Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Aynen burdan dertleşmek, paylaşmak, yazmak o kadar hafifletiyor ki insanı içinde tutamadığını yanındakilere diyemediğini burdan rahatça söyleyebiliyorsun fikir alışverişi yaparak içimizi rahatlatıyoruz ya bir sürü artısı var buranın sizlerin
iyi ki varsınız hepiniz
böyle bir bağ olması böyle bir enerji olması beni inanılmaz motive ediyor inşallah hep beraber bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız burda kocaman bir aileyiz ve bebeklerimiz çok şanslı bence

benim saflık hxjxkxnnxnbx ya ben tek çocuğum ondan S simlumina anlar beni 13 haftada stresten 13 yaş yaşlandım be kocama sürekli zaman geçmiyo diye ağlıyorum
Hamilelik biraz zor geçiyor da doğurunca öyle hızlı geçiyor ki bak benimki 12 yaşına geldi bile

Zaman geçiyor be kuzuu baksana 2. Trimestere bile geçtik (nasıl yollardan geçtik o ayrı tabide dhdjd) özellikle doğumdan sonra bebişler çok çabuk büyüyor zaten ne olduğunu anlamadan bi anda büyüyecekler
Keske ikincileri de ayni zamanda yapsak ahahahaha sizsiz gebelik istemem bacilarimmm

benim saflık hxjxkxnnxnbx ya ben tek çocuğum ondan S simlumina anlar beni 13 haftada stresten 13 yaş yaşlandım be kocama sürekli zaman geçmiyo diye ağlıyorum
Of seni tabiki anliyorum ve keske imkanim olsa da 3-4 cocugum olsa cok isterdim ama bakin her gebelik farkli filan derler de ben simdi bu perisanligi yasayip nasil ikinciye cesaret ederim onu dusunuyorum bazen kendiliginden olursa bu sefer belkiiiiiii hadi ucundan bir ikinci cocuk dusuncesi olusabilir ama tekrar o transferdir igneler endiseler panik ataklar zor gibi canim ya
İnsanlarin neden hamilelere ALLAH KURTARSİN dedigini anliyorum artik….

Benimde haftasına göre önde hep ama doktorum bakam emin olmak istiyo galiba korkuyo benim kalp atışı 160 170 lerde ama erkeğe benzetti devlet Hastanesi'nde ikilide ultrasona girdim idrar kesesi erkeğe andiriyo dedi ekşi kizimdada çok yerdim bulantilardan tatlı sevemedim bunda tatlida yiyorum ama bilemedim

Tüm gardrobu indirmek temiz iş ama ben de bittim. %70’i ancak bitti kalanı da zabaanan yaparım belki. Çok güzel oluyo ama. Elenen kıyafetler içimi rahatlatıyo nedense Bi de ay ne güzel kıyafetlerim varmış benim oldum

Burdan sonra bi grup daha açmak var. Adı da ‘25 Kasım anneleri ikinciyi deniyor
Bu grubu cocuklari buyuturken de surdururuz insallahbugun giremedim kizlar oglani sunnet ettirdik / bugun gec bakabildim kizin bale gosterisi vardi gibi gibi ahdjdjd

Kiyip veresin gelmiyor di mi oyle olunca bak simdi yarin annem her seyi bir pacavra gibi firlatip bu 36 beden kota minimum iki yil giremezsin kumbaraya atalim yaziktir nutku cekcek ve kavga edicez sjdjfjfjf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…