- 14 Ağustos 2011
- 28.749
- 4.507
- 448
Evet herhalde çok farketmiyor. MaşallahSizin biraz geç olmuş sanki benim 7 sinde bugün Miray hanım 61 günlük
Valla gece birimiz oğlanı birimiz kızı uyutuyoruz, sonra hemen biz de uyuyoruzKızlar sizde zaman zaman eşinizle uzaklaştığınızı düşünüyor musunuz hani hayatımız komple değişti evde bebeğimiz var artık her an istedipimiz şeyleri yapamıyoruz ve bn nedense kendimi kötü ve yetersiz hissediyorum tabiki eşim asla bıyle dğşğnmüyor bıyle dğşünmen normal diyor ama düşündüğün gibi değil diyor. Sen yorgunsun eve gelince bunu anlıyorum yanına gelmek seni sevmek istiyorum hani anlarsınız ya (umarım anlatabilmişimdir) ama kızarsın yorgunum dersin diye boyleymiş umarım yalnız değilimdir biz tek mi birbşrimizden uzaklaştık zaman zaman tabi bide sanırım 3 sene sürekli yanyana ve tek başımızaydık diye bna şuan zor geliyor siz ne dersiniz blkş içimi rahatlatırsınız biraz uzun oldu ama
Ay lütfen yaa fikir verelim birbirimize nooolurKızlar burda acaba yemek tarifi de mi paylaşsak hergün hergün ne yemek yapıyorsunuz yahuneyse şimdi linçlenecem şaka yaptım
Bu hangi uygulama acabaBizim düzen bu şekilde canım ortalama 750-800 ml süt içiyor uyanık olduğu zamanlarda şarkı vs söylüyorum oyun halısı ya da ana kucağına koyuyorum ya da babası oynatıyor akşamları
Benim libido doğum sonrası yerlerde zorla yapıyorum resmen eşim için o da geçen cuma spiral taktırdıktan sonra doktor 10 gün ilişki yasak dedi utanmasam göbek atacaktımKızlar sizde zaman zaman eşinizle uzaklaştığınızı düşünüyor musunuz hani hayatımız komple değişti evde bebeğimiz var artık her an istedipimiz şeyleri yapamıyoruz ve bn nedense kendimi kötü ve yetersiz hissediyorum tabiki eşim asla bıyle dğşğnmüyor bıyle dğşünmen normal diyor ama düşündüğün gibi değil diyor. Sen yorgunsun eve gelince bunu anlıyorum yanına gelmek seni sevmek istiyorum hani anlarsınız ya (umarım anlatabilmişimdir) ama kızarsın yorgunum dersin diye boyleymiş umarım yalnız değilimdir biz tek mi birbşrimizden uzaklaştık zaman zaman tabi bide sanırım 3 sene sürekli yanyana ve tek başımızaydık diye bna şuan zor geliyor siz ne dersiniz blkş içimi rahatlatırsınız biraz uzun oldu ama
Ben de 8.hafta atağından süpheleniyorum nasıl bir şeydi ne kadar sürdü? Bugün asssla uyumadı asla. Toplasanız 1 saat etmez sürekli huzursuzCnm o günlerdi sanırım benim kızın da artmıştı sonrada 8. Hafta atağı başladışimdi geçti ama baya
Merhaba konudan bağımsız spiral ben de taktırmayı düşünüyorum. Sizinki hormonlu olanlardan mı? Sonrasında ağrı vs oldu mu?Benim libido doğum sonrası yerlerde zorla yapıyorum resmen eşim için o da geçen cuma spiral taktırdıktan sonra doktor 10 gün ilişki yasak dedi utanmasam göbek atacaktım
Video yu ağlayarak izledim tam beni anlatıyor. Çok tükendim tek bakmaktan, evlilik yıldönümümüz 10. Yılımız ve eşinle çıkıp bir yemek dahi yiyemedik .. neyse bazen de diyorum daha zor durumda olanlar vardır kapris yağıyorsun bilemiyorum.Belki bir nebze rahatlatır vaktiniz olursa dinleyin kızlar
