Ben de dun tam dedim ki neyse duruldu herhalde artik korktugumuzla kaldik filan, sabahina deprem haberine uyandim. Allahtan ne onu ne aksamkini hissetmedim, hissedince cok cok daha etkileniyor insan yaOhh ellerine sağlık bende deprem anksiyetemle cebelleşiyorumbugün olan tüm minik depremleri hissettim onun dışında sürekli teknede gibi sallanıyorum panikten bacaklarım titriyo yavaştan deliriyorum sanki napıcam ben bu kadar korkmak hiç normal değil
Kullan canım aynı haftadayız 3 aylık olana kadar devam edeceğiz folik asit kullanımına yine de doktoruna mesaj at bilgi al bu konudaKizlar yarın doktor randavum vardı 11,6yim . İptal edilmiş randavum ve iki hafta sonra gideceğim .başka yerlerde de yer yok burası küçük bir yer . İki haftaya kadar folik asit kullanayım değil mi ikili test süresi var mı yani 14nci haftada gidecegim doktora birşey kacirirmiyim
Folik asit 13.Haftaya kadar kullanılacak demişti doktorum onun dışında ikili test de 13 e kadara yapılıyor gideceuin hastane devlet ise talep oluştur illa ki iptal eden olurKizlar yarın doktor randavum vardı 11,6yim . İptal edilmiş randavum ve iki hafta sonra gideceğim .başka yerlerde de yer yok burası küçük bir yer . İki haftaya kadar folik asit kullanayım değil mi ikili test süresi var mı yani 14nci haftada gidecegim doktora birşey kacirirmiyim
Benim gibi gece kuşusub galiba canımKullan canım aynı haftadayız 3 aylık olana kadar devam edeceğiz folik asit kullanımına yine de doktoruna mesaj at bilgi al bu konuda
hiçbir şey kaçırmazsın ben de geçen hafta gittim bi ay sonra çağırdı içini ferah tut canım
Canım stres yapma ve dinlen bol bol sonrasında inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatacaksın dualarımız seninleHerkese iyi geceler kızlar umarım hepiniz iyisinizdirperşembe olan operasyonumu bugüne aldilar sabah 6da hastanede olacağım bana şans dileyin şu serklaji da enfeksiyonsuz kanamasiz atlatayim hepinizi çok öpüyorum yine gelirim işlem bitince
Ya uyku tutmadı mesajlara bakayım dedim hiç uyuyamıyorum zatenBenim gibi gece kuşusub galiba canım
Canımmm günaydınnHerkese iyi geceler kızlar umarım hepiniz iyisinizdirperşembe olan operasyonumu bugüne aldilar sabah 6da hastanede olacağım bana şans dileyin şu serklaji da enfeksiyonsuz kanamasiz atlatayim hepinizi çok öpüyorum yine gelirim işlem bitince
14nci hafta gideceğim randevuya. İkili test zamanı geçmiş mi oluyor . Yaptırmayan varmıFolik asit 13.Haftaya kadar kullanılacak demişti doktorum onun dışında ikili test de 13 e kadara yapılıyor gideceuin hastane devlet ise talep oluştur illa ki iptal eden olur
Sağlıkla gelsin canım tebrik ederimOğluşum oluyooooya aşırı derecede kıza odaklaydım biraz şok oldum ama olsun alışcam
TebriklerKizlar ilk kan teati sonucum geldi.
Hcg 280 cikti
Nolu nolur yorum yapin!! Bana soyleyