2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    190
Emziriyorum ama hiç mama almıyor, ilk oğlumu da emzirdim her gün en az üç kere kaka yapardı
Anne sütü alan bebekler 10 gün kaka yapmazsa normalmiş. Geçenlerde benim oğlum da 3 gün yapmadı. Ben de sadece emziriyorum. Aklım takıldı tabi. Sonra düzeldi. O sırada ben de posalı şeyler yedim belki etkisi olur diye

Merhaba hayirli olsun dogum yapmissiniz sanirim. Aldilar mi esinizi? Genel anestezi mi almistini?
Merhabalar 21 Mayıs’ta sezaryenle çocuğu dogurdum, 26 Mayıs’ta da tuvalette plasentayı normal yollarla dogurdum. Allah’tan hastanedeydim ameliyata aldılar iç kanama geçirdim

Kızlar selamlar. Benim bebiş 45 günlük oldu bugün çok huysuz altını değiştirirken baktım ki pipisinin ucu kıpkırmızı ciğer gibi olmuş. İstanbul Avrupa tarafında tavsiye edebileceğiniz doktor var mıdır bebeği gösterebileceğim?
Çocuk doktoru mu ürolog mu? Geçmiş olsun belki pişmiştir, pişik kremi sürseniz?

Kızlar bu arada biberon reddi yaşıyoruz evet buda oldu meme reddi değil biberon reddi 😂 avent vardı bende 2 numara emzikli. Kızım biberonu almıyor dün doymadı mı diye dolaptaki sütten vermeye çalıştık çığlık kıyamet içmedi. Zorla 20ml içebildi. Normalde göğsümden süt hızlı akıyor bunun akışını yavaş bulmuş olabilir mi? Emerken arada bırakıyor mesela göğüs ucumdan süt kendi kendine çıkıyor. Anne göğsüne en yakın avent diyorlardı başka ne sebep olabilir? İçmeyecekse boşuna sağıp dolaba koymayayım 😞
Biberon reddi bizde de var ben biberonla vermiyorum eşim veriyor sadece meme reddi olmasın diye. Öyle yapınca da biberon reddi oldu. Bir geceleri rahattım o da yok uzun zamandır 🤦 bazen sadece bizim kokumuzu istiyorlar gibi 🤷

Eki Görüntüle 3626984

Skyler5 Skyler5 bu nedir ya 😄 bi durun bi nefes alın çocuğum
SAVE_20250804_192619.webp

Anne sütü alan bebekler 10 gün kaka yapmazsa normalmiş. Geçenlerde benim oğlum da 3 gün yapmadı. Ben de sadece emziriyorum. Aklım takıldı tabi. Sonra düzeldi. O sırada ben de posalı şeyler yedim belki etkisi olur diye
Yarın doktor randevum var ateşini göstereceğim bir de bu kakayı soracağım, bildiğin zaman çok kötü oluyor sürekli ağlıyor ısınıyor ve yaptığında da 3.04 gün sonra yeşil ve kokulu bir kaka yapıyor. Acaba üşütüyor da ondan mı ateş çıkıyor hafif

Kızlar benim bebişin saçları çok uzun yaz olduğu içinde pişiyor çocuk sürekli terli ıslak saçları kesmemde bı sakınca var mıdır biraz hafifletsek uzun yerlerden

Kızlar benim bebişin saçları çok uzun yaz olduğu içinde pişiyor çocuk sürekli terli ıslak saçları kesmemde bı sakınca var mıdır biraz hafifletsek uzun yerlerden
Biz islamda sünnet olduğu için taa 7 günlükken kestik bizimkininde uzundu şimdi erkek saçı gibi uzuyor😅

Kızlar bu arada biberon reddi yaşıyoruz evet buda oldu meme reddi değil biberon reddi 😂 avent vardı bende 2 numara emzikli. Kızım biberonu almıyor dün doymadı mı diye dolaptaki sütten vermeye çalıştık çığlık kıyamet içmedi. Zorla 20ml içebildi. Normalde göğsümden süt hızlı akıyor bunun akışını yavaş bulmuş olabilir mi? Emerken arada bırakıyor mesela göğüs ucumdan süt kendi kendine çıkıyor. Anne göğsüne en yakın avent diyorlardı başka ne sebep olabilir? İçmeyecekse boşuna sağıp dolaba koymayayım 😞
Benimkide mama ile sütü ayırt etmiş. Mamayı biberonla çok zor veriyorum istemeyerek içiyor sonra kafayı dönüyor meme vereyim diye yine öyle uyuyor😬

Cok gecmis olsun😞 iyisinizdir umarim simdi
Doktorunuz kimdi?
Doktorum Cihan Karadag Medicana Kadıköy Hastanesi’nde fakat doğumlu Fransa’da yaptım çünkü kendisi beni alamayacağını söyledi eğitim araştırma’ya yönlendirdi. Şimdi çok şükür daha iyiyim sadece lohusa sürelim biraz uzun sürdü iki ay kanamam devam etti, sezeryan kesiğimde yatay değil dikey oldu .. :(

Biz islamda sünnet olduğu için taa 7 günlükken kestik bizimkininde uzundu şimdi erkek saçı gibi uzuyor😅
Bende o zaman kestirmek istedim hamileyken öyle planlanmıştım ama 17 gün boyunca hiç kalkamadım yataktan annemlerde 1 yaşına kadar kesme diyip kesmedi onları dinlersem bu gidişle o zamana kadar beline iner saçları 😅
Peki ne kadar kestiniz tamamen sıfır mı yoksa makasla uçları mı aldınız duştan sonra kıvırcık olup kuruyunca her tel ayrı tarafa bakarak kaliyor düzelmiyor ne kadar tarasam da 😂

Bende o zaman kestirmek istedim hamileyken öyle planlanmıştım ama 17 gün boyunca hiç kalkamadım yataktan annemlerde 1 yaşına kadar kesme diyip kesmedi onları dinlersem bu gidişle o zamana kadar beline iner saçları 😅
Peki ne kadar kestiniz tamamen sıfır mı yoksa makasla uçları mı aldınız duştan sonra kıvırcık olup kuruyunca her tel ayrı tarafa bakarak kaliyor düzelmiyor ne kadar tarasam da 😂
Tarakla tutup makineyle kestik tam sıfır olmadı ama sıfıra yakındı. Bizimde şuan dik duruyor kasıtlı yukarı taranmış gibi😅

2

2900 gram doğdu 90 ml içmiyor 60 anca içiyor alltta bırakıyor sürekli bide bazen 5 6 saat içmediği oluyor
Benim bebeğim de 2800 doğdu 2 aylık kontrolünde 3.300 idi doktorumuz çok iyi kilo aldığını söyledi . Yani sizinkide güzel kilo almış aslında . 5-6 saat içmeden 60 ml içerek o şekilde kilo alması bilemedim .

Back
X