- 29 Haziran 2022
- 4.147
- 2.346
- 83
- 32
Hedef 4. Aydan sonrası yaniKesinlikle haklısın bebek bakarken çoğu sorumluluğu tek başına yüklenmek ağır geliyor. Temel ihtiyaçları bile zor karşılamak. Haklısın arkadaşım. 4. Aydan sonra daha iyi olabilir, saat başı uyanan bir bebek olmaya devam da edebilir.
Ev aldınız galiba değil mi, hayırlı uğurlu olsun. Güle güle oturun.
Bizde de emerken sürekli etrafa bakıyor çıt olsa bir anda kendini atıyor arkasına bakmaya çalışıyorKızlar bebeğim emmek istemiyor sürekli etrafa bakmak kalkmak istiyor. Aç olduğu içinde uyumuyor sağdığım sütü verdim az önce 50 cc felan içti bayıldı. Ama bu beni korkutuyor biberona felan alışır memeyi hiç almazsa diye ne yapayım sizce
Hayırlı olsun güzel günlerde oturunHedef 4. Aydan sonrası yani
Çok teşekkür ederim evet
Teşekkür ederimHayırlı olsun güzel günlerde oturun
Taşınacak mısınız? Bebekle zor olur diye kafamda erteliyorum bende ev işini
Zaten bir yaşına gelmiş olur çok daha rahat olur taşınmanız ne güzel denk gelmişTeşekkür ederimAslında grupta taşınan arkadaşlardan heveslendim bende ama daha sonra şuan taşınmaktan vazgeçtik . İçeride kiracı var zaten hazirana kadar kalabileceğini söyledi. Bizim içinde daha iyi olacağını düşündük. Asla gözüm kesmedi taşınmayı çünkü yürümeye başlayana kadar bu evde idare edebiliriz diye düşündüm . Ev 65 m2 şuan bizim , bebeğe dolap bile alamadım kıyafetleri bizim dolapta. Oyuncaklar vs evin her köşesinde . Sabahları o her yerin her yerde olması olayını görünce daralıyorum cidden
Küçük ev daha fazla dağılıp kirleniyor biliyor musunuzZaten bir yaşına gelmiş olur çok daha rahat olur taşınmanız ne güzel denk gelmişanladığım kadarıyla evin düzeni sizin için önemli büyük evde işte çok oluyor bebek büyüyene kadar küçük ev daha kolay olur size
Biz bebek odası yapmadık o yüzden heryerde eşyaları var salonu akşam toplarsam ne ala. Ama kendimide zorlamıyorum açıkçası temiz olsun yeter dağınıklık artık gözüme gelmiyor. Desteksiz bebek büyütmek böyleymiş bazı şeylerden vazgeçiyor insan mecburen.
Ben girdiğimizi düşünüyorum şimdiden. Her gün farklı bir şey çıkıyor çünkü. Eşimde emzirmiyosun zorla emzirsene diyor sanki aç bırakıcam bile bileBizde de emerken sürekli etrafa bakıyor çıt olsa bir anda kendini atıyor arkasına bakmaya çalışıyorben zorlamıyorum artık acıktığında içsin napim
Atak zamanı geliyor şimdiden kendimi hazırlıyorum herşeyi olduğu gibi kabullenmeye
Hayırlı olsunnTeşekkür ederimAslında grupta taşınan arkadaşlardan heveslendim bende ama daha sonra şuan taşınmaktan vazgeçtik . İçeride kiracı var zaten hazirana kadar kalabileceğini söyledi. Bizim içinde daha iyi olacağını düşündük. Asla gözüm kesmedi taşınmayı çünkü yürümeye başlayana kadar bu evde idare edebiliriz diye düşündüm . Ev 65 m2 şuan bizim , bebeğe dolap bile alamadım kıyafetleri bizim dolapta. Oyuncaklar vs evin her köşesinde . Sabahları o her yerin her yerde olması olayını görünce daralıyorum cidden
