2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Demir ilacı kullaniyormusunuz ?çünkü demir ilacıda nokta şeklinde kan görülür dedi doktorumuz.
Alerjide iplik şeklinde olur kakada kan.

Kucakta vs oturtuyoruz biz 4 aylıktan beri. Başını tutabiliyor artık çünkğ. Yorulduğunu hissettiğim an düzeltiyorum hemen
Masallah kuzuya.Evet bende cok zorlamiyorum.Kucqkta oturturkende ağırlık sizin elinizde değil onun kalcasında olacak dedi.ama çok hoşuna gitti bizim minnosun oturmak

kafa kontrol den beri ben destekli kucakta oturtuyordum şimdide oyun matına oturtup oyun oynuyor zaten kısa süre takılıyor yat yat nereye kadar hehe iyi oldu oturması şimdi oturma minderleri varmış onlardan alacağım

3.ayda cesaret edemezdim sanirim
Dik durup etrafı incelemeye bayılıyorlar zaten

Evet onlar icinde farkli bir heyecan.Minderlere baktım ama içinde kaybolur gibi geldi sanki .kullanan var mı acaba?Ya da baktığınız bir model?

Kızlar bime gelmiş ben beğendim oyuncak sepeti ya da kirli sepeti olarak kullanmak isteyen varsa ağzını da büzgüyle kapatabiliyorsunuz.
Bende kitap almaya gittim babaya bırakıp koştur koştur.
Kuklali kitaplardan aldim.

Eklentiler

• 1000158926.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 19
Yav kızlar gurbette olanlar için soruyorum. Kv , kp size geldiği zaman ne kadar kalıyorlar ve ne kadar sürede bir geliyorlar ?
31 mayısta doğum yaptım gelip 10 gün kaldılar döndüler . Temmuzda ben gittim 3 hafta kaldım 1 haftasını onlarda geçirdim. Şimdi bu hafta biz gelecez diyorlar aslında tee 1 ay önce geleceklerdi de ben cıngar çıkardım da eşim durdurdu. Ama şimdi gelcez diyorlar. Doğumda da cıngar çıkardım bi ay önce de çıkardım suratımdan da görüyorlar
Yani xidden tamam gelsinlerde ama bi özleyelim birbirimizi biraz yahu . En az 10 gün kalırlar en iyimser.
Bu kez hiçbir şey demiyorum çünkü yoruldum harbiden her seferinde kendimi ve evliliğimi yıpratmaktan öteye geçemedim. Daha doğum dönemi kanlı bıçaklı olduk neredeyse yani sıkıntı çektiğim için asla onlarla konuşamıyordum bile konuşmak istemiyordum. Bunu bile bile bu kadar sık görüşmek niye . Ailemin yanına gitmek istiyorum ama onlar da aynı şehirde diye gidemiyorum çünkü gidince bizde de aynı gün sayısı kadar kalacaksın torunumuzu özlüyoeuz diyorlar. Yani bi gülsem bi sıcak davransam ay ın 2 haftası bizde olurlar . Bi de bize soğuksun diyorlar. İyi de soğuk olmasam bir de eşim diyorki ben sizinkilere sürekli bize gelin diye davette bulunytorum ama sen bi kez bile kaf arasında bizimkilere gelin demedin.
Unuttuğu şey şu ki eşim bizimkilere 50 kez söylese bizimkiler 51. Kez gelirler rahatsızlık vermeyelim derler.
Ben söylesem 1. Seferin akşamı bizde olurlar .
Epeyde mesafe car arabayla 20 saat yol geliyorlar

Maalesef o dillerini tutmaz kırıp geçerler sonra da pişman olurlar özür dilemezler sarılmayı özür sanarlar ben bu defa çok kırıldım gerçekten anlıyorum seni de 7 yıldır tlfnda kayıtlı olan adını da değiştirip dümdüz ad soyad olarak kaydettim ordan anlasın artık biseyleri kaybettiğini hep sen artık eskisi gibi değilsin bana karşı diyo ama bilmiyor ki her kırıp geçtiğinde aslında içimden de kendini bı parca kopardığını
En sevmediğim şey hayır yani böyle alıp kabul ettiniz neyi degistirmeye çalışıyorsunuz ama hata bizde her istediklerine tm diyip belki bizim yanlışımızdır diyip huyumuzdan davranışımızdan vazgeçtik ikinci plana attik duygularımızı onlarda buna mecburuz sanıyor herşeyde kusurlu biziz bizim durmamız düzeltmemiz gerek diye görüyorlar

Aman bosverin kızlarım hepsinin köküne kibrit suyu bizim yeni pırıl pırıl sayfalarımız var onları çok sevelim en güzel şekilde yetiştirip egitelim ki bizim yaşadığımızı başkası yaşamasın mis gibi gelecek nesiller olsunlar

Bende profil fotoğrafımızı değiştirdim sadece kendim yaptım. Ekran resmimi bebeğim yaptım. Rehberede isim soyisim yazdım ahahaha

Kızlar teyzem aradı bugün beni yaş belirtmeyeceğim benden bi 9 yaş felan büyük Nasıl gidiyor felan dedi söyledim böyle geceleri felan uyumuyor 4.ay atağıdır dedi benim oğlumda öyleydi hemşire öyle demişti dedi öyle sevindim ki ilk defa aile içinde atak nedir diye bilen biri çıktı Sonra bana bide valla helal olsun dedi tek başına iyi yol katettin dedi bizde hep birileri vardı ama kafan rahattır seninde dedi bide ona mutlu oldum Güzel şeylerde oluyor çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…