2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Benimkide dışarıyı çok seviyor camdan baktırınca bile şaşırmış gibi sesler çıkarıyor ama öyle kötü bir yerde yaşıyoruz ki ben bile çıkmak istemiyorum artık babasıyla ilçe ya da şehir değişip bir yerlere gidersek ancak

Bizimkide öyle camdan bakınca bile heyecan yapıyor. Küçük bir şehirde hareketli bir yerde oturuyoruz. Bunaldığı anda saat kaç olursa olsun dışarı çıkabiliyoruz o konu da şanslıyız. Sizde fırsat buldukça gidersiniz :)

Kızlar ek gıdaya başlayınca nasıl ilerlemeyi düşünüyorsunuz yani kafaya göre mi yoksa 3 gün kuralı felan filan onlara uyarak mı?

Kızlar oğlumun alerji testi çıkmış inek sütü ve yumurta 0.16 yazıyor ama normal referans aralığı yazmıyor acaba var mı alerjisi yok mu anlayan var mı ki yarın doktora gidecez çok heyecan yaptım inşallah yoktur ama öyleyse IgE degeri neden çok yüksek

Sonuçları at chatgbt ye her şeyini açıklıyor İnşallah

Ağlıyorum dışarıda bir aktivite de iyi geliyor ya da bir şeyler izlemek

Kızlar konularımızla alakasız ama ev duvarları için boya önerisi verebilecek olan var mı açık renk ferah göstersin ama böyle sıcak alt tonlu kaliteli dursun .
Biz galiba filli boyada kırık beyaz seçtik, kum beji de hoşumuza gitmişti diye aklımda kalmış. Yeni eviniz için sanırım, salona çıta yaptırmak da hoş duruyor

Aaa maş fasulyesi de vardı bir paket ama onu hiç açmadım da suya da koymadım. Onu da aktüel ürün olarak almıştım. Bilmem etmem merak işte O nasıl oluyor suya koymak gerekiyor mu onu da, ya da mercimek gibi direkt haşlamak yeterli geliyor mu?

Fazla bulgır pilavını difrize atmıştım ama çıkartınca salataya falan ekledim bulgur olarak. Aifyet olsun bir sürü şey yapmışsınız

Ağlıyorum dışarıda bir aktivite de iyi geliyor ya da bir şeyler izlemek
Ben de ağlıyorum valla durup durup, teselli de edemiyorum kendimi Çünkü düzeleceğine olan inancımı kaybettim, motivasyonumu kaybettim. Bugün dışardaydık, orda da ağladı ağlayacak diken üstü.. Kimsede durmuyor bırakamıyorum zaten. Gerçekten iddia ediyorum grupta en zor bebek benim, şok olursunuz Ben kendimi 4-5 yaşa odakladım. Susup uyumazsa poposuna şaplak atmayı düşünüyorum, o zaman anlar bence

Şöyle düşünceli insanların hastasıyım ya helal olsun

Kızlar ek gıdaya başlayınca nasıl ilerlemeyi düşünüyorsunuz yani kafaya göre mi yoksa 3 gün kuralı felan filan onlara uyarak mı?
3 gün kuralı kalktı deniyor, takip ettiğim bir doktorda da gördüm. Kendi çocuk doktorumuz ne dicek bilmiyorum. Yine de yoğurt, peynir, yumurta gibi alerjenleri denerim gibi geliyor ya

Çok hatırlamıyorum ama sanırım 0.16 alerji yok demek.bizim 0 değil 1 .gibi birşeydi 10 sene once.
Birde siz test yaptırırken 10 gün öncesi ne kadar antibiyotik veya soğuk algınlığı için bir ilaç kullanmismiydiniz?Çünkü bunların kullanımı sonucu etkiler.

Birde bu el öpme var. Ayar oluyorum. İyi bi şey yaptıklarını sanıyorlar. Etrafımdaki herkes yüzünü öpmüyoruz biz, elini öpüyoruz, elinden öpelim. Geçen dedim artık nolur öpecekseniz yanağından öpün eli sürekli ağzında

Benim iki numara Allaha şükür daha sakin ama büyükte yaşadıklarımızı düşününce sizi çok iyi anlıyorum. Mesela dışaro çıkardık bebek arabasında gerçek manada 5 dk durmazdı. Hemen ağlardı, hemen meme isterdi. Gece kaç defa kalktığımı hatırlamıyorum. Yaygaracıydı hala da öyle eşimle Allah acıdı da ikincide biraz daha sakin bir bebek verdi diyoruz ne zaman biraz saha iyi hissetmiştim? 7-8 aylık olmuştu, bahar gelmişti, artık bebek arabasında duruyordu. Günde 2-3 sefer turlardık. Uykularını hayatta arabada yapmazdı bu arada. Aman uyusun uzun diye koşar eve gelirdim. 2 yaşında memeyi de bırakınca el ele tutuşup gezdiğimiz bir düzene girdik. Bebiş doğana kadar da edi ile büdü gibiydik. Yine beni çok sınadığı/zorladığı zamanlar elbette olurdu. Ne zamam bebiş doğdu, bizim abi çıldırdı ve ben yıllardır tuttuğum tüm sabrımı tükettim sanki size moral vermek istersen konuyu çok dağıttım ama şunu demek istiyorum. Bebek arabasına alıştırmaya çalışın, şimdi alışmazsa 3-4 aya alışır, ettafı izler. Bol bol gezin arabayla. Yaza da yürür daha motive bir düzen olur. En zoru 0-1 yaş. İyice yürüdü mü ve memeyi de bıraktı mı rahatız.

Önemli bir ayrıntıyı söylemeyi unutmuşum annemin burnu koku almıyor PaxosAurora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…