2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Kısa kollu olabilir bence. İki gecelik, bir pijama takımı almıştım. Gecelik chakraydı, pijama takımım suwendi. Dikişsiz pijama takımıydı rahat etmiştim. Gecelikler de lohusa olunca uzundu zaten. Üstüne yürürken sabahlık giyiyordum. Hastaneden de pijama takımımla çıktım geldik eve

Ağız mendili , salya için önlük, banyo sungeri, otribebe sümük için , serum fizyolojik, kulak cubugu , pisik kremi, doğal masaj yağı ile bolca masaj bolca öpücük bolca koklaşmaaaa
Buna bir de ateşölçer ekleyebiliriz, ilk aşılardan sonra takip için işe yarayabilir alt değiştirme örtülerini de biz baya kullandık.

Evet hakikaten sonrasında baya ateş basıyor. Bende hamileyken doğum lekesi olmuştu. Hurafedir ama lohusa teriyle silince geçermiş, unuttuk biz. Bu sefer şansımı deneyeceğim belki eski lekelerimi geçirir

Buna bir de ateşölçer ekleyebiliriz, ilk aşılardan sonra takip için işe yarayabilir alt değiştirme örtülerini de biz baya kullandık.
Eski listemi bulup aticam tekrar atmistim buraya da en bastaydi, herseyi de kullandim ben listede ki hala duruyor iste bi tirnak makasi banyo filesini falan yenilicem

Bebek cantasinda bebek alt acma organizeri gibi bisi kullandim ben cok kolaylik sagliodu. Bir de bebek arabasina asmalik canta amanin cok hayati disarda bilginiz olsun pratiklik olarak model ornek yolladim benimki bundan degil

Eklentiler

• IMG_0030.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_0031.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 80
Ayy eveeet iğneden, kesikten, dikişten korkuyorum o yüzden normal doğum istiyorum ama onu da kısa metrajlı korku filmi gibi anlatıyorlar hep deneyimli anneler konuya bir el atsa ne hoş olur
Her doğum çok farklı ama kişiye özel
Ben normal kontrole gittiğimde son haftada suyumun azaldığını söyledi doktor acil almamız lazım dedi ben inanmadım başka bir doktora gittim özel hastane sezeryan fazla para almak için diye düşündüm bu beni sezeryan yapmak istiyor tarzında sonra o gittiğim Doktor da aynı şeyi söyledi acil sezaryen olman lazım çocuk tehlikede salamayız senin şu an dedi zar zor imza karşılığı çıktım hastaneden diğer doktoruma gidip ertesi gün için randevu verdi.
İlk tecrübe olunca başına ne gelecek bilmiyorsun ama ikincide herşey dün gibi

Hanımlar ben şimdiden ağırlaşma dan lohusalık filan alıp koymak istiyorum sizce nasıllar çok mu sade altı askılı zaten hastane odası çok sıcak oluyor ben alt üst tarzı alcam ilk doğum da da bu tarzı ama çok incili tüllü bir şeydi şimdi yaş 37 az sade alayım diyorum

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-15-17-33-29-770_com.android.chrome.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2025-02-15-17-33-02-929_com.android.chrome.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_2025-02-15-17-32-38-876_com.android.chrome.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2025-02-15-17-31-05-832_com.android.chrome.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 88
Bence bunlar gayet uygun, güzel

Canım benim ilk oğlum doğduğunda hafif sarılık vardı. İki saatte bir emzir demişti doktorum. 10 gün içinde geçti şükür.

Normal doğuma eşleri alıyorlar ama sezeryana almıyorlar mı? Normal doğumda annem girmişti.
Şimdi eşim girsin istiyorum yine normal olur ise tabi.

Benim de raporumda öyle yazıyor.
Tamamen kapatır ise farklı galiba adı. Marjinal kısmet kapatır ise de mi? Yuları çıkarken lekelenme falan olur isr endişelenmeyin aklınızda olsun.

Selam kızlar benimde detaylı ultrasonum vardı bugün
Sırtı dönüktü biraz yürüdüm çiko yedim vs tekrar gittik. Bütün organlarına tek tek baktı hepsi normal çıktı şükür 5 gün geriden geliyormuş en baştan beri öyleydi aslında döngümün 31-32 gün sürdüğünü söyleyince yumurtlaman geçtir o zaman bu durumda normal dedi
410 grammış epey küçük geldi bana ama doktor yine normal dedi
Neyse sorun arıyor gibi olmak istemiyorum çok şükür rahatladım umarım sizlerinde kontrolleri problemsiz geçer

Ayy eveeet iğneden, kesikten, dikişten korkuyorum o yüzden normal doğum istiyorum ama onu da kısa metrajlı korku filmi gibi anlatıyorlar hep deneyimli anneler konuya bir el atsa ne hoş olur
El atayım canım. şimdi olay şöyle cereyan etti bende;
Benim oğlum 41, haftasında gelmek istemedi. Haliyle plasenta yaşlandı. Ve doktor sezeryan günü gibi gün verdi. Sonrasında sancım gelsin diye bir ilaç
Verdiler vajinadan. Bir süre sonra sancım geldi. Belli
Bir açıklığa gelince de belden epidural yaptılar. Çok sancı çekmedim. Ama biraz çekiliyor tabi. Sonra sa suyum geldi ve hemen doğuma aldılar. Bir şey hissetmiyorsun
Zaten. Ama ben de dikiş oldu alttan. İri
Bir bebekti belki ondan. Ama ertesi gün ayaklanıyorsun. Benim tecübem bu şekilde oldu. Normal doğum isterim tekrar kısmet olur ise ama hangi daha hayırlı ve kolay olacak ise o nasip olsun inşallah.

Çok teşekkür ederim bana da sezaryen ol kurtul falan dediler hep, burun kemiğim eğri nefes alırken zorlanıyorum yıllardır korkudan burnumu yaptıramadım sezaryen nasıl olayım gönüllü gönüllü
İnşallah her şey olağan devam eder de normal doğururum

Kızlar lohusa takımlarım geldi . Kumaşlarını cok begendim tril tril iç göstermiyor ben koyu tercih ettim . Fiyat olarak uygun almayı düşünenlere öneriyorum .Bordonun pembesinide aldım . 4 takım fazla bile ama bulunsun dedim

Eklentiler

• IMG_0501.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 83
Bebek çantası olarakta bu modeli aldım bugun geldi inanılmaz kaliteli ve kullanışlı içi geniş aradıgını kolayca bulursun sırt düşünmeyen olursa alteenatif olsun

Eklentiler

• IMG_0502.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…