2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Daha çok horon gibiydi kollar havada durmaktan bitmiş ama hala hoppidi zıppidi Sarılar uyandığım vakitler ama kafayı kaldıramadığım yerlerde uyuyor sanmış beni saat
Saat hiç aklıma gelmemişti bende takayım bir gece merak ettim gecem nasıl geçiyor onun gözünden

biz özel aşıları
bexsono nimenrix rotarix
10.09.olduk birer doz
bexsono nimenrix rotarix
10.11.2025 olacağız 2 dozları
bexsono nimenrix
10.07.2026 3 son dozları olacagız
ilk olduğumuz da doktordan istemiştim bana liste olarak verebilir misiniz oda yazıp verişti ( isimleri yanlış hatırlıyor olabilirim :) )

Oturmaya orda alıştırmak güzel olabilir bir ay içinde mama sandalyesini halledelim

Trendyolda en çok satan wellgro mama sandalyesi nasıl acaba? Kullanışlı gibi geldi.
1 ayımız var, bence yapabiliriz Wellgro da neden olmasın ya ama ben şu Ikea'nın ürününe bir yakından bakacağım sanırım.

Arkadaşlar ek gıda konusunda daha epey dayanışacağız gibi görünüyor. Ama şimdiden verimli oldu konuşmalarımız Hemen yeni öğrendiğim bir şeyi paylaşayım. Mama sandalyesinde basamak olması, çocuğun ayağının düz bir zemine basması çok önemliymiş. Aksi takdirde yürümeye başladığında yere tam basmak yerine parmak ucunda yürüme eğiliminde oluyorlarmış

Biz de dün aşı olduk, alnı sıcak ama ölçünce normal çıktı. Bizim de uykumuz kaçtı sallanıyoruz
Ateş ölçerde yüksek çıkmadı evet ama normalinden belirgin şekilde yüksekti vücut ısısı bir miktar panik yaptım, acemilik :’) İlk karma aşılar epey uyku yapmıştı ya bu kez aşırı hayal kırıklığına uğradım

Markete gelmiş, az önce reklamı çıktı karşıma. 300 tl. Ama tabii sert sağlam bir plastik gibi görünmüyor
Baktım şimdi onlardan değil de güvenlikli falan bir şey almam lazım

Bana normal mama sandalyesi rahatlığında olmaz gibi geldi nacizane
Muhtemelen olmaz ama yemek masamız geniş ama 4 kişilik yer problemi yaşamam istemiyorum ben. Hoş gidip görmek de lazım bu ikeanınki çok minnak duruyor çok yer kaplamayacaksa o da olabilir

Çok güzel bilgi, yazdım

Kızlar maşallah yine konular almış başına gitmiş. Günü gününe çalışsam böyle olmayacak hep birikiyor bu aralar mama sandalyesi ben kızımda e bebekten düz beyaz kendi markasını almıştım önü çıkabiliyor yıkanıyor çok pratik. Çok memnundum. Çok büyük olmamalı çok yer kaplamamalı bence. Pratik olması açısından. Bşrde ön tepsi mutlaka çıkmalı. Çok pahalı bşr şeye gerçekten hiç gerek yok. Onun yerine birde ayaklı olmayanlardan alırsınız oturmaya başlayınca hem mutfak tezgahına koyarsınız yemek yaparken hem taşıması kolay olur bir yere giderken.

Şimdi aşıdan geldik bizde. Bebek arabasında uyuduğu için eve giremiyorum bahçede oturuyoruz açık havada yürümek çok iyi geliyor kızlar, evden çıkıyorduk ama hep arabayla. Dedim aşıya bebek arabasıyla yürüyerek götürcem. Valla iyi geldi. Yoruldum biraz ama değdi.
Bu arada benim yine belim ağrımaya başladı. Kuyruk sokumum. Doğumdan sonra çok sık oluyor. Özellikle bebişi yıkarken veya yatağına koyup alırken kısaca eğilip kalkarken çok zorlanıyorum. Sizce ne yapmak lazım kilo vermem lazım ama onu hemen yapamam. Acaba egzersiz mi yapmak lazım bi fizik tedavi doktoruna mı gitmek lazım bilemedim

Şifa olsun aşılarınız Yürüyüş ya da bir vesileyle dışarıda bulunmak çok iyi geliyor bence de. Bel ağrısı için sanırım yapacak pek bir şey yok doktora gitmeden. Benim de sırtım tutuldu bu sabah. Sanırım 4 aydır sağlam yorulduk hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…