Ya evet bende var ve sen söyleyince aklıma geldiYuz temizleme aletleri falan da oluyo ya foreo gibi falan belki ise yarar yanii cok mastit oluyodu arkadasim oyle cozum bulmustuinş işe yarasında şifa olsun ilaç içmeden
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya evet bende var ve sen söyleyince aklıma geldiYuz temizleme aletleri falan da oluyo ya foreo gibi falan belki ise yarar yanii cok mastit oluyodu arkadasim oyle cozum bulmustuinş işe yarasında şifa olsun ilaç içmeden
![]()
Çok mantıklı. Aslında bende yabancı makaleleri tarayacaktım ama hiç fırsatım olmadı. Gönderdiğiniz sayfada çok farklı bilgiler var. Çok iyiymiş. Teşekkğr ederimBen bazen bisey arastirirken yabanci forumlari fln da arastirip okuyorum. Belki farkli bir uygulama, fikir vardir diye. Yasadigin sorunun almancasi 'milchstau' mesela. Google zaten sayfalari Türkçe'ye ceviriyor. Belki bir faydasi olur
Kısa bir baktim da quark sargısı yapılıyormuş mesela. Müslin bez arasına soğuk quark peynir. Quark peyniri lor peynir yapip içine az bi suyundan koyarak blendirdan geciripte yapabilirsin
![]()
Quarkwickel - schnelle Hilfe bei Entzündungen - hallohebamme
Quarkwickel werden schon seit vielen Generationen bei unterschiedlichsten Beschwerden eingesetzt. Auch in der Stillzeit können sie helfen.hallohebamme.de
Hiç benlik değilArtık siz de övün gitsin madem, aslan kocam, paşam, beyimen azından bir şekilde işiniz görülmüş oluyor, ama evet erkeklerin geneli evdeki işleri sorumluluk olarak üstlenmiyorlar maalesef, o yüzden de süreklilik yok, söylemeniz gerekiyor.
‘Temizle bakalım kakamı köle’ diyordur belki içindenBen de çok merak ediyordum, öğrendim. Sadece kakasını yapınca bezini değiştirirken gülüyor, bence dalga geçiyor benimle![]()
Biz kullanıyoruztreebiyotik plus bu damlayı kullanan var mı kızlar gaz için doktor bunu önerdi bize birde 20 güne gaz sanciniz bitecek zaten dedi ay inşallah ya
Piyanolu oyun halısı su matı tummy time kartları ve vik vik öten oyuncaklar bu aralar bunlarla takılıyoruz bizimki sevdideKızlar bebeğim 2 ay 4 günlük oldu. Zeka kartları dışında bebeğin oynayabileceği bir oyuncak var mı? Yani ben bir sürü şey almıştım sa şuan hangisi uygun ona bilemiyorum? Piyanolu oyun halısı için küçük geldi bana durmadı çünkü. Sizler neler yapıyorsunu. Süt içip uyuyor ya da kucakta şarkı söyleyip sohbet ediyoruz gezdiriyoeuz vs başka bir şey yapmıyorum. Şimdi dedim ki acaba hata mı ediyorum bu çocuğun oynayacağı bir şeyler mi çıkarsam diye . Ama ne yapılacağını bilemedim. Sizlerde durum nedir
Ben de aynı durumu 2 3 kere yaşadım canım herhalde eşlerin horlaması beyaz gürültü gibi geliyor bebişlereKızlar benim oğlan tam babaci ve ben bu durumdan şikayetçiyim
Eşim hamilelik boyunca bu kere konuşmadı benimseyemedi doğunca hakkını yiyemem çok seviyo ilgilenmek istiyor ama bilmiyor bakım konusunu öğrenmeye çalışıyor şuan ama yani bakimini yaparsın, yedirir icirirsin,altını temizler,kıyafetini temiz giydirir,başını yıkarsın gece boyu bin defa uyanır bezini alıp emzirmeyle bin parça uyku ve baş ağrısıyla sabah edersin ama beyefendi dönüp babaya aşkla bakar güler onun koynunda uyursaat 20den beri karanlık odada ayağımda salladım kucağımda gezdirdim besige koydum bana mısın demiyor asla memeye gelmiyor şimdi eşimi çağırdım gel uyut diye uzandı yataga yanına aldı kolunuyla sarılıp uyudu bı baktım benim şebekte uyumuş
yani adam sana nini mı söyledi koynunda mı salladı bı sarilmayla da satmazsin ananı
Çok kıskandım bı o kadarda sevindim ben üç beş dk da olsa uyumaya gidiyorum sizin bebislere de bol uykular diliyorum hepimiz dinlenelim inşallah![]()
![]()
Geçmiş olsun valla çok zor gerçekten bu atak haftasıAnaa bizimde atak haftasiymis ya M melekinsanhepimize geçmiş olsun akıl sağlığıyla atlatalım inşallah şimdi duş aldırdım sünnetten sonra 5 gün yıkamamıştım elleri kıyafet pamukçuğu dolmuştu boynu falan şişmişti biraz oynayıp uyuyakaldı yemek yapabilecem
(inşallah yiyebilirim de )
Kızlar birde ilk kez tek başıma yıkadım iyiki oğluşum suyu seviyor korktuğum gibi olmadı yikayabildim çok şükürbiz cesaret edince herşeyin üstesinden geliriz
![]()
Bu arakar benim bebeğimde pusette durmuyor maalesef. Kucağa alıyoruz biz . Bu gece sahile gitmiştik mesela durmayınca hep kucakta tuttuk hoşuna gitti o şekildeBenim bebeğim kolik, biraz huzursuz pusette asla durmuyor. Hiç kucağınıza aldığınız oluyor mu peki dışarda?
