- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
Evet doktorum da belden vurur demişti. Ve tüm kasiga yayılır demişti.Doğum sancısı belde olur ve ya belden karın altına kasıka vurur.Sancı düzenli dalgalarla olur. İlk gebelikte yanıltıcı ağrılar oluyor böyle. Bebek böbreğe mesaneye baskı yaptığında ağrı kasılma olur, bazen de gaz sancısı oluyor yanıltıyor
Evet normalden hem çok sık sertleşme oluyordu, hem de her sertleşme olduğunda ağrı oluyordu. Normalde o sertleşmeler yalancı kasılma filan diye geçiyor önemsizdir diye düşünmek istedim çünkü kanamam filan olmadı ama beraberinde ağrı da hissedince ve geçmeyince, zaten biliyorsun riskli olduğumuz için daha fazla geciktirmeden doktora gidelim dedik, demek ki bende açılma yapmış. Bebek iyi haftasında şu an 2 kg yu geçmiş biraz. Geçen cuma hiçbir şeyim yoktu çok iyiydi bütün değerler güle güle eve gelmiştik hastaneden, 2-3 günde noldu da böyle tam tersine döndü her şeyCanim Rabbim saglikla ve zamanını doldurup gelmesini nasip etsin inşallah. Ağrı şiddetli mıydı? İlaçlarla kesilir insallah. Dualarımız seninle. Bebeğin gelişimi nasil? Bebisimiz iyi de mi?
Üzülme canim senlik bir durum yok. Ben de öyle demiştim. Doktorum seninle ilgisi yok demişti. Saglikla çıkarsın inşallah canım. Benim de açılmam vardi ama sormadim doktora kaç cm diye. Ben de cuma gidicem doktora. Bebisin iyi olmasına sevindim. Doktorum kritik günleri atlattık bebek için demişti çok sukur. Ama daha da buyusunler oyle gelsinler inşallah. Sana da acil şifalar diliyorum canim.Evet normalden hem çok sık sertleşme oluyordu, hem de her sertleşme olduğunda ağrı oluyordu. Normalde o sertleşmeler yalancı kasılma filan diye geçiyor önemsizdir diye düşünmek istedim çünkü kanamam filan olmadı ama beraberinde ağrı da hissedince ve geçmeyince, zaten biliyorsun riskli olduğumuz için daha fazla geciktirmeden doktora gidelim dedik, demek ki bende açılma yapmış. Bebek iyi haftasında şu an 2 kg yu geçmiş biraz. Geçen cuma hiçbir şeyim yoktu çok iyiydi bütün değerler güle güle eve gelmiştik hastaneden, 2-3 günde noldu da böyle tam tersine döndü her şey
Amin. Çok sağ ol canım. Evet biliyordum senin de uzun zamandır açılman olduğunu ama maşaallah bir şey olmadı, Allah dur diyince duruyor işte. İnşaallah sağ salim vaktinde alalım bebeklerimizi.Üzülme canim senlik bir durum yok. Ben de öyle demiştim. Doktorum seninle ilgisi yok demişti. Saglikla çıkarsın inşallah canım. Benim de açılmam vardi ama sormadim doktora kaç cm diye. Ben de cuma gidicem doktora. Bebisin iyi olmasına sevindim. Doktorum kritik günleri atlattık bebek için demişti çok sukur. Ama daha da buyusunler oyle gelsinler inşallah. Sana da acil şifalar diliyorum canim.
Başın sağolsun canım rabbim sabırlar versin cennete şefaatçi eylesin inşallahSevgili arkadaşlar ben Hatay'dan Yazıyorum 30 yaşında 3. Bebeğimi bekliyorum ilk çocuğum 2014 doğumlu Almira'm kızım hatay depreminde kaybettim oğlum 2018 doğumlu depremden sonra Adana ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattım 8 ay kendimi hala toparlamış değilim şimdi hamileliğimin 32+2 haftasındayım kız bebeğim olacak Adını Alya Almira koyacam ama çevremden çok tepki alıyorum rahmetli kızının adını buna koyma diye ama ben bunu yapmazsam çok kötü olurum belki ilerde oğlumdan yine beklerim Rabbim bana böyle bir mükafat vermişken kendim koymak istiyorum sizce haksız mıyım? Bu arada haklarınızı helâl edin grubu sürekli takip ediyorum ama yazmıyorum Rabbim Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı❤
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninleKızlar hastaneye geldim, çünkü kasılmalarım yine devam etti. Nst de çok bir şey çıkmamış ama doktor muayenede bakınca 1,9 cm açılma var dedi. Bu hızla gitmesin diye doğumu geciktirebilmek için ne gerekiyorsa yapacağız dedi. 20 dk arayla 3 kere Nidicart içtim. Serum bağlı hala. Serum bitince tekrar Nst ye bağlayacakmış. Ona göre konuşuruz dedi. Ciğer geliştiricileri olmuştum zaten. Dün de progestan iğnemi olmuştum. 34 haftam daha dolmadı. Dua edin36 haftayı tamamlayabilsem çok güzel olur inşaallah. Rabbim yüzümüzü güldürsün.
