İyi düşünelim iyi olsunSuyuna bakiolar her gün işte yuksek görünürse taburcu edecekler pazar günü biraz yüksek çıktı dün taburcu edeceklerdi dün ki ultrasanda biraz daha az çıkınca bi kaç gün daha gözümüzün önünde ol bakalım dediler
Magnezyumu doktor mu bıraktırdı?Kızlar benimde ağrılarım aşırı arttı. Kalça kemiklerim bıçak saplanır gibi ağrıyor, gece uykudan uyandırıp kıvrandırıyor. Magnezyumu bırakmıştım bir süre önce doğuma hazırlık olsun diye. Birde doğuma az kaldı sanırım onun da etkisi var ama bu ağrı berbat bir şey ağrıdan ziyade bıçak saplanır gibi bi kemik acısı. Kalkıp yürüyünce biraz hafifliyor ama yatınca aynı.
Ay birde sanki bebek aşağı indi gibi hissediyorum, midem de rahatladı. Az kaldı galibarüyalarımda sancı çektiğimi doğurduğumu falan görüyorum sık sık.
Ben bayramdan sonrasını bekliyorum hayırlısıyla bebişim izin verirse yalnız bırakmam seniSon kontrolde doktorum 41 haftayı da görebilirsin şimdilik çatı muayenesine gerek yok demişti. Bir ben kalıcam heralde Haziran'abeni yalnız bırakmazsınız değil mi
Anladım. Sormamın sebebi orada önceki yatışınızda doktorlar suyu gayet iyi demişlerdi diye hatırlıyorum, şu an onlar da suyu gözlemliyorlar demek ki. Hayırla sağlıkla kavuşun inşaallah.İstanbul'da Zeynep Kamil araştırma hastanesi var biliyor musunuz ? Orada yatiorum
Hadi hayırlısı olsun o zaman daha erken doğurursam ben de seni yalnız bırakmam sözBen bayramdan sonrasını bekliyorum hayırlısıyla bebişim izin verirse yalnız bırakmam seni
Teşekkür ederimmHadi hayırlısı olsun o zaman daha erken doğurursam ben de seni yalnız bırakmam söz
Aynen öyle düşünmeye çalışıyorum ama hastane ortamı ister istemez sürekli bi stres oluyoruz burda karşılaştıklarımız, herkesin çok değişik hikayesi var, yine benim durumum çok iyi kalıyor onların yanında ama onlara üzülüyorum bu sefer. Neyse bi şekilde geçecek burda zaman, az kaldı çok şükürİyi düşünelim iyi olsunaz bir zamanınız kaldı. Bir an önce hastaneden çıkıp sağlıkla yaparsınız umarım doğumu da güzel haberlerinizi bekliyoruz
Hastane ortamı çok zorlayabiliyor. En azından 37.haftadasınız az bir zaman sonra bebiş kucağınızda buradan ya da başka bir hastaneden mutlulukla çıkarken bu günler hiç yaşanmamış gibi gelecekAynen öyle düşünmeye çalışıyorum ama hastane ortamı ister istemez sürekli bi stres oluyoruz burda karşılaştıklarımız, herkesin çok değişik hikayesi var, yine benim durumum çok iyi kalıyor onların yanında ama onlara üzülüyorum bu sefer. Neyse bi şekilde geçecek burda zaman az kaldı çok şükürsizlerde neler var ne durumlardasiniz giremedim çok internetim azdı, canım sikkindi falan derken uzak kaldım biraz buralardan
Evet öyle gönderdiler beni burdan taburcu ederken suyum 10,9 du Perşembe günü kontrolüm vardı ve 4 çıktı suyum çok riskli 5 altında doğuma alıyoruz dedi ama biraz takip edelim seni dedi hemen yatış verdi pazar günü tekara baktılar suyuna 7,5 çıktı güzel yükselmiş dediler dün tekrar bakalım taburcu edelim dediler 7 çıktı suyum ve yine göndermediler. Ve doktorlar çok şaşırıyor su bu kadar oynayan bişey değil, senin niye böyle oluyor anlayamıyoruz diyolar, bebeğin hareketleri cidden çok azdı ama geçen hafta mesela, şimdi 3 gündür yine gümbür gümbür, ben artık hareketlerinden anlıyorum suyunun azaldigini ,neyse artık haftam da bebek de çok iyi ya korkmuyorum ,burda yatıyorolmak stresli ama onu da bi şekilde tolere etmeye çalışıyorumAnladım. Sormamın sebebi orada önceki yatışınızda doktorlar suyu gayet iyi demişlerdi diye hatırlıyorum, şu an onlar da suyu gözlemliyorlar demek ki. Hayırla sağlıkla kavuşun inşaallah.
Seni tek bırakır mıyız hepimiz buradayızSon kontrolde doktorum 41 haftayı da görebilirsin şimdilik çatı muayenesine gerek yok demişti. Bir ben kalıcam heralde Haziran'abeni yalnız bırakmazsınız değil mi
Havuçla elma bebeğin suyu için çok iyiymiş onu duyuyorum hep deneyebilirsinn. İstediğin gibi olur her şey stres felan gider umarımmEvet öyle gönderdiler beni burdan taburcu ederken suyum 10,9 du Perşembe günü kontrolüm vardı ve 4 çıktı suyum çok riskli 5 altında doğuma alıyoruz dedi ama biraz takip edelim seni dedi hemen yatış verdi pazar günü tekara baktılar suyuna 7,5 çıktı güzel yükselmiş dediler dün tekrar bakalım taburcu edelim dediler 7 çıktı suyum ve yine göndermediler. Ve doktorlar çok şaşırıyor su bu kadar oynayan bişey değil, senin niye böyle oluyor anlayamıyoruz diyolar, bebeğin hareketleri cidden çok azdı ama geçen hafta mesela, şimdi 3 gündür yine gümbür gümbür, ben artık hareketlerinden anlıyorum suyunun azaldigini ,neyse artık haftam da bebek de çok iyi ya korkmuyorum ,burda yatıyorolmak stresli ama onu da bi şekilde tolere etmeye çalışıyorum
Öyle olacak kesinHastane ortamı çok zorlayabiliyor. En azından 37.haftadasınız az bir zaman sonra bebiş kucağınızda buradan ya da başka bir hastaneden mutlulukla çıkarken bu günler hiç yaşanmamış gibi gelecek
Güzel haberlere sevinmekle geçiyor benim zamanım. Hamile olmayan kimseyle iletişim kurmuyorum artıkinşallah ben de en kısa sürede doğurabilirim
Havuç suyu eşim hergün taze sikip getiriyor elma yi bilmiyordum ama her gün yiyirum hurada Allah'tanHavuçla elma bebeğin suyu için çok iyiymiş onu duyuyorum hep deneyebilirsinn. İstediğin gibi olur her şey stres felan gider umarımm
Yok yok hazirana yalnız bırakmamaya çalışıyoruz seniSon kontrolde doktorum 41 haftayı da görebilirsin şimdilik çatı muayenesine gerek yok demişti. Bir ben kalıcam heralde Haziran'abeni yalnız bırakmazsınız değil mi
En sağlıklı şekilde mümkünse de vaktinde olması için dua ediyorum herkeseYok yok hazirana yalnız bırakmamaya çalışıyoruz senibak bana iki haftadır bugün yarın derken sanırım bayram sonunu bile görecem
Ay bu bana da oluyordu eşime diyordum sanki doğmuş şuan başka yerde özlüyorum gibi hissediyorumRüyada doğum yaptığını görmekde sevdaya dahilmi a dostlaray bebeğim doğmuştu oespembe minicik bi bebekti ıyandıpımda kendimi bi boşlukta hissetim bebeğim rüyada bıraktım diye boşuna dememişler annelik delilik diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?