir

Hiç kendinize kondurmayın bence nacizane incir ve üzerine su öneririm. Süt yapıcı gıdalarla azaldıysa bile artar belki.

Biz de abiyi gezdirmek için 1 haftalık olduğundan beri çıktık hep dışarı. Minik büyüdükçe bebek arabasında uyumayıp ağlamayı öğrendi. Bir taraftan sürekli kucağıma al emzir, bir taraftan abiyi zaptet.. gezmelere mecburi ara verdik gibi bir şey

Kesilmez canım sıkma canını emzirmeye devam et aynısı olacak merak etme

Kızlar ben gece 12 gibi son mamasını verdim uyuttum. Sabah 7ye kadar aralarda eme eme geldik. Sabah da güzel kalktı, huzursuz değildi. Sütümden emin değilim asla, sizce 12de yediği mamayla sabah 7ye kadar huzursuz olmadan tok kalma ihtimali var mı sütüm çok azsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…