Çok geçmiş olsun. İçinizi ferah tutun geçen hafta bende bu sebeple hastanede yattım aynı şekilde bende 20 dk arayla nidicard içtim bir gece kaldım hastanede taburcu olurken nst de ağrılarım sıfırlanmıştı. Bugün de gebelik kolestazı olduğumu öğrendim evde ilaçları içmeye ve dinlenmeye devam ediyorum. İnşallah hepimizin bebeği sağlıkla vaktinde doğsunKızlar hastaneye geldim, çünkü kasılmalarım yine devam etti. Nst de çok bir şey çıkmamış ama doktor muayenede bakınca 1,9 cm açılma var dedi. Bu hızla gitmesin diye doğumu geciktirebilmek için ne gerekiyorsa yapacağız dedi. 20 dk arayla 3 kere Nidicart içtim. Serum bağlı hala. Serum bitince tekrar Nst ye bağlayacakmış. Ona göre konuşuruz dedi. Ciğer geliştiricileri olmuştum zaten. Dün de progestan iğnemi olmuştum. 34 haftam daha dolmadı. Dua edin36 haftayı tamamlayabilsem çok güzel olur inşaallah. Rabbim yüzümüzü güldürsün.
Kızlar hediyelik yaptırmak istiyorum sadece arkadaş ve yakinlarima vermelik instadan bu sayfayı önerdiler bilen isteyen var mı bide hediyelikte magnet vs değilde hem iş görecek hemde hatıra kalabilecek biseyler istedim açacak yattı kafama baska öneriniz varsa açığım
Allah yardımcın olsun cnm inşallah sağlıkla gelir bebişin sağlıkla vakitlice kolaylıkla hepimiz bunsüreci bitiririz İnşllah 9 ay ne kadar uzunmuşAmin. Çok sağ ol canım. Evet biliyordum senin de uzun zamandır açılman olduğunu ama maşaallah bir şey olmadı, Allah dur diyince duruyor işte. İnşaallah sağ salim vaktinde alalım bebeklerimizi.
Acınızı anlıyorum,çok ama çok zor bir durum. Almira nız için çok üzgünüm. Yeni doğacak kızınız size ailenize şifa getirsin,ancak yorumum şu ki,kendi benliği ve kimliğiyle gelse herkes için daha sağlıklı olmaz mı, hem Almira nızın hatıraları adıyla kalır, hem yeni doğan kızınız size yeni anılar la şifa getirir ve göremediği ablasıyla kendisini hiç kıyaslamamış ve yarışmamış olur. Annesi sizsiniz karar ailenize ait, ancak bebeğiniz Almira değil, kendi kaderiyle başbaşa olmalı diye düşünüyorumSevgili arkadaşlar ben Hatay'dan Yazıyorum 30 yaşında 3. Bebeğimi bekliyorum ilk çocuğum 2014 doğumlu Almira'm kızım hatay depreminde kaybettim oğlum 2018 doğumlu depremden sonra Adana ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattım 8 ay kendimi hala toparlamış değilim şimdi hamileliğimin 32+2 haftasındayım kız bebeğim olacak Adını Alya Almira koyacam ama çevremden çok tepki alıyorum rahmetli kızının adını buna koyma diye ama ben bunu yapmazsam çok kötü olurum belki ilerde oğlumdan yine beklerim Rabbim bana böyle bir mükafat vermişken kendim koymak istiyorum sizce haksız mıyım? Bu arada haklarınızı helâl edin grubu sürekli takip ediyorum ama yazmıyorum Rabbim Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı❤
Allah yardımcınız olsun, dua edip beklemekten başka da yapabilecek bir şey yok sanırım dr lara güvenmekten başka.Kızlar hastaneye geldim, çünkü kasılmalarım yine devam etti. Nst de çok bir şey çıkmamış ama doktor muayenede bakınca 1,9 cm açılma var dedi. Bu hızla gitmesin diye doğumu geciktirebilmek için ne gerekiyorsa yapacağız dedi. 20 dk arayla 3 kere Nidicart içtim. Serum bağlı hala. Serum bitince tekrar Nst ye bağlayacakmış. Ona göre konuşuruz dedi. Ciğer geliştiricileri olmuştum zaten. Dün de progestan iğnemi olmuştum. 34 haftam daha dolmadı. Dua edin36 haftayı tamamlayabilsem çok güzel olur inşaallah. Rabbim yüzümüzü güldürsün.
