Bende genelde çıkarmıyorum. Biriken gaz bağırsaklara iner karın ağrısı yapabilir deniliyor ama aşağıdan pırtlamada sorun yaşamıyorsa arada es geçilebilir bence. sabah uyanınca çıkartıyor bazen benimkş alttan. Bazen içim rahat etmeyip çıkarttığım da oluyor. Yorgunluk durumuma göre sanırımKızlar bir şey daha soracağom. Gece bebeği besledikten sonra gazını çıkarıyor musunhz yoksa direkt yatağına mo bırakıyorsunuz? Ben bir siredir uyanmasın diye emzirdikten sonra yatağına borakıyprum. Fakat bu durumun tehlikeli olabileceğini okudum bir yerde . Ne zamana kadar emzirme sonrası gaz çıkarmamoz lazım? Sizinde bebeğinizin uykusu kaçıyor mu
Ben çıkarmıyorum sabah baya gaz birikmiş oluyor ama emerken yapıyorKızlar bir şey daha soracağom. Gece bebeği besledikten sonra gazını çıkarıyor musunhz yoksa direkt yatağına mo bırakıyorsunuz? Ben bir siredir uyanmasın diye emzirdikten sonra yatağına borakıyprum. Fakat bu durumun tehlikeli olabileceğini okudum bir yerde . Ne zamana kadar emzirme sonrası gaz çıkarmamoz lazım? Sizinde bebeğinizin uykusu kaçıyor mu
Benim bir ara oldu öyle emmek istemiyordu ağlıyordu yan yatarak emziriyordum alıyordu farklı bir şey veriyormuşum gibi. Bir iki gün böyle oldu gündüz sonra geçti.Kızlar benim bebek artık gündüz beni emmek istemiyor. Aslında biliyorum karnı aç, ağlıyor ama memeye kafasını çeviriyor, iki emiyor bırakıyor, tekrar açlıktan ağlıyor emmek istemiyor. Sadece uykudayken emzirebildiğimi farkettim. O yüzden artık ağlaya ağlaya bir şekilde uyutup sonra iyice dalınca memeyi verme çaresini düşündüm o şekilde deneyeceğim. Tabi ağlaya ağlaya uyutmak da bir çile. Ama başka çare bilmiyorum. Gündüz mesela hiç doğru dürüst emziremedim. Sizde böyle oluyor mu?
Ben hiç reflü yatağı kullanmadım düz yatırıyorum hep. Bir kere ben uyurken birden sıçradım saniyeler sonra bebeğim kustu çok şaşırdım nasıl hissedipte uyandığıma. Ama soğukkanlı yaklaştım direkt çevirdim eşim de şaşırdı çok hızlı hareket etmeme. Alışıyor insanBebekleri düz zeminde yatırıyor musunuz? Ben reflü yatağına bağımlı oldum kusacak korkumu bir türlü yenemedim
Benim uykum ağırBenim bir ara oldu öyle emmek istemiyordu ağlıyordu yan yatarak emziriyordum alıyordu farklı bir şey veriyormuşum gibi. Bir iki gün böyle oldu gündüz sonra geçti.
Ben hiç reflü yatağı kullanmadım düz yatırıyorum hep. Bir kere ben uyurken birden sıçradım saniyeler sonra bebeğim kustu çok şaşırdım nasıl hissedipte uyandığıma. Ama soğukkanlı yaklaştım direkt çevirdim eşim de şaşırdı çok hızlı hareket etmeme. Alışıyor insan
Bir ara yapmıştı baya da uzun sürmüştü. Hatta aynı dönem burda bir kaç kişi daha yazmıştı benzer şeyi yasadığını. Şu an çevreye ilgisinden emmiyor olabilşr mi 4. Ayda başlar normalde ama belki erken başlamıştır. Ya da sütün tadını değiştirecek acı falan tükettiniz mi? Aklıma başka bi şey gelmiyorKızlar benim bebek artık gündüz beni emmek istemiyor. Aslında biliyorum karnı aç, ağlıyor ama memeye kafasını çeviriyor, iki emiyor bırakıyor, tekrar açlıktan ağlıyor emmek istemiyor. Sadece uykudayken emzirebildiğimi farkettim. O yüzden artık ağlaya ağlaya bir şekilde uyutup sonra iyice dalınca memeyi verme çaresini düşündüm o şekilde deneyeceğim. Tabi ağlaya ağlaya uyutmak da bir çile. Ama başka çare bilmiyorum. Gündüz mesela hiç doğru dürüst emziremedim. Sizde böyle oluyor mu?
Ben reflü yatağına gündüzleri yatırıyorum gecelerş düz yatıyoruz. Gündüz kusuyor benimki genelde ve dik tuttuğumda karnına basınç olduğunda üstüme kusuyor genelde.Benim uykum ağırreflü yatağında olduğu halde bazen kusmuş oluyor ağız kenarında görüyorum
Emdikten sonra bir süre dik tutuyor musun direkt düz mü yatırıyorsun?
Kızlar benim bebek artık gündüz beni emmek istemiyor. Aslında biliyorum karnı aç, ağlıyor ama memeye kafasını çeviriyor, iki emiyor bırakıyor, tekrar açlıktan ağlıyor emmek istemiyor. Sadece uykudayken emzirebildiğimi farkettim. O yüzden artık ağlaya ağlaya bir şekilde uyutup sonra iyice dalınca memeyi verme çaresini düşündüm o şekilde deneyeceğim. Tabi ağlaya ağlaya uyutmak da bir çile. Ama başka çare bilmiyorum. Gündüz mesela hiç doğru dürüst emziremedim. Sizde böyle oluyor mu?
Ben direkt geceleri yatarak emziriyorum ama bazen sabahları kusuyor yeni uyandığında onu ona bağlıyorum. Gündüz emerken kucağımda oluyor zaten dik olmuş oluyor.Benim uykum ağırreflü yatağında olduğu halde bazen kusmuş oluyor ağız kenarında görüyorum
Emdikten sonra bir süre dik tutuyor musun direkt düz mü yatırıyorsun?
Aslında kucağımızda emerken de bebek yatar pozisyonda oluyor. Onlar için farkeden bi şey yokBen direkt geceleri yatarak emziriyorum ama bazen sabahları kusuyor yeni uyandığında onu ona bağlıyorum. Gündüz emerken kucağımda oluyor zaten dik olmuş oluyor.
Gündüzü yanlış anlatmışım hep kucakta ya dik tutuyorum istesemse istemesemdeAslında kucağımızda emerken de bebek yatar pozisyonda oluyor. Onlar için farkeden bi şey yokderin uykuya geçtiğinde uykunun non-rem evresinde kaslar gevşiyor, sabah ondan kusuyorlar bence.
Benimde hep hapşırıyor doğduğundan beri ve halen devamPazar sabahından günaydın hanımlar. Okullar açıldı daha ilk haftadan benim kız hasta. Bağışıklığı iyidir normalde kolay hasta olmazdı ama bu sefer böyle oldu. Bende boğazımda hafif bir ağrıyla uyandım. Tüm tuşlara basıyorum bakalım inş gelmeden giderpropolis emziren anneler kullanamaz demiş chatgbt ben geçen hafta çok az tek seferlik almıştım. Polende hergün tüketiyorum ama bu konuda bilginiz var mı?
Birde benim bebiş doğduğundan beri hapşuruyor sık sık. Sizde de var mı?
Ben uzun süredir genelde uykuluyken emziriyorum uykuya dalarken ve uykudan kalkınca, böylece açlık krizine çok girmeden önüne geçiyorum çünkü sık uyuyup uyanıyor. Uzanarak emzirmeyi denediniz mi?Kızlar benim bebek artık gündüz beni emmek istemiyor. Aslında biliyorum karnı aç, ağlıyor ama memeye kafasını çeviriyor, iki emiyor bırakıyor, tekrar açlıktan ağlıyor emmek istemiyor. Sadece uykudayken emzirebildiğimi farkettim. O yüzden artık ağlaya ağlaya bir şekilde uyutup sonra iyice dalınca memeyi verme çaresini düşündüm o şekilde deneyeceğim. Tabi ağlaya ağlaya uyutmak da bir çile. Ama başka çare bilmiyorum. Gündüz mesela hiç doğru dürüst emziremedim. Sizde böyle oluyor mu?
Hayır ana kucağında uyuyor canım.Bebekleri düz zeminde yatırıyor musunuz? Ben reflü yatağına bağımlı oldum kusacak korkumu bir türlü yenemedim
Önceki kontrolde kilo alımı iyiydi canım şuan meme reddi yapıyor mama da az içiyorCanım kendi sütün yetiyordur belki ondan acıkmıyordur bebiş. Ben mama veriyorum 3 -4saatte bir 90 -120 içiyor. Kilo alımı iyiyse bence senin sütün yetiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?