- 27 Eylül 2024
- 107
- 57
- 13
- 35
Maalesef bu hafta ben de düzenli olarak 2.20 gibi uyanıyorum ve bu halde ise gidiyorum.Uykusuz geceler
2 saattir ayaktayım ben de
Çalışan hamileler gözümde süpermanden daha güçlüsünüzMaalesef bu hafta ben de düzenli olarak 2.20 gibi uyanıyorum ve bu halde ise gidiyorum.
Tabiki paylaşırım linki beceremezsem bile satıcıyı görseli eklerimGelince memnun kalirsan link bırakır misin bize de fikir oluraçacak kullanım açısından iyi olur hem hatıra hemde işlevsel normal yazılı magnetler hoşuma gitmiyor nedense başkasının adını ne diyedolabima yapistirayim düşüncesindeyim ama açacak olursa sadece isim hatıra olarak değil iş görecek bişey olmuş olur diye düşündüm bende
Aslında tahta ışıklı olan modeller var hiç onlara baktın mı bana daha temiz ve kullanışlı geliyor o modeller, fikir olarak söylemek istedimSizce kapı süsü nasıl hanımlar çok mu basit duruyor
Ya oğlum kalkıyor ya da ben kendi kendime uyanıyorum sonra bir daha uyumak yok hoppp öylece işeUykusuz geceler
Merhaba,gece uyku bölünmeleri 1 ay oldu başladı.Ama Allahtan ağrı yok ve uzun zaman geçmeden uykuya dalmaya çalışıyorum.Malum sizinde yazdığınız üzere çalışan anne olunca gece uyuyamadım gündüz uyurum gibi bir durumumuzda söz konusu değil :) Allah bizlerin yardımcısı olsun ayı tamamlayabilirsek çok şükürMaalesef bu hafta ben de düzenli olarak 2.20 gibi uyanıyorum ve bu halde ise gidiyorum.
vallan bende o güç mevcut :) gece 2 gibi uyudum zorla sonra saat 5 gibi gözlerim açıldı nasıl açıldı hiçbir fikrim yok uykuyu çok seven ben bile uyuyamıyorum 7 ,30 kadar kıvrandım durdum 8 gibi çıktım şimdi ofiste gözleri şiş takılıyorum öğleye doğru basar uyku heheÇalışan hamileler gözümde süpermanden daha güçlüsünüz
güzelmiş bakayım bende sayfasına teşekkürler süs için tül filanda almam lazım sanırımAslında tahta ışıklı olan modeller var hiç onlara baktın mı bana daha temiz ve kullanışlı geliyor o modeller, fikir olarak söylemek istedim
Oğluma trendyoldan yaptırmıştım çok güzel geldi. Şimdi kızıma da aynı yerden sipariş verdim.Eki Görüntüle 3587546
Çalışan hamileler gözümde süpermanden daha güçlüsünüz
İnşallah tamamlarız sizin de söylediğiniz gibi gündüz uyurum durumu olmadığından ben akşam yemeğinden sonra direkt bayılıyorum. Sonra da geceleri ayaktayım işte... Vampir gibi oldumMerhaba,gece uyku bölünmeleri 1 ay oldu başladı.Ama Allahtan ağrı yok ve uzun zaman geçmeden uykuya dalmaya çalışıyorum.Malum sizinde yazdığınız üzere çalışan anne olunca gece uyuyamadım gündüz uyurum gibi bir durumumuzda söz konusu değil :) Allah bizlerin yardımcısı olsun ayı tamamlayabilirsek çok şükür
Son 15 gün gibi düşün ben öyle yapıyorum :)İnşallah tamamlarız sizin de söylediğiniz gibi gündüz uyurum durumu olmadığından ben akşam yemeğinden sonra direkt bayılıyorum. Sonra da geceleri ayaktayım işte... Vampir gibi oldum
Sorarlarsa uçağa binerken sorarlar ki sizin pegasus 36 haftaya kadar sormuyoruz demişler. Telaş etmeyinKızlar birazdan uçağa bineceğim, kontuardan ve pasaporttan geçtim. Herhangi bir rapor istemediler. Uçağa binmeden mi isteniyor acaba ? Aayyy stres yaptım inşallah uçakta doğurmam ve rahat rahat ıçağa binip inerim
Çok üzüldüm canım Allah sabır versin. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallahSevgili arkadaşlar ben Hatay'dan Yazıyorum 30 yaşında 3. Bebeğimi bekliyorum ilk çocuğum 2014 doğumlu Almira'm kızım hatay depreminde kaybettim oğlum 2018 doğumlu depremden sonra Adana ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattım 8 ay kendimi hala toparlamış değilim şimdi hamileliğimin 32+2 haftasındayım kız bebeğim olacak Adını Alya Almira koyacam ama çevremden çok tepki alıyorum rahmetli kızının adını buna koyma diye ama ben bunu yapmazsam çok kötü olurum belki ilerde oğlumdan yine beklerim Rabbim bana böyle bir mükafat vermişken kendim koymak istiyorum sizce haksız mıyım? Bu arada haklarınızı helâl edin grubu sürekli takip ediyorum ama yazmıyorum Rabbim Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı❤
Doğum sancısı belde olur ve ya belden karın altına kasıka vurur.Sancı düzenli dalgalarla olur. İlk gebelikte yanıltıcı ağrılar oluyor böyle. Bebek böbreğe mesaneye baskı yaptığında ağrı kasılma olur, bazen de gaz sancısı oluyor yanıltıyorYalancı sancı falan mı oluyor bu endişelendim baya
Başınız sagolsun.Sevgili arkadaşlar ben Hatay'dan Yazıyorum 30 yaşında 3. Bebeğimi bekliyorum ilk çocuğum 2014 doğumlu Almira'm kızım hatay depreminde kaybettim oğlum 2018 doğumlu depremden sonra Adana ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattım 8 ay kendimi hala toparlamış değilim şimdi hamileliğimin 32+2 haftasındayım kız bebeğim olacak Adını Alya Almira koyacam ama çevremden çok tepki alıyorum rahmetli kızının adını buna koyma diye ama ben bunu yapmazsam çok kötü olurum belki ilerde oğlumdan yine beklerim Rabbim bana böyle bir mükafat vermişken kendim koymak istiyorum sizce haksız mıyım? Bu arada haklarınızı helâl edin grubu sürekli takip ediyorum ama yazmıyorum Rabbim Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı❤
Canim Rabbim saglikla ve zamanını doldurup gelmesini nasip etsin inşallah. Ağrı şiddetli mıydı? İlaçlarla kesilir insallah. Dualarımız seninle. Bebeğin gelişimi nasil? Bebisimiz iyi de mi?Kızlar hastaneye geldim, çünkü kasılmalarım yine devam etti. Nst de çok bir şey çıkmamış ama doktor muayenede bakınca 1,9 cm açılma var dedi. Bu hızla gitmesin diye doğumu geciktirebilmek için ne gerekiyorsa yapacağız dedi. 20 dk arayla 3 kere Nidicart içtim. Serum bağlı hala. Serum bitince tekrar Nst ye bağlayacakmış. Ona göre konuşuruz dedi. Ciğer geliştiricileri olmuştum zaten. Dün de progestan iğnemi olmuştum. 34 haftam daha dolmadı. Dua edin36 haftayı tamamlayabilsem çok güzel olur inşaallah. Rabbim yüzümüzü güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?