- 18 Ağustos 2024
- 1.151
- 884
- 38
Kilo artışı çok iyi bence bez sayısı felan da iyiyse normaldir. Mama aptamil mi kullanıyorsun ya da sma2
2900 gram doğdu 90 ml içmiyor 60 anca içiyor alltta bırakıyor sürekli bide bazen 5 6 saat içmediği oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo artışı çok iyi bence bez sayısı felan da iyiyse normaldir. Mama aptamil mi kullanıyorsun ya da sma2
2900 gram doğdu 90 ml içmiyor 60 anca içiyor alltta bırakıyor sürekli bide bazen 5 6 saat içmediği oluyor
3.300 mü 4.300 müBenim bebeğim de 2800 doğdu 2 aylık kontrolünde 3.300 idi doktorumuz çok iyi kilo aldığını söyledi . Yani sizinkide güzel kilo almış aslında . 5-6 saat içmeden 60 ml içerek o şekilde kilo alması bilemedim .
Çok pardon 5.3003.300 mü 4.300 mü
Benimkide öyle olur inşallahÇok pardon 5.300![]()
Bence olur . İnşallah daha da iyi olurBenimkide öyle olur inşallah47 günlük 4450 yiz
İnşallahBence olur . İnşallah daha da iyi olursizin kaç doğmuştu
Ben uzun süre emziremedim biberonla anne sütü verdim. O zamanlar miktarını görebiliyordum içim rahatlıyordu . Şimdi sadece emzirdiğim için ne olcak bilmiyorum bir sonraki kontrok benim için önemli. Biberondaki kadar kilo alanilecek mi yoksa gerileyecek mi merak ediyorumİnşallahBenimki 3250 doğdu 3.gün 2950 ye düştü ondan sonra işte 4.450 olabildik
![]()
AptamilKilo artışı çok iyi bence bez sayısı felan da iyiyse normaldir. Mama aptamil mi kullanıyorsun ya da sma
Aptamilin şeker oranı yüksek hem kilosu o yüzden biraz daha fazla olabilir hemde uzun süre tok tutabilir. Uykusu nasıl pekiAptamil
Bakalım inşallah güzeldir her zamanki gibi. Bebek ne kadar içse yeter diyorlarBen uzun süre emziremedim biberonla anne sütü verdim. O zamanlar miktarını görebiliyordum içim rahatlıyordu . Şimdi sadece emzirdiğim için ne olcak bilmiyorum bir sonraki kontrok benim için önemli. Biberondaki kadar kilo alanilecek mi yoksa gerileyecek mi merak ediyorum
Uykusuda güzel yaniAptamilin şeker oranı yüksek hem kilosu o yüzden biraz daha fazla olabilir hemde uzun süre tok tutabilir. Uykusu nasıl peki
Emziği 1 numara mı 2 mi? Bizimki de 1 de çekemedi ben kaşık biberon ile veriyordum ama dışarda o zor diye 2numaralı emziğini taktım ve ondan daha kolay çekip içiyorKızlar bu arada biberon reddi yaşıyoruz evet buda oldu meme reddi değil biberon reddiavent vardı bende 2 numara emzikli. Kızım biberonu almıyor dün doymadı mı diye dolaptaki sütten vermeye çalıştık çığlık kıyamet içmedi. Zorla 20ml içebildi. Normalde göğsümden süt hızlı akıyor bunun akışını yavaş bulmuş olabilir mi? Emerken arada bırakıyor mesela göğüs ucumdan süt kendi kendine çıkıyor. Anne göğsüne en yakın avent diyorlardı başka ne sebep olabilir? İçmeyecekse boşuna sağıp dolaba koymayayım
![]()
Vücut susuz kalırsa ateş olur demişti bizim doktor çişli bez sayısı nasıl malum havalar da çok sıcak yeterli sıvı alımı oluyor mu ona bakemdiğindeKaka yapmaması tedirgin etmiyor çok ama ateşinin olması durduk yere yani burun akıntısı öksürük flnda yok
Aslında çok fazla hem çok fazla da cıs yapıyor akşam onla sabah on arasında bir kere bezini değiştiriyorum bildiğin bir kilo bezi var, gün içinde de emzirirdikten sonra bezini değiştiriyorum yeni dolu dolu yapıyor. Hafif kusmaya başladı bugün hafif bir öksürükle hapşırma da var takip edeceğim çünkü evde hepimiz hastayız gripİz, onda önce ateş başladı şimdi sanki diğer semptomlar başlıyor umarım o da bizim gibi griptir yani soyledigim çok tuhaf algılanabilir ama en azından neyden dolayı ateş yaptığını anlarım ve çözümü bellidirVücut susuz kalırsa ateş olur demişti bizim doktor çişli bez sayısı nasıl malum havalar da çok sıcak yeterli sıvı alımı oluyor mu ona bakemdiğinde
12 saat boyunca bir kere mi değiştiriyorsunuz bezini çok uzun değil mi? Yani ben her beslemede bakıyorum eğer varsa cıs değiştiriyorum mutlaka 12 saatte 1 kere değiştiriyorsan ne kadar cıs yaptığını ya da kaç çişli bez olduğunu bilemezsiniz biraz riskli bir durum bence. Çünkü günlük 6.07 çişli bez olmalı diyor doktorlar. İnşallah hiçbir problem yoktur geçici bir durumdur siz takip edin yine tabiAslında çok fazla hem çok fazla da cıs yapıyor akşam onla sabah on arasında bir kere bezini değiştiriyorum bildiğin bir kilo bezi var, gün içinde de emzirirdikten sonra bezini değiştiriyorum yeni dolu dolu yapıyor. Hafif kusmaya başladı bugün hafif bir öksürükle hapşırma da var takip edeceğim çünkü evde hepimiz hastayız gripİz, onda önce ateş başladı şimdi sanki diğer semptomlar başlıyor umarım o da bizim gibi griptir yani soyledigim çok tuhaf algılanabilir ama en azından neyden dolayı ateş yaptığını anlarım ve çözümü bellidir
Konudan bağımsız hangi bezi kullanıyorsun acaba ben molfix kullanıyorum dün 6 saat değişmedim ben taşmış çişi hem o batmıştı hem benAslında çok fazla hem çok fazla da cıs yapıyor akşam onla sabah on arasında bir kere bezini değiştiriyorum bildiğin bir kilo bezi var, gün içinde de emzirirdikten sonra bezini değiştiriyorum yeni dolu dolu yapıyor. Hafif kusmaya başladı bugün hafif bir öksürükle hapşırma da var takip edeceğim çünkü evde hepimiz hastayız gripİz, onda önce ateş başladı şimdi sanki diğer semptomlar başlıyor umarım o da bizim gibi griptir yani soyledigim çok tuhaf algılanabilir ama en azından neyden dolayı ateş yaptığını anlarım ve çözümü bellidir
12 saatte 1 bez değişimi çok az değil mi ? 3 -4 saatte bir değiştirmeyi öneriyor doktorlar . Bende dün gece çol aşırı yorgundum 10 dan 4 e kadar bezini değiştirmedim , değiştirdiğimde bezi insnılmaz ağırdı ilk kez o kadar uzun aralıklı değiştirmemiştimAslında çok fazla hem çok fazla da cıs yapıyor akşam onla sabah on arasında bir kere bezini değiştiriyorum bildiğin bir kilo bezi var, gün içinde de emzirirdikten sonra bezini değiştiriyorum yeni dolu dolu yapıyor. Hafif kusmaya başladı bugün hafif bir öksürükle hapşırma da var takip edeceğim çünkü evde hepimiz hastayız gripİz, onda önce ateş başladı şimdi sanki diğer semptomlar başlıyor umarım o da bizim gibi griptir yani soyledigim çok tuhaf algılanabilir ama en azından neyden dolayı ateş yaptığını anlarım ve çözümü bellidir
Bu konuda sanırım en iyisi prima care . Tavsiyemdir. Bebeğim doğduğundan beri ne pişik oldu ne herhangi bir taşma oldu. Gündüz mesela öyle bir kaka yaptı ki bezden taşmamış olmasına şok oldumKonudan bağımsız hangi bezi kullanıyorsun acaba ben molfix kullanıyorum dün 6 saat değişmedim ben taşmış çişi hem o batmıştı hem ben