- 14 Ağustos 2011
- 28.797
- 4.539
- 448
Oldu bittiyse getirecekler. İyileşsin sonra yaparız diyebilirlerdi.Teşekkür ederim sağlık ocağını değiştirecem sanırım bizim ebe ve doktor gerçekten çok tuhaf özellikle belirttim hasta diye iyileşir o zamana dedi
Aynen Allah korusun bişey olursa sorumluluk da almıyorlar ki bişey olduktan sonra ne anlamı kalacak zaten o zamanda aşıdan değil başka bi sorundandir der geçerler en iyisi iyileşsin sonra eski saglikocagina kaydimi alıp götürürüm yakın diye buraya almıştım zaten 2 aya taşınacaz eskisi yine yakın olacak idare ederiz o zamana kadarOldu bittiyse getirecekler. İyileşsin sonra yaparız diyebilirlerdi.
Ben artık uyumayınca mama veriyorum pes ettim akşama kadar emiyor beni doymuyor sütüm az bile olsa o kadar emmeye doyar insanAy imdatBilge'nin karnı tok diye düşünüyorum. Göğsümü çekip çekip bırakıyor, süt içiyor. En son içtiği sütü tamamen kustu ama çok ağlıyor, uyuyamıyor sanki. Aç bence. Sizinkiler de böyle mi ya
Gazi olabilir ya da cok uykusu vardir diye dusundumAy imdatBilge'nin karnı tok diye düşünüyorum. Göğsümü çekip çekip bırakıyor, süt içiyor. En son içtiği sütü tamamen kustu ama çok ağlıyor, uyuyamıyor sanki. Aç bence. Sizinkiler de böyle mi ya
Bizim de aynıBiz de öyle yapıyoruz şu anBir de ev o kadar ıvır zıvır doldu ki bir eşya daha eklemek istemiyorum. İnşallah eşime laf dinletebilirim
Genelde bu tarz huzursuzlukta gaz yada kaka oluyor bizdeAy imdatBilge'nin karnı tok diye düşünüyorum. Göğsümü çekip çekip bırakıyor, süt içiyor. En son içtiği sütü tamamen kustu ama çok ağlıyor, uyuyamıyor sanki. Aç bence. Sizinkiler de böyle mi ya
Yalnız değilsiniz. Ben, aynaların önünden hızla geçip yan gözle bile bakmamaya gayret ediyorum.Eski halimi çok özlüyorum kendim aşırı çirkin vucudum kötü hissediyorum. Duş aldıktan sonra saçlarımı açık bile bırakamıyorum emzirirken değmesin diye nasıl aşıcam bu durumları
Verdim mama, doğru düzgün onu da içmiyo. Haklısın valla o kadar emmeye ben bile doyarımBen artık uyumayınca mama veriyorum pes ettim akşama kadar emiyor beni doymuyor sütüm az bile olsa o kadar emmeye doyar insan
Haklısın kaka yapmadı bugün. Şimdi 40 ml mama içti, 35ini kusmuşturGenelde bu tarz huzursuzlukta gaz yada kaka oluyor bizde
Aç olsa kusmaz diye düşünüyorum
Ay imdatBilge'nin karnı tok diye düşünüyorum. Göğsümü çekip çekip bırakıyor, süt içiyor. En son içtiği sütü tamamen kustu ama çok ağlıyor, uyuyamıyor sanki. Aç bence. Sizinkiler de böyle mi ya
Bugün gündüz mecbur kanguruya koydum, evet öyle güzel uyudu. Tabii kanguruyu açınca hemen uyandı. Bi bağlıyım bakayım tekrar, teşekkür ederimYorgunluktan olabilir. Kanguru da uyutmayi deneyin. Bir yorgunluğu atsin, yarim saat kadar uyusun sonra emmek için uyanir yine zaten
Benimki de öyle oluyor. Kanguruyu açınca uyaniyor. O zaman da memeye aliyorum kabul ediyor emmeyi, öncesinde benimki de yay gibi geriliyor, yorgunluktan emmek istemiyor. Her akşam ayri bir deneme işte.Bugün gündüz mecbur kanguruya koydum, evet öyle güzel uyudu. Tabii kanguruyu açınca hemen uyandı. Bi bağlıyım bakayım tekrar, teşekkür ederim
Aaa şimdi anladım, sakinleştirip memeye alıyosun sonra derin uykuya geçiyor diyosun. Benimki tok olduğu için almıyo bence ama yorgunluk da olabilir. 8. Hafta atağı olabilir. Kaka yapmadı o olabilir. Canı ağlamak istiyor olabilirBenimki de öyle oluyor. Kanguruyu açınca uyaniyor. O zaman da memeye aliyorum kabul ediyor emmeyi, öncesinde benimki de yay gibi geriliyor, yorgunluktan emmek istemiyor. Her akşam ayri bir deneme işte.
Aaa şimdi anladım, sakinleştirip memeye alıyosun sonra derin uykuya geçiyor diyosun. Benimki tok olduğu için almıyo bence ama yorgunluk da olabilir. 8. Hafta atağı olabilir. Kaka yapmadı o olabilir. Canı ağlamak istiyor olabilirkanguruya aldım şimdi daldı
Rica ederim çok geçmiş olsun. Şifa diliyorum.Aynen Allah korusun bişey olursa sorumluluk da almıyorlar ki bişey olduktan sonra ne anlamı kalacak zaten o zamanda aşıdan değil başka bi sorundandir der geçerler en iyisi iyileşsin sonra eski saglikocagina kaydimi alıp götürürüm yakın diye buraya almıştım zaten 2 aya taşınacaz eskisi yine yakın olacak idare ederiz o zamana kadarcevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Canım açlıktan değil o duygusal yakınlık isteği de oluyor.Ben artık uyumayınca mama veriyorum pes ettim akşama kadar emiyor beni doymuyor sütüm az bile olsa o kadar emmeye doyar insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?