Kabus gibi biseydiBen de 8.hafta atağından süpheleniyorum nasıl bir şeydi ne kadar sürdü? Bugün asssla uyumadı asla. Toplasanız 1 saat etmez sürekli huzursuz
Ya ben de korkuyorum o konudan ama öyle böyle değil, hani bıçak çekip üstüme yürüse bu kadar korkar mıydım bilmiyorumKızlar sizde zaman zaman eşinizle uzaklaştığınızı düşünüyor musunuz hani hayatımız komple değişti evde bebeğimiz var artık her an istedipimiz şeyleri yapamıyoruz ve bn nedense kendimi kötü ve yetersiz hissediyorum tabiki eşim asla bıyle dğşğnmüyor bıyle dğşünmen normal diyor ama düşündüğün gibi değil diyor. Sen yorgunsun eve gelince bunu anlıyorum yanına gelmek seni sevmek istiyorum hani anlarsınız ya (umarım anlatabilmişimdir) ama kızarsın yorgunum dersin diye boyleymiş umarım yalnız değilimdir biz tek mi birbşrimizden uzaklaştık zaman zaman tabi bide sanırım 3 sene sürekli yanyana ve tek başımızaydık diye bna şuan zor geliyor siz ne dersiniz blkş içimi rahatlatırsınız biraz uzun oldu ama
Bebeğim diye bir uygulamaBu hangi uygulama acaba
Merhaba ben bakırlı taktırdım taktıktan sonra 4 5 saat ağrı oldu adet ağrısı gibi ama parolla geçer kanama oldu bir de 2 gün geçtiMerhaba konudan bağımsız spiral ben de taktırmayı düşünüyorum. Sizinki hormonlu olanlardan mı? Sonrasında ağrı vs oldu mu?
Aynı şekilde, bununla nasıl başaçıkılır bilmiyorum gerçekten mumya gibiyiz mahvolduk gerçekten hiç uyumuyor hastaneye gitmeme ramak kaldı. Ateşi yok karnı tok gaz her zamanki gaz ne yapacaklar onu da bilmiyorumKabus gibi biseydimeme reddi mamayı bile öyle isteyerek içmedi hiç uyumuyordu, uyumakta zorlanıyor uyuyamadigi için çok huysuzluk yapıyordu zor zahmet uyutuyordum 10 15 dk anca uyuyordu, hem kendi çok yoruldu hem ben inşallah bu kadar yoğun yaşamaz atağı bu arada 7 ile 9. Hafta aralarında görülebiliyormus canım. Umarım senin bebiş kolay atlatır ,çünkü hem anne hem bebekler için çok zor bir süreç bizim 4 5 gün çok yoğun geçti ama iki gündür daha iyi çocuğum
Teşekkür ederimBebeğim diye bir uygulama
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim
Ay bu yazdıgınızı bir ben mi yanlıs anladım herkes dogru anlamıs gibi geldiKızlar sizde zaman zaman eşinizle uzaklaştığınızı düşünüyor musunuz hani hayatımız komple değişti evde bebeğimiz var artık her an istedipimiz şeyleri yapamıyoruz ve bn nedense kendimi kötü ve yetersiz hissediyorum tabiki eşim asla bıyle dğşğnmüyor bıyle dğşünmen normal diyor ama düşündüğün gibi değil diyor. Sen yorgunsun eve gelince bunu anlıyorum yanına gelmek seni sevmek istiyorum hani anlarsınız ya (umarım anlatabilmişimdir) ama kızarsın yorgunum dersin diye boyleymiş umarım yalnız değilimdir biz tek mi birbşrimizden uzaklaştık zaman zaman tabi bide sanırım 3 sene sürekli yanyana ve tek başımızaydık diye bna şuan zor geliyor siz ne dersiniz blkş içimi rahatlatırsınız biraz uzun oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?