- 27 Eylül 2024
- 152
- 81
- 18
- 35
Okurken bir yandan da hayal ettim. Allahim ne müthiş bir anAaa bu kimmiş? BenmişimBugün ilk defa kot pantolon giydim. Bir dönem saçma sapan şişmiştim, o ara büyük bedenimsi bir kot almışım kendime. Onu buldum dolabın derinliklerinde. Giydim onu. Salaş lohusa pantolonları dışında ilk defa eskisi gibi bir şey giyince kalkıp oynayasım geldi. Dar bir badi, üstüne de bosbol bir gömlek (kamuflaj) Sevdiğim birkaç takıyı da taktım. Makyaja maalesef vakit yoktu, bıyığımın uzamamış olmasına şükrettim. Yıkanmaya da vakit yoktu, tarayıp derli toplu bir topuz yaptım. Manikür filan zaten artık hak getire, ama en azından ödemlerin indiği için tektaşımı takabildim. Aldım oğlanı, kan ter içinde de olsa gittim kahveciye. Şansıma yolda uyudu iki gözümün çiçeği Türk kahvemi söyledim (diğerlerine vakit yetmeyebiliyor). Bacak bacak üstüne oturup biraz etrafı izledim. Hiç yoktan bir sosyalleşmiş oldum. Bir deneyin, belki sizin bebiş de anneye yardımcı olur ve yavaş yavaş bir şeyler değişir hayatlarımızda
Aman maşallah de kendine, bir yerlerini kaşıŞu kilo problemi bende yok hemen eski bedenime döndüm fakat şu çatlaklar doğum çizgisi kararmalar canımı çok sıkıyoraz kilo almama rağmen nasıl çatlaklar oluştu hala anlamadım ama nasıl hallolcaklar bilmiyorun
Ayyy hadi inşallah! Bize de anlatın ama!Okurken bir yandan da hayal ettim. Allahim ne müthiş bir anuyku saatlerini ayarlatabilirsem baya kararttın gözümü deneyeceğim kahveyle birkaç sayfa kitap da okuyabilsem tadından yenmez
Hayata gecirebilirsem hemenAyyy hadi inşallah! Bize de anlatın ama!
Sorunsuz, kolay bir gece olsun inşallahMenenjit aşılarını bugün 2.30 gibi yaptırdık. Huzursuzda olsa uyudu bakalım bu gece ateş nöbetindeyimbenimki grubun en küçük bebelerinden biri herkes süreci atlatıyor sonra bizimki başlıyor. Tecrübelerinizi yazarak ışık oluyorsunuz teşekkürler
Bende giyisi kumbarasindansa direkt bir kisiye verilmesi taraftarıyım bende ayırdım hep kuculenleri arkadaşımın akrabadina verecezBizim de sitenin önünde belediyenin giysi kumbarası var geçem gün indirdim bırakmak için. Bırakmadan ömce güvenlikteki ablaya sordum ihtiyaç sahibi kimse var mı diye , bir komşumuz var dedi. Ona verdim artık düzenli sana vereceğim verirsin dedim . Denk gelmesine sevindim
Benim önce kapkara oldu sonra duzeldi şuan az kalmış yada ben alıştımKizlar sezeryan sonrasi göbek deliğim karardi. Bu normal mi?
Maalesef canım şekil a 1de gördüğünüz üzere hiçte öyle olmuyorAman maşallah de kendine, bir yerlerini kaşıKilo aldım ben ya çok güzel yedim gebeliğimde Hayatımda yiyeceklerin tadının bu kadar güzel geldiğini, her şeyin lezzetini max düzeyde aldığımı hatırlamıyorum Bilimsel olarak da kanıtlanmış bir durum zaten. Neyse ben çocuğuma şifa olsun dedim, yedim de yedim Şu an sanırım 8 kg fazlam var. İnşallah çocuğumun doğum gününe kadar vermiş olurum, amin Gelelim senin çatlaklara Muhtemelen kilolu değildin ama karnın hızlı büyüdü. Bu da çatlak yaptı. Yani belki de birazcık daha yağlı olsaydı o bölge bu kadar gerilip çatlamayabilirdi. Tabii seni görmedim ama kadınlarda genelde böyle olduğunu gözlemliyorum. Elbette en büyük faktör genetik yatkınlık bu arada.
Yapılırken birlikte ağladık maalesefSorunsuz, kolay bir gece olsun inşallahMaalesef aşı ağır ama koruduğu hastalık çok daha ağır. Böyle düşünün ateş çıkarsa
Ayyy bi ara benim kız da bu kadar zor içiyordu şimdi o kadar zorlamiyor canım ama yine çok iştahsız ama bize gastroenteroloji doktoru sessiz reflü dedi bgn yine beslenme konusunda çok zorladı demiştim ya o kadarz üzüldüm ki migdesi kötü çocuğumun migdesinin suyu sürekli ağzına gelip yutkunuyor2 gündür akşam uykusundan once oyun oynayarak veriyoruz içmesi 40 dkyi buluyor ama içiyor da. Bir de once birkaç kez kaşıkla verip sonra biberona geçiyoruz. Belki sizde de ise yarar
Hiç duymamıştım şimdi baktım biraz, mantıklı aslında. Nerelerde yaptırılabiliyor bilginiz var mı?
Küçücük bedenleriyle ne kadar problemle uğraşıyorlarAyyy bi ara benim kız da bu kadar zor içiyordu şimdi o kadar zorlamiyor canım ama yine çok iştahsız ama bize gastroenteroloji doktoru sessiz reflü dedi bgn yine beslenme konusunda çok zorladı demiştim ya o kadarz üzüldüm ki migdesi kötü çocuğumun migdesinin suyu sürekli ağzına gelip yutkunuyoro kadar keyifsiz ki bugün uykusunda bile sürekli ağladı çok kötü migdesi sanırım
Amin inşallahKüçücük bedenleriyle ne kadar problemle uğraşıyorlarRabbım hepsine sağlık sıhhat versin her zaman
Ben geçen gün şunu yaptım, hem aşırı pratik oldu hem de çok lezzetli dışarda yemek yiyormuş havası verdi. Özlemişiz dışarda yemeği.Kızlar akşama ne yemeğiniz var ya, her gün yemek yemek zorunda olmamalıyız bence
Taco lavaşı bilmiyordum, eşime söylerim muhtemelen cumartesi fileye gider bi baksın, değişik bi yemek olur en azından. Teşekkür ederimBen geçen gün şunu yaptım, hem aşırı pratik oldu hem de çok lezzetli dışarda yemek yiyormuş havası verdi. Özlemişiz dışarda yemeği.
File marketten taco Lavaş aldım, mısırlıymış hatta bayağı gerçek taco lavaşı lezzetindeydi. Burger sosu kısmını ben yapmadım, bizde mayonez ketçaplar olmaz, mayonezi eskiden kendim yapardım yumurtasız ama şimdi onu da yapmakla uğraşmadım, arasına sadece peynirli bir salata yaptım onu koyduk yedik. Çocuklar yemekte biraz zorlandı tabağa dökülerek yediler ama lezzetini hepimiz beğendik.
Ayy çok sevindim birini bulmana ve tabii eskiye dönmemene. Ne kazanıyosan ben veririm diyen sevgili / eş kesinlikle yalan, bunu bilmiyormuş demek ki genç biriAh doğru unuttum yaşını biliyordum. Belki vitamin takviyesi yapılabilir bi değerlerine baktırıp
Ya yaşlı oldum diyip duruyorsun, kaç yaşındasın ki deme öyle şeylerevde oturmak da öyle hissettiriyor olabilir
Sırf elimizdekini değerlendirleim diye verecektik ama abla için para önemli değildiabla mesaiye kalırsa o kadar tutacaktı, o kadar dünyadan bir haber ki burun kıvırdı ve ayrıldı. Sevgilisi ben sana veririm ne kazanıyorsan demiş, sanıyorum çocuktan da ayrıldı. Oh oldu ona yani bunu kolay kolau demem de. Asında kurtulmuşuz ya kaprislerinden. Bizi hiç sahiplenmemiş bile yıllardır. Bulduk şimdi birini, daha tam güvenemiyorum ama yardımı oluyor şimdilik 1 sene idare etsek yeter bile
İçli köfte yapabilen arkadaşlarım var, ben öyle becerikli değilimUzuuun bir zaman önce içli köfte yemiştim (hamileliğimde)canım inanılmaz istiyor ama imkansız gibi bişey yapmam ama onun dışında karnıyarık sebze türlüsü tavuklu fırın yemekleri iç pilav falan pratik oluyor (çocuk her fırsat verdiğinde bır parçasını pişirerek pratik tabi )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?