Genelde yola çıkar çukmaz arabada emziriyorum dönüşte de arabada emziriyorum . Çok kalacaksak gittiğimiz yerde de üzerime örtü mrtüp emziriyorum genelde açık alanlarda oluyoruz. Eğer sık istiyorsa emzik veriyorum doktorumuzda sık beslenmemi önermiyor çünküBiz ne zaman çıksak 5 dk sonra emmek istiyor. O sorunu nasil cozuyorsunuz?
Teşekkür ederim kusura bakma canım msjlar yeni düşmüşGeçmiş olsun, ateşi varsa doktora görünün derim. Kurumuş buruna da serum fizyolojik sıkabilirsiniz. Çok tıkanmışsa çekin burnunu
Sesli güldüm yaaaBen de aynı durumu 2 3 kere yaşadım canım herhalde eşlerin horlaması beyaz gürültü gibi geliyor bebişlere![]()
O şekilde kucakta benim bebeğim de durur diye tahmin ediyorum, etrafa bakmayı seviyor ama annem hava yutar eserse, henüz nefesini ayarlayamaz demişti ondan cesaret etmemiştimBu arakar benim bebeğimde pusette durmuyor maalesef. Kucağa alıyoruz biz . Bu gece sahile gitmiştik mesela durmayınca hep kucakta tuttuk hoşuna gitti o şekilde
Tıkanıyorsa serum fizyolojik damlatmaya devam edin, ilerlemesin, çok geçmiş olsun. Ctesi benim bebişim de hastalandı, yüreğiim ağzına geldi. Çok şükür sf ve bol bol emme ile toparladı.Teşekkür ederim kusura bakma canım msjlar yeni düşmüşserum fizyolojik sıkıyorum ama 5 10 dkya yine tıkanıyor çekiyorum da her sıkma sonrasi galiba klima kurutuyor ama klimasız da yaşanmaz ki burda
![]()
Size de çok geçmiş olsun şu bebeler hastalanmasin yaa bı tıkanıklığa bu kadar panikleyip üzülüyorum bide grip falan olursaTıkanıyorsa serum fizyolojik damlatmaya devam edin, ilerlemesin, çok geçmiş olsun. Ctesi benim bebişim de hastalandı, yüreğiim ağzına geldi. Çok şükür sf ve bol bol emme ile toparladı.
Onemli şeyler değil ama küçük olunca panik olunuyorSize de çok geçmiş olsun şu bebeler hastalanmasin yaa bı tıkanıklığa bu kadar panikleyip üzülüyorum bide grip falan olursa![]()
Bunu bilmiyordumO şekilde kucakta benim bebeğim de durur diye tahmin ediyorum, etrafa bakmayı seviyor ama annem hava yutar eserse, henüz nefesini ayarlayamaz demişti ondan cesaret etmemiştim![]()
Ya bebekli dışarı çıkmasın anneler diye uydurulmuş şeyler bunlar kızlar inanmayın. Anneniz için demiyorum tahminen ona da öyle söylendiği için size söylüyor koruma içgüdüsüyle yine ama rüzgar da en fazla gazlanır hava yutarsa başka bişicik olmaz. Hep çıktım hep hiç oturmadım deniz kenarı şu bu. Korucaz tabi ki doğru kıyafetle rüzgara doğru oturmicaz da ters oturcaz atıyorum. Dışarı çıkmadan başına ne gelceğini iyi ya da kötü ne deneyim yaşıcaksın bilemezsinO şekilde kucakta benim bebeğim de durur diye tahmin ediyorum, etrafa bakmayı seviyor ama annem hava yutar eserse, henüz nefesini ayarlayamaz demişti ondan cesaret etmemiştim![]()