Demir ilacı kullaniyormusunuz ?çünkü demir ilacıda nokta şeklinde kan görülür dedi doktorumuz.Merhaba, ben şehir hastanesine götürmüştüm daha ayrıntılı incelenir diye, kan aldilar sütve yumurta alerjisi çıkmadı, ısrarla doktora başka bişey alerjisi olabilir mi dedim, beni tersledi, kaka tahlili istemediler, kanda kaka nokta şeklinde üç defa gördüm, bunu söylediğimde de umursamadilar, inşallah değildir, bende gözlemliyorum ama bişey alerjisi varsa bile bunu nasıl tespit edeceğim bilmiyorum doktor diyet yapma dedi, inşallah dizinde alerji değildir
Masallah kuzuya.Evet bende cok zorlamiyorum.Kucqkta oturturkende ağırlık sizin elinizde değil onun kalcasında olacak dedi.ama çok hoşuna gitti bizim minnosun oturmakKucakta vs oturtuyoruz biz 4 aylıktan beri. Başını tutabiliyor artık çünkğ. Yorulduğunu hissettiğim an düzeltiyorum hemen
Bende bugün yastıkla destekleyecegimBen oturtuyorum az az kucakta da koltukta yatakta da yastık destekleriyle dr ok dedi. 4,5 aylık oldu
kafa kontrol den beri ben destekli kucakta oturtuyordum şimdide oyun matına oturtup oyun oynuyor zaten kısa süre takılıyor yat yat nereye kadar hehe iyi oldu oturması şimdi oturma minderleri varmış onlardan alacağımBebegini oturtan var mi?
Konuşuldu mu bilmiyorum ama 14 ünde 4 aylık olduk.Doktorumuz oturtuyor.
Kafasını tam dik tutuyorsa ,ellerinden tutunca ayaklarını havaya kaldırıp kollarını kullanıyorsa oturacağız dedi.Bunlarin hepsini denedi orda.Oturmaya belli aralıklarla başladık biz artık.Cok erkenn gelmisti duyunca ama demekki bebek hazırsa başlanabiliyor.
3.ayda cesaret edemezdim sanirimBenim eşimde 3.aydan sonra kucakta kısa aralıklarla oturttu ne kadar izin vermediysem de alıştı ve artık hep oturmak istiyor uyanıkken ya kucakta dik yada oturur pozisyonda olacak yoksa durmuyor bizimkisi kendi secti oturmayı resmen
Dün ana kucagindaydi sadece kafası ve parmak uçları yerde olacak şekilde tüm bedeni havaya kaldırmış bağırıyordu bide herşeyi erkenden yapıp sonra sıkılıyor beyefendi
Evet onlar icinde farkli bir heyecan.kafa kontrol den beri ben destekli kucakta oturtuyordum şimdide oyun matına oturtup oyun oynuyor zaten kısa süre takılıyor yat yat nereye kadar hehe iyi oldu oturması şimdi oturma minderleri varmış onlardan alacağım
oturma aparatı tarzı değil de e bebekte görmüştüm oturma minderleri bunlara baktım benEvet onlar icinde farkli bir heyecan.Minderlere baktım ama içinde kaybolur gibi geldi sanki .kullanan var mı acaba?Ya da baktığınız bir model?
Evet evet bunları kastettim bende.ortasini pek doldurmayacak gibi geldi sanki.oturma aparatı tarzı değil de e bebekte görmüştüm oturma minderleri bunlara baktım ben
Eki Görüntüle 3660163
Bugün akşam uzeri ben de kesfe gideceğim bimeKızlar bime gelmiş ben beğendim oyuncak sepeti ya da kirli sepeti olarak kullanmak isteyen varsa ağzını da büzgüyle kapatabiliyorsunuz.
Çok teşekkür ederim. Bugün yaptı kakasını kurtulduk ama bir daha böyle bir durum olursa burada dursun açar bakarım
denemek lazım o zaman aparat olandan mı yoksa böyle mi almak lazımEvet evet bunları kastettim bende.ortasini pek doldurmayacak gibi geldi sanki.
Evet evet bende aldım oyuncaklardan kitaplardan ama sabah ekmek almaya giderken gittik yoksa kalmıyorBugün akşam uzeri ben de kesfe gideceğim bimecok guzel oyuncaklar da geliyormuş gordugum kadariyla fisher price in.
Bende kitap almaya gittim babaya bırakıp koştur koştur.Kızlar bime gelmiş ben beğendim oyuncak sepeti ya da kirli sepeti olarak kullanmak isteyen varsa ağzını da büzgüyle kapatabiliyorsunuz.
Maalesef o dillerini tutmaz kırıp geçerler sonra da pişman olurlar özür dilemezler sarılmayı özür sanarlar ben bu defa çok kırıldım gerçekten anlıyorum seni de 7 yıldır tlfnda kayıtlı olan adını da değiştirip dümdüz ad soyad olarak kaydettim ordan anlasın artık biseyleri kaybettiğini hep sen artık eskisi gibi değilsin bana karşı diyo ama bilmiyor ki her kırıp geçtiğinde aslında içimden de kendini bı parca kopardığınıValla ya bizde dün çok sıkıntı yaşadık dilini tutamamasından ötürü. Söylediği her şey için pişman olutor ama ben kırılmış oluyorum artık. Bana da dün evlendiğime pişman ettin tarzı bi şey söyledi orda koptum bende . Aman bilmiyorum ya evlilik işi çok zormuş .
En sevmediğim şey hayır yani böyle alıp kabul ettiniz neyi degistirmeye çalışıyorsunuz ama hata bizde her istediklerine tm diyip belki bizim yanlışımızdır diyip huyumuzdan davranışımızdan vazgeçtik ikinci plana attik duygularımızı onlarda buna mecburuz sanıyor herşeyde kusurlu biziz bizim durmamız düzeltmemiz gerek diye görüyorlarHepimiz kocalarıyla kötü olmuş benimde bugün bozuldu ama çok farklı benim konu. Eşimi ben hep mizaç olarak sevgisini dışarıya yansıtmayan biri olarak biliyordum ta ki oğlumuz olana kadar. Yani özel günleri hatırlar bir şeyler yapar ama mesela durduk yere gelipte sarılıp öpmezdi ya da bi güzel bir şey söylemezdi. Ama oğlumuzu o kadar çok seviyorki önceden nöbetten gelip sinirli olurdu uykusuz diye şimdi direkt bebeği alıp öpüp kokluyor. Ben şimdiye kadar hiç sevilmediğimi farkettim hiç demeyeyim de az diyeyim. Bugün kendisine söyledim oda kendimde bazı şeyleri değişirsem her şey daha farklı olur onu kastetti. Bende sevgi koşullu değil benim için dedim ben değişmiycem sende sevme dedim. Öyle mecburi konuşuyoruz şuan sadece
Çok tatlılarr güzel vakit geçirsinler bebişlerimizBende kitap almaya gittim babaya bırakıp koştur koştur.
Kuklali kitaplardan aldim.
Bende profil fotoğrafımızı değiştirdim sadece kendim yaptım. Ekran resmimi bebeğim yaptım. Rehberede isim soyisim yazdım ahahahaMaalesef o dillerini tutmaz kırıp geçerler sonra da pişman olurlar özür dilemezler sarılmayı özür sanarlar ben bu defa çok kırıldım gerçekten anlıyorum seni de 7 yıldır tlfnda kayıtlı olan adını da değiştirip dümdüz ad soyad olarak kaydettim ordan anlasın artık biseyleri kaybettiğini hep sen artık eskisi gibi değilsin bana karşı diyo ama bilmiyor ki her kırıp geçtiğinde aslında içimden de kendini bı parca kopardığını
En sevmediğim şey hayır yani böyle alıp kabul ettiniz neyi degistirmeye çalışıyorsunuz ama hata bizde her istediklerine tm diyip belki bizim yanlışımızdır diyip huyumuzdan davranışımızdan vazgeçtik ikinci plana attik duygularımızı onlarda buna mecburuz sanıyor herşeyde kusurlu biziz bizim durmamız düzeltmemiz gerek diye görüyorlar
Aman bosverin kızlarım hepsinin köküne kibrit suyu bizim yeni pırıl pırıl sayfalarımız var onları çok sevelim en güzel şekilde yetiştirip egitelim ki bizim yaşadığımızı başkası yaşamasın mis gibi gelecek nesiller olsunlar
Bende profillerimi tek yapacaktım sonra eşim benden büyük ergenleşme felan der bide ona canımız sıkılır felan diye değişmedimBende profil fotoğrafımızı değiştirdim sadece kendim yaptım. Ekran resmimi bebeğim yaptım. Rehberede isim soyisim yazdım ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?