2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Bu donem o saclar mecbur dökülecek gibi

Besleyici her gun farkli bir seyler yapsak yeter bence ya. Ilk oglumda da muthis farkli tarifler uygulamamistim, hic zamanim da yoktu zaten

Besleyici her gun farkli bir seyler yapsak yeter bence ya. Ilk oglumda da muthis farkli tarifler uygulamamistim, hic zamanim da yoktu zaten
Ya alerjik diye herşeyi veremiyordum iyi korkutmuşlardı mesela atıyorum et 8. Ayda verilir patlıcan 9. Ayda domates srkadaşın dedşpi gibi çok alerjik 1 yaş gibi sınırlamalar vardı. Tarhana bile veremiyordum korkumdan. Doktor diyor ki tuz şeker bal ve bakla hariç herşeyi verebilirsin. Kendi çocuğu 6 aylık eline pirzola vermiş yani. Tabi önce yoğurt sebze gibi yavaştan başlanır tadımlara yine de.
Ben şeker ve tuzsuz olsun diye kek falan yapıyordum. 1 yaşdan sonra da dikkat etmiştim hemen vermemiştim. Şimdi hergün abur cubur yiyoruz o ayrı

Kızlar bana doğum sonrası doktor demir, kalsiyum vermişti ayrı olarak multivitamin var omegalı onları kullanayam mı sizce ? Bebeğe zararı olur mu?

Kızıma şimdi seninkinden mustela köpük kullanıyorum bitmek üzere o bitince benim de hastaneden verdikleri mustela var yenidoğan için, bi de ben oğlumda da kullanmıştım "minidolin" markasını ondan aldım. Cildine sürmek için de linola krem aldım. Sen bu minidoline bi bak (istanbuldayken metenin doktoru önermişti) bi de bi marka daha var adını bulunca yazayım sana ona bi bak

Alerji yuzunden beb de ilk başlarda cok kisitli sebze meyve tattirabildim hem ona deniyordum hem kendim diyet aciyordum cunku. Mercimek yemegi, tarhana, kiymali sebzeli yemekler, yogurt corbasi yapardim genellikle. 1 yaşta hep yediği şeyleri yemez olmuştu, zor bir dönemdi. Size gore kucuguz hala ipi sıkı tutmaya çalışıyoruö. Freeze dry teknolojisiyle yeni çıktı ya kuru meyveler ya da humm ın bisküvilerini veriyorum sadece. Ev tipi kurabiye kek de yer. Gittiği yere kadar bakalım.

Ay ne korkardim elmaui rendeler gidim gidim yedirirdim suyu dualar esliginde icirirdim. Yine oyle olurum heralde alisana kdr

Benim galiba o kadar ne takatim ne de vaktim var oğlumda yapmıştım da.şimdi gurvitanın ilikli kemik sularından aldım kendi çorbamıza pilavımıza atalım diye galiba kıza da ondan kullanıcam, inşallah iyidir

Kızlar bu iki gündür gece gündüz mahvoluyorum iki hafta önce de mahvoluyorum diyordum ama meğer olmuyormuşum gelecek günler bi tık korkutuyor zormuş bebek büyütmesi

Birdeee nasıl
Kızlar bu iki gündür gece gündüz mahvoluyorum iki hafta önce de mahvoluyorum diyordum ama meğer olmuyormuşum gelecek günler bi tık korkutuyor zormuş bebek büyütmesi
Bende her geçen gün atağa yeni mi giriyoruz diyorum ahahaha

Kaç haftalık bebişin. 17. Hafta çokkk zor geçti, şimdi 18. Haftada kızım, hala zor ama o kadar değil, gündüz ağlamadan durduğu anlar oluyor

Bencede sadece vitamin almakla ilgili değil. Genetik bile olabilir. Çünkü ben sizin kadar içmiyorum vitamin ama yine de 1 aya göre daha az dökülüyor. Kan testi de yaptırdım. Bir ara çok çok döküldü. Ama az kaldı geçecek arkadaşım. Belli bir zamandan sonra bebek saçları çıkıyormuş ya toparlarız belki de

Mum ateşinde pişirmesek nolur ki, yani atıyorum ara ara suyuna bakarak 3 saat düdüklüde pişirsek mesela. Bilmediğim için soruyorum
U userfromde arkadaşımız eskiden öyle yapıyormuş, muhtemelen daha besleyici oluyordur öyle. Takılmak maksatlı söyledim ben de ilk bie kaynatıp, normal tencerede 2-3 saatte pişiriyorum

U userfromde arkadaşımız eskiden öyle yapıyormuş, muhtemelen daha besleyici oluyordur öyle. Takılmak maksatlı söyledim ben de ilk bie kaynatıp, normal tencerede 2-3 saatte pişiriyorum
Anladııım ben işte o gurvita mı ne ondan aldım ama onun bi sonu yok yine normal kaynatırım, öyle jöle kıvamında olmuyor ama olduğu kadar artık

Anladııım ben işte o gurvita mı ne ondan aldım ama onun bi sonu yok yine normal kaynatırım, öyle jöle kıvamında olmuyor ama olduğu kadar artık
Olduğu kadar bence de. Gurvita duydum çok, genelde kullananlar memnun. Mia mesayı duyuyorum bir de.

Evet bendim bende de galiba hafiften bir yumuşama oluyor
Benim ev ebem var, alman. Çok tecrübeli 22-23 yillik ebe, bu civarda binlerce bebek onun elinden geçmiş. Şu son zamanda randevu yapmadim her şey yolunda diye ama ek gidaya başlayacağın zaman tekrar geleceğim dedi. Takvimden baktik hesapladik 6. Aya anlaştık. Bakalim o ne düşünüyor cok merak ettim şimdi. Ondan bir şeyler öğrendikçe yazarım. Malum onlar da çok kuralcı oluyorlar ya

Ben işe gidiyordum bir de o zamanlar. İşim de inanilmaz stresli ve yoğun idi. Tüm öğünlerini ben hazirliyordum, annem/kayinvalidem bakiyordu, onlara hazirlatmiyordum. Cok pimpirikli idim.
Şimdi evdeyim. Ama o zaman yaptığımın yarısını bile yapabilir miyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…