Canım kendi sütün yetiyordur belki ondan acıkmıyordur bebiş. Ben mama veriyorum 3 -4saatte bir 90 -120 içiyor. Kilo alımı iyiyse bence senin sütün yetiyordurKızlar merhaba nasılsınız epeydir takip edemedim inşallah bebişkolar da iyidir. Benim bebeğim anne sütüyle beraber mama içiyordu.3 hafta önce hastalanmıştım ateşim olduğu için 2 gün emzirmedim sağıp attım sütümü ve sütüm azaldı. Bebeğimde çok iştahsız oldu 1 hafta sonra 3 ayımız bitiyor ama 120 cc zorla bitiyor onu sadece gece verdiğimde. 90 bazen 60 içiyor çok üzülüyorum bu duruma Salı günü kontrolümüz var bakalım nasıl olacak kilosu. 3 farklı biberon değiştim yok faydası acıkma hissi çok az. Mama veren arkadaşlar sizin bebeğiniz kaç cc içiyor?
Ben son haftaya kadar 9-18.00 çalıştım eve gelip yemek vs derken tüm gün ancak akşam 9-10 da pturma fırsatım oldu doğuma kadar . Az kilo almıştım onları da verdim zayıfım yani. Ama aynı problem bende de var . Yataktan kalkınca ilk başta resmen yürüyemiyorjm yaşlılar gibiyim . Sanırım spor ancak kurtarır sadece takviye ilaçla olacak gibi seğil benimkiHamileliğinin son aylarında yatan kızlar, nasılsınız? Yürüme kapasiteniz nasıl? Yere çömeldiğinizde rahatlıkla ayağa kalkabiliyor musunuz? Dizleriniz güçlü mü? Benimkiler acayip zayıf güçsüz. Tabii hamilelikten öncesine göre 10 kilo fazlam var, onun da etkisi olabilir ama ben asıl hamileliğimin son 2 ayında sırf yattığım için kas erimesi oluştuğunu düşünüyorum. Vücudum epey hamladı. Az bir mesafe bile yürüsem yoruluyorum, bacaklarım ağrıyor. Namazları kılarken zorlanıyorum, diz kapaklarım ağrıyor. Yerden yukarı kalkmak için illa bir yerden güç almam tutunmam gerekiyor. Bu durumu sizce nasıl düzeltebiliriz? Gücümüzü geri nasıl kazanabiliriz? Aynı şeyleri yaşayan ya da yaşamasa da herhangi bir fikri olan var mı?
Benim oğluşumda öyle bu ara sanırım atak dönemi dediğiniz gibi.Atak muhtemelen, bizimki de iki parça halinde uyurdu gece. Şu sıralar ağlayarak sürekli uyanıyor :/ Ataklar bitmeyecek galiba
En kötü alcilar kapatırsınız ya da once bir acik alanda ağaçta mi deneseniz?Çaresini bulmuşsunuz ya oda yeter bende kiracıyım ve bir yılım kaldı delerim onda da uyumazsa pişman olurum
Cisli bez sayısından da takip edebilirsiniz beslenip beslenmediginiKızlar merhaba nasılsınız epeydir takip edemedim inşallah bebişkolar da iyidir. Benim bebeğim anne sütüyle beraber mama içiyordu.3 hafta önce hastalanmıştım ateşim olduğu için 2 gün emzirmedim sağıp attım sütümü ve sütüm azaldı. Bebeğimde çok iştahsız oldu 1 hafta sonra 3 ayımız bitiyor ama 120 cc zorla bitiyor onu sadece gece verdiğimde. 90 bazen 60 içiyor çok üzülüyorum bu duruma Salı günü kontrolümüz var bakalım nasıl olacak kilosu. 3 farklı biberon değiştim yok faydası acıkma hissi çok az. Mama veren arkadaşlar sizin bebeğiniz kaç cc içiyor?
Benimde çok korktuğum bir şey bu. Geçmiş olsun. Biraz acımıştır canı ama geçmiştir. Ya değilse sürekli ağlardı. Fotoğraftaki gibiyse bir şey yok gibiKızlar bebeğimin eli anakucağının klipsine sıkıştı biraz ağladı ama bir şey olur mu çok korktum
Anne sütü alan bebişlerde bazen bir haftaya kadar bile olabiliyormuş canım ama için rahat etmiyorsa hastaneye gidebilirsin bizimde olmuştu fitil koydular direk yaptı daha altını bile kapatmadanKızlar bebeğim normalde günde 2-3 kez kak yapar. İlk kez 2 gündür yapmıyor. Bu durum normal midir ? Doğduğundan beri sürekli kaka yapan bir bebek ne oldu da 2 gündür yapamıyor anlayamadım. Benim yedikleeimle alakalı olabilir mi acaba
Evet geçti çok şükür uyudu şimdi ama korktum gerçekten dikkat etmek lazım artık klipsi kullanmayacağımBenimde çok korktuğum bir şey bu. Geçmiş olsun. Biraz acımıştır canı ama geçmiştir. Ya değilse sürekli ağlardı. Fotoğraftaki gibiyse bir şey yok gibi
Terbiye olmuştur bence. Çişli bez sayısı azaldı mı? Süt yapıcı bir şeyler yeseniz değişir mi?Kızlar ya ben başta yaşamam gereken şeyi şimdi yaşıyorumiki gündür sütüm çok az memem boş, öyle olumca bebe sürekli memede. Emince geliyor tabiki ama muhtemelen yetmiyor. Önceden 5 dk da emip bırakırdı. Doyardı çünkü. Emzikle uyuturdum. Şimdi süt biraz geliyor, sonrası yok. Boş boş emiyor emzik gibi. Böylr uzun uzun emzirmek çok bunaltıcı. Uyuyor uyanıyor falan memede. Bırakmıyor da.
Acaba benim memeler yeni mi terbiye oluyor gece şişmeleri geçti. Ya da sütüm azaldı bi anda
Benimde gece mesela tek göğüs veriyorum diğerinde şişme rahatsızlık hissetmiyorum ama sabah sağıyorum baya süt çıkıyor dene istersenKızlar ya ben başta yaşamam gereken şeyi şimdi yaşıyorumiki gündür sütüm çok az memem boş, öyle olumca bebe sürekli memede. Emince geliyor tabiki ama muhtemelen yetmiyor. Önceden 5 dk da emip bırakırdı. Doyardı çünkü. Emzikle uyuturdum. Şimdi süt biraz geliyor, sonrası yok. Boş boş emiyor emzik gibi. Böylr uzun uzun emzirmek çok bunaltıcı. Uyuyor uyanıyor falan memede. Bırakmıyor da.
Acaba benim memeler yeni mi terbiye oluyor gece şişmeleri geçti. Ya da sütüm azaldı bi anda
Bir kere çok uykusuzdum kayınvalidem ile görümcem battaniyede sallamış uyumuş aynı mantık aslında eşimle deneyeyim yine uyursa bi düşüneyim salıncak işiniEn kötü alcilar kapatırsınız ya da once bir acik alanda ağaçta mi deneseniz?
Benim halen daha 4-5 günde bir yapıyor. Yediklerimlede değiştiğini gözlemlemedim. Bir yerde vucut sütü daha çok kullanır ve atığı az olur yazıyorduKızlar bebeğim normalde günde 2-3 kez kak yapar. İlk kez 2 gündür yapmıyor. Bu durum normal midir ? Doğduğundan beri sürekli kaka yapan bir bebek ne oldu da 2 gündür yapamıyor anlayamadım. Benim yedikleeimle alakalı olabilir mi acaba
Ben çıkarmıyorum çoğu doktordan uykusu kaçmasın bölünmesin diye çıkarmayın diye duydum zaten emerek uyuyor çıkarmam bi bakımdan mümkün de değilKızlar bir şey daha soracağom. Gece bebeği besledikten sonra gazını çıkarıyor musunhz yoksa direkt yatağına mo bırakıyorsunuz? Ben bir siredir uyanmasın diye emzirdikten sonra yatağına borakıyprum. Fakat bu durumun tehlikeli olabileceğini okudum bir yerde . Ne zamana kadar emzirme sonrası gaz çıkarmamoz lazım? Sizinde bebeğinizin uykusu kaçıyor mu
Bez sayısı aynı gibi sanki. Akşam tahin helvası yedim bakalım artıkTerbiye olmuştur bence. Çişli bez sayısı azaldı mı? Süt yapıcı bir şeyler yeseniz değişir mi?
Ya aslında kendi adıma memnunum durumdan, baya rahatladım çünkü şişmiyor ya gece rahat oluyor. Mastit mi olucam aman sağlamıyım derdi yok. Ama bebişin memede kalma süresi çok uzadı böyle de. Hangisi daha iyiyidi karar veremedlm. Hayırlısı artıkBenimde gece mesela tek göğüs veriyorum diğerinde şişme rahatsızlık hissetmiyorum ama sabah sağıyorum baya süt çıkıyor dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?