2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    190
Yüz üstü uyutmayı deniomusunuz acaba ben başına bi de pış pış sesi açıyorum bazen kendi dalıyor nacizane bir tavsiye hersey herkesde işe yaramıyor her zaman da
Yüzüstü bacağıma yatırıyorum öyle de uyuyor bazen ama uykuları çok uzun sürmüyor kısa kısa. Gazlanıyor sanırım.

Kızlar burda acaba yemek tarifi de mi paylaşsak hergün hergün ne yemek yapıyorsunuz yahu neyse şimdi linçlenecem şaka yaptım
Yoo bence linçlenmemeli hatta bende kaç kez söylemek istedim ama bebislerin derdi arasında senin düşündüğüne bak diyip vazgeçirdim kendimi
Bence paylaşırsak Süper olur burda akşama ne yemek var gurubunu takip ediyorum orda da kimse bişey paylaşmıyor son zamanlarda
Bebekle mı ilgileneyim ne yapacağımı mı düşüneyim diye geçiyor günlerim biseye karar versem her şekil yaparım ama aklıma bı turlu bisey gelmiyor
Hadi kızlar bence paylaşalım
Bende bu akşam salça soslu makarna ,yoğurt birde canım kabak kızartması istiyor bı tabakta kızartma yaparım

Kızlar burda acaba yemek tarifi de mi paylaşsak hergün hergün ne yemek yapıyorsunuz yahu neyse şimdi linçlenecem şaka yaptım
Ay kim linclicek bence de fikir olur ben lavasa lahmacun yapıcam çok kolay youtube ta var bakın bir de semizotu yapıcam kıymalı

Bende kremalı makarna yapmaya niyetlendmiştim ve çorba yemek yapmak zor değil de ne yapacağına karar vermek zor

Kızlar sizde zaman zaman eşinizle uzaklaştığınızı düşünüyor musunuz hani hayatımız komple değişti evde bebeğimiz var artık her an istedipimiz şeyleri yapamıyoruz ve bn nedense kendimi kötü ve yetersiz hissediyorum tabiki eşim asla bıyle dğşğnmüyor bıyle dğşünmen normal diyor ama düşündüğün gibi değil diyor. Sen yorgunsun eve gelince bunu anlıyorum yanına gelmek seni sevmek istiyorum hani anlarsınız ya (umarım anlatabilmişimdir) ama kızarsın yorgunum dersin diye boyleymiş umarım yalnız değilimdir biz tek mi birbşrimizden uzaklaştık zaman zaman tabi bide sanırım 3 sene sürekli yanyana ve tek başımızaydık diye bna şuan zor geliyor siz ne dersiniz blkş içimi rahatlatırsınız biraz uzun oldu ama

Bende kendimi yalnız hissediyordum bizde de uzaklaşma oldu ve ben her gece rüyamda eşimi başkasıyla evlendirdigimi görerek uyanıyorum bu bir haftadır bizim uzaklaşma benden kaynaklı lohusayken hep ona patladım kızdım bagirdim yorgunum yapamıyorum olmayacak vs diyerek şimdi de adam korkar oldu yaklasmaya yine aynısını yaparım diye
Birde sakalasiyor benle koridordan falan geçince ben mutfağa o balkona gidecekse oo dayı oğlu iki çay kap gelde gül cemalini göreyim yada dur bı kahve yapayım belki kırk yıl hatırımız olur artık tanımaz olsun bizi diye
Aman benimki uzak dursun ben memnunum 7 yıl boyunca yeterince yalnız kaldik birde spiral taktirmadan uzak tutabildikce tutmaya çalışacam

Bende kremalı makarna yapmaya niyetlendmiştim ve çorba yemek yapmak zor değil de ne yapacağına karar vermek zor
Aynen karar verilse bı mutfağa bı bebeğe hallediyorum yada anakucagini masaya koyuyorum şarkı oyunlarla idare ediyorum ama şu karar asamasi hergun annemi arıyorum ne yapayım diye kadın artık 3 günlük fikir veriyor hergun aynı muhabbet dönmesin diye

İlk doğumda tam dört ay sürdü o yalnızlığım benim de çok üzülüyordum anlamıyodu mesafeliydi kendimi bakıcı gibi hissediyodum o bişey yok diyodu ama değişikti yani ben de öyleydim. Sonra bir patladım ağzıma geleni saydım hiç bir uyarımı dinlemedi birikti birikti patladı işte sonra düzeldi hersey çok şükür. Yani genellemiyim ama çoğu kadın ve erkekte oluyor doğum sonrası ilk başlarda çevremden duydugum. Güzelce ifade edin kendinizi şefkate ihtiyacım var güzel söze başımın okşanmasına çok iyi annesin bile denmesine ihtiyacım var diye. Kadınlar maalesef birden fazla duyguyla baş ediyor doğum sonrası hem annelik hem kadınlık hem eşlik ama geçiyor günün sonunda yine siz size kalıcak olansınız önce kendimizi sevip güvenmeliyiz bunların altından kalkabilceğimize inanmalıyız Sizi çok iyi anlıyorum kocamanda sarılıyorum herşey düzelicek inşallah

Sizin biraz geç olmuş sanki benim 7 sinde bugün Miray hanım 61 günlük

Bizdeeee rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin hepimizin yavrularına biz her ay eşim ben bebisle minik pasta üfleme videosu çekelim demiştik öyle yapacaz artık bgn birinci ayında da yapmıştik 12 ayın sinunda videolari birlestircez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…