2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
U userfromde arkadaşımız eskiden öyle yapıyormuş, muhtemelen daha besleyici oluyordur öyle. Takılmak maksatlı söyledim ben de ilk bie kaynatıp, normal tencerede 2-3 saatte pişiriyorum
Aynen, tarif öyleydi o zamanlar. Daha besleyici olduğu söyleniyordu. Asıl 24 saat kaynatilmali deniyordu ama o kadar da abartamadım

Çok merak ettim paylaşırsan beni de etiketler misin

Beni anlatmışsın

Çok geçmiş olsun gastrotuss baby reflü şurubu var alerjik bebeklerde kullanılır mı bilmiyorum doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz belki.

Kızlar bana doğum sonrası doktor demir, kalsiyum vermişti ayrı olarak multivitamin var omegalı onları kullanayam mı sizce ? Bebeğe zararı olur mu?
Hayır zararı olmaz. Hatta faydası olur. Hem Anne için çok gerekli bebek emerken bütün vitamin mineral depolarını da boşaltıyor. Hem de sütün kalitelenmesi için de özellikle omega çok iyi, bana bebek doktorum vermişti omegayı. Dimir, d vitamini ve multivitamini kadın doğumcum vermişti. Hepsini kullanıyorum.

Önceki bebeklerimde de dökülmüştü o zaman ben de hu kadar vitamin almıyordum sadece demir alıyordum çok dökülmüştü yine. Bu sefer dökülmez mi acaba diye düşünürken yine kurtaramadık saçları.

Çok geçmiş olsun gastrotuss baby reflü şurubu var alerjik bebeklerde kullanılır mı bilmiyorum doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz belki.
Çok teşekkür ederim doktorumuz ilaç kullanmak istemiyor mama degistirdi en son seçenek ilaç olsun istedi ama şimdi de saat 15 ten beridir bişey içmedi ağzında geveleyip itti hep acı su ağzına gelip yutkunarak uyuyakaldı nasıl rahatlar diye araştırırken baktım acısıyla uyuyakalmis kuzum

Merhaba sevgili anneler biz yüne nöbete kaldık bugün oğlum hiç acımıyor saat başı iştima var ne zamanndüzelir diyorum sürekli ama İnşllah zaten düzeni bu değildir

Benim ilk bebeğim siz benden daha iyi bilirsiniz. Bir süre sonra tekrar saçlar çıkmıyor mu ?

Birdeee nasıl
Bende her geçen gün atağa yeni mi giriyoruz diyorum ahahaha
4. Ay atağı yeni başladı galiba bize onlar atakçıkmış
Kaç haftalık bebişin. 17. Hafta çokkk zor geçti, şimdi 18. Haftada kızım, hala zor ama o kadar değil, gündüz ağlamadan durduğu anlar oluyor
19. haftada buralarda da bi şeyler var gibi

Kıyamam ona. Tabi doktorunuz daha iyi bilir ama bu ilaç kategorisinde değil takviye. Bize çok iyi gelmişti. Size de tavsiye etmek istedim. Umarım mama değişikliğiniz bu durumu iyileştirir.

Kullanayım bende o zamann

Kızlar bebeğinizde kusma devam ediyor mu? Beslendiğinin yarısını kusuyor gibi geliyor ne zaman bitecek acaba

Kızlar bebeğinizde kusma devam ediyor mu? Beslendiğinin yarısını kusuyor gibi geliyor ne zaman bitecek acaba
Benim ikizlerimden birinde çok azaldı kusma ama diğeri hala her beslenmeden sonra yarısını çıkarıyor. Sabırla 6.ayı bekliyorum biter diyorlar ama inşallah

yoğurt gibi çökelek gibi arada çıkarıyor. 6. Aydan sonra azalır demişti doktorumuz ama bakalım bekliyoruz
Emerek uyumuştu 40 dakika filan uyudu bezini değiştirirken hepsini kustu çökelek gibi ama normal mi böyle süre geçmesine rağmen kusması. Hala reflü yatağında yatırıyorum sığmıyorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…