2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Misafirliğe gittiğiniz gün noldu canım yazmadın sonrasında iyi uyudu mu bebiş? İnşallah iyi uyumuştur bizim gibi gezmeye gitmeye tövbe etmemişsindir
Yazamamamdan anlamış olmalısınız arkadaşlae, çıldırdı Nasıl kalktık anlamadık. Eve gelince de yarı uyur halde bile ağlamaya devam etti eşim de ben de tövbe ettik gerçekten

Atak muhtemelen, bizimki de iki parça halinde uyurdu gece. Şu sıralar ağlayarak sürekli uyanıyor :/ Ataklar bitmeyecek galiba

Yazamamamdan anlamış olmalısınız arkadaşlae, çıldırdı Nasıl kalktık anlamadık. Eve gelince de yarı uyur halde bile ağlamaya devam etti eşim de ben de tövbe ettik gerçekten
Her acemi anne babanın başına geliyor bu
Çok huysuz olursa benimkide uyurken bile yarım saate bir ühühü yapıp uyumaya devam ediyor
Bebekler rutini sever lafı çok doğru minicikte olsa anlıyorlar

Biz atağa kesin girmişiz ne oyuncaklardan memnun kucak istiyor kucağıma alıyorum ondan da memnun olmuyor. Normalde gündüz kucağımda uyuyordu şimdi kucağımda da dalmıyor gözleri yarı açık

Her acemi anne babanın başına geliyor bu
Çok huysuz olursa benimkide uyurken bile yarım saate bir ühühü yapıp uyumaya devam ediyor
Bebekler rutini sever lafı çok doğru minicikte olsa anlıyorlar
Eveet, gerçekten öyleymiş. Yazlıktan da apar topar erkenden dönmüştük, bizim kız ayrıca da bi evcimen olacak galiba

Annem bu mesajı beğendi salıncak kuralım diyip duruyor, eşim de delemem bi yeri kiracıyım diyor. Siz nası yaptınız? Fotoğraf atma şansın var mı
Benim de annemin fikri bu zamana kadar baya karşı çıktım ama uyuduğunu görünce artık direnmeme kararı aldım duvarları delip halka taktirdik karşılıklı.

İnanmazsınız duvara halkaları sabitletip salıncağı bağladık:) ev minik hanıma göre yeniden şekilleniyor. Hatta aynı anda bebek hamamı satın aldım. Onda kesinlikle uyumuyor.
Çaresini bulmuşsunuz ya oda yeter bende kiracıyım ve bir yılım kaldı delerim onda da uyumazsa pişman olurum

Ben hamilelikte yatmadım hatta pilates hareketleri yaptım son zaman ama bahsettiğiniz durum bende de var. Son bşr kaç haftadır daha iyiyim ama yerden kalkmada zorlanıyorum desteksiz kalkamıyorum hala. Özellikle dışarda alaturka tuvalete oturunca farkediyorum çok zorlanıyorum. Benimde bi 10 kg fazlam var ve çoğunluğu basen ve bacaklarımda ben buna bağlıyorum.

Geçmiş olsun Allah şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…