Evet canım. Allah ne zaman ol derse o zaman olacak. En hayirli ve en kolay şekilde olsun inşallah.Amin. Çok sağ ol canım. Evet biliyordum senin de uzun zamandır açılman olduğunu ama maşaallah bir şey olmadı, Allah dur diyince duruyor işte. İnşaallah sağ salim vaktinde alalım bebeklerimizi.
Ben şu an oraya yaptırdım,dün bastılar ama elime ulaşmadı
Aslında gaz sancısı yandankasılma sancısı arada oluyor onu anlamışyım artık. Ama dün olan tam bahsettiğiniz gibi belde olan bi ağrıydı bir kaç dakika sürdü ama çok şiddetliydi. Tekrarı olmadığı için doktora gitmedim. Düzenli şekilde devam etmedi . Doğum sancısı böyle hi şey miymiş dedim kendi kendimeDoğum sancısı belde olur ve ya belden karın altına kasıka vurur.Sancı düzenli dalgalarla olur. İlk gebelikte yanıltıcı ağrılar oluyor böyle. Bebek böbreğe mesaneye baskı yaptığında ağrı kasılma olur, bazen de gaz sancısı oluyor yanıltıyor
Başınız sağolsunSevgili arkadaşlar ben Hatay'dan Yazıyorum 30 yaşında 3. Bebeğimi bekliyorum ilk çocuğum 2014 doğumlu Almira'm kızım hatay depreminde kaybettim oğlum 2018 doğumlu depremden sonra Adana ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattım 8 ay kendimi hala toparlamış değilim şimdi hamileliğimin 32+2 haftasındayım kız bebeğim olacak Adını Alya Almira koyacam ama çevremden çok tepki alıyorum rahmetli kızının adını buna koyma diye ama ben bunu yapmazsam çok kötü olurum belki ilerde oğlumdan yine beklerim Rabbim bana böyle bir mükafat vermişken kendim koymak istiyorum sizce haksız mıyım? Bu arada haklarınızı helâl edin grubu sürekli takip ediyorum ama yazmıyorum Rabbim Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı❤
Doğumu bilemem tabi ki ama ameliyathaneye ne lens ne gözlük hiçbirşey almıyorlar cnm normaldeKızlar gözleri miyop olup lens takan var mı? Sezaryen e lens ile girebiliyor muyum? Lenssiz hiçbir şey göremiyorum iyice gerilirim. Gözlükte ameliyatta çok rahatsız eder. Daha önce doğum yapan arkadaşlar nasıl yaptı acaba ?
Lokal anestezi olacaktır canım problem olmaz benceKızlar gözleri miyop olup lens takan var mı? Sezaryen e lens ile girebiliyor muyum? Lenssiz hiçbir şey göremiyorum iyice gerilirim. Gözlükte ameliyatta çok rahatsız eder. Daha önce doğum yapan arkadaşlar nasıl yaptı acaba ?
Kızlar hastaneye geldim, çünkü kasılmalarım yine devam etti. Nst de çok bir şey çıkmamış ama doktor muayenede bakınca 1,9 cm açılma var dedi. Bu hızla gitmesin diye doğumu geciktirebilmek için ne gerekiyorsa yapacağız dedi. 20 dk arayla 3 kere Nidicart içtim. Serum bağlı hala. Serum bitince tekrar Nst ye bağlayacakmış. Ona göre konuşuruz dedi. Ciğer geliştiricileri olmuştum zaten. Dün de progestan iğnemi olmuştum. 34 haftam daha dolmadı. Dua edin36 haftayı tamamlayabilsem çok güzel olur inşaallah. Rabbim yüzümüzü güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?