Zaten çok severdim daha bir seviyorum artıktahin helvası da sütte etkili gerçekten.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten çok severdim daha bir seviyorum artıktahin helvası da sütte etkili gerçekten.
afiyet olsun, yarasın bebişe :)Zaten çok severdim daha bir seviyorum artıkbu arada diz nasılsınız nasıl gidiyor
Ayy çok zor ama idare edebiliyorum sanırım pek ağlayan yoruldum diyebilenlenlerden de değilim bilmiyorum yaniafiyet olsun, yarasın bebişe :)
çok teşekkür ederim sorduğunuz için. aslında iyiyim. salı günü kontrolüm var, artık günü netleştirmeyi bekliyorum. perşembe diye konuştuk ama resmileştirirsek ve hayırlısıyla doğum olup biterse umarım sorunsuz, artık daha iyi hissedeceğim.
bebişle sizin her şey yolunda değil mi? okuyorum yazılarınları iyi görünüyordu![]()
Cok sevindim, birbirinize alistikca daha da Iyi olacaktır her seyAyy çok zor ama idare edebiliyorum sanırım pek ağlayan yoruldum diyebilenlenlerden de değilim bilmiyorum yanidireniyorum motivasyon oluyor burası da
İyi olmanıza çok sevindiminşallah bebiş de sağlıkla mutlulukla gelsin kucağınıza netleşince paylaşın bizimle de
güzel haberler ayrı bir mutlu ediyor
![]()
Hadi inşallah bakalımCok sevindim, birbirinize alistikca daha da Iyi olacaktır her sey![]()
Ah kıyamamİyi pazarlae kızlaray tam yazıcam konular değişmiş oluyor bi fırsatım olmuyo
hızlı toparlamak ille ilgili yazmak istedim, sez sonrası için ilk doğumda dr bana demişti ki vücuduna zaman tanı, 8 hafta yani 40 gün hassas durumdasın zorlama kendini. Bir an evvel iyileşmek diye birşey şöyle var tabi ki ben de ilk günden beri ayaktayım çok şükür ama dinlenmek için alan yaratıyorum. 3,5 yasında çocuğun olunca cok zor kucağıma da alıyorum ayakta da duruorum, parol iç dedi o hakkımı kullanıyorum aralarda mesela
hatta ayağıyla karnıma çarptı boydan boya morarmış anne olunca dayanılıyor herşeye
![]()
Benim son adet tarihim 17 Eylül. Uygulama ve doktor 37+6 diyorGünaydın arkadaşlar. Doğum yapan tüm annelerimizi tebrik ediyorum. Sağlıcakla ve mutluluk ile büyütün bebislerinizi. Doğum için benim gibi bekleyenler de dualarimizda inşallah su gibi dogumlarimiz olur. Kızlar ya benim kafam bir konuda çok çok karıştı. Gebelik haftam ile ilgili doktorum 38+6 olarak belirtti. Son adet tarihim ise 24 Eylül. Uygulamada ise 36+5 olarak geçiyor. Yapay zeka da 38+6 olarak söylüyor benim kafam allak bulak oldu.
Doktor bebeğin gelişimine göre belirlemiştir o daha güven verici bence ne zaman doğacağını ters bir durum olmadıkça gelişimi belirliyorGünaydın arkadaşlar. Doğum yapan tüm annelerimizi tebrik ediyorum. Sağlıcakla ve mutluluk ile büyütün bebislerinizi. Doğum için benim gibi bekleyenler de dualarimizda inşallah su gibi dogumlarimiz olur. Kızlar ya benim kafam bir konuda çok çok karıştı. Gebelik haftam ile ilgili doktorum 38+6 olarak belirtti. Son adet tarihim ise 24 Eylül. Uygulamada ise 36+5 olarak geçiyor. Yapay zeka da 38+6 olarak söylüyor benim kafam allak bulak oldu.
Doktorum 28 Mayıs'ta 36+1 demisti her Dr a gittiğimde farklı bişi söylüyor. Acile gidince ise 38+ 6 dedi. Bpd var ya ultrasonda karın çevresi o mu belirleyici oluyor yoksa bebeğin kilosuna göre mi o da ölçü veriyorBenim son adet tarihim 17 Eylül. Uygulama ve doktor 37+6 diyorSizinki de 36+ olmalı bu durumda.
