Geldi geldi kutlama yapıcaktım az kalsınBir ara kaka yapma bizim de 5-6 güne çıkmıştı. Doktor 5 günden sonra biraz daha yakın takip ederiz ama yine de 10 güne kadar normal demişti. Şimdi 3 güne bir kaka yapıyor. Biraz masaj yapın isterseniz. Bugün yarın gelir umarım.
Kalorifer acinca o soguk kirilir benceYa işte yazın olan 24-25 ile şuan olan 24/25 aynı değil diyorumevet ben 2 tulum almıştım dönüşümlü giydiriyorum. Kışında 1 tog yeterli olur diye düşündüm
Kesinlikle iki ucu oyleKızlar ya hazır evdeyim şöyle çeşit çeşit yemekler falan döktüreyim hergün temizlik yapayım mis gibi olsun evim diye hayal ederkenaman neysee yine de tadını çıkarıyorum da. Ev hanımlığı da hem çok güzel hem çok zor bilemedim. Kadının çalışıp çalışmaması iki ucu .. değnek çok afedersiniz
Yok canim degil, bu konuda anlasilmak bile kendini iyi hissettiriyor. Zor bir seyi basariyoesun, bugun de boyle dusunelimKızlar neden bu kadar zor bu annelikdesteksizlik bir insanın tek başa çıkabileceği bir şey değilmiş
Uyku meme bez değişimi bütün taleplerini uzun uzun ağlayarak gösterme moduna girdi ve sabırsızlaştıYok canim degil, bu konuda anlasilmak bile kendini iyi hissettiriyor. Zor bir seyi basariyoesun, bugun de boyle dusunelim
Sabah buyugu okula hazirlarken, kucuk meme istiyor, uyumak istiyor ya da aksam biri oyun diğeri yine uyku ve meme modunda. Yasadigim baski ve stres cok fazla ama iste yuvarlanip gidiyoruz
Ben zaten kavga edebilen bir insan değilim birisi benim karşımda bağırsa ben ne yapacağımı bilemem ışık görmüş tavşan gibi donar kalırım, ben kayınvalideme karşı çok tavır aldım daha önceleri ama yine geldi evime bende büyüğümdür dedim uzatmadim ama bu sefer çok kırdı beni ben bebeğim için endişeyle ağlarken geçip karşıma güldü yaaa2 ihtimal var. Ya bi şey uydurup gitmeyecekseniz ki bu geçerli bi bahane olmalı. Ya da gidip ona göre davranacaksınız. Tavrınızı koyarsınız ama bu kavga etmek demek değil. Soğuk durursunuz.
Yok iki cocukla daha zor anlaminda demedimUyku meme bez değişimi bütün taleplerini uzun uzun ağlayarak gösterme moduna girdi ve sabırsızlaştıağladığında zor olan şeyler dahada zorlaşıyor iki çocuklulara göre hayatımız kolay ama benim yaşantımada bu çok zor işte ne bileyim öyle
En büyük sorunum uyutamamakstresim geçiyor sanırım
Omur boyu kv ile gorusmeyebilir misiniz? Belki evet ama hayatin akisinda mümkün olmayabilir. Bundan sonra merhaba merhaba belki, soğuk bir sekilde devam edebilirsiniz. Dugun de evet bebisle zorlayici olabilir. Bahanesi bu olabilir ki cok da dogru.Kızlar yaaaa size bebek dışı azıcık dedikodulu bişey sormak istiyorum, benim kız bi ara resmen baya mama reddi yaşadık buraya da yazmıştım ve tam o sırada kayınvalidemlerin yanına köye gitmiştik, kayınvalidem resmen ben ağlarken karşımda güldü neyse biseyler yaşandı ve biz apar topar İstanbul'a evimize döndük ve kayınvalidemle de birdaha konuşmama kararı aldım zaten birbirimizi sevmeyiz yani, kayınvalidemler yazları köyde kışları burdalar ve hafta sonu maalesef dönüyorlar aynı mahallede yaşıyoruzve ben ona birdaha konusmayacam seninle dediğimde, bana o ev oğlumun evi ben oğlumun evine gelirim diye bağırıyor ev ne alaka yani ben kızıma üzülürken yaşananlar yüzünden konuşmayalım bir daha diyorum o ev diyor, çünkü istediği gibi Cat kapı gelemeyecek gerçi o kadar yüzsüz bir kadın ki gerçekten gelir bu ayın 9 unda eşimin kuzeninin kızının düğünü var bizde samimiyiz yani öyle özel günlerde düğün dernek falan zamanlarında samimiyiz sadece , şimdi kaynanam düğüne bizimle gelir ve ben görmek, aynı arabada bulunmak istemiyorum yüz bulmasın diye düğüne gitmek istiyordum ama sırf bu nedenle asla gitmek istemiyorum sizce ne yapayım zaten bu aralar hastalıklar yüzünden fazla kalabalık bi ortama da girmek istemiyorum, zaten gece olacağı için uyku saati gürültülü ortam Miray uyumaz orada eziyet edecek ve kendide yorulcak aslında bebeğim için eşimle konuştum ama ayıp olur diyor çünkü onlar bizim her şeyimiz de yanimizdaydi gerçekten ay ne yapacam yaaa
Omur boyu kv ile gorusmeyebilir misiniz? Belki evet ama hayatin akisinda mümkün olmayabilir. Bundan sonra merhaba merhaba belki, soğuk bir sekilde devam edebilirsiniz. Dugun de evet bebisle zorlayici olabilir. Bahanesi bu olabilir ki cok da dogru.
Teşekkür ederiz daha iyiyiz çok şükür bugünde alerji randevumuz vardı onun için kan alındı damar bulamadı asistanlar delip deştiler ağlamaktan helak oldu yine o gün gibi kriz tutacak diye korkumdan öldüm kan vermekten vazgeçtim ki baş hemsire gelip onların iğneyi takma süresi kadar zamanda 5 tüp kan aldıAh canım çok geçmiş olsun. Yeni okudum bu mesajları. Daha iyi misiniz şimdi? Yavrum benim kıyamıyorum onlara hiç
Geçmiş olsun canım ben de şimdi okudum ve hayırlı olsun yeni eviniz huzur getirsinTeşekkür ederiz daha iyiyiz çok şükür bugünde alerji randevumuz vardı onun için kan alındı damar bulamadı asistanlar delip deştiler ağlamaktan helak oldu yine o gün gibi kriz tutacak diye korkumdan öldüm kan vermekten vazgeçtim ki baş hemsire gelip onların iğneyi takma süresi kadar zamanda 5 tüp kan aldı
Koşarak eve geldik şimdi iyiyiz ama geçen gün 7 saat aralıksız ağladığı için gözü kanlanmış inşallah acımıyordur ve çabuk geçer
Bana bir tanıdıgım evlenmeden kötü bişi de olsa kv ler için allah rızası için selam veriyosun konuşuyosun demişti ben yaşamadım ama azıcık kırılsam da öyle düşündüm hep eşimi seviyorum diye, eş karıştırmakta sıkıntı oluyo bi yerden sonra korumayı bırakıolar yani zor ilişki soğuk savaş en iyisi benceValla ömür boyu görüşmek istemiyorum benim kayınvalidem çok enteresan biri sınırları bilmeyen bilsede işine gelmeyen bir insan onunla uğraşmaktan yoruldum ben 6 senede
Siz yazınca hep böyle çok enerjik biriymiş gibi yazıyorsunuz merak ettim siziHello kızlar meme krizinim dibini yaşadım az önce wow çok tanıdıktıbiberon ardından memeyi dayadım uyudu çocuk çok şükür ne ilginçler ya derdi neyse
Teşekkür ederim Allah razı olsun darısı tüm almak isteyen ve kiracı olanlara nezaketli duyarlı komşularla olsun inşallahGeçmiş olsun canım ben de şimdi okudum ve hayırlı olsun yeni eviniz huzur getirsin
+1 diyoruk bir de bebeği ağlatıorum diye kocadan azar işttim dün ikisini de yıkarken birini giydiriodum sadecee…. Tutmak yerine laf işittimYok canim degil, bu konuda anlasilmak bile kendini iyi hissettiriyor. Zor bir seyi basariyoesun, bugun de boyle dusunelim
Sabah buyugu okula hazirlarken, kucuk meme istiyor, uyumak istiyor ya da aksam biri oyun diğeri yine uyku ve meme modunda. Yasadigim baski ve stres cok fazla ama iste yuvarlanip gidiyoruz
Yaa evet çok enerjiğim aslinda pozitifimdir baya yani ama düşüşüm de kötü oluyorSiz yazınca hep böyle çok enerjik biriymiş gibi yazıyorsunuz merak ettim sizi
Ben yanlış anladım pardonYok iki cocukla daha zor anlaminda demedimben bu sefer tek ddgilim sukur ama tekken yasadigim 2-3 saat bile zorluyor anlaminda yazdim.
Cok cok zor, ozellikle uyumamalari. Surekli uyutmaya calismak. Haklisin arkadasimbiraz daha kolay günler gelecek Umarim, zamanla.
Geçmiş olsun, bizde dün alerji için kan verdik, sonuçlar 2 3 hafta içinde çıkar dediler, dün tam kan sayımı çıkmıştı orda ıgE değeri yüksek çıkmış bizim, o değer de alerji ile ilgiliymiş, sizin nasıl çıkar acaba bilgi verirseniz sevinirimTeşekkür ederiz daha iyiyiz çok şükür bugünde alerji randevumuz vardı onun için kan alındı damar bulamadı asistanlar delip deştiler ağlamaktan helak oldu yine o gün gibi kriz tutacak diye korkumdan öldüm kan vermekten vazgeçtim ki baş hemsire gelip onların iğneyi takma süresi kadar zamanda 5 tüp kan aldı
Koşarak eve geldik şimdi iyiyiz ama geçen gün 7 saat aralıksız ağladığı için gözü kanlanmış inşallah acımıyordur ve çabuk geçer
Ben eşimi hiç bir zaman karıştırmadım yani o kadar zor bir kadın ki bi gün bize gelecekti ben arkadaşıma gidiyorum diye kabul etmedim zaten her gün geldiği yer aman eşimi arayıp ben size gelemiyorum diye ağlamıştı eşimde aşırı sinir olup işten gelip annesiyle kavga etmişti ki ben yine insanlık yapıp annen o senin sakın bağırma demiştim ben asla karıştırmadım kayınvalidemle iliskime eşimi hatta biz koca koca insanlarız senin bu duruma yapacağın bişey yok o senin annen ben senin eşinim ikimizi de yeri sende başka o yüzden ikimizle de olan ilişkin aynı olacak demiştim , kayınvalidem com zor bir insan kızına da aynısı yapar sınır asla yok istedigin kadar sen sınır koymaya çalışır umrunda olmaz o yüzden bende tamamen konuşmayıp kökten halledeyim artık diyorum eşim için üzülüyorum ama daha benim kayınvalideme yapacak hiç biseyim yok yaniBana bir tanıdıgım evlenmeden kötü bişi de olsa kv ler için allah rızası için selam veriyosun konuşuyosun demişti ben yaşamadım ama azıcık kırılsam da öyle düşündüm hep eşimi seviyorum diye, eş karıştırmakta sıkıntı oluyo bi yerden sonra korumayı bırakıolar yani zor ilişki soğuk savaş en iyisi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?