2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Hedef 4. Aydan sonrası yani
Çok teşekkür ederim evet

Bizde de emerken sürekli etrafa bakıyor çıt olsa bir anda kendini atıyor arkasına bakmaya çalışıyor ben zorlamıyorum artık acıktığında içsin napim
Atak zamanı geliyor şimdiden kendimi hazırlıyorum herşeyi olduğu gibi kabullenmeye

Hayırlı olsun güzel günlerde oturun
Taşınacak mısınız? Bebekle zor olur diye kafamda erteliyorum bende ev işini
Teşekkür ederimAslında grupta taşınan arkadaşlardan heveslendim bende ama daha sonra şuan taşınmaktan vazgeçtik . İçeride kiracı var zaten hazirana kadar kalabileceğini söyledi. Bizim içinde daha iyi olacağını düşündük. Asla gözüm kesmedi taşınmayı çünkü yürümeye başlayana kadar bu evde idare edebiliriz diye düşündüm . Ev 65 m2 şuan bizim , bebeğe dolap bile alamadım kıyafetleri bizim dolapta. Oyuncaklar vs evin her köşesinde . Sabahları o her yerin her yerde olması olayını görünce daralıyorum cidden

Zaten bir yaşına gelmiş olur çok daha rahat olur taşınmanız ne güzel denk gelmiş anladığım kadarıyla evin düzeni sizin için önemli büyük evde işte çok oluyor bebek büyüyene kadar küçük ev daha kolay olur size
Biz bebek odası yapmadık o yüzden heryerde eşyaları var salonu akşam toplarsam ne ala. Ama kendimide zorlamıyorum açıkçası temiz olsun yeter dağınıklık artık gözüme gelmiyor. Desteksiz bebek büyütmek böyleymiş bazı şeylerden vazgeçiyor insan mecburen.

Küçük ev daha fazla dağılıp kirleniyor biliyor musunuz her şey her yerde olunca kir daha fazla oluyor. Oyuncak kutusuna yer bulamadığımız için oyuncakların çoğu salonda krda burd, pencere açınca oyuncaklar bile tozlanıyor onlar bile bir temizlik

Ben girdiğimizi düşünüyorum şimdiden. Her gün farklı bir şey çıkıyor çünkü. Eşimde emzirmiyosun zorla emzirsene diyor sanki aç bırakıcam bile bile Şu göğüsleri çıkarıp erkeklere taksak keşke

Hayırlı olsunn Bizimde Haziranda tayinimiz olacak mecburen taşınacağız. O zamanda taşınmanın dertlerini yazarız

Kış gelsin diye bekliyorum bende cam kapanır en azından ev bir hafta süpürmeden durur mutfak yatak odası salon her yer bebeğin eşyaları ile dolu

Zorlarsam reddeder diye korkuyorum o yüzden saldım. Gece uyandığında uykulu olduğu için güzel emiyor. Gündüz dikkati çok dağınık

Zorlarsam reddeder diye korkuyorum o yüzden saldım. Gece uyandığında uykulu olduğu için güzel emiyor. Gündüz dikkati çok dağınık
Aynı aynı benimkide gece emiyor normalde yatarak emziriyordum artık kucağımda düzgün emziricem iyice doysun gündüz zorlaştı çünkü

Aynı aynı benimkide gece emiyor normalde yatarak emziriyordum artık kucağımda düzgün emziricem iyice doysun gündüz zorlaştı çünkü
Bende sizden görerek uzanarak emzirmeye başlamıştım ve cidden çok rahatıma gelmişti. Ama şu atak döneminde o şekilde emziremiyorum kafasını çevirip duruyor. Tekrar kucağa döndüm bir kaç gündür

Bizde de var bi kaç gündür hatta uykulu diye memeyi de dönüp dönüp bulamayınca ağlıyor bi sabit dursa bulacak

Hayırlı olsun canım. Şu aralar sosyal medyada bı replik var ya Ahmet sakın düşme ha sadece onu söyleyebilirim biz de bebek doğunca aldık 3 ay boyunca tamiratı tadilatı derken erteleyebildim ama maalesef şimdi taşınmak zorundayım havalar soğumadan bir haftadır evi toparlamaya çalışıyorum şu an hala kahvaltı yapmadım en son sinirden dondurmaya vurdum kendimi emzirmeyecem mama içsin dedim sinirden asla durmuyor sürekli kucak istiyor bı yandan ev toparla bı yandan onunla ilgilen tükendim resmen gırtlağa kadar borca batınca da temizliğe yardımcı tutmadim battı balık yan gider misali yarında inşaat temizlemeye gidecem (tam delirmelik Allah sonumu hayretsin) annem bebeği alır ablamla paçaları sıvarız yapabildiğimizi yaparız ertesi günde taşınır yavaş yavaş yerleştiririm bı taşınsak gerisi kolay görünüyor (umarım öyledir )

Hayırlı olsun, huzurla oturmayı nasip etsin Allah Bebekle taşınmak çok zor. İyice organize olun öyle taşının. Desteksiz hele mümkün değil. Ben hala yerleşemedim. Her gün 15-20 dk vakit bulabilirsem bir dolaba el atıyorum ama bitecek gibi değil. Kv ve temizlikçi ablamız sağ olsunlar eşyaları boş buldukları yere tepmişler.

Teyzeleri biz bugün öğlen Nimenrix aşımızı olduk. Henüz bir yan etkisini görmedik ama bakalım gece nasıl geçecek Bu arada çocuk doktoru eşimle benim grip aşılarımızı da yaptı sağ olsun. Bu sene fazlaca salgın bekleniyormuş, o yüzden aşıları erken yapmaya başlamışlar. Aklınızda olsun hanımlar, ihmal etmeyin

Kendimce uykusuna çözüm buldum gibi. Çok ağlayıp huysuzlaninca 30 cc mama verip gözlerine ağız mendili atıyorum uykuya daldığı gibi memeyi veriyorum bazen içiyor bazen uyanıp ağlıyor yine sar başa ama çoğunlukla işe yariyor bizim etrafa bakma memeyi tutup çekme geçen haftalar başladı hala devam ediyor ama ben alistim ayakta emzirmekle uyku arası emzirmekle zorluyorum cevremdeki tüm emmeyi bırakan bebeler 4.ay atağında bırakmış onun için çabalıyorum ama gevenimin 8.aya kadar devam etmiş reddetme ablam ağlaya zorlaya verdim de pes etti aldı dedi ona çekmez umarım biz çabuk atlatırız

Uykuluyken emzirin sık sık. Sallayıp mayışınca ve en önemlisi uykudan tam uyanmadan yanınıza yatırıp

Kızlar ya bir kaç gündür gündüzleri çok mızıldak hiç iş yapamıyorum. Geçen hafta güzel temizlik yapmıştım bu hafta bi şey yapamadım yine. Akşam erken uyusa da biraz bşr şey yapsam diyorum ama o kadar sık sık uyanıyor ki yemek bile sonradan yiyorum anakucağında da durmuyor. Benim akşamları çalışmam lazım pc de ama olmuyor yaa napcam çok stres oluyorum. Kucağıma alıp oturuyorum önüne bi şey koyuyorum yine yok. Sürekli uyutmaya öalışmakla geçiyor uyuyunca da max 15 dk uyuyor.
Bu arada ben dün çocuk kardiyolojiye götürdüm muayeneye çok şükür bir şey çıkmadı. Bizim ablada 4 yaşında farkedilmişti sıradan bir muayene sırasında kalbinde delik olduğu ameliyat oldu 6 yaşında. Bunda tecrübeli olunca içimiz rahat etsin diye götürdük. Ailede falan varsa özellikle bi gösterin derim. Bazen farkedilmeyebiliyor akciğerde büyüme yapabiliyor. Korkutmak için söylemiyorum ama hani aklınızda olsun yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…