- 4 Mayıs 2023
- 1.182
- 1.084
- 63
- 34
Hıçkırmaz olur muKızlar yaaa bişey sorcam, sizin bebislerde çok hıçkırıyor mu ayyy iyice paranoyak oldum ben hıçkırıklarindan bile korkar oldum, çok hıçkırık tutuyor ve baya güçlü hıçkırıyor benim kız
Geçen haftalarda sanki daha çok hıçkırıyordu, ama evet hıçkırıyor. Nefes alma egzersizi gibi iyi bir şey olduğunu düşündürüyor bana hep:)Kızlar yaaa bişey sorcam, sizin bebislerde çok hıçkırıyor mu ayyy iyice paranoyak oldum ben hıçkırıklarindan bile korkar oldum, çok hıçkırık tutuyor ve baya güçlü hıçkırıyor benim kız
Benim Nst hemşiresi tatlı bişeler yiyip 5dakika sonra gelin diyor canım etkisi oluyordur mutlaka içini ferah tut bişe yemediğin için hareketi azdırYok yememiştim canım. 2. Nst'ye girmeden önce yedim içtim yürüdüm o zaman iyi çıktı hareketleri ama evde de çok hareketli değil. Az mı yiyorum acaba. Son haftalar ödümü koparıyo bu kız
Benim de şu an 2 saattir falan kaskatı karnım yumuşamıyor. Hareketini de hissetmiyorum. Çok sakinimdir ama ilk defa panikledim. Yemek yedim, çikolata yedim, elimle bastırdım masaj yaptım. Yumuşamıyor. Bi yerde toplanıp kalıyor, çıkıntı yapıyor ama hareket ettiğini hissetmiyorum. Neden bu kadar sert, kasılıp kalıyorum sürekli anlamıyorum bugün çok fazla oldu.Bende biliyorsunuz suyundan dolayı hep endişe içindeyim ama bazı günler cidden bu cadıların az hareket edesi tutuyor bana inanın panik olmayın ben geçen hastanede yatarken bir gün neredeyse hiç hissetmedim panik oldum dedim doktora, doktor ultrasonda bakıp gülüyor nasıl hareket etmedi kıpır kıpır diye hatta o gün suyu yükselmiş baya dediler ertesi günde taburcu ettiler. Yani bazen cidden az hareket edesileri tutuyor, dinleniyorlar bence sonra yine devam
Hem suyu muyu herşeyi iyi demiş doktorunuz bgn dinleniyor demekki senin prenses
Benim de artık hep öyle. Yerleri dar, kendileri büyük. Sırtlarını veriyorlar dışarı. Telaş etmeyin. Biraz yürüyün, kaskatı hissi biraz kayboluyor o zaman.Benim de şu an 2 saattir falan kaskatı karnım yumuşamıyor. Hareketini de hissetmiyorum. Çok sakinimdir ama ilk defa panikledim. Yemek yedim, çikolata yedim, elimle bastırdım masaj yaptım. Yumuşamıyor. Bi yerde toplanıp kalıyor, çıkıntı yapıyor ama hareket ettiğini hissetmiyorum. Neden bu kadar sert, kasılıp kalıyorum sürekli anlamıyorum bugün çok fazla oldu.
Umarım çok saçma bir şey söylemiyorumdur, tecrübeliler daha iyi bilir ama düz mantıkla burnunu hafiften sıksanız? O arada hemen iki saniye ağzını açsa, damlatılmaz mı?Sevgili deneyimli anneler bir şey soracağım. Doktor d vitamini verdi bebeğe ama nasıl damlatacağım ağzına en ufak fikrim bile yok. Deniyorum ama ağzını sımsıkı kapatıyor önerisi olan var mı
Ucunu bebeğin dudağına değdirip, emme refleksiyle ağzını açınca dilinin altına damlatabilirsin. Ya da tam meme için aranırken meme verecek gibi yapıp olabilirSevgili deneyimli anneler bir şey soracağım. Doktor d vitamini verdi bebeğe ama nasıl damlatacağım ağzına en ufak fikrim bile yok. Deniyorum ama ağzını sımsıkı kapatıyor önerisi olan var mı
Şu mu sizin aldığınız? Molfix İzotonik Sulu Islak Mendil Yenidoğan 600 Adet - Fiyatı, YorumlarıBen molfixsin izotonik sulu mendilini aldım parfüm deterjan olmaması açısından çok hoşuma gitti tabi kullanınca nasil olur bilemem
Dilinin altına bir fıs sıkabilirsiniz en rahatı öyle olur.Sevgili deneyimli anneler bir şey soracağım. Doktor d vitamini verdi bebeğe ama nasıl damlatacağım ağzına en ufak fikrim bile yok. Deniyorum ama ağzını sımsıkı kapatıyor önerisi olan var mı
Denedim ama yok sağa sola çeviriyor kafayıUmarım çok saçma bir şey söylemiyorumdur, tecrübeliler daha iyi bilir ama düz mantıkla burnunu hafiften sıksanız? O arada hemen iki saniye ağzını açsa, damlatılmaz mı?
Ah kuzum kafasını yerim onunDenedim ama yok sağa sola çeviriyor kafayı
Bunu deneyeyim inşallah verebilirimUcunu bebeğin dudağına değdirip, emme refleksiyle ağzını açınca dilinin altına damlatabilirsin. Ya da tam meme için aranırken meme verecek gibi yapıp olabilirya da alt dudağını elinle aralayıp damlatabilirsin.
Fısfıs değil ya damla olarak verdiDilinin altına bir fıs sıkabilirsiniz en rahatı öyle olur.
Evet hıçkırıyor. Gün içinde seansları var hattaKızlar yaaa bişey sorcam, sizin bebislerde çok hıçkırıyor mu ayyy iyice paranoyak oldum ben hıçkırıklarindan bile korkar oldum, çok hıçkırık tutuyor ve baya güçlü hıçkırıyor benim kız
Bu geceyi de atlatırsak resmen haziran annesi oluyoruz.Doğurmayan kaç kişi kaldık? Ev rutinine geçen annelerimiz çoğalıyor, ne güzel ne güzel
Yani iyi olduğunu düşünüyorum ama işte benim paranoyaklik baya yürüdü gitti, diyorum acaba suyu az diye mi nefes mi zor alıyor çok güçlü hıçkırıyor falan diye düşünmeden de edemiyorum o yüzden sorayım dedim herkesin böyle mi diyeGeçen haftalarda sanki daha çok hıçkırıyordu, ama evet hıçkırıyor. Nefes alma egzersizi gibi iyi bir şey olduğunu düşündürüyor bana hep:)
Kaçıncı hafta bu durumlar son haftalar da çok normaj demişti doktorlarBenim de şu an 2 saattir falan kaskatı karnım yumuşamıyor. Hareketini de hissetmiyorum. Çok sakinimdir ama ilk defa panikledim. Yemek yedim, çikolata yedim, elimle bastırdım masaj yaptım. Yumuşamıyor. Bi yerde toplanıp kalıyor, çıkıntı yapıyor ama hareket ettiğini hissetmiyorum. Neden bu kadar sert, kasılıp kalıyorum sürekli anlamıyorum bugün çok fazla oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?