2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    190
Valla gece birimiz oğlanı birimiz kızı uyutuyoruz, sonra hemen biz de uyuyoruz 46 günlük bebeğim, hiç aklıma bile gelmediğini farkettim sen yazınca, aynı şekilde eşim de öyle. Çünkü çocuklar, ev, ev işleri, yorgunluk bizi mahvetti. Önce bi nefes almaya ihtiyacımız var. Sonra kaçmıyoruz buradayız

Benim libido doğum sonrası yerlerde zorla yapıyorum resmen eşim için o da geçen cuma spiral taktırdıktan sonra doktor 10 gün ilişki yasak dedi utanmasam göbek atacaktım

Benim libido doğum sonrası yerlerde zorla yapıyorum resmen eşim için o da geçen cuma spiral taktırdıktan sonra doktor 10 gün ilişki yasak dedi utanmasam göbek atacaktım
Merhaba konudan bağımsız spiral ben de taktırmayı düşünüyorum. Sizinki hormonlu olanlardan mı? Sonrasında ağrı vs oldu mu?

Kızlar az önce sakiz çiğneyeyim dedim doğumdan sonra nedense hiç cignemedim keşke çiğnemez olaydım dişimden oldum
Bu yaşıma kadar hiç dişim düşmedi sadece dolgularım vardı kırık vs yoktu dolgularda çocukluk çürümeleri kaynakliydi sakızı iki götürüp getirdim ağzımda bı baktım içinde sert bişey var çıkardım ki dişimin yarısı galiba vitaminsizlikten oldu doğumdan sonra gyno feron sanol verdiler sadece bende kullanmadım

Belki bir nebze rahatlatır vaktiniz olursa dinleyin kızlar
Video yu ağlayarak izledim tam beni anlatıyor. Çok tükendim tek bakmaktan, evlilik yıldönümümüz 10. Yılımız ve eşinle çıkıp bir yemek dahi yiyemedik .. neyse bazen de diyorum daha zor durumda olanlar vardır kapris yağıyorsun bilemiyorum.
Tüm yazışmaları okudum. Bazı annelerin sütü çok fazla geliyor bir nebze olsa rahatlatmak ve sütünüzü azaltmak isterseniz naneli çay için . Nane süt üretimini azaltıyor.
Bazı anneler az sütüm var diyip ne yapması gerektiğini bilmiyor, arkadaşlar meme artık yumuşak gelebilir elinize bu az sütünğz olduğu anlamına gelmiyor. Bebekler artık daha kuvvetli emmiyor kilo alımı 600gr dan çoksa ve çişli bezi varsa dert etmeyin. Süt nazara gelen bişey ben buna çok inanıyorum etrafınızda hiç sütünüzden dahi bahsetmeyin.
Onun dışında ağlayan bebekler çok evet ilk üç ay bu gayet normal sakin olmamız lazım takıldığımızda mutlaka eşlerimizden , varsa anne baba destek alalım. Daha hamilelik hormonları tamamen gitmedi vücudumuzdan yorulmamız gayet normal.
Aşılara gelince, mutlaka ateşlencek korkusuna girmeyin ateşlenirse bir iki gün nöbet tutacağız ama sonrasında o hastalıklardan korunmuş olcaklar. En önemlisi bu yolculukta biziz , hepimiz çok zor zamanlar geçirdik bir yıldır regl olmuyoruz en basiti , hormonlar alt üst, ekonomik sıkıntılar vs , evde yeni bir birey, onlara bakabilmek için bizim önce iyi olmamız gerekiyor. Ve bunu asla jnutmayın kötü anne veya beceriksiz anne yoktur. Hepimiz bebeğimiz için en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz. Emziren emziremeyen, hepimiz, mama bir ilaç değil , tüh kaka algısını oluşturmayalım, Allah daha büyük dert vermesin, bebek emmiyorsa mama veririz , bunların hep çözümü var ama geçen zamanın yok. Bu yaşlarını sonra çok arayacağız, tadını zor da olsa çıkaralım . Hepinizi kucaklıyorum

Ben de 8.hafta atağından süpheleniyorum nasıl bir şeydi ne kadar sürdü? Bugün asssla uyumadı asla. Toplasanız 1 saat etmez sürekli huzursuz
Kabus gibi biseydi meme reddi mamayı bile öyle isteyerek içmedi hiç uyumuyordu, uyumakta zorlanıyor uyuyamadigi için çok huysuzluk yapıyordu zor zahmet uyutuyordum 10 15 dk anca uyuyordu, hem kendi çok yoruldu hem ben inşallah bu kadar yoğun yaşamaz atağı bu arada 7 ile 9. Hafta aralarında görülebiliyormus canım. Umarım senin bebiş kolay atlatır ,çünkü hem anne hem bebekler için çok zor bir süreç bizim 4 5 gün çok yoğun geçti ama iki gündür daha iyi çocuğum

Ya ben de korkuyorum o konudan ama öyle böyle değil, hani bıçak çekip üstüme yürüse bu kadar korkar mıydım bilmiyorum

Aynı şekilde, bununla nasıl başaçıkılır bilmiyorum gerçekten mumya gibiyiz mahvolduk gerçekten hiç uyumuyor hastaneye gitmeme ramak kaldı. Ateşi yok karnı tok gaz her zamanki gaz ne yapacaklar onu da bilmiyorum

Ay bu yazdıgınızı bir ben mi yanlıs anladım herkes dogru anlamıs gibi geldi ben duygusal dan bahsettim aslında

Mesajlarınız için teşekkür ederim yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsemmi bilemedim.hiç olmuyor değil ama çnceden daha aktiftik ondan bana garip geliyor basen düşününce ikimizin bebeği oldu ama sadece bnm hayatım değişti onda bi değişiklik yok istediği zaman istediği yerde kadın olmak zor gerçekten anne olmak çok kutsal bişey çokda öutluyum bebeğimin olmasından ama bazen önceki hayatımı özlüyorum sonra bebeğime bakıp ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum çünkü onun için çok çaba sarfettim ve 3 yılın sonunda rabbimin emaneti geldi şükğrler olsun yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…