2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Oldu bittiyse getirecekler. İyileşsin sonra yaparız diyebilirlerdi.
Aynen Allah korusun bişey olursa sorumluluk da almıyorlar ki bişey olduktan sonra ne anlamı kalacak zaten o zamanda aşıdan değil başka bi sorundandir der geçerler en iyisi iyileşsin sonra eski saglikocagina kaydimi alıp götürürüm yakın diye buraya almıştım zaten 2 aya taşınacaz eskisi yine yakın olacak idare ederiz o zamana kadar cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

Ay imdat Bilge'nin karnı tok diye düşünüyorum. Göğsümü çekip çekip bırakıyor, süt içiyor. En son içtiği sütü tamamen kustu ama çok ağlıyor, uyuyamıyor sanki. Aç bence. Sizinkiler de böyle mi ya

Eski halimi çok özlüyorum kendim aşırı çirkin vucudum kötü hissediyorum. Duş aldıktan sonra saçlarımı açık bile bırakamıyorum emzirirken değmesin diye nasıl aşıcam bu durumları

Ben artık uyumayınca mama veriyorum pes ettim akşama kadar emiyor beni doymuyor sütüm az bile olsa o kadar emmeye doyar insan

Gazi olabilir ya da cok uykusu vardir diye dusundum

Genelde bu tarz huzursuzlukta gaz yada kaka oluyor bizde
Aç olsa kusmaz diye düşünüyorum

Yorgunluktan olabilir. Kanguru da uyutmayi deneyin. Bir yorgunluğu atsin, yarim saat kadar uyusun sonra emmek için uyanir yine zaten

İnstagram anneleri 2 aylık bebelerini nasıl 20.30da gece uykusuna geçirdiklerini anlatıyor. Arkadaş ben de aynılarını yapıyorum, saat 7den beri uyutmaya çalışıyorum, bıraktım gece uykusu gündüz uykusu, uyusa tamam benim için ama yok yani. Kucakta bi dalar gibi oluyor, tekrar gözünü açıyor gözünü sevdiğim kızım . Onların bebeleri nasıl 30 dakika içinde baya derin uykuya dalıyor, kameraya çekildiklerini mi anlıyorlar nedir

Yorgunluktan olabilir. Kanguru da uyutmayi deneyin. Bir yorgunluğu atsin, yarim saat kadar uyusun sonra emmek için uyanir yine zaten
Bugün gündüz mecbur kanguruya koydum, evet öyle güzel uyudu. Tabii kanguruyu açınca hemen uyandı. Bi bağlıyım bakayım tekrar, teşekkür ederim

Bugün gündüz mecbur kanguruya koydum, evet öyle güzel uyudu. Tabii kanguruyu açınca hemen uyandı. Bi bağlıyım bakayım tekrar, teşekkür ederim
Benimki de öyle oluyor. Kanguruyu açınca uyaniyor. O zaman da memeye aliyorum kabul ediyor emmeyi, öncesinde benimki de yay gibi geriliyor, yorgunluktan emmek istemiyor. Her akşam ayri bir deneme işte.

Benimki de öyle oluyor. Kanguruyu açınca uyaniyor. O zaman da memeye aliyorum kabul ediyor emmeyi, öncesinde benimki de yay gibi geriliyor, yorgunluktan emmek istemiyor. Her akşam ayri bir deneme işte.
Aaa şimdi anladım, sakinleştirip memeye alıyosun sonra derin uykuya geçiyor diyosun. Benimki tok olduğu için almıyo bence ama yorgunluk da olabilir. 8. Hafta atağı olabilir. Kaka yapmadı o olabilir. Canı ağlamak istiyor olabilir kanguruya aldım şimdi daldı

Gözün aydın aynen benimki de her ne kadar uyku araliklarina dikkat etsem de akşamları cok yorgun oluyor emmek istemiyor. İlk başlarda zorluyordum sonra huyunu öğrendim, hiç zorlamiyorum. Kanguruda uyutuyorum biraz dinleniyor. Sonra kanguruyu açınca uyaniyor o zaman da emziriyorum.

Rica ederim çok geçmiş olsun. Şifa diliyorum.

Skyler5 alerji diyeti yaparken tereyag yerine riviera yag ile irmik helvasi yapip, yerdim. Fistik da koymazdim diyetimde yok diye. O geldi aklima, tatli istegimi cok keserdi, soylemek istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…