Gel dört yap anlaşalımneeeeeee cndlağksndkdnnd ben bide 2. çocuk istiyodum hatta 3 cndlşdnxlsnxn he aynen kanka yaparsın
Zaman geçiyor be kuzuu baksana 2. Trimestere bile geçtik (nasıl yollardan geçtik o ayrı tabide dhdjd) özellikle doğumdan sonra bebişler çok çabuk büyüyor zaten ne olduğunu anlamadan bi anda büyüyeceklerOooyyyyboyle konusunca da yolumuz cok uzun geliyor gozum korkuyor bazen ya hqhdjdjdjd
Ben artık sebze meyve online organik aldığım için aşerdiğim şeyi bi hafta içinde ancak yerimYarın yapalım
Aynen burdan dertleşmek, paylaşmak, yazmak o kadar hafifletiyor ki insanı içinde tutamadığını yanındakilere diyemediğini burdan rahatça söyleyebiliyorsun fikir alışverişi yaparak içimizi rahatlatıyoruz ya bir sürü artısı var buranın sizlerinSeni çok anlıyorum ben de bırakamadım ve her şeyde vicdan yapmak zorunda kalıyor insan. Benim bebişim de önden gidiyor normalde sat a göre 13 ama 13 5im. Doktor 5 sigara en fazla demişti. 5 tane içmeye bile birden düşemedim. Maalesef daha fazla oluyor. Birsürü bilimsel çalışma vardır evet ama gördüğün gibi yüzde yüz içen herkesin geriden gelecek diye bi kaide yok. Benim de hiçbir problem yokken birden kanamam başladı tabi ki hemen sigara içtim diye mi oldu diye kahrettim kendimi o korkuyla 2 gün ve hayatımda 20 yıldır ilk defa ağzıma sürmedim. Kanamam durdu bağımlılık maalesef öyle kötü bir şey ki şimdi dayanamayıp yine bir iki içiyorum. Her şey sebep olmuş olabilir benim için biraz dikkat etmeyip temizlik yapmıştım belki zorladım belki stresli bir dönemden geçiyoruz onu taktım. Ya da bunlardan hiçbiri sebep olmadı, sadece plesanta hareketi yüzünden oldu. Anneliğin getirdiği sorumluluk hamileylen yükleniyor. Bir sürü fedakarlık yapmak zorundayız. Biz de insanız hepsi bize birden ağır gelebilir. Kendimize şefkatli davranalım canım. Senin bahanenle tüm arkadaşlarla dertleşme olsun. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ama güçsüz taraflarımız olabilir. Sevgiyle, şefkatle hep kendimize sarılarak en güzelini niyetlemeye devam edeceğiz.
Keske ikincileri de ayni zamanda yapsak ahahahahaZaman geçiyor be kuzuu baksana 2. Trimestere bile geçtik (nasıl yollardan geçtik o ayrı tabide dhdjd) özellikle doğumdan sonra bebişler çok çabuk büyüyor zaten ne olduğunu anlamadan bi anda büyüyecekler
Valla yaa bu yolda can yoldaşı oldunuz hepinizzKeske ikincileri de ayni zamanda yapsak ahahahahasizsiz gebelik istemem bacilarimmm
Of seni tabiki anliyorum ve keske imkanim olsa da 3-4 cocugum olsa cok isterdim
Deme bak yine yaparımKeske ikincileri de ayni zamanda yapsak ahahahahasizsiz gebelik istemem bacilarimmm
Yakisir kankimeeeee ucuncu cocukDeme bak yine yaparım
Alperen beni analıktan Red ederYakisir kankimeeeee ucuncu cocukyap kiz arkandayiz ajsjsjsj
Alperen evi terkedebilir ama bak
Benimde haftasına göre önde hep ama doktorum bakam emin olmak istiyo galiba korkuyoTeşekkür ederim canım
Haftasına göre biraz büyük o yüzden belli etdi her halde kendini, 100% söylemedi ama 80% erkek gördü, bende hep kız bekliyordumkalp atışı 130olduğunda içime şüphe düşdü ya erkekse, sonra grupda her ekşi yiyenin erkek çocuğu olduğunu fark etdim bende erkek hiss etmeye başladım
O ne ya kusura bkma nub neŞu nub teorisi fln gerçekten doğruluğu var mı
Burdan sonra bi grup daha açmak var. Adı da ‘25 Kasım anneleri ikinciyi deniyorKeske ikincileri de ayni zamanda yapsak ahahahahasizsiz gebelik istemem bacilarimmm
Bu grubu cocuklari buyuturken de surdururuz insallahBurdan sonra bi grup daha açmak var. Adı da ‘25 Kasım anneleri ikinciyi deniyor
Kiyip veresin gelmiyor di mi oyle oluncaTüm gardrobu indirmek temiz iş ama ben de bittim. %70’i ancak bitti kalanı da zabaanan yaparım belki. Çok güzel oluyo ama. Elenen kıyafetler içimi rahatlatıyo nedenseBi de ay ne güzel kıyafetlerim varmış benim oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?