2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Evet doktorum da belden vurur demişti. Ve tüm kasiga yayılır demişti.

Canim Rabbim saglikla ve zamanını doldurup gelmesini nasip etsin inşallah. Ağrı şiddetli mıydı? İlaçlarla kesilir insallah. Dualarımız seninle. Bebeğin gelişimi nasil? Bebisimiz iyi de mi?
Evet normalden hem çok sık sertleşme oluyordu, hem de her sertleşme olduğunda ağrı oluyordu. Normalde o sertleşmeler yalancı kasılma filan diye geçiyor önemsizdir diye düşünmek istedim çünkü kanamam filan olmadı ama beraberinde ağrı da hissedince ve geçmeyince, zaten biliyorsun riskli olduğumuz için daha fazla geciktirmeden doktora gidelim dedik, demek ki bende açılma yapmış. Bebek iyi haftasında şu an 2 kg yu geçmiş biraz. Geçen cuma hiçbir şeyim yoktu çok iyiydi bütün değerler güle güle eve gelmiştik hastaneden, 2-3 günde noldu da böyle tam tersine döndü her şey

Üzülme canim senlik bir durum yok. Ben de öyle demiştim. Doktorum seninle ilgisi yok demişti. Saglikla çıkarsın inşallah canım. Benim de açılmam vardi ama sormadim doktora kaç cm diye. Ben de cuma gidicem doktora. Bebisin iyi olmasına sevindim. Doktorum kritik günleri atlattık bebek için demişti çok sukur. Ama daha da buyusunler oyle gelsinler inşallah. Sana da acil şifalar diliyorum canim.

Amin. Çok sağ ol canım. Evet biliyordum senin de uzun zamandır açılman olduğunu ama maşaallah bir şey olmadı, Allah dur diyince duruyor işte. İnşaallah sağ salim vaktinde alalım bebeklerimizi.

Başın sağolsun canım rabbim sabırlar versin cennete şefaatçi eylesin inşallah
İçinden geldiği gibi yap Allah'ım sana sabır olsun diye mucizeni nasip etmiş uygun gördüğün isimler de çok güzeller taşıyan sensin ne koymak istersen koyarsın konuşanların lafını ben böyle uygun gördüm diye net bı tavırla kapat kimseyi ilgilendirmez en güzel ismi de sen verirsin herkesten iyi de sen bakarsın Rabbim evlatlarınızı /evlatlarımızı bağışlasın dertlerini göstermesin inşallah

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle

Çok geçmiş olsun. İçinizi ferah tutun geçen hafta bende bu sebeple hastanede yattım aynı şekilde bende 20 dk arayla nidicard içtim bir gece kaldım hastanede taburcu olurken nst de ağrılarım sıfırlanmıştı. Bugün de gebelik kolestazı olduğumu öğrendim evde ilaçları içmeye ve dinlenmeye devam ediyorum. İnşallah hepimizin bebeği sağlıkla vaktinde doğsun

Ben şu an oraya yaptırdım,dün bastılar ama elime ulaşmadı

Eklentiler

• Screenshot_20250506_000803_Instagram.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 23
Amin. Çok sağ ol canım. Evet biliyordum senin de uzun zamandır açılman olduğunu ama maşaallah bir şey olmadı, Allah dur diyince duruyor işte. İnşaallah sağ salim vaktinde alalım bebeklerimizi.
Allah yardımcın olsun cnm inşallah sağlıkla gelir bebişin sağlıkla vakitlice kolaylıkla hepimiz bunsüreci bitiririz İnşllah 9 ay ne kadar uzunmuş

Acınızı anlıyorum,çok ama çok zor bir durum. Almira nız için çok üzgünüm. Yeni doğacak kızınız size ailenize şifa getirsin,ancak yorumum şu ki,kendi benliği ve kimliğiyle gelse herkes için daha sağlıklı olmaz mı, hem Almira nızın hatıraları adıyla kalır, hem yeni doğan kızınız size yeni anılar la şifa getirir ve göremediği ablasıyla kendisini hiç kıyaslamamış ve yarışmamış olur. Annesi sizsiniz karar ailenize ait, ancak bebeğiniz Almira değil, kendi kaderiyle başbaşa olmalı diye düşünüyorum

Allah yardımcınız olsun, dua edip beklemekten başka da yapabilecek bir şey yok sanırım dr lara güvenmekten başka.

Evet canım. Allah ne zaman ol derse o zaman olacak. En hayirli ve en kolay şekilde olsun inşallah.

Aslında gaz sancısı yandankasılma sancısı arada oluyor onu anlamışyım artık. Ama dün olan tam bahsettiğiniz gibi belde olan bi ağrıydı bir kaç dakika sürdü ama çok şiddetliydi. Tekrarı olmadığı için doktora gitmedim. Düzenli şekilde devam etmedi . Doğum sancısı böyle hi şey miymiş dedim kendi kendime

Başınız sağolsun siz nasıl istiyorsanız öyle yapın çevreye kulak asmayın

Kızlar gözleri miyop olup lens takan var mı? Sezaryen e lens ile girebiliyor muyum? Lenssiz hiçbir şey göremiyorum iyice gerilirim. Gözlükte ameliyatta çok rahatsız eder. Daha önce doğum yapan arkadaşlar nasıl yaptı acaba ?

Doğumu bilemem tabi ki ama ameliyathaneye ne lens ne gözlük hiçbirşey almıyorlar cnm normalde

Lokal anestezi olacaktır canım problem olmaz bence
Operasyon esnasında da aksilik olursa genel bayıltırlarsa ayılman max yarım saat sürer bence doktora danışmakta fayda var
mesela ben yarım saat filan lensle uyuyorum çok rahatsız etmiyor

Çok geçmiş olsun. İyi ki hastaneye gelmişsiniz. Neyse ki bebiş de 34.haftasında inşallah vaktini bekler ama beklemezse bile sakinliğinizi korumaya çalışın ciğer geliştirici de yapmışlar kilosu da gayet iyi maşallah. İnşallah sağlıkla vaktinde gelsin dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…