Meme mama belki farkli olabilir ya da genetik alt yapi. Umarim bu konuda hiçbirimiz sorun yasamayiz. 1 yas ancak gibi gece beslenmesini kesmek icin ama o zamana kadar memede uyumaya alistirmamak gibi aliskanliklar kazandirabiliriz en azindan.Maşallah diyelim, hiç çürümesin dişleri çocuklarınızınİnşallah benim miniğimin de dişten yana sıkıntısı olmaz
Çocuktan çocuğa, düzenden düzene fark var. Bu bahsettiğim çocuk doktor bir arkadaşımın oğlu. Sağlık konusunda bilinçsiz bir kadın değil. Gece beslenmesine okey vermiş kendi oğlunda. Geceleri meme-mama ne bulduysa yedirmiş uzun süre. Maalesef dişler pert. Şimdi dişçiden çıkmıyorlar. Bir arkadaşım da 10 aylık bebeğine gece ek gıda veriyor mesela, onu da çok uyardı bu doktor arkadaşımız. Ben kendi adıma gece beslenmesini yavaş yavaş azaltmaktan yanayım. Şu ataklı dönemi geride bıraktığımızdan emin olayım, bir bakacağım bakalım gece uyanmaları kaç saatte bire düşecek. Ya da düşecek mi?
Yine de tüm bunların rayına oturması için en az 1 yaşı görmemiz gerekecek gibi görünüyor
![]()
Büyük ihtimalle yorgunluk yapti, zaten aglayan bie cocuk. Her gun bir birim agliyorsa dun 10 birim agladi. Ilaca yordum ben de.O grup ilaçlar maalesef uyku hali ve yorgunluk hissi yaratıyor. Demek çocuklarda huzursuzluğa da sebep oluyor… Ben onlardan hiç kullanmadım. Aerius kullanıyorum hep. Sedasyon ihtimali düşük. Gebeliğimde de emzirirken de güvenli ilaç olarak buna devam ettim. Hiçbir yan etkisini de görmedim. Acaba çocuklarda kullanımı nasıl? Kullanılmıyorsa da etken maddesi yine desloratadin olan başka bir ilaç mutlaka vardır diye düşünüyorum.
Bizde dyson v15 var. Memnunum. Harika, muhtesem diyemem, her ozelligini kullanmiyorum muhtemelen ama dikey supurgeler genel olarak pratik. Alternatif markalari da deneyebiliesiniz bence.Kızlar konuyla alakası yok ama evinde Dyson kullanıp memnun olan var mı ? Ve hangi modelini kullanıyorsunuz. Bakıyorum. Alayım dedim aşırı kafam karıştı![]()