2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
O kadar güzel anlatmışsınız ki daha once bahsettiğiniz zamanda ekran fotoğrafı almıştım uygulamak için sizden dinleyince insana cesaret geliyo inşallah uygulayabilirim çok teşekkür ederim tane tane anlatiminiz için

Bu arada durum güncellemesi , ben dün resmen vajinal doğum ile plasentayı doğurdum. Fakat vajinada kaldı apar topar ameliyathaneye alındım . Plasentayı aldılar rahmimi kurtardık doğum sancısı hayatta gördüğüm en zor sancı diyebilirim , yada bu plasenta olduğu içinmi böyleydi bilmiyorum ama öldüm resmen

Maşallah doğuran doğurana hayırlı olsun

Kızlar benimde ağrılarım aşırı arttı. Kalça kemiklerim bıçak saplanır gibi ağrıyor, gece uykudan uyandırıp kıvrandırıyor. Magnezyumu bırakmıştım bir süre önce doğuma hazırlık olsun diye. Birde doğuma az kaldı sanırım onun da etkisi var ama bu ağrı berbat bir şey ağrıdan ziyade bıçak saplanır gibi bi kemik acısı. Kalkıp yürüyünce biraz hafifliyor ama yatınca aynı.
Ay birde sanki bebek aşağı indi gibi hissediyorum, midem de rahatladı. Az kaldı galiba rüyalarımda sancı çektiğimi doğurduğumu falan görüyorum sık sık.

Epey ilerledik artık, galiba ve maalesef normal bu ağrılar Gerilmeye de başladık, stres baş gösterdi. Bu bile ağrılarımızı arttırıyor. Allah size de hepimize de kolaylık versin. Mideniz rahatlamışsa belki de dediğiniz gibidir, eli kulağındadır. Haftanız kaçtı?

sizin adınıza çok çok sevindim geçmiş olsun

Allah yardımcınız olsun. Bir şey dediler mi peki hangi durumda çıkaracaklarmış
Suyuna bakiolar her gün işte yuksek görünürse taburcu edecekler pazar günü biraz yüksek çıktı dün taburcu edeceklerdi dün ki ultrasanda biraz daha az çıkınca bi kaç gün daha gözümüzün önünde ol bakalım dediler

Evet evet bende öyle diyorum artık, zaten hayırlısıyla gelsin artık bu kız beni biraz yordu şimdiden , sende çok yoruldun kıyamam hayırlısıyla kavusacaksin bebeğine inşallah çok az kaldı burda hiç dogurmak istemiyorum, bişey gözlemledim burası devlet ya kadın doğum üzerine araştırma hastanesi 37 haftalık bile doğsa hemen yoğun bakıma aliolar bebekleri 5 gündür buradayım gözlemlerim bu şekilde. Özellerde çok artı bi durum olmazsa bu kadar kuveze almiolar bebekleri

Oh maşallah size gözünüz aydın. Sağlıkla büyüsün minnoş upuuuuzuuun yaşları olsun

Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah

Kızlar Günaydı in doğum yapan arkadaşlara tebrikler, bence biz grubun adını değiştirelim hedef haziran annesi ama mayısta doğuran anneler grubu olsun
Son kontrolde doktorum 41 haftayı da görebilirsin şimdilik çatı muayenesine gerek yok demişti. Bir ben kalıcam heralde Haziran'a beni yalnız bırakmazsınız değil mi

Çok çok tebrik ederim. Ne güzel bir haber

Maşaallah. Hayırlı uğurlu olsun, tebrik ederim. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…