2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
İyi düşünelim iyi olsun az bir zamanınız kaldı. Bir an önce hastaneden çıkıp sağlıkla yaparsınız umarım doğumu da güzel haberlerinizi bekliyoruz

Magnezyumu doktor mu bıraktırdı?

İstanbul'da Zeynep Kamil araştırma hastanesi var biliyor musunuz ? Orada yatiorum
Anladım. Sormamın sebebi orada önceki yatışınızda doktorlar suyu gayet iyi demişlerdi diye hatırlıyorum, şu an onlar da suyu gözlemliyorlar demek ki. Hayırla sağlıkla kavuşun inşaallah.

Doğum yapanlara hayırlı olsun diyorumm bebeğinizle sağlıklı musmutlu günler geçirmeniz dileğiyle

İyi düşünelim iyi olsun az bir zamanınız kaldı. Bir an önce hastaneden çıkıp sağlıkla yaparsınız umarım doğumu da güzel haberlerinizi bekliyoruz
Aynen öyle düşünmeye çalışıyorum ama hastane ortamı ister istemez sürekli bi stres oluyoruz burda karşılaştıklarımız, herkesin çok değişik hikayesi var, yine benim durumum çok iyi kalıyor onların yanında ama onlara üzülüyorum bu sefer. Neyse bi şekilde geçecek burda zaman, az kaldı çok şükür sizlerde neler var ne durumlardasiniz, giremedim çok, internetim azdı, canım sıkkındı falan derken uzak kaldım biraz sizlerden.

Hastane ortamı çok zorlayabiliyor. En azından 37.haftadasınız az bir zaman sonra bebiş kucağınızda buradan ya da başka bir hastaneden mutlulukla çıkarken bu günler hiç yaşanmamış gibi gelecek
Güzel haberlere sevinmekle geçiyor benim zamanım. Hamile olmayan kimseyle iletişim kurmuyorum artık inşallah ben de en kısa sürede doğurabilirim

Anladım. Sormamın sebebi orada önceki yatışınızda doktorlar suyu gayet iyi demişlerdi diye hatırlıyorum, şu an onlar da suyu gözlemliyorlar demek ki. Hayırla sağlıkla kavuşun inşaallah.
Evet öyle gönderdiler beni burdan taburcu ederken suyum 10,9 du Perşembe günü kontrolüm vardı ve 4 çıktı suyum çok riskli 5 altında doğuma alıyoruz dedi ama biraz takip edelim seni dedi hemen yatış verdi pazar günü tekara baktılar suyuna 7,5 çıktı güzel yükselmiş dediler dün tekrar bakalım taburcu edelim dediler 7 çıktı suyum ve yine göndermediler. Ve doktorlar çok şaşırıyor su bu kadar oynayan bişey değil, senin niye böyle oluyor anlayamıyoruz diyolar, bebeğin hareketleri cidden çok azdı ama geçen hafta mesela, şimdi 3 gündür yine gümbür gümbür, ben artık hareketlerinden anlıyorum suyunun azaldigini ,neyse artık haftam da bebek de çok iyi ya korkmuyorum ,burda yatıyorolmak stresli ama onu da bi şekilde tolere etmeye çalışıyorum

Havuçla elma bebeğin suyu için çok iyiymiş onu duyuyorum hep deneyebilirsinn. İstediğin gibi olur her şey stres felan gider umarımm

Kızlar doğumdan önce hemoglobin değerinize bakılıyor mu? Benim en son 32. Haftada bakılmıştı 11.2 idi sonra doktor bakma gereği duymadı. Her gidişimde bakıp değerin normal tekrar bakmamıza gerek yok diyor herhalde öyle hemen düşen bi değer değil o sebeple bakmadı bir daha . Gece gördüğüm kabuslar silsilesi sonucu by sabah da ya hemoglobinim çok düşükse ve doğumda sıkıntı uaşarsam demeye başladım

Öyle olacak kesin şükürler olsun onların varlığına dogurursun dogurursun az kaldı Allah'ın izniyle kolaylıkla sağlıkla kavuşun inşallah

Havuçla elma bebeğin suyu için çok iyiymiş onu duyuyorum hep deneyebilirsinn. İstediğin gibi olur her şey stres felan gider umarımm
Havuç suyu eşim hergün taze sikip getiriyor elma yi bilmiyordum ama her gün yiyirum hurada Allah'tan belkide onlar böyle arttırdı

Kızlar dün şöyle pozlar denedik. Tabi ön kameradan deneme yaptık sadece. Kamerayla açıyı ve ışığı daha iyi ayarlarım. Olur mu sizce yoksa başka bir yer mi denemeliyim bir de poz önerisi olan var mı

Eklentiler

• IMG_20250527_085716_120.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20250527_085559_496.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 66
Son kontrolde doktorum 41 haftayı da görebilirsin şimdilik çatı muayenesine gerek yok demişti. Bir ben kalıcam heralde Haziran'a beni yalnız bırakmazsınız değil mi
Yok yok hazirana yalnız bırakmamaya çalışıyoruz seni bak bana iki haftadır bugün yarın derken sanırım bayram sonunu bile görecem

Rüyada doğum yaptığını görmekde sevdaya dahilmi a dostlar ay bebeğim doğmuştu oespembe minicik bi bebekti ıyandıpımda kendimi bi boşlukta hissetim bebeğim rüyada bıraktım diye boşuna dememişler annelik delilik diye

Ay bu bana da oluyordu eşime diyordum sanki doğmuş şuan başka yerde özlüyorum gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…