Bizim her zaman en az bir hafta öndeydi. Ama ben adet tarihimi çok net biliyorum. Çünkü adet tarihimde kimyasal gebelik olmuştu kanama başlamıştı. Başladığı günü de net yani. Ben mi karıştıyorum. Onlara göre 38 bitmiş 39 a giriyorum.Doktor bebeğin gelişimine göre belirlemiştir o daha güven verici bence ne zaman doğacağını ters bir durum olmadıkça gelişimi belirliyor![]()
Benim bpd (yani bebeğin başı) 40 haftalık son adet tarihi 19 Eylül ona göre 37+3 ama bebeğin gelisimi baştan beri 3 gün ileride düzeltilmiş sat 16 Eylül olarak 37+6 bugünDoktorum 28 Mayıs'ta 36+1 demisti her Dr a gittiğimde farklı bişi söylüyor. Acile gidince ise 38+ 6 dedi. Bpd var ya ultrasonda karın çevresi o mu belirleyici oluyor yoksa bebeğin kilosuna göre mi o da ölçü veriyor
Hmm bilemedim. Benim doktorum bugüne kadar hiç karın çevresi ölçümünden bahsetmedi. Hep son adet tarihine göre söylüyor. Farklı hesaplamalar varsa arkadaşlar da yorumlar zaten şimdiDoktorum 28 Mayıs'ta 36+1 demisti her Dr a gittiğimde farklı bişi söylüyor. Acile gidince ise 38+ 6 dedi. Bpd var ya ultrasonda karın çevresi o mu belirleyici oluyor yoksa bebeğin kilosuna göre mi o da ölçü veriyor
Hmm bilemedim. Benim doktorum bugüne kadar hiç karın çevresi ölçümünden bahsetmedi. Hep son adet tarihine göre söylüyor. Farklı hesaplamalar varsa arkadaşlar da yorumlar zaten şimdi![]()
Benim doktorum bebeğin gelişimine göre haftasını değiştirdi. Baş ve karın çevresi kilosu bunların hepsi etken ortalama bir zaman söylüyor doktor.Bu doğum günunu belirliyor mu bilmiyorum. Bende tüm ultrason ölçüleri aynı çıkıyor bpd fl ac hepsi aynı ölçüde çıkıyor. 15 Ekim'de gebelik testi yaptığımda 17 çıkmıştı sonuç. 24 Eylül sat.
Benim doğum 14 ünde inşallah.Kızlar gebeliğinde kan sulandırıcı kullananlar doktorunuz doğumdan kaç gün sonra başlattı veya bu konu ile ilgili ne söyledi?
Ben doğumda hastane değiştirdim ve burdaki doktor ( ki hiç bi şey bilmediklerini düşünüyorum) kullanmana gerek yok dedi. Ama ilacı başlatan doktorum doğumdan sonra 1 ay kullanacaksın demişti ki kendisi prof. Ama hanngi gün başlayacağımı konuşmadık. Daha önce sorduğumda hiç net cevap alamamıştım, ne yapacağımı bilmiyorum
Son adet tarihinizin başlangıç günü 24 Eylül ise 36+5 olması lazım ama belki bebeğin gelişimi önde olduğu için doktor öyle söylemiş olabilir mi?Günaydın arkadaşlar. Doğum yapan tüm annelerimizi tebrik ediyorum. Sağlıcakla ve mutluluk ile büyütün bebislerinizi. Doğum için benim gibi bekleyenler de dualarimizda inşallah su gibi dogumlarimiz olur. Kızlar ya benim kafam bir konuda çok çok karıştı. Gebelik haftam ile ilgili doktorum 38+6 olarak belirtti. Son adet tarihim ise 24 Eylül. Uygulamada ise 36+5 olarak geçiyor. Yapay zeka da 38+6 olarak söylüyor benim kafam allak bulak oldu.
Kimyasal gebelik durumunda belki hesap farklı yapılıyor olabilir, doktorunuz ona göre hesaplamıştır belki.Bizim her zaman en az bir hafta öndeydi. Ama ben adet tarihimi çok net biliyorum. Çünkü adet tarihimde kimyasal gebelik olmuştu kanama başlamıştı. Başladığı günü de net yani. Ben mi karıştıyorum. Onlara göre 38 bitmiş 39 a giriyorum.