2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    190
Allah kolaylık versin canım. Benimki de sürekli memede. Ana kucağında uyusa keşke de bi kahve içsem diye bekliyorum. İnşallah ana kucağına koyunca direk gözünü açmaz.
Benimki de memede uyuyor bırakınca uyanıyor . Gün içinde bi kaç kez uyusa da bende mentalimi toplasaam

Koydum ana kucağına ve uyandı ama inat ettim kahve yapmak istiyorum.
Bende kucağımda uyumuştu koyduğum gibi kalktı şuan durmadan sallıyorum uyuyacak en az 1 saat bende inat ettim bazen sinirlenecek gibi oluyorum sonra aklıma doktorumuzun söylediği geliyor. Asla bebeklere kızmayın dedi ileride sıkıntı olur dedi

Valla keşle canım ya. Yardıma gelen var mı hiç?
Maalesef gurbetteyim kimsemiz yok burda . Arkadaşlarımız ve bi kaç akrabamız var ama onlarla sadece misafirleşiyoruz yani yardıma gelen yok. Temizlik için 15 günde bir kadın geliyor o aradan çıkmış oluyor ama bebeğe akşam 7ye kadar tek bakıyorum

Ben de gülüşünü görünce vazgeçiyorum kızmaktan sabrı öğreniyorum tekrar şuan. Müzik açtım bağıra bağıra şarkı söylüyorum deliliğe vuruyorum yoksa bu iş zor.

Benim de eylülde öyle olucak canım. Büyük oğlan ortaokula başlıyor. Ben götüremem mecbur yalnız gidip gelecek okula. Neyseki okul eve yakın. Ben de izmirdeyim yakın olsak görüşürdük. Ama sen Karşıyaka tarafındaydın de mi?

Kızlar bebeğimin yüzü kuru ve kabuk atıyor nemlendirici al dedi doktor ama öneri vermedi bunun yorumları iyiydi kullanan var mı yada ne kullanıyorsunuz ilk başta öpmeden dolayı demişti doktor ama göbek ve sırtta da olunca kuruluktan oluyor dedi cilt yapısı kuruymus belli ki acıyor sürekli eliyle çiziyor kaşımaya çalışıyor gibi

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-04-14-51-30-430_trendyol.com.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 36
Zamanın geçmiceği günleri iple çekiyorum eylulde okul acılınca, ben de bi bakıyorum ayy saat 3 olmuş park saati akşam yemeği saati geliyo hep nasıl yetişcem modundayım kucağınızda uyumuyo mu göğsünüze yatırsanız biz öyle uyurduk ilk bebişle dinlenirdim hem de

Bioderma atoderm krem var onu kullanıyorum ben genelde canım

Evet kucakta uyuya kalıyor memede daha doğrusu bırakınca uyanıyor . Ya dinlenme değil aslında derdim zaten memeyi çok uzun emdiği için dinlemiyorum o arada. Ama hiçbir şey yapamıyorum derdim o ya kucakta uyuyor ya hiç . E benimde bi ev işim bi yemeğim ne bilim kendi başıma uzanasım var

Yok bornovadayım ben sen nerdesin ?

Kızlar bebişinizle bir gününüz nasıl geçiyor ? Tüm gün neler yapıyorsunuz uyandığı andan itibaren ? Ne kadar uyuyor ne kadar emiyor kalan zamanlarda neler yapıyorsunuz?
Bizim düzen bu şekilde canım ortalama 750-800 ml süt içiyor uyanık olduğu zamanlarda şarkı vs söylüyorum oyun halısı ya da ana kucağına koyuyorum ya da babası oynatıyor akşamları

Eklentiler

• IMG_1778.webp
    20 KB · Görüntüleme: 40
Aynı benim de memede uyuyor. Beşikte uyumuyor beşiğini kaldırdık. Ana kucağında uyuyor gazı var diye öyle yapıyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…