- 21 Kasım 2022
- 693
- 781
- 33
Ay ben takip edip iyice kuşkulanıp gittim doktora. Neyseki sorun yokmuş geldim geri. Doğum iznime 1 hafta kaldı o gün gelsin diye gün sayıyorum o kadar iyi geliyor ki evde durmak :) bunu da gözlemledim.Günaydın. Geçen haftadan beri benim de öyle yeri azaldığı için hareketleri durgunlaşabiliyormuş. Tabii yine de takip etmekte fayda var ben biraz evhamlıyım. Böyle olunca bir şeyler yiyip uzanıyorum güzel bir müzik açıp yağ falan sürüyorum karnıma o zaman hareketleniyor. Siz de bir deneyin isterseniz.
Bu arada konudan bağımsız sağlık ocağına da gitmek istemiyorum gerçekten. Beni çok geriyorlar bütün gün stres oluyorum. Doktora gidiyorum sağlık ocağı böyle böyle dedi diye doktor sakinleştiriyor resmen.
Nişan katı jel gibi bir kıvamda oluyor. Bence bir an önce doktora gidin. Kanama nereden geliyor tespit edilir. Hemen endişelenmeyin ama tedbirinizi alınKızlar selam bugün sabah çamaşırımda hafif pembeye yakın akıntım olduğunu gördüm peçeteye sildiğimde bişey yoktu ama. Ağrı kasılma vs de yok. Nişan gelmesi mi sizce bu. Biraz takip edip öyle doktora yazayım dedim endişelenmeli miyim acaba
Şikayetvar’da ya da google’da aratabilirsiniz. Ben pazaryerleri üzerinden almaktan yanayım. Belki mağazaları vardır trendyol’da.https://www.instagram.com/rimelhomewear?igsh=MmtuemNlZjlrbGI= bu sayfayı bilen var mı güvenilir mi
Bunu bilmiyorum ama bı arkadaş burda https://ty.gl/djwaik16s4jw8 bu sayfayı önermişti bende 3lü takım olarak aldım kumaşından çok memnun kaldım tiril tiril ve uygun fiyatlıydı denemek için giydim bı gün boyunca pijaması üstümde kaldı diz çıkarma falan olmadı sevdim ben dokusunuhttps://www.instagram.com/rimelhomewear?igsh=MmtuemNlZjlrbGI= bu sayfayı bilen var mı güvenilir mi
Geçmiş olsunn benim bir ay felan önce öksürüğüm vardı boğaz ağrısı ile nane limon yaptım içtim bi kere de limon bal karabiber ılık su karışımı yaptım içtim onlar azalttı kendiliğinden geçtiPencere vantilatör açan kızlar aman diyim sıkın dişinizi ben yaptım öyle bı hata sizde yapmayın
2 gündür boğaz ağrısı öksürük balgamdan artık her yerime kramplar giriyor ve karnım sertleşti her öksürükte bebek sanki aşağı iniyor vajinama baskı yapıyor alt karnım taş gibi sancı yok inşallah olmaz da yaptığı baskidan açılma yapmasına korkuyorum ama öksürüğü de durduramıyorum verebileceğiniz tavsiyelere açığım nasıl başedecem şu öksürükle
Çok geçmiş olsun. Ben de cam açık yatıyorum hep ama korkmuyor da değilim hastalanmaktan. Şu an ilaç kullanamazsınız muhtemelen. Ben böyle durumlarda kuru dut, elma dilimleri, kabuk tarçın, birkaç tane karanfili küçük bir tencerede kaynatıp içiyorum. Tadı çok güzel, içerken zorlamıyor hiç. Boğazı yumuşacık yapıyor, öksürüğü azaltıyor.Pencere vantilatör açan kızlar aman diyim sıkın dişinizi ben yaptım öyle bı hata sizde yapmayın
2 gündür boğaz ağrısı öksürük balgamdan artık her yerime kramplar giriyor ve karnım sertleşti her öksürükte bebek sanki aşağı iniyor vajinama baskı yapıyor alt karnım taş gibi sancı yok inşallah olmaz da yaptığı baskidan açılma yapmasına korkuyorum ama öksürüğü de durduramıyorum verebileceğiniz tavsiyelere açığım nasıl başedecem şu öksürükle
Ne yaptınız gidebildiniz mi doktora nişan öyle bir şey değil kıvamlı yapış yapış jel gibi oluyor . benim ilk doğumda öyle gelmişti oda doğum için hastaneye yatışım yapıldı damaryolu açıldı üstümü değiştirirken gelmişti. şaşırmıştım denk geldi diye :)Kızlar selam bugün sabah çamaşırımda hafif pembeye yakın akıntım olduğunu gördüm peçeteye sildiğimde bişey yoktu ama. Ağrı kasılma vs de yok. Nişan gelmesi mi sizce bu. Biraz takip edip öyle doktora yazayım dedim endişelenmeli miyim acaba
Bende geçen hafta dondurma ve soğuk suya sarmıştım içim yanıyor gibiydiPencere vantilatör açan kızlar aman diyim sıkın dişinizi ben yaptım öyle bı hata sizde yapmayın
Ben de en son gittiğimde enfeksiyon bilmem ne dediler bayağı üzücü şeyler söylediler. Sonra hastaneye koştuk gece yarısına kadar testler vs yapıldı hiçbir şey yok dedi doktor. Vajinal kaşıntı için travazol yazdı normalde fitil verir ona bile gerek görmedi. Boş yere bir tam gün hastanede kendimi yediğimle kaldımKesinlikle sizle aynı fikirdeyim. En son sağlık ocağına gittiğimde bebeğin kalp atışlarını duyamıyorum dediler. Oysaki bir gün önce doktor kontrolümüz vardı ve kalp atışları cok netti. Sonra kosarak tekrar doktora gittim ve gereksiz yere korktugumu anladım. Sağlık ocağı kontrollerini o gün bıraktım ben.
magnezyum kullanıyor musunuz genelde bu ağrılar vücut alarm veriyor bitiyor depo doldur die :)Kızlar benim hiç bel ağrım felan yoktu iki gündür var ama sadece sol tarafımda bacağımada yayılıyor gece uyuyamadım hatta doğumla ilgili değil onu ayırt edebiliyorum ama nasıl geçirebilirim hiç bilmiyorum geceden beri halen daha kesintisiz ağrıyor yaBirde nstye girip normalde hiç kasılma yaşamıyorken o sırada kasılan var mı karnımı mı çok sıkıyorlar acaba anlamıyorum
Aman iyi olsunlar da biz evhamlı olalım sorun değilAy ben takip edip iyice kuşkulanıp gittim doktora. Neyseki sorun yokmuş geldim geri. Doğum iznime 1 hafta kaldı o gün gelsin diye gün sayıyorum o kadar iyi geliyor ki evde durmak :) bunu da gözlemledim.
Teşekkür ederim nane limon dün akşam içtim şimdide terlettim kendimi ama öksürük hala durmadı dediğin karışımı da deneyeyim çok sağolGeçmiş olsunn benim bir ay felan önce öksürüğüm vardı boğaz ağrısı ile nane limon yaptım içtim bi kere de limon bal karabiber ılık su karışımı yaptım içtim onlar azalttı kendiliğinden geçti
Teşekkür ederim tarcina alerjim var ama diğerlerini deneyecem elma gerçekten iyi geliyordu şimdi hatırladımÇok geçmiş olsun. Ben de cam açık yatıyorum hep ama korkmuyor da değilim hastalanmaktan. Şu an ilaç kullanamazsınız muhtemelen. Ben böyle durumlarda kuru dut, elma dilimleri, kabuk tarçın, birkaç tane karanfili küçük bir tencerede kaynatıp içiyorum. Tadı çok güzel, içerken zorlamıyor hiç. Boğazı yumuşacık yapıyor, öksürüğü azaltıyor.
Karadut özünü içemedim tadını sevemedim bı türlüBende geçen hafta dondurma ve soğuk suya sarmıştım içim yanıyor gibiydi
Sonra tabi geniz akıntısı öksürükler falan başladı zorlandım ama karadut özü iyi geldi öksürüklerime
Ben hiç şimdiye kadar kullanmadım magnezyum ya hiç doktorumda almamı söylemedimagnezyum kullanıyor musunuz genelde bu ağrılar vücut alarm veriyor bitiyor depo doldur die :)
Ben az takıntılıyım. Evin her yeri hurçlar kutular vs 3 parça bir şey ördüm onlar bile kutuda. Dalga geçiyorlar elinde olsa kendini de kutuya koyup kaldıracak diyeKızlar kızlar, dün annem Allah razı olsun bazamın altını bir düzene soktu, ohhh çok rahatladım. Çocukların kışlıklarını kaldırdı, yazlıkları çıkardı. Bebeğe abiden küçülen büyük kıyafetleri ayırdı, abladan küçülenleri de yeğenime diye poşetledi. Baza içine hurç almıştım internetten, onlar geldi dün, ay ne güzel şeylermiş niye hiç şimdiye kadar almamışım diye kendime kızdım. Poşetlere koyuyordum hep eskiden, hepsi bölük pörçük hiç düzenli olmuyordu gözümü yoruyordu. Şimdi her şey o hurçların içinde oh mis gibi oldular. Tabi ben yattığım için hiç yardım edemedim, sadece söyledim şunu koyalım bunu çıkaralım filan annem de ona göre yaptı hepsini düzenledi. Sağ olsun. O kadar büyük bir iş halloldu ki. Zaten saat nasıl geçmiş anlamadık, bir baktık 8 olmuş, daha yemek bile yememişiz, çocuklar dolanıyor etrafta çilek yiyebilir miyiz maydonoz yiyebilir miyiz. Hay Allahım yabiz de hala saate bakıp da farketmiyoruz ne kadar geç olduğunu. En sonunda kızım dedi anne benim karnım ağrıyor galiba çok acıktım diye. Normalde iştahsız bir kızdır gözlerim yaşardı resmen bu sözleri duydum ya demek aç bırakmak lazımmış bunları
Hurçlar da bunlar:
Serstil 6 Adet - Antrasit Çizgili Büyük Boy Baza Altı Ve Çekyat Tipi Hurç 65 x 45 x 22 cm - Fiyatı, Yorumları
Serstil 6 Adet - Antrasit Çizgili Büyük Boy Baza Altı Ve Çekyat Tipi Hurç 65 x 45 x 22 cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tabi resimdeki gibi dimdik durmuyor, kullanan kişilerin fotoğraflarına bakarsanız daha net anlaşılır. Ama dik durması önemli değil zaten benim için. Her şeyi düzenli bir şekilde ayırmış olması çok iyi oldu. Aslında 8 tane sığarmış ama hurca girmesine gerek olmayan birkaç parça eşya da vardı onları bazanın daha geri tarafına doğru koydu annem, kötü durmadı.
Amin inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım da bitsin bu süreçAman iyi olsunlar da biz evhamlı olalım sorun değilben de bugün dışardaydım çok az hareket etti derken şimdi içerde top koşturuyor adeta kolaylıklar dilerim son hafta için
şuan kaç haftalık oldunuz en son kan değerlerinize ne zaman bakıldı kasılma ağrılar filan magnezyum eksikliğinden olur genelde uyuşmalar filanBen hiç şimdiye kadar kullanmadım magnezyum ya hiç doktorumda almamı söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?