2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
ben :) ameliyata girerken lens çıkarılıyor. genel anestezide böyle ama spinalde de her ihtimale karşı çıkar diye düşünüyorum. bir sorun doktorunuza.

Hanımlar merhaba,
Benim de rahmimin sağında böyle ağrı mı diyim bası mı zonklama gibi hatta sağ ayağıma da vuruyor geceleri özellikle.

Plasenta da aşağıda o mu baskı yapıyor acaba benzer ağrı hisseden var mı ?

Yok uyumakta sıkıntı yok lens im geceli gündüzlü yani gebelikten önce 1-2 hafta gözümde kaldığı oluyorfu

Doğumu bilemem tabi ki ama ameliyathaneye ne lens ne gözlük hiçbirşey almıyorlar cnm normalde
Bahsettiğiniz belki genel anestezidir . Benim gibi gözlüksüz lenssiz önünü bile görmeyen birinin tamamen kendinde olduğu bir ameliyatta ikisi olmadan alıncağomı sanmıyorım ya. Sezaryenden ziyade gözümün derdine düşerim çünkü mümkün değil onlarsız 5 dk duramıyorum

ben :) ameliyata girerken lens çıkarılıyor. genel anestezide böyle ama spinalde de her ihtimale karşı çıkar diye düşünüyorum. bir sorun doktorunuza.
Aaaa bi sorayım doktoruma ben . Genel anesteziye lenssiz gözlüksüz girmek sorun değil de tamamem ayık olduğun bi ameliyatta ne biliyim bana eziyet olur

Benim arkadaşım yaptı punchla kapı süsü isimli yastık kılıfı yaptı hediyeliklerimizi bile yaptı punchtan gökkuşağı anahtarlık şeklinde çok tatlı oldu

Oyyyy kıyamam rabbim yardımcınız olsun, inşallah bekler erkenci kuşumuz ama gelmek isterse de stres yapma annesi haftası kötü değil, dualarımız sizinle

Çok üzüldüm gerçekten, Allah sabır versin, siz nasıl isterseniz öyle koyun ismini, kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz sağlıkla kolaylıkla kavuşun bebisinize inşallah

Aaaa bi sorayım doktoruma ben . Genel anesteziye lenssiz gözlüksüz girmek sorun değil de tamamem ayık olduğun bi ameliyatta ne biliyim bana eziyet olur
Sağlıkçı olduğum için bizzat bu konuya şahitlik ettim spinal anestezi de olsa genel anesteziye dönüşmeyeceğinin garantisini kimse veremez ve genel anestezide gözünüze kurumaması için bi krem sıkılıyor lens bunun için tehdit olur. Eğer gözlüğünüz varsa rica edin spinal anestezi devam ettiği sürece ya da bebek çıktığı zaman görmeniz için size takarlar. Tabi doğum yapacağınız hastanenin kurallarını bilmiyorum ama sağlık açısından olması gereken bu :))

Ölümsüzlüğü çağırmak gibi oluyor ama sanki bize yetismeyecek gerçekten asker gibi gün sayıyorum ben

Yaa çok teşekkür ederim guvenilirmiş demekki kargo ücreti ne kadar ödeyeceksiniz peki bende isteyeyim hemen
95 lira kargo ücreti,ben aynı desenden çikolata da yaptırdım. Basılınca story olarak paylaşıyorlarmış.basmadan önce onay alıyorlar,sayfalarından model seçiyorsun vs.ibanı gönderdikten sonra basıyorlar tabi ki, ben de bekliyorum daha kargo kodu vs gelmedi açıkçası :)

Öncelikle basin sagolsun canim sen o bebegin annesisin ve vefat eden kızının anisini yasatmak istiyorsun ben bunda yanls hicbirsey goremiyorum kimseyide zerre alakadar etmez saygi duyulması gerek duyduklariniza cok aldiris etmeyin derim sizin bebeginiz sizin seciminiz

Sezeryan için duymuştum sanırım oje sürmek de yasakmış sanırım bu normal doğum iicin geçerli mi bilmiyorum ama sanırım böyle bir şey de varmış Sezeryan düşünenler bir süre oje kullanıyorsa sürmesin sebebi için de tırnağın rengini kontrol ediyorlarmış sanırım tabi benim duyduklarım kulaktan siz saglikciymissin siz daha iyi bilirsiniz

Anladım şimdi lens in neden istenmediğini. Peki gözlük hangi nedenle istenmiyor? Teşekkür ederim bu arada

Aslında nabız için bağlanılan cihaz için gerekli yani sadece işaret parmaklarınızda olmasa da yeterli olur tabi gözle kontrolde de olmaması daha iyi olur

Anladım şimdi lens in neden istenmediğini. Peki gözlük hangi nedenle istenmiyor? Teşekkür ederim bu arada
Rica ederimm oda aynı şekil güvenlik amaçlı yani acil bir şey olduğu zaman engel oluyor ve içerisinde metal bulunan şeylerede izin verilmez mesela bu tokada da olabilir gözlükte de piercing varsa oda aynı şekil çünkü bazı cihazlarla etkileşime girip size zarar verebilir.

Benim dün sol kasğımda vardı. Hafif sızlama ağrı tarzı karışık. Plasenta benim de aşağıda. Olabilir tabi ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…