- 29 Haziran 2022
- 4.147
- 2.346
- 83
- 32
Bu bütün bebeler aynı yahu hareketler synıEvet cidden hepsi aynı benim kız bı ara hiç içmiyor demiştim sonra da biraz düzeldi iştahı demiştim ya 3 4 gündür sizin memede yasadiklarinizi ben biberonda yaşıyorum sağa sola bakıyor çıkarıyor ağzından gülüyor bana laf yetiştirmeye çalışıyor aaaa uuuu biseyler söyleyip beni kandirmaya çalışıyorVeeee uyku uykular bu neymiş ama bu kadar da olmaz bgn uyuyup 5 dk sonra uyandı mesela bide bebekleriniz uykuda bacaklarını sürekli kaldırmaya çalışıyor mu yaaa kıpır kıpır uykusubda bide çok ağlıyor sizinkiler de böyle mi
Geçen eşim bir komşuyla konuşmuş, kızı var onun da 6-7 aylık. Biz hiç zorlanmadık, koyduğumuz gibi yatıyordu demiş. Ama geçen 10:30da uyudu baya uğraştık demiş
Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede toparlarGünaydın kızlar.Dün gece acilde geçirdik. Babamız grip olmuştu maskeli olmasına rağmen oğluşa geçtikan alındı ciğerlerine bakıldı. 3 günlük antibiyotik verildi. 2 gecedir mutsuz uyumaya çalışıyordu. Bugün daha iyi şükür. Aman dikkat edin arkadaşlarım
Bi şey dicem eşiniz babayla konuştuysa normaldirGeçen eşim bir komşuyla konuşmuş, kızı var onun da 6-7 aylık. Biz hiç zorlanmadık, koyduğumuz gibi yatıyordu demiş. Ama geçen 10:30da uyudu baya uğraştık demişEşim geldi diyoe ki bizim çocuğumuz niye böyle, dedim onunki cindir bizimki normal
Bebeğim 4 aylık olmak üzere dün gece 1.5 saatte bir uyandı. Söyleyeceklerim bu kadar
Evet aslında herkes nazar değer vs diye dillendirmese de böyle bebekler var. Daha önceden de yazmıştım benim ilk çocuğum aralıksız 8 saat uyurdu. Doktor asla uyandırma diyordu ama etraftan annelerden etkilenerek uyandırıp emzirmeye başlamamla saat aralıkları düşmeye ve kendi kendine uyanmaya başlamıştı. Pişmanlığımdır, kendi kendime ettim diye. Ama sonraki çocuklarımda asla uyandırmam diye niyetlendiğim halde onlar da zaten o kadar uzun uyuyan bebekler olmadılar hiç. 3-4 saat en fazla. Kısmet diyelim. Ama bence hepsi normal. Uzun uyuyan bebek için anormal diyorlardı o zaman benim çevremde, aç kalır büyümez gelişmez vs, ben de o zaman kendimi kötü hissedip bu düzenini bozmuştum. Halbuki o da normal. Sürekli uyanan bebek de normal. Aslında bebeklerin kimisi uykuyu daha çok seviyor ve açlığı tolere edip uyumak istiyor. Kimisi de tam tersi. Ve hepsi normal.
Benim bebişim de ilk başta biraz uzun uyuyor, 2-3 den sonra sürekli kalkıyor, saat başı gibi. İnşallah diş döneminde daha da kötüye gitmez. Çay kahve en iyi arkadaşımBebeğim 4 aylık olmak üzere dün gece 1.5 saatte bir uyandı. Söyleyeceklerim bu kadargülerim ağlanacak halime oldu emojilerim
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar.Dün gece acilde geçirdik. Babamız grip olmuştu maskeli olmasına rağmen oğluşa geçtikan alındı ciğerlerine bakıldı. 3 günlük antibiyotik verildi. 2 gecedir mutsuz uyumaya çalışıyordu. Bugün daha iyi şükür. Aman dikkat edin arkadaşlarım
Sağ olasınızÇok geçmiş olsun
Teşekkür ederiz sağolunÇok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede toparlar
Geçmiş olsun kuzucuğa .Günaydın kızlar.Dün gece acilde geçirdik. Babamız grip olmuştu maskeli olmasına rağmen oğluşa geçtikan alındı ciğerlerine bakıldı. 3 günlük antibiyotik verildi. 2 gecedir mutsuz uyumaya çalışıyordu. Bugün daha iyi şükür. Aman dikkat edin arkadaşlarım
Bizimki 3-4 saate uyanıyordu aslında uzun süredir iyiydik geceleri, dün gece böyle oldu be olduysa. Gündüzleri zaten problem son bşr haftadır durmuyor hiç.Benim bebişim de ilk başta biraz uzun uyuyor, 2-3 den sonra sürekli kalkıyor, saat başı gibi. İnşallah diş döneminde daha da kötüye gitmez. Çay kahve en iyi arkadaşımama bu sefer 2 seneyi gözden çıkardım galiba normal geliyor
Çok geçmiş olsun.Günaydın kızlar.Dün gece acilde geçirdik. Babamız grip olmuştu maskeli olmasına rağmen oğluşa geçtikan alındı ciğerlerine bakıldı. 3 günlük antibiyotik verildi. 2 gecedir mutsuz uyumaya çalışıyordu. Bugün daha iyi şükür. Aman dikkat edin arkadaşlarım
Bir yerde bunun idrar yolu enfeksiyonuna sebep olduğunu okumuştum, ondan korktuğum için Primayla devam ediyorum hatta. Bence şikayet etmelisinizKızlar ben molfix pure soft kullanıyordum ya 196 lı 3 no almıştım. Bi kaç kez bu altında çişi hapseden tanecikler var ya yırtılıp çıkıp vücuduna yapışmış önceden hiç olmamıştı. Ve 2 saat max bez üzerinde yani sizce şikayet etmeli miyim?
Benim yan komşuda öyle diyor ben kucağımda sallayınca böyle uyutmak zor olmuyor mu dedi bende sen nasıl uyutuyorsun diye sordum yatağına koyuyorum uyuyor diyorGeçen eşim bir komşuyla konuşmuş, kızı var onun da 6-7 aylık. Biz hiç zorlanmadık, koyduğumuz gibi yatıyordu demiş. Ama geçen 10:30da uyudu baya uğraştık demişEşim geldi diyoe ki bizim çocuğumuz niye böyle, dedim onunki cindir bizimki normal
Sanki biz zorla uyandırıp emziriyoruzBebeğim 4 aylık olmak üzere dün gece 1.5 saatte bir uyandı. Söyleyeceklerim bu kadargülerim ağlanacak halime oldu emojilerim
Ne güzel şanslıymışsınız ama işte kendileri rahat olmayan insanlar sizde rahat etmeyin diye ellerinden geleni yapmışlarEvet aslında herkes nazar değer vs diye dillendirmese de böyle bebekler var. Daha önceden de yazmıştım benim ilk çocuğum aralıksız 8 saat uyurdu. Doktor asla uyandırma diyordu ama etraftan annelerden etkilenerek uyandırıp emzirmeye başlamamla saat aralıkları düşmeye ve kendi kendine uyanmaya başlamıştı. Pişmanlığımdır, kendi kendime ettim diye. Ama sonraki çocuklarımda asla uyandırmam diye niyetlendiğim halde onlar da zaten o kadar uzun uyuyan bebekler olmadılar hiç. 3-4 saat en fazla. Kısmet diyelim. Ama bence hepsi normal. Uzun uyuyan bebek için anormal diyorlardı o zaman benim çevremde, aç kalır büyümez gelişmez vs, ben de o zaman kendimi kötü hissedip bu düzenini bozmuştum. Halbuki o da normal. Sürekli uyanan bebek de normal. Aslında bebeklerin kimisi uykuyu daha çok seviyor ve açlığı tolere edip uyumak istiyor. Kimisi de tam tersi. Ve hepsi normal.
Abimin çocuklarından biliyorum, var öyle uysal kelebekler ama biz yokmuş gibi davranıp demoralize olmayalım :’) uydurma öyle şeyler uydurmaBenim yan komşuda öyle diyor ben kucağımda sallayınca böyle uyutmak zor olmuyor mu dedi bende sen nasıl uyutuyorsun diye sordum yatağına koyuyorum uyuyor diyorya inanmak imkansız gibi bilmiyorum salladı bence gülümseyip ne güzel dedim sadece
Sanki biz zorla uyandırıp emziriyoruzbiz kafayı sıyırdık gayet uyanıyor yani kızım ve baya baya aç bir şekilde emiyor sonra uyuyor nasıl acıkmaz diyorlar hayret
Ne güzel şanslıymışsınız ama işte kendileri rahat olmayan insanlar sizde rahat etmeyin diye ellerinden geleni yapmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?