2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Okurken bir yandan da hayal ettim. Allahim ne müthiş bir an uyku saatlerini ayarlayabilirsem baya kararttım gözümü deneyeceğim kahveyle birkaç sayfa kitap da okuyabilsem tadından yenmez

Aman maşallah de kendine, bir yerlerini kaşı Kilo aldım ben ya çok güzel yedim gebeliğimde Hayatımda yiyeceklerin tadının bu kadar güzel geldiğini, her şeyin lezzetini max düzeyde aldığımı hatırlamıyorum Bilimsel olarak da kanıtlanmış bir durum zaten. Neyse ben çocuğuma şifa olsun dedim, yedim de yedim Şu an sanırım 8 kg fazlam var. İnşallah çocuğumun doğum gününe kadar vermiş olurum, amin Gelelim senin çatlaklara Muhtemelen kilolu değildin ama karnın hızlı büyüdü. Bu da çatlak yaptı. Yani belki de birazcık daha yağlı olsaydı o bölge bu kadar gerilip çatlamayabilirdi. Tabii seni görmedim ama kadınlarda genelde böyle olduğunu gözlemliyorum. Elbette en büyük faktör genetik yatkınlık bu arada. Nasıl hallolacak kısmı sıkıntılı biraz. Lazere gideceğiz, herhalde en etkili yöntem bu.

Son düzenleme:
Menenjit aşılarını bugün 2.30 gibi yaptırdık. Huzursuzda olsa uyudu bakalım bu gece ateş nöbetindeyim benimki grubun en küçük bebelerinden biri herkes süreci atlatıyor sonra bizimki başlıyor. Tecrübelerinizi yazarak ışık oluyorsunuz teşekkürler

Sorunsuz, kolay bir gece olsun inşallah Maalesef aşı ağır ama koruduğu hastalık çok daha ağır. Böyle düşünün ateş çıkarsa

Bende giyisi kumbarasindansa direkt bir kisiye verilmesi taraftarıyım bende ayırdım hep kuculenleri arkadaşımın akrabadina verecez

Kizlar sezeryan sonrasi göbek deliğim karardi. Bu normal mi?
Benim önce kapkara oldu sonra duzeldi şuan az kalmış yada ben alıştım
Maalesef canım şekil a 1de gördüğünüz üzere hiçte öyle olmuyor göbüşlü kiloluydum hamilelik öncesi hatta 5 kilo verip öyle hamile kaldım hamilelikte 12 kilo aldım 10u gitmişti en son (yine almış olabilirim) ama gurubun en çatlağı benim ve şakası bı yana artık alıştım o görüntüye sanki çatlaklar azalmış gibi geliyor gözüme ilkin siyaha yakın koyu mordu şimdi pembenin açık tonu oldular ve sarkık kocaman 6 aylık gobusle kalakaldım nasıl gidecek bilmiyorum burda bı arkadaşımız egzersiz önermişti abdominal ayrılmadan bahsetmişti tarifine göre öyle galiba benimde ama bı türlü egzersize başlamadım çünkü dikişlerim hala acıyor randevu bulabilirsem hem 3.ay kontrolüme gidecem hemde doktora dikişlerin neden sızladığını göbüşün çatlağın nasil gideceğini soracam inşallah

Sorunsuz, kolay bir gece olsun inşallah Maalesef aşı ağır ama koruduğu hastalık çok daha ağır. Böyle düşünün ateş çıkarsa
Yapılırken birlikte ağladık maalesef tek teselli bu.. daha büyük acılar yerine başa çıkabileceklerimizi tercih ediyoruz.
2.ay aşılarına göre çok ağladı. Uyanmamış olsa bile mıkırdandığında meme teklif edicem biraz daha huzurlu hissettirebilirim umarım

2 gündür akşam uykusundan once oyun oynayarak veriyoruz içmesi 40 dkyi buluyor ama içiyor da. Bir de once birkaç kez kaşıkla verip sonra biberona geçiyoruz. Belki sizde de ise yarar
Ayyy bi ara benim kız da bu kadar zor içiyordu şimdi o kadar zorlamiyor canım ama yine çok iştahsız ama bize gastroenteroloji doktoru sessiz reflü dedi bgn yine beslenme konusunda çok zorladı demiştim ya o kadarz üzüldüm ki migdesi kötü çocuğumun migdesinin suyu sürekli ağzına gelip yutkunuyor o kadar keyifsiz ki bugün uykusunda bile sürekli ağladı çok kötü migdesi sanırım

Ya kızlar farklı bişey de yemedim bu çocuk enerji patlamasına dönüştü dünden beri asla uyumuyor gece 24e kadar ya oynuyor ya ağlıyor ama sürekli kucak istiyor dizlerim kollarım artık tutmuyor evi turlamaktan

Küçücük bedenleriyle ne kadar problemle uğraşıyorlar Rabbım hepsine sağlık sıhhat versin her zaman

Kızlar akşama ne yemeğiniz var ya, her gün yemek yemek zorunda olmamalıyız bence
Ben geçen gün şunu yaptım, hem aşırı pratik oldu hem de çok lezzetli dışarda yemek yiyormuş havası verdi. Özlemişiz dışarda yemeği.

File marketten taco Lavaş aldım, mısırlıymış hatta bayağı gerçek taco lavaşı lezzetindeydi. Burger sosu kısmını ben yapmadım, bizde mayonez ketçaplar olmaz, mayonezi eskiden kendim yapardım yumurtasız ama şimdi onu da yapmakla uğraşmadım, arasına sadece peynirli bir salata yaptım onu koyduk yedik. Çocuklar yemekte biraz zorlandı tabağa dökülerek yediler ama lezzetini hepimiz beğendik.

Taco lavaşı bilmiyordum, eşime söylerim muhtemelen cumartesi fileye gider bi baksın, değişik bi yemek olur en azından. Teşekkür ederim

Ayy çok sevindim birini bulmana ve tabii eskiye dönmemene. Ne kazanıyosan ben veririm diyen sevgili / eş kesinlikle yalan, bunu bilmiyormuş demek ki genç biri

35im daha ama vücudum gerçekten çok ağrıyor, doğumdan beri toparlanamadım, neneler gibiyim bu arada oğluma da takviye veriyorum, doğduğundan beri d vitaminini hiç bırakmadım, balık yağı ve çinko veriyorum, arada da multivitamin, bi de beyorganikten atom mix mi ne ondan aldım ondan veriyorum. Ben daha napam geçen yıl baktırmıştım değerlerine, bu yıl da baktırıp burda güvendiğim bi iç hastalıkları doktoru var, ona götürücem. Yine egzamaları azdı çocuğumun (1. Sınıf aşırı stresli) artık cildiyeye götürmek istemiyorum, içten geliyor bence.
Hdjahdhh tam lohusa kafasıyım, bir dokun bin ah işit oldu. Sorry

İçli köfte yapabilen arkadaşlarım var, ben öyle becerikli değilim belki borcama sererek yapanı görmüştüm ondan yapabilirsin.
İç pilav annem yaptı burdayken çok seviyorum ama ben becerir miyim bilmiyorum. Bi üzümüm eksil yani evde aslında alsam neden olmasın.
Karnıyarık yapacak vakit bizde bugün mevlüt menüsü nohutlu pilav üstüne tavuk. Kocama diyem de tulumba alsın bi de yapabilirsem mücver, yapamazsam cumartesi yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…