Birbirimizi dinlemek için burdayiz elimizden gelen bişey olursa tavsiye edip destek olmak için anlatacaksın tabi derdini canım bende anlattim sen cevapladin sonuçta

herkesin sütü şarıl şarıl akacak diye bı kural yok ki sen üzme kendini yoksa yoktur kendine yüklenip üzülüp yorma ayıp biseyde değil sonuçta her vücut farklı elinden gelen herşeyi zaten fazlasiyla yapmışsın mama içen de süt içen de büyüyor Rabbim dertlerini göstermesin Salih Saliha evlatlar olsunlar önemli olan o

benim şebeğe mama ve emziği vermeyince biraz ağladı inat ettim önden her göğüsten 15 cc sağdım
R
rosemorinho
arkadaşımızın dediği gibi siviydi bı meme diğeri katı mama gibiydi sütü indirip memeye alınca yormadi onu gece 1.30da aldı biraz doydu sonra tekrar ağladı ama sen inatsan bende ananım deyip zorla uyuttum emzik biberonsuz

5te kalktı çok acıkmıştı iyice doyurdu kendini şimdi yine icirdim bugün emzik mama vermemeye çalışacam belki o red yapıyordur ağrısı da var sakız niyetine çekiyor emziği olan memeye süte olacak red yapacak bikac gün vermeyecem inşallah tam dönerse yine emzik kullanırız

ha bu arada memeyi değil mamayı tercih etmesinin sebebi mamayı değiştirdim keçi sütlü olandan aldım koku kötü ama tadı diğerinden iyi galiba severek içiyor kolay sindiriyor fazla gaz yapmıyor ondan da olabilir kolayına geliyordur belki memeyle uğraşmaktansa