2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Hıçkırmaz olur mu Akciğerini çalıştırıyor kuzular, maşallah hepsine

Geçen haftalarda sanki daha çok hıçkırıyordu, ama evet hıçkırıyor. Nefes alma egzersizi gibi iyi bir şey olduğunu düşündürüyor bana hep:)

Yok yememiştim canım. 2. Nst'ye girmeden önce yedim içtim yürüdüm o zaman iyi çıktı hareketleri ama evde de çok hareketli değil. Az mı yiyorum acaba. Son haftalar ödümü koparıyo bu kız
Benim Nst hemşiresi tatlı bişeler yiyip 5dakika sonra gelin diyor canım etkisi oluyordur mutlaka içini ferah tut bişe yemediğin için hareketi azdır

Benim de şu an 2 saattir falan kaskatı karnım yumuşamıyor. Hareketini de hissetmiyorum. Çok sakinimdir ama ilk defa panikledim. Yemek yedim, çikolata yedim, elimle bastırdım masaj yaptım. Yumuşamıyor. Bi yerde toplanıp kalıyor, çıkıntı yapıyor ama hareket ettiğini hissetmiyorum. Neden bu kadar sert, kasılıp kalıyorum sürekli anlamıyorum bugün çok fazla oldu.

Sevgili deneyimli anneler bir şey soracağım. Doktor d vitamini verdi bebeğe ama nasıl damlatacağım ağzına en ufak fikrim bile yok. Deniyorum ama ağzını sımsıkı kapatıyor önerisi olan var mı

Benim de artık hep öyle. Yerleri dar, kendileri büyük. Sırtlarını veriyorlar dışarı. Telaş etmeyin. Biraz yürüyün, kaskatı hissi biraz kayboluyor o zaman.

Sevgili deneyimli anneler bir şey soracağım. Doktor d vitamini verdi bebeğe ama nasıl damlatacağım ağzına en ufak fikrim bile yok. Deniyorum ama ağzını sımsıkı kapatıyor önerisi olan var mı
Umarım çok saçma bir şey söylemiyorumdur, tecrübeliler daha iyi bilir ama düz mantıkla burnunu hafiften sıksanız? O arada hemen iki saniye ağzını açsa, damlatılmaz mı?

Ucunu bebeğin dudağına değdirip, emme refleksiyle ağzını açınca dilinin altına damlatabilirsin. Ya da tam meme için aranırken meme verecek gibi yapıp olabilir ya da alt dudağını elinle aralayıp damlatabilirsin.

Dilinin altına bir fıs sıkabilirsiniz en rahatı öyle olur.

Bunu deneyeyim inşallah verebilirim

Geçen haftalarda sanki daha çok hıçkırıyordu, ama evet hıçkırıyor. Nefes alma egzersizi gibi iyi bir şey olduğunu düşündürüyor bana hep:)
Yani iyi olduğunu düşünüyorum ama işte benim paranoyaklik baya yürüdü gitti, diyorum acaba suyu az diye mi nefes mi zor alıyor çok güçlü hıçkırıyor falan diye düşünmeden de edemiyorum o yüzden sorayım dedim herkesin böyle mi diye

Kaçıncı hafta bu durumlar son haftalar da çok normaj demişti doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…