2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Bende de kanz var, yazin 27-28 gösteriyordu su an 24-25 bence dogru ama dikkat edin etrafinda isitan bir sey olmasin biz lambanin yanina koymustuk mesela onun isisiyla yuksek gostermisti. Serinse 27 derece gercekci degil tabii
Defacto tulumu kaç ay aldınız acaba? Şuan büyük mü geliyor tam mı?

Kızlar eller serbest sağma makinesi kullananlar vardı. Dışarıda takılabilir mi sizce çok belli olur mu?

Ayyy bende onu soracaktım dün almadım ben henüz hangi marka alsam diye Xiaomi nin varmış tlfndan falan da bakabiliyormussun ondan mı yoksa ebebekte ki kanz yeterli olur mu diye
Bende yeni aldım bilmiyorum

Bende de kanz var, yazin 27-28 gösteriyordu su an 24-25 bence dogru ama dikkat edin etrafinda isitan bir sey olmasin biz lambanin yanina koymustuk mesela onun isisiyla yuksek gostermisti. Serinse 27 derece gercekci degil tabii
Dikkat edeyim bakayımm. Belki bana serin geliyordur 40 larla yaz geçirince
Bence yanloş ölçmüyordur. Bendeki
termometrede evi 25 gösteriyor ama gayet buz gibi
Sende mi çok sıcak yerde yaşıyorsun

Cok iyi yapmissiniz. Bu isi anne baba olarak dengelemek lazim disaridan gelen destek gecici oluyor. Anne baba yukunu paylasan arkadaslarim cok daha rahat buyutuyor. Ben cocuklari esimle birakip hicbir yere gidemem bile.

Bizde cocuk isteyen taraf bendim daha cok, esimi ikna dden taraftim hicbir katkisi olmadi. Ona gore o hep calisiyordu ben evdeydim ki ben de eve katki sagliyorum ekonomik olarak ama yok kiymeti olmadi. Ikinci surprizdi esim daha cok sevindi, ama evde oldugu zamanlarda artik mecbur kaldiginda buyugu tuvalete goturur ya da ustunu giydirir ancak o.

Bende öyle düşünüyorum kendime yapılan neyse de ortada bebek var ve ben bebeğim için endişe duyup üzülürken bari gülme ve kadın karşıma geçip. Hadi beni sevmiyorsun oğlun var orda ve oda çok üzülüyor yani ciddi anlamda besleyemedik kızı 6 saat sonra 50 CC yi 45 dk da içti mesela ve hep gözünün önünde oldu herşey bide benim arkamdan aç değil o çocuk diye bağırması kulaklarimda çınlıyor hala onlara güvenip gelip bebeğim için çare aramasam bebeğimi hala aç bırakmış olacam , asla konuşmak istemiyorum tekrar o kadınla

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun canım deri testimizde şüphelendiğim gibi yumurta süt ve fıstık alerjisi çıktı kanda IgE 222.8 çıktı dediğin gibi alerji ihtimalini destekliyor doktor süt ve yumurtayi kes kesebildigin kadar mamayı da kesmeye azaltmaya çalış dedi ama benim sütüm az desteklemesem zaten son ay 150 gram alan bebem aldığını da verecek direkt kesemem 20 gün sonra diğer sonuçlarda çıksın öyle bakalım ne yapacaz

Bir şey dediğinde ben şey diyorum , “ tamam ben işe dönecem sen izin al sen artık bak bebeğe” ajahaha

Kızlar eller serbest sağma makinesi kullananlar vardı. Dışarıda takılabilir mi sizce çok belli olur mu?
Ben sadece uçakta kullandım onun dışonda hiç dışarıda kullanmadım. Ama geniş gömlek tarzı bir giysi ile rahatlıkla takabilirsiniz dışarıda. Zaten çok uzun sürmediği için bir yerde oturup rahatlıkla sağabilirsiniz. Tek sıkıntı sesi :) tabi modelden mpdele değişiyordur ama lansinoh bana göre sesli

Kızlar bebeğim o ağlama krizinden sonra sürekli uyuyor sütü de doğru dürüst içmiyor 3 saatte bir anca 60cc mama içiyor önceden de çok iştahlı değildi aynıydı süt/mama içmesi ama sürekli yorgun ve uyuması korkutuyor o gün yapılan kan tahlilinde bişey çıkmamıştı filme bakilip gaz denildi ama bugün tam kan sayımı yapıldı crp değeri 26 çıkmış daha önce sanki crpden bahseden arkadaşlar olmuştu çok mu yüksek sizce burun akıntısı da var sağ gözü de kanlanmış grup belirtileri mi ne yapmalıyım daha da ilerlememesi icin

Bebeğimin sesine oynamasına gülüşüne hasret kaldım yaa çok özledim kucagimdaki bebeği önceleri oynayıp kahkaha atan ben uyutmaya çalıştıkça kahkaha atan oğlum şimdi sütün mamanın kokusunu alıp ikinci yudumunda yorgunca uyuyakaliyor çok terliyor ve vücudu buz gibi tek kişilik kalın battaniyeye kollu zıbın ve kilotlu çorap üzerine tulum üzerine triko hirkayla sarıp sarmalarığım halde göğsü sırtı buz gibi (kendim tişörtleyim ) ama sabah alt ve kollu ustle terledi nasıl oluyor aklım almıyor gerçekten iyiki anneme geldim o yönlendiriyor yoksa evde kafayı yerdik eşim gece 11 de gelip uyuyor bu hasta haliyle bebekle tek asla yapamazdim

Tercih sebebi dışarıda elektriğe ulaşım sorunu ise farklı bir alternatif olarak medela manuel önerebilirim. Çok zor olacağını düşünüyordum aksine daha kolayima geldi. Kontrol tamamen bende, her yerde kullanılabilir ve çekimi çok iyi. Benim göğüslerim epey büyük belki de o sebeple bilemiyorum rahat edemedim eller serbest ile yine desteklemem gerekti

Ya aslında şu sebepten şuan bi aklıma düştü ben normalde çok sağım yapmıyorum ama dışarıda hazır süt kolayıma geliyor. Haftasonu Mardine gideceğiz gezerken takıp acıkınca hemen oradan biberonla veririm diye düşünmüştüm. Ama benim göğüslerimde çok büyük destekleyince iyice büyük olurlar o zaman dışardan çokta saklayamam

Belki şal fln atınca belli olmaz ama benimkiler eller serbest olamadi elimle desteklemem gerekti yine. Normal boy memelerde kapak gibi göğsü kapatiyor duruyor fışt fıst sağıyor ama ben de göğüs ucu kapaticisi gibi oluyor öte beri yamuluyor sutyenin icinde duracaklarsa kamufle edilir ama benimki gibi tek başına duramayacaklarsa mesele

Benimde durmaz kendim zor taşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…