2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Cok gecmis olsun yeniden. Crp biraz yuksek evet. Çocuk doktorunun görmesi iyi olabilir, gerci o gun uzman mi bakti demistiniz? Burcuya katiliyorum epey kalin sanki ustu, kulotlu corap vs iyice terliyor olabilir.
Kıyamam ya minnoşa. İnşallah bir an önce toparlar vücudu buz gibi diyorsunuz ya teri üzerinde soğuyor olabilir mi? Baya sarmışaınız çünkü .
Çok sağolun kızlar
Evet uzman bakmıştı birşeyi yok gaz demişti bugünki kanda crp yüksek çıktı. Benimde şaşırdığım o kadar örtmeye terlemiyor ama sadece alt ustle hastaneye gitmiştik baya terledi kucağımda nasıl evde onca şeye soğuk olup dışarda rüzgarda terler anlam veremedim

Canım gecmis olsun .
Alerji bölümü mü diyor bunu?
Mama için alternatif mamalardan bahsetmediler mi?
Teşekkür ederim canım evet alerji doktoru söyledi Bebelac döküntü yaptı keçi sütlü Golden goat aldım dedim kes şimdilik verme dedi sütüm yetmiyor diyince test ver sonucunda bakarız dedi pek tinlamadi söylediğimi

Himmmm ama evet bende çok belli olmuyor ve elimle desteklememde gerekmiyor 80 beden olduğu için sanırım evde takıp işimi falan da yapıyorum mesela
Benim 90 ya oda bildiğim o belki de daha fazla olmuştur

Gece benim kız 2 buçuk saat uyanık kaldı 1 buçuk gibi uyandı 4 e geliyordu uyuttum zorla ve odanın içindeydik sürekli , birkez bile uyanıp yardım edeyim mi demedi söyleyeceklerim bu kadar
Bugün tam olarak aynisi yaşandı. Son 2 saattir ayaktayız. Bebis sürekli konusuyor ya da ağlıyor. Bu surecte emzirdim, mama yedirdim, altini degustirdim... çıkan sesleri duymaması icin bir insanın sağır olması gerekir ama aşırı derin uykuda uyuyan normal bir adam var yatakta🫩 Lafa gelince benim jadar caba sarfedip yoruluyor ama

Bu arada yurt dışına nasıl ve nereye tasinacaksiniz bende eşimi imna etsem gitmek istiyorum ama eşim ikna olmuyor
Almanya düşünüyoruz, iş basvurusunda bulunacak. Bizi de kolay aliyor o sekilde. Basta ben de istemiyordum fakat hem ailevi durumlar hem özellikle bebekten sonra sosyoekonomik durumlar sebebiyle ikna oldum

Benim bebegim de yenidogan evresindekinden cok kusmaya basladi ve daha sık kaka yapıyor. Kusmaları bence biraz da boyları uzadığı için artık ister istemez daha çok bükülüyorlar kucakta. Kaka da bağırsaklar olgunlaştığı için

Hahahaha evet bende uyanmamasina şaşırıyorum yani aslında çok destek eşim şimdi adamıda harcamayayım,kızımıza karşı çok ilgili ama gece uyanmalar konusunda yok yani, bende erken işe gidiyor diye kıyamıyorum ama bu gece dedim ona yine uyanıp öyle 2 2bucuk saat uyumazsa kaldıracam bgn seni sen uyutmaya çalış dedim ama bgn uyandı, karnını doyurdum, uyudu tekrar uyandırmaya gerek olmadı, şimdi ikinci uyanışı doyuruyorum uyur inşallah

Bizde kanz kullanıyoruz. Aynı konuşma bizim evde de geçti. Bencede doğru değil.
Gece ben üşüdüm cam açıktı 25 dereceydi üşünecek bir derece değil bence

Yani taktığında durmuyor mu göğsünde elinle tutman mı gerekiyor, geçen hafta yigenimi parka götürdüm orda bile taktım, yeğenimin peşindeydim sürekli çok da güzel sağdı .
Hiç kullanmadım canım. Deneyimleri merak etmiştim. Birde sana bir şey soracağım gündüz ne kadar uyuyor bebeğin ? Kaç uyku yapıyor birde?

Keşke bu bebişler biraz daha sosyal büyüyebilseler .
Dün kendi iş yerimi ve eşimin iş yerini ziyarete gittik bebeğimle yani tüm gün dışardaydık. Herkes ilgilendi herkes güldürmeye eğlendirmeye çalıştı. Ve tüm gün p kadar keyifliydi ki. Uyku saatlerinde arabasında uyuya kaldı. Sütünü içti. Ve sıfır ağlama ile günü bitirdik.
Evde tek başomızayken her şeye ağlıyor sürekli kucak istiyor uyutmak zorlaşıyor . Anladım ki bu bebişler yalnızlıktan sıkılıyorlar.
Ama maalesef benim bebeğimde dahil çoğumuzun bebeği yalnız büyüyor . Bizim etrafımızda kimsemiz yok akşama kadwr ben ve bebeğim yalnızız artık ona da hak veriyorum tüm gün ben bile sıkılıyorum çünkü.
Evde 1 çocuğu daha olan anneler bence zor ama daha güzel bebeğiniz açısından . Ya da etrafı kalabalık olanlar şanslısınız

Dün söylemek istediğim buydu aslında yazmaya halim kalmamıştı annelerimiz bizi hep kalabalıkta büyütmüş herkes yardım etmiş (annem işe gittiğinde dayımlar kuzenlerim baktı bana) ama şu zamanda çoğumuz yalnızız..
Eskiye göre bebekler aşırı hareketli değil biz yalnızız. Arkadaşlarımız var sadece onlarda ya bekar ya çocuksuz.

Tüm gece bizim bebelerle hasbihal

Bizde dışarıdayken daha mutlu sakin kimse zorluk yaşadığıma inanmıyor böyle olunca Dün bahçeye çıkardım iki saat hiç sesi çıkmadı oynadı kendi kendine

Anakucağında kaka yapmasın diye dua ediyorum resmen bezin orta ve ön kısmı bomboş azıcık kaka bile sırtına çıkıyor bide kıyafetlerini yıkamakla uğraşıyorum. Az önce yaşandı

Ayyyyy aminnn inşallahhh içime umut serptiniz. Alternatifler etkili oluyor sunmamaya çalışıyorum ama bir yandan da aç kalmasın istiyoruz. Bir sefer çok kararlıydım ama bu sefer çevrem anane baba vs onlar alternatif sunuyorlar Yemek seçme konusunu bir atlatırsak çok güzel olucak.

Insani yoran kesinlikle yalnizlik. Insan gormek anneye de oyi geliyor. Ilk bebegimde yapayalnizdim benim icin askerlik anisi gibi bir sey.

Amiiiin valla korkuyorum ya, emmesiydi yemesiydi uyumasiydi tuvaletiydi, heeerseyi cok dusunmeli oluyo bende, hele dogum, fobim suan

Favorilere ekledim pusuda bekliyorum kasimi
İlkine göre daha rahat oluyor emmesi vs. ilk bir içiyorum acabaa oldum birkaç güne tecrübeler tepemden aşağı indi emin oldum kaka takibi insanı deli eder ama yapacak birşey yok Kız durrr daha doğuma var onu sonra düşünürsün

Bebişin ilk uykusunu baba üstlendi. Bizimki kucakta uyuyor. Kaldim boşta.
Uyusam mi, duşa mi girsem, yemek mi yesem, temizlik mi yapsam ve ya sırt üstü uzanıp bisey yapmadan tavana mi baksam ne yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…