Cok gecmis olsun yeniden. Crp biraz yuksek evet. Çocuk doktorunun görmesi iyi olabilir, gerci o gun uzman mi bakti demistiniz? Burcuya katiliyorum epey kalin sanki ustu, kulotlu corap vs iyice terliyor olabilir.
Çok sağolun kızlarKıyamam ya minnoşa. İnşallah bir an önce toparlarvücudu buz gibi diyorsunuz ya teri üzerinde soğuyor olabilir mi? Baya sarmışaınız çünkü .
Teşekkür ederim canım evet alerji doktoru söyledi Bebelac döküntü yaptı keçi sütlü Golden goat aldım dedim kes şimdilik verme dedi sütüm yetmiyor diyince test ver sonucunda bakarız dedi pek tinlamadi söylediğimiCanım gecmis olsun .
Alerji bölümü mü diyor bunu?
Mama için alternatif mamalardan bahsetmediler mi?
Ben bol gömlek giyip dışarda takip sagdigim çok oldu cnm bide ben tesettürlüyüm şalımıda öne doru atıyorum belli olmuyor olsa bile ne olacak cnm ayıp bişey değil sonuçta , benim kız hiç emmedigi için çok mecbur kalıp sagiyorum valla dışarda
Benim 90 ya oda bildiğim o belki de daha fazla olmuşturHimmmm ama evet bende çok belli olmuyor ve elimle desteklememde gerekmiyor 80 beden olduğu için sanırım evde takıp işimi falan da yapıyorum mesela
Bizde kanz kullanıyoruz. Aynı konuşma bizim evde de geçti. Bencede doğru değil.Kızlar bu kanz marka sıcaklık nem ölçerden kullanan var mı ev şuan serin ama 26.9 diyor öyle olsa sıcak olur yanlış mı ölçüyor acaba?
Bugün tam olarak aynisi yaşandı. Son 2 saattir ayaktayız. Bebis sürekli konusuyor ya da ağlıyor. Bu surecte emzirdim, mama yedirdim, altini degustirdim... çıkan sesleri duymaması icin bir insanın sağır olması gerekir ama aşırı derin uykuda uyuyan normal bir adam var yataktaGece benim kız 2 buçuk saat uyanık kaldı 1 buçuk gibi uyandı 4 e geliyordu uyuttum zorla ve odanın içindeydik sürekli , birkez bile uyanıp yardım edeyim mi demedisöyleyeceklerim bu kadar
Almanya düşünüyoruz, iş basvurusunda bulunacak. Bizi de kolay aliyor o sekilde. Basta ben de istemiyordum fakat hem ailevi durumlar hem özellikle bebekten sonra sosyoekonomik durumlar sebebiyle ikna oldumBu arada yurt dışına nasıl ve nereye tasinacaksiniz bende eşimi imna etsem gitmek istiyorum ama eşim ikna olmuyor
Hahahaha evet bende uyanmamasina şaşırıyorumBugün tam olarak aynisi yaşandı. Son 2 saattir ayaktayız. Bebis sürekli konusuyor ya da ağlıyor. Bu surecte emzirdim, mama yedirdim, altini degustirdim... çıkan sesleri duymaması icin bir insanın sağır olması gerekir ama aşırı derin uykuda uyuyan normal bir adam var yatakta Lafa gelince benim jadar caba sarfedip yoruluyor ama
Herşey gönlünüzce olsun inşallahAlmanya düşünüyoruz, iş basvurusunda bulunacak. Bizi de kolay aliyor o sekilde. Basta ben de istemiyordum fakat hem ailevi durumlar hem özellikle bebekten sonra sosyoekonomik durumlar sebebiyle ikna oldum
Yani taktığında durmuyor mu göğsünde elinle tutman mı gerekiyor, geçen hafta yigenimi parka götürdüm orda bile taktım, yeğenimin peşindeydim sürekli çok da güzel sağdı .Benim 90 ya oda bildiğim o belki de daha fazla olmuştur
Gece ben üşüdüm cam açıktı 25 dereceydi üşünecek bir derece değil benceBizde kanz kullanıyoruz. Aynı konuşma bizim evde de geçti. Bencede doğru değil.
Hiç kullanmadım canım. Deneyimleri merak etmiştim. Birde sana bir şey soracağım gündüz ne kadar uyuyor bebeğin ? Kaç uyku yapıyor birde?Yani taktığında durmuyor mu göğsünde elinle tutman mı gerekiyor, geçen hafta yigenimi parka götürdüm orda bile taktım, yeğenimin peşindeydim sürekli çok da güzel sağdı .
Dün söylemek istediğim buydu aslında yazmaya halim kalmamıştıKeşke bu bebişler biraz daha sosyal büyüyebilseler .
Dün kendi iş yerimi ve eşimin iş yerini ziyarete gittik bebeğimle yani tüm gün dışardaydık. Herkes ilgilendi herkes güldürmeye eğlendirmeye çalıştı. Ve tüm gün p kadar keyifliydi ki. Uyku saatlerinde arabasında uyuya kaldı. Sütünü içti. Ve sıfır ağlama ile günü bitirdik.
Evde tek başomızayken her şeye ağlıyor sürekli kucak istiyor uyutmak zorlaşıyor . Anladım ki bu bebişler yalnızlıktan sıkılıyorlar.
Ama maalesef benim bebeğimde dahil çoğumuzun bebeği yalnız büyüyor . Bizim etrafımızda kimsemiz yok akşama kadwr ben ve bebeğim yalnızız artık ona da hak veriyorum tüm gün ben bile sıkılıyorum çünkü.
Evde 1 çocuğu daha olan anneler bence zor ama daha güzel bebeğiniz açısından . Ya da etrafı kalabalık olanlar şanslısınız
Bizde dışarıdayken daha mutlu sakin kimse zorluk yaşadığıma inanmıyor böyle oluncaKeşke bu bebişler biraz daha sosyal büyüyebilseler .
Dün kendi iş yerimi ve eşimin iş yerini ziyarete gittik bebeğimle yani tüm gün dışardaydık. Herkes ilgilendi herkes güldürmeye eğlendirmeye çalıştı. Ve tüm gün p kadar keyifliydi ki. Uyku saatlerinde arabasında uyuya kaldı. Sütünü içti. Ve sıfır ağlama ile günü bitirdik.
Evde tek başomızayken her şeye ağlıyor sürekli kucak istiyor uyutmak zorlaşıyor . Anladım ki bu bebişler yalnızlıktan sıkılıyorlar.
Ama maalesef benim bebeğimde dahil çoğumuzun bebeği yalnız büyüyor . Bizim etrafımızda kimsemiz yok akşama kadwr ben ve bebeğim yalnızız artık ona da hak veriyorum tüm gün ben bile sıkılıyorum çünkü.
Evde 1 çocuğu daha olan anneler bence zor ama daha güzel bebeğiniz açısından . Ya da etrafı kalabalık olanlar şanslısınız
Anakucağında kaka yapmasın diye dua ediyorum resmenKızlar bir şey sorcam. Anakucağındayken kaka yaptığında sizinkinin de enseye kadar çıkıyor mu
Ay birde ishal mi değil mi nasıl anlayacağım ben ya. Son günlerde rengi yeşil ve daha sıklıkla beline çıkıyor. Birde normale göre daha çok kusuyor. Hani kaka miktarı sıklığı artmış değil, hep 4-5 defa yapardı ama kıvamı ve rengş değişik. Kusması da aslında çok kusmuyor ama normalde bu kadar kusmaz. İkisi birlikte olunca acaba ishal mi diye düşündüm. Doktora sorsam o da bilemez bence. Çünkü bende emin olamıyorum. Annenin anlatımına göre karar veriyorlar. En son sorduğumda net bi cevap alamamıştım. Ne yapmam gerekir ki? Ekstra bir huzursuzluğu yok her zamanki gibi.
Geçenlerde bahsetmiştim ya üşütmüştüm desem kaç gün oldu ya. Bi üşütme bu kadar sürer mi ki? Sanmıyorum ama. Kafamda deli sorular.
Ayyyyy aminnn inşallahhhİştahsızlık ve yemek seçme konusunda büyük oğlumu günlerce anlatabilirim. Kabustu. Yemek görünce ağlar ağlar, kusardı.
Psikolog tavsiye ile alternatif sunmayi bıraktığım an yemesi düzeldi. O zaman 5 yasinda, kilo persentili %10 idi. Şu an 8 yaşında kilo persentili %90 . (Bu da fazla tabi ama)
Yemek görünce kusan cocuk, "anne mevsimi iken buzluğa brokoli at" diyen çocuğa dönüştü
Darısı başınıza
Insani yoran kesinlikle yalnizlik. Insan gormek anneye de oyi geliyor. Ilk bebegimde yapayalnizdim benim icin askerlik anisi gibi bir sey.Keşke bu bebişler biraz daha sosyal büyüyebilseler .
İlkine göre daha rahat oluyor emmesi vs. ilk bir içiyorum acabaa oldum birkaç güne tecrübeler tepemden aşağı indi emin oldumAmiiiinvalla korkuyorum ya, emmesiydi yemesiydi uyumasiydi tuvaletiydi, heeerseyi cok dusunmeli oluyo bende, hele dogum, fobim suan
Favorilere ekledim pusuda bekliyorum kasimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?