2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Geçmiş olsun. Siyatik ağrıları için çok güzel egzersizler var instagram ve youtube da. Faydası olur diye düşünüyorum. Sağlık açısından bir engeliniz yoksa
Son 2 gundur dediğin şeylerin aynısını yaşıyorum
[/QUOTE]
Cumartesi doktor randevum vardı söyledin magnezyumum bitmişti 1 haftadır alamamistim tekrar magnezyuma başladım şimdi günde 1 tane soda içmeye calisiyorum ek olarak doktor geçmezse fizik tedavi düşünürüz dedi 1 haftadır canımdan bezdirdi iyi gelecek egzersizler yapmaya çalışıyorum esneme hareketlere yapiyorum bana mısın demiyor cidden topallayarak yuruyorum normalde çok bacak bel ağrısı çektim başıma ilk defa gelmiyo ama bu bambaşka 3.trimesterda vay halime diyorum

Kızlar 2024 Haziran anneleri grubundan hastane çıkışı sordum ne önerirler deneyimlerine dayanarak diye
Gelen yanıtları paylaşıyorum:

• "Hastane çıkışları standart oluyor hastaneler de çok sıcak değil. Pamuklu da olur müslin de bence iki takım koyun üşürse üst üste giydirilebilecek şekilde olsun yani"
  • "Uzun kollu herhangi bir hastane çıkışı götürdüm 2 tane tam yetti. 2 tane ince müslin örtüsü koydum ikisini de kullandık."

Son 2 gundur dediğin şeylerin aynısını yaşıyorum
Cumartesi doktor randevum vardı söyledin magnezyumum bitmişti 1 haftadır alamamistim tekrar magnezyuma başladım şimdi günde 1 tane soda içmeye calisiyorum ek olarak doktor geçmezse fizik tedavi düşünürüz dedi 1 haftadır canımdan bezdirdi iyi gelecek egzersizler yapmaya çalışıyorum esneme hareketlere yapiyorum bana mısın demiyor cidden topallayarak yuruyorum normalde çok bacak bel ağrısı çektim başıma ilk defa gelmiyo ama bu bambaşka 3.trimesterda vay halime diyorum
[/QUOTE]
Ben daha magnezyum başlamadım kontrole gittiğimde soyluycem sağa doğru yatınca ağrı hafifliyo benim şükür

Hangi ilacı kullandınız acaba bende de aynı sorun oldu hatta bu sebepten makat çatlağı sorunu yaşadım,ve devam ediyor. Çözüm buldunuz mu

Ya kızlar midemde delik varmış gibi ne yesem doymuyorum. Sürekli açım gece 2 de açlık krizleriyle uyanır oldum. Başından beri 1 kilo almıştım sadece şu son 2 haftada 4 kilo aldım. Normal mi bu ? Normalse de ne zaman geçer açlıktan bayılacak gibi oluyorum

Canım normal maalesef bebişin en hızlı büyüdüğü dönem ve bende doyma hissini kaybetmek üzereyim

Canım normal maalesef bebişin en hızlı büyüdüğü dönem ve bende doyma hissini kaybetmek üzereyim
Dün gece 2de makarna yaparken eşime yakalandım. Pis pis sırıttı böyle sinir oldum durup dururken kavga çıkaracaktım niye gülüyorsun diye inşallah çabuk döneriz normale

Yaaa bende aynı durumdayım bugun şeker yüklemem vardı diyordum kesin şekerden normal çıktı değerlerim . Gece kalkıp yemek yiyiyorum 10 kilo aldım bebek 700 gr

Yaaa bende aynı durumdayım bugun şeker yüklemem vardı diyordum kesin şekerden normal çıktı değerlerim . Gece kalkıp yemek yiyiyorum 10 kilo aldım bebek 700 gr
Benim 26sında şeker yüklemesi o zamana kadar nolur bilemedim toplam 5 kilo aldım 4ü son 2 haftada oldu, bebiş 11'inde 650 Gr geldi ama olsun kilodur alınır verilir diyelim bebişlerimiz iyi olsun da

ben bayadır öyleyim, normalde yemek yemeyi unutan insandım ve tartıda korkunç fark var şimdiden sanırım rekor bendedir ama hepsinin yağdan olduğunu düşünmüyorum, eski kıyafetlerim çoğunlukla oluyor göbek kısmı hariç tabii ki. Göğüsler de büyüyor ayrıca, midede şişkinlik oluyor bebeği de beslediğimiz için kan değerlerin, şekerin oynuyor ve acıkıyorsun haliyle ek olarak takviyeler de acıktırıyor

Bel çevrem yağlandı benim hissediyorum belli de oluyor belki ödemdir bilemiyorum

Böyle bir şey gördüm internette ne kadar doğru bilmiyorum ama inşallah çok doğrudur

Hayır bir de ailede herkes diyabet hastası olduğu için hamileliği öğrendiğimden beri diyetisyen eşliğinde besleniyorum öyle olmasa ne olurum Allah bilir ya

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-17-13-05-47-764_com.android.chrome.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_2025-02-17-13-04-50-337_com.android.chrome.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 58
Ya tabii ki yağlanma oldu benim de bel çevremde, basenlerlerde ama 10 kg almak başka bir şey yahu, 4 kilo falan almış gibi hissediyorum ve attığın tabloya canı gönülden inanmayı seçiyorum

Dün gece 2de makarna yaparken eşime yakalandım. Pis pis sırıttı böyle sinir oldum durup dururken kavga çıkaracaktım niye gülüyorsun diye inşallah çabuk döneriz normale
Birde sağlıklı şeyler yediğimde doymuyorum gibi geliyor
İlla makarna pizza popeyes filan istiyor canım o tarz yiyince acıkmıyorum ne alakaysa

Birde sağlıklı şeyler yediğimde doymuyorum gibi geliyor
İlla makarna pizza popeyes filan istiyor canım o tarz yiyince acıkmıyorum ne alakaysa
Patates sevmem kilo kilo patates bitiyor evde sanırım vücut yağ ve karbonhidrat istiyor. Bir porsiyon et yesem ertesi sabaha bile acıkmam normalde ama şimdi öyle olmuyor

Patates sevmem kilo kilo patates bitiyor evde sanırım vücut yağ ve karbonhidrat istiyor. Bir porsiyon et yesem ertesi sabaha bile acıkmam normalde ama şimdi öyle olmuyor
Of karbonhidrat resmen zayıf noktam oldu
Evde ıspanak var yemeğini değilde böreğini yapmanın hayalini kuruyorum
Normalde yemek yemeyi unutan insanlarken neye dönüştük böyle
Enerji ihtiyacı sanırım en iyi karbonhidratla gideriliyor

bende diyetisyene başlamayı düşünüyorum şimdiye kadar 12 kg aldım yediklerime dikkat etmeyede çalışıyorum ama ne yesem kilo yapıyor herhalde

bende diyetisyene başlamayı düşünüyorum şimdiye kadar 12 kg aldım yediklerime dikkat etmeyede çalışıyorum ama ne yesem kilo yapıyor herhalde
Ben bir ay diyetisyenle çalıştım ara öğünü ana öğünü bir sürü yük oldu bana çalıştığım için hazırlayamadım bıraktım

Ya galibaa öyle oluyor diyabetten korkmasam patates dünyanın en güzel şeyi gibi gelmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…