Kısa kollu olabilir bence. İki gecelik, bir pijama takımı almıştım. Gecelik chakraydı, pijama takımım suwendi. Dikişsiz pijama takımıydı rahat etmiştim. Gecelikler de lohusa olunca uzundu zaten. Üstüne yürürken sabahlık giyiyordum. Hastaneden de pijama takımımla çıktım geldik eveKızlar çok soru sordum ama gördükçe cevap veren olur diye :) hastanede giymek için normal pijama takımı alacağım ama gömlekli . Gömlekli emzirmek için daha rahat olur diye . Sizce kısa kollu mu almamız gerekiyor uzun kollu mu? Doğum muhtemelen 31 mayıs civarlarında olacak, izmirde yaşıyorum
Buna bir de ateşölçer ekleyebiliriz, ilk aşılardan sonra takip için işe yarayabilirAğız mendili , salya için önlük, banyo sungeri, otribebe sümük için , serum fizyolojik, kulak cubugu , pisik kremi, doğal masaj yağı ile bolca masaj bolca öpücük bolca koklaşmaaaa
Evet hakikaten sonrasında baya ateş basıyor. Bende hamileyken doğum lekesi olmuştu. Hurafedir ama lohusa teriyle silince geçermiş, unuttuk biz. Bu sefer şansımı deneyeceğim belki eski lekelerimi geçirirSimdi de gene bir gecelik bir de kisa kollu gomlek pijama dusunuyorum istanbul bizimde haziran 3 die dusunuorum bende son zamanlari beklerse miniğimlohusa halde zaten ateş basıo yok emdi mi yok bilmem ne ayrıyetten odanın ısısını kendiniz ayarlıyabiliosunuz klimaları bizim öyleydi en azından
Eski listemi bulup aticam tekrar atmistim buraya da en bastaydi, herseyi de kullandim ben listede ki hala duruyor iste bi tirnak makasi banyo filesini falan yenilicemBuna bir de ateşölçer ekleyebiliriz, ilk aşılardan sonra takip için işe yarayabiliralt değiştirme örtülerini de biz baya kullandık.
Ayy eveeetiğneden, kesikten, dikişten korkuyorum o yüzden normal doğum istiyorum ama onu da kısa metrajlı korku filmi gibi anlatıyorlar hep deneyimli anneler konuya bir el atsa ne hoş olur
Bence bunlar gayet uygun, güzelHanımlar ben şimdiden ağırlaşma dan lohusalık filan alıp koymak istiyorum sizce nasıllar çok mu sade altı askılı zaten hastane odası çok sıcak oluyor ben alt üst tarzı alcam ilk doğum da da bu tarzı ama çok incili tüllü bir şeydişimdi yaş 37 az sade alayım diyorum
Rica ederim. İnşallah bebeklerimiz sağlıkla yerlerine yerleşirler.Cevabın için teşekkür ederiminşallah benim de öyle olur, sağlıkla kucağımıza alırız
Canım benim ilk oğlum doğduğunda hafif sarılık vardı. İki saatte bir emzir demişti doktorum. 10 gün içinde geçti şükür.Zor oluyor belki ama her şey halloluyoröncesinde bebek nasıl uyutulur, kaç saatte bir uyur, uyku rutini nedir gibi konuları biraz okumanızı tavsiye ederim. Doğumu hiç düşünmeyin bir şekilde olup bitiyor. Normal doğum için egzersizler belki faydalı olabilir. Süt konusunu da pek kafaya takmamak, pimpirik yapmamak lazım. Bebek de öğreniyor, biz de. Ben ilk bebeğimi ilk 10 gün günde 1-2 sefer mamayla desteklemiştim, sarılığa karşı da önlem olarak. Yine öyle yapmayı düşünüyorum. Süt de bebek emdikçe geliyor.
Normal doğuma eşleri alıyorlar ama sezeryana almıyorlar mı? Normal doğumda annem girmişti.Kıyamam ya yanında biri gircek mi konuşmak sohbet etmek iyi oluyor aslında ben tek girdim ama hemşireler çok destekti başımdadünyanın en güzel şeyine kaavuşcaksın bir şekilde çıkıcak sonuca odaklanırsan her şey daha güzel olur sutte gelir insallah hepsi bir surec anne pozitif olursa bebekte adapte olmasi daha kolay olur dunyaya, su gibi gecsin dogumlarimiz
Benim de raporumda öyle yazıyor.Merhaba, cevabın için teşekkür ederimprevia marjinalmiş şuanda, takip edelim dedi. Bir ay önceki kontrolde plasenta normaldi daha sonra aşağıya inmesi şüphelendirdi. Bakalım inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Dirsek kol iyiBen de Antalya'dayım herkes uzun kollu al diyor klimalardan dolayı. Ama o da çok saçma geldi bana bilemedim
Pandemi de dogurdum o yuzden almadilarNormal doğuma eşleri alıyorlar ama sezeryana almıyorlar mı? Normal doğumda annem girmişti.
Şimdi eşim girsin istiyorum yine normal olur ise tabi.
El atayım canım.Ayy eveeetiğneden, kesikten, dikişten korkuyorum o yüzden normal doğum istiyorum ama onu da kısa metrajlı korku filmi gibi anlatıyorlar hep deneyimli anneler konuya bir el atsa ne hoş olur
Ebeler sürekli gelip alttan bakıyorlar o zaman rahat oluyor gecelik canım.Gecelik rahat oljyor mu acaba ? Sezeryan dikişleri için eminimki rahattır ama uzanırken vs rahat oluyor mu
Çok teşekkür ederimEl atayım canım.şimdi olay şöyle cereyan etti bende;
Benim oğlum 41, haftasında gelmek istemedi. Haliyle plasenta yaşlandı. Ve doktor sezeryan günü gibi gün verdi. Sonrasında sancım gelsin diye bir ilaç
Verdiler vajinadan. Bir süre sonra sancım geldi. Belli
Bir açıklığa gelince de belden epidural yaptılar. Çok sancı çekmedim. Ama biraz çekiliyor tabi. Sonra sa suyum geldi ve hemen doğuma aldılar. Bir şey hissetmiyorsun
Zaten. Ama ben de dikiş oldu alttan. İri
Bir bebekti belki ondan. Ama ertesi gün ayaklanıyorsun. Benim tecübem bu şekilde oldu. Normal doğum isterim tekrar kısmet olur ise ama hangi daha hayırlı ve kolay olacak ise o nasip olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?