2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
J joynss eğwr sedasyon ile yapılacaksa doktorumuz anne sütü için 4 saat, mama alıyorsa 6 saat açlık gerekiyor demişti .

Kaç aylık bebeklere sedasyon verildiğini gördünüz acaba ? Sorun yaşayan oldu mu?

Biz doğduğunda bu yana anne sütüyle beraber similac gold (Abbott) içiyoruz.Yumuşak başlı biberon deneye bilirsiniz bence, emzik emerken anlık emziği çıkarıp biberonu verirseniz öyle alışa bilir

Kaç aylık bebeklere sedasyon verildiğini gördünüz acaba ? Sorun yaşayan oldu mu?
Ay olarak net hatırlamıyorum ama sünnetteki sedasyon ile emardaki farklı sünnetteki daha derin çünkü emardaki gibi uyutulursa hisseder ve uyanır. Emarda sorun yaşayan olmadı sünnette şöyle sorun oluyordu bebeklerin ciğerleri tam gelişmiş olmadığı için uyanma kısmında biraz daha büyüklere göre zorluyor. Yani uzun süre beklettiğimiz bebekler oldu solunumu düzene girsin diye. Satürasyonları düşük oluyordu. Ciğer yapay solunumdan normal solunuma geçince afallıyordu.

Bizim islem 37 dk mis. Hafif sedasyonda bile 4 saat aclik gerekiyorsa oldukca zor

İstanbul’da iseniz eğer doktor Ali kadayıfçı var acıtmayan amca olarak geçiyor biz onda yaklaşık 10 gün önce olduk. Bebiş sünnet olurken uyudu hiç fark etmedi bile. Lokal anestezi ile oldu. Sadece ilk gün ağladı. Sonra iyileşti çok şükür. Tavsiye ederim kendisini.

Ay beni tarif ettiniz Kv atakları bende de var, zaten tutamıyor çocuğu, eşim şansa büyümüş ellerinde Benimki uyanık, vermiyor da kolay kolay. Muhtemelen herkes “bir tek senin mi çocuğun var” diye düşünüyor ama bana göre evet, dünyadaki tek bebek, en güzel bebek, en değerli bebek o artık O yüzden kim ne düşünürse düşünsün, siz içinizden geldiği gibi yapın

Kızlar saç boyatan oldu mu düşünüyorum ama kuaför 2 saat sürer diyor bebeği napıcam

Kızlar saç boyatan oldu mu düşünüyorum ama kuaför 2 saat sürer diyor bebeği napıcam
Valla bende istiyorum ombre vardı saçımda dipler çok uzadı ya koyu kısımda beyazlar belli oluyor 2 saatse iyi ben 4-5 saatte çıkıyordum ombreden cesaret edemiyorum

Kızlar biz de 3 aylık olduk bi kaç gündür sürekli meme çekiştirme emmeyi bırakma ağzında tutma sinirlenme var meme reddi mi atak mı çözemedim tam da ona odaklanamıyorum okul işlerinden abladayım hep. Böyle bişi yaşayan var mı bu ara ?? İlk kızda da 4 aylık meme reddi yaşamuştım ama geçti sonra hem o mama içiyordu çokça

Oyun yaşında değil ama şuan :) bir de hastane ortamında yapılması taraftarıyım ben ameliyathane koşullarında . O zaman almıyorlar. Oyundanda anlamadığı için epey ağlıyorlarmış lokalde
Tabi oyun için zaten 7 yaşında falan olması lazım. Zaten 2_6 yaş arası önermiyor doktorlar

Valla bende istiyorum ombre vardı saçımda dipler çok uzadı ya koyu kısımda beyazlar belli oluyor 2 saatse iyi ben 4-5 saatte çıkıyordum ombreden cesaret edemiyorum
Saçın uzun mu belki o yüzden olabilir bende ombre düşünüyorum eşim için hatta bakım yapmıyorsun diyor

Kızlar bebeği kolik olan varsa belirtileri ne acaba artık hatta bi kaç gündür şüpheleniyorum felaket ağlıyor emmek istemiyor uyumamak için direniyor çıldırıyorum resmen atak felan da yok yani 10. Hafta içindeyiz akşam 6 dan uyuyana kadar huysuzlanıyordu ama bu huysuzlanma aşırı arttı

Geçmiş ve hayırlı olsun şans getirsin yeni eviniz
Bizimde taşınmamız gerek ama içinde baya tadilat gerektirecek yerleri vardı yaptik bugün görmeye gittim nasıl temizlenecek ve temizlenir mı diye oturup kaldım en sevmediğim şey tasinma 7 yılda 6 kez taşındım
Ayy gerçekten nasıl temizleyecem nasıl toplayacam ve geri kuracam çok korkutucu geliyor gözüme annem ve ablam yardım edecez dedi ama buraya taşınırken o kadar yardım ettiler şirket tuttuk yine de ben fıtık oldum hem bebe hem fıtıkla bakalım nasıl bı macera bekliyor bizi
Kaynananıza bende sinir oldum benimkinin bı başka versiyonu ay neyse iyiki eşimi kendi memleketime çektim de 4 yılın sonunda kurtuldum ben

Saçın uzun mu belki o yüzden olabilir bende ombre düşünüyorum eşim için hatta bakım yapmıyorsun diyor
Yav kaşımızı alamıyoruz ne bakımı cidden bu erkekler başımıza bela mıdır nedir yani bunca işin içinde lafa bak yapabildiğim tek bakım duşa girmek kendini kötü hissetme lütfen

Maalesef erken 12.hafta atağındayız arkadaşım 🫩
Şuan o çıldırma köprüsüyim ya uykusu olduğu için insan ağlar mı utanmasa niye uykum var diye bizi dövecek sanki uyumazkenbcok durup rahat veriyor gibi
Lohusalıkta yemediğim kafayı şu ataklarla yiyecem kesin
Birde üstüne kabız oldu günde 4 defa yapan çocuk tabi süt ve mamayı çığlıkla reddederse ne çıkaracak onu da bilmiyorum
Ha birde üstüne eşim neymiş işte daha çok doyuyormuş ben yemek yapmıyormuşum bir işe yaramıyormuşum gece gündüz çocukla yapışık ikiz gibiyiz beyefendinin isteklerine yetişip kendime ve eve yetişmiyormuşum birde sanki tuvalete gidecek vakit bulabiliyorum da

Emardaki ile aynı diye biliyorum çünkü zaten her halukarda lokal anestezide uygulandığı için hissetme gibi bir durumu olmuyor. Yani bebek aslında tamamen derin uyutulmuyor . Sersemleştiriliyor gibi, ağlamasını engelliyor sadece . Lokal her türlü uygulandığı için uyansa bile hissetme durumu olmuyor. Yani doktor o şekilde anlattı bize

Kızlar yarın işe gidicem bana dua edin bebişi götürüp götürmeme konusunda aşırı kararsızım. Ev iş arası 25 dk falan arka koltukta ağlarsa elim ayağıma dolaşır. Kv yi götürsem okuldakiler aa ne güzel işte desteğin var başla der. İşe götürmeyip evde bıraksam hem göğsüm şişiyor hem biberon almasından korkuyorum meme reddi yaparsa diye. Hemde götürürsem rezilliğimi bebişin küçüklüğünü görüp belki ona göre davranırlar. Bi taraftan okulda işlerim var izin konusunu konuşacağız dekanla (yıllık izin verip vermeme konusu), ya bebekle çıkıcam yanına ( gözüne sokar gibi olacak sanki ama) ya da okulda birilerine bırakıp çıkıcam.

Aaa şimdi anladım evet dediğin şekilse emarla aynıdır ben lokal kısmını düşünmedim hiç bir nevi hareket etmesin diye uyutulmuş gibi olcak

Yav kaşımızı alamıyoruz ne bakımı cidden bu erkekler başımıza bela mıdır nedir yani bunca işin içinde lafa bak yapabildiğim tek bakım duşa girmek kendini kötü hissetme lütfen
Gerçekten insanın bakım yapmaya hali bile kalmıyor ki teşekkür ederimm

Bu ataklar hiç bitmeyecek mi ya bende gerçekten yapışık ikiz gibiyim normalde boşken dururdu kucağımda dolaştırıyorum yine durmuyor bir an önce atlatırız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…