• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Kızlar etiketlemissiniz cok sag olun
Yazamadım giremedim teli elime hic ama hic alamadım
Cuma günü doğum yaptım cok sukur saglikli bir oğlusum oldu
Bugun sarilik oldu teyzoslari o haric her sey yolunda
Ama beni sormayın :)
İlk dogumumla alakam yok.. etkilenmeyin diye cok yazmayayim ama hala toparlanamadım cok agrim var
Yarin dikislerim kontrol edilecek.. o yuzden tüm hayat kalitem dusmus durumda teli elime dahi alamıyorum.
Umarim herkes cok iyidir toparlandigimda tum sureclerinizi okuyacagim insalllah 🙏🏼
Kendinize cok iyi bakın
Dogum yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum, yapacak olanlara da dualarimi gönderiyorum 🤍✨

Kızlar süt pompasını hastaneye götürmek gerek mi ?
İlk dogumumla alakam yok.. etkilenmeyin diye cok yazmayayim ama hala toparlanamadım cok agrim var
Yarin dikislerim kontrol edilecek.. o yuzden tüm hayat kalitem dusmus durumda teli elime dahi alamıyorum.
Umarim herkes cok iyidir toparlandigimda tum sureclerinizi okuyacagim insalllah 🙏🏼
Kendinize cok iyi bakın
Dogum yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum, yapacak olanlara da dualarimi gönderiyorum 🤍✨
Canım bir gün arayla doğum yapmış olduk 🥰 benim de aynı ilk üç gün ağrım oldu hala tam geçmiş diyemem. Ama evde gezinmeye başladım şükür. Uyumak istiyorum. Bu dönemde yardım şart.
Ama sevgi çpk büyük.
Sarılık her bebekte oluyor canım. Benimki de oldu ama düşük şuan. Yarın ben de gidiyorum doktora dikişlere bakılacak. Aynı şeyleri yaşıyoruz. Sağlıkla büyüsün oğluşlar inşallah. 😇🧡

Kendinize cok iyi bakın
Tebrik ediyorum, sağlıkla büyüsün 🙏🏼🌸 Normal doğum mu yapmıştınız acaba sezaryen mi?

Kendinize cok iyi bakın
Canım hayırlı olsun ve de çok geçmiş olsun. Hem senin için hem bebek için. Sarılık da gerçekten anne için çok yıpratıcı oluyor biliyorum. Durmadan uyandır diyor hemşireler ve bebek asla uyanmıyor 🥺 dikiş ağrısını da bilirim, en kısa zamanda toparlanırsın inşallah

Ayy bugün bende adet ağrısı gibi ağrıyla uyandım geceleri asla uyuyamıyorum ve bugün 37haftalık oldu umarım bayramde gelmez doktorum yok hemşireler eksik oluyor hastanede 12nde randevum var.28haziran olarak hesaplıyor doktorum ama biraz hareketliyizz Geceleri 1 saat falan uyuyorumdur anne olmaya hazır gibiyim vücudum resmen kendini hazırladı 🥲

Ayyy hadi hayırlısı olsun canım. Ben de aç gidemedim sezeryan valla. Apar topar oldu çünkü. Yarın haberlerini bekliyoruz
dün nstye gittim akşam çatı muayenesi ve açılma bakıldı 1 cm açılma varmış bebeğin kafasına dokundum dedi ebe bugün yarın gelir diye bekliyoruz bakalım doktor bugün ne karar vericek ay versin suniyi doğurtsun beni artık

4 den beri ıyanığım şidetli regl ağrısı çekiyorum bel ağrım çok fazlaydı evin içinde kaç tür döndüm bi ara uyuklamışım o sırada rüyamda alt karnımda nasıl sancı vardı uyandığımda gercektende orda sancı vardı tek tarafta

Günaydın kızlar, dün doktora gittim. Bebeğin suyu iyiymiş. 3600 g olmuş. Normal doğumda 42. haftaya kadar bekleyebiliyoruz dedi. Ama bugün benim hafif pembemsi suyum geldi. Sonra kesildi. Şimdi de kasılmalarım var ama süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum. Şu an dinleniyorum. Hemen hastaneye gitmeyi düşünmüyorum.

Günaydın kızlar, dün doktora gittim. Bebeğin suyu iyiymiş. 3600 g olmuş. Normal doğumda 42. haftaya kadar bekleyebiliyoruz dedi. Ama bugün benim hafif pembemsi suyum geldi. Sonra kesildi. Şimdi de kasılmalarım var ama süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum. Şu an dinleniyorum. Hemen hastaneye gitmeyi düşünmüyorum.
Hadi bakalım, eli kulağında o zaman 🤗 Haftanız kaçtı bilmiyorum ama büyümüş zaten artık 🤗 Süreci evde yönetebilmek benim de temennim. İnşallah kalabildiğiniz kadar kalırsınız evinizde. Sonrası da bir avazda olur biter Allah'ın izniyle 🙏🏻 Güzel haberlerinizi bekliyoruz 🧿

Kızlar kızım ve benim için dua edin. Bugün 12.30 da doğuma giriyorum. Gece çok güzel uyudum çok şükür. Şimdi heycanla kızıma kavuşmayı bekliyorum 😍
Sağlıcakla kucağına alırsınız inşallah. Güzel bir doğum diliyorum. Bize de dua edin doğum esnasında🤗

doğum rüyalarına ben de katıldım. son günlerde oğlum çok zorluyor beni. oldukça hırçın ve çişini sürekli altına yapmaya başladı. okulda mı çok yoruldu ya da bebek mi etkiledi bilemiyorum. anne yanı beşiğini de ortaya çıkardık. aslında geçen odaya birlikte sticker yapıştırmıştık, pozitifti. gece rüyamda da hep oğlumla ilgileniyordum, bebek üzülüp ağlıyordu. üzüldüm valla :( zor günler geçti, daha zor günler kapıda gibi bir ruh halindeyim. :(:(

Back
X