Kış gelsin diye bekliyorum bende cam kapanır en azından ev bir hafta süpürmeden dururKüçük ev daha fazla dağılıp kirleniyor biliyor musunuzher şey her yerde olunca kir daha fazla oluyor. Oyuncak kutusuna yer bulamadığımız için oyuncakların çoğu salonda krda burd, pencere açınca oyuncaklar bile tozlanıyor onlar bile bir temizlik
Zorlarsam reddeder diye korkuyorum o yüzden saldım. Gece uyandığında uykulu olduğu için güzel emiyor. Gündüz dikkati çok dağınıkBen girdiğimizi düşünüyorum şimdiden. Her gün farklı bir şey çıkıyor çünkü. Eşimde emzirmiyosun zorla emzirsene diyor sanki aç bırakıcam bile bileŞu göğüsleri çıkarıp erkeklere taksak keşke
Aynı aynı benimkide gece emiyor normalde yatarak emziriyordum artık kucağımda düzgün emziricem iyice doysun gündüz zorlaştı çünküZorlarsam reddeder diye korkuyorum o yüzden saldım. Gece uyandığında uykulu olduğu için güzel emiyor. Gündüz dikkati çok dağınık
Bende sizden görerek uzanarak emzirmeye başlamıştım ve cidden çok rahatıma gelmişti. Ama şu atak döneminde o şekilde emziremiyorum kafasını çevirip duruyor. Tekrar kucağa döndüm bir kaç gündürAynı aynı benimkide gece emiyor normalde yatarak emziriyordum artık kucağımda düzgün emziricem iyice doysun gündüz zorlaştı çünkü
Bizde de var bi kaç gündür hatta uykulu diye memeyi de dönüp dönüp bulamayınca ağlıyor bi sabit dursa bulacakBende sizden görerek uzanarak emzirmeye başlamıştım ve cidden çok rahatıma gelmişti. Ama şu atak döneminde o şekilde emziremiyorum kafasını çevirip duruyor. Tekrar kucağa döndüm bir kaç gündür
Hayırlı olsun canım. Şu aralar sosyal medyada bı replik var ya Ahmet sakın düşme ha sadece onu söyleyebilirimsDaha ömceleri düzenli yardımcı bir abla her hafta gelip temizlik işini hallediyordu . Şimdi ücretsiz izne ayrıldığım için tek maaş a düştük o sebeple çok sık çağıramıyorum.
Bebek olduktan sonra evin küçüklüğü de üzerime üzerime geldiği için bir de büyük ev alalım derlen krediye borçlandık. Bari yardımcı işini azaltalım dedik . Ama sanırım ben yetişemiyorumduş alacak vakit kalmıyor bana resmen .
Ne söylendim sabah sabah be
Hayırlı olsun, huzurla oturmayı nasip etsin AllahTeşekkür ederimAslında grupta taşınan arkadaşlardan heveslendim bende ama daha sonra şuan taşınmaktan vazgeçtik . İçeride kiracı var zaten hazirana kadar kalabileceğini söyledi. Bizim içinde daha iyi olacağını düşündük. Asla gözüm kesmedi taşınmayı çünkü yürümeye başlayana kadar bu evde idare edebiliriz diye düşündüm . Ev 65 m2 şuan bizim , bebeğe dolap bile alamadım kıyafetleri bizim dolapta. Oyuncaklar vs evin her köşesinde . Sabahları o her yerin her yerde olması olayını görünce daralıyorum cidden
Kızlar bebeğim emmek istemiyor sürekli etrafa bakmak kalkmak istiyor. Aç olduğu içinde uyumuyor sağdığım sütü verdim az önce 50 cc felan içti bayıldı. Ama bu beni korkutuyor biberona felan alışır memeyi hiç almazsa diye ne yapayım sizce
Uykuluyken emzirin sık sık. Sallayıp mayışınca ve en önemlisi uykudan tam uyanmadan yanınıza yatırıpKızlar bebeğim emmek istemiyor sürekli etrafa bakmak kalkmak istiyor. Aç olduğu içinde uyumuyor sağdığım sütü verdim az önce 50 cc felan içti bayıldı. Ama bu beni korkutuyor biberona felan alışır memeyi hiç almazsa diye ne yapayım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?