- 29 Haziran 2022
- 3.681
- 2.069
- 83
- 32
Benimki de memede uyuyor bırakınca uyanıyor . Gün içinde bi kaç kez uyusa da bende mentalimi toplasaamAllah kolaylık versin canım. Benimki de sürekli memede. Ana kucağında uyusa keşke de bi kahve içsem diye bekliyorum. İnşallah ana kucağına koyunca direk gözünü açmaz.
Neden öyle acaba?Bende sağlık ocağından haber bekliyorum . Verem tüm çocuklarla aynı anda yapıldığı için size bilgi verecem dedi
Koydum ana kucağına ve uyandı ama inat ettim kahve yapmak istiyorum.Benimki de memede uyuyor bırakınca uyanıyor . Gün içinde bi kaç kez uyusa da bende mentalimi toplasaam
Valla keşle canım ya. Yardıma gelen var mı hiç?Benimki de memede uyuyor bırakınca uyanıyor . Gün içinde bi kaç kez uyusa da bende mentalimi toplasaam
Bir flakondan 20 bebeklik aşı çıkıyormuş o yüzden dedi hemşiremizNeden öyle acaba?
Bende kucağımda uyumuştu koyduğum gibi kalktı şuan durmadan sallıyorum uyuyacak en az 1 saat bende inat ettimKoydum ana kucağına ve uyandı ama inat ettim kahve yapmak istiyorum.
Maalesef gurbetteyim kimsemiz yok burda . Arkadaşlarımız ve bi kaç akrabamız var ama onlarla sadece misafirleşiyoruz yani yardıma gelen yok. Temizlik için 15 günde bir kadın geliyor o aradan çıkmış oluyor ama bebeğe akşam 7ye kadar tek bakıyorumValla keşle canım ya. Yardıma gelen var mı hiç?
Ben de gülüşünü görünce vazgeçiyorum kızmaktan sabrı öğreniyorum tekrar şuan. Müzik açtım bağıra bağıra şarkı söylüyorum deliliğe vuruyorum yoksa bu iş zor.Bende kucağımda uyumuştu koyduğum gibi kalktı şuan durmadan sallıyorum uyuyacak en az 1 saat bende inat ettimbazen sinirlenecek gibi oluyorum sonra aklıma doktorumuzun söylediği geliyor. Asla bebeklere kızmayın dedi ileride sıkıntı olur dedi
Benim de eylülde öyle olucak canım. Büyük oğlan ortaokula başlıyor. Ben götüremem mecbur yalnız gidip gelecek okula. Neyseki okul eve yakın. Ben de izmirdeyim yakın olsak görüşürdük. Ama sen Karşıyaka tarafındaydın de mi?Maalesef gurbetteyim kimsemiz yok burda . Arkadaşlarımız ve bi kaç akrabamız var ama onlarla sadece misafirleşiyoruz yani yardıma gelen yok. Temizlik için 15 günde bir kadın geliyor o aradan çıkmış oluyor ama bebeğe akşam 7ye kadar tek bakıyorum
Ben bacağıma yatırıp içtim kahvemi bugun bazen de emzirirken oluyoKoydum ana kucağına ve uyandı ama inat ettim kahve yapmak istiyorum.
Zamanın geçmiceği günleri iple çekiyorum eylulde okul acılınca, ben de bi bakıyorum ayy saat 3 olmuş park saati akşam yemeği saati geliyo hep nasıl yetişcem modundayımKızlar saat daha 2 olmadı ama bana gün geçmiyor sanji . Sabahın köründe uyanınca öyle oluyor sanırım . Balkona çıjar, ayağında salla, kucağına al, meme ver bitmeyen bir döngü . Eşim evdeyken iyi geçiyor da bir o ilgileniyor bir ben derken gün bitiyor. Ama tekken çok zor yahuşuan azıcık uyusunda biraz dinleneyim diye tüm tuşlara basıyoeum ama yok çıldıracam
Bioderma atoderm krem var onu kullanıyorum ben genelde canımKızlar bebeğimin yüzü kuru ve kabuk atıyor nemlendirici al dedi doktor ama öneri vermedi bunun yorumları iyiydi kullanan var mı yada ne kullanıyorsunuz ilk başta öpmeden dolayı demişti doktor ama göbek ve sırtta da olunca kuruluktan oluyor dedi cilt yapısı kuruymus belli ki acıyor sürekli eliyle çiziyor kaşımaya çalışıyor gibi
Yani bende yalnız bakıcam.Ben bacağıma yatırıp içtim kahvemi bugun bazen de emzirirken oluyoiçmem lazım çünküü
Evet kucakta uyuya kalıyor memede daha doğrusu bırakınca uyanıyor . Ya dinlenme değil aslında derdim zaten memeyi çok uzun emdiği için dinlemiyorum o arada. Ama hiçbir şey yapamıyorum derdim oZamanın geçmiceği günleri iple çekiyorum eylulde okul acılınca, ben de bi bakıyorum ayy saat 3 olmuş park saati akşam yemeği saati geliyo hep nasıl yetişcem modundayımkucağınızda uyumuyo mu göğsünüze yatırsanız biz öyle uyurduk ilk bebişle dinlenirdim hem de
Yok bornovadayım benBenim de eylülde öyle olucak canım. Büyük oğlan ortaokula başlıyor. Ben götüremem mecbur yalnız gidip gelecek okula. Neyseki okul eve yakın. Ben de izmirdeyim yakın olsak görüşürdük. Ama sen Karşıyaka tarafındaydın de mi?
Ben de Hatay tarafındayım canım. Gene uzakmışız.Yok bornovadayım bensen nerdesin ?
Bende uyuttum 10 dk sonra kalktıBen de Hatay tarafındayım canım. Gene uzakmışız.Bu arada şükür gezdirerek uyuttum. Ana kucağına yatırdım önce bi korktu beni görünce rahatladı. Salladım biraz titreşimi de açtım titreşim ile uyuyor.
Bizim düzen bu şekilde canım ortalama 750-800 ml süt içiyor uyanık olduğu zamanlarda şarkı vs söylüyorum oyun halısı ya da ana kucağına koyuyorum ya da babası oynatıyor akşamlarıKızlar bebişinizle bir gününüz nasıl geçiyor ? Tüm gün neler yapıyorsunuz uyandığı andan itibaren ? Ne kadar uyuyor ne kadar emiyor kalan zamanlarda neler yapıyorsunuz?
Aynı benim de memede uyuyor. Beşikte uyumuyor beşiğini kaldırdık. Ana kucağında uyuyor gazı var diye öyle yapıyor sanırım.Evet kucakta uyuya kalıyor memede daha doğrusu bırakınca uyanıyor . Ya dinlenme değil aslında derdim zaten memeyi çok uzun emdiği için dinlemiyorum o arada. Ama hiçbir şey yapamıyorum derdim oya kucakta uyuyor ya hiç . E benimde bi ev işim bi yemeğim ne bilim kendi başıma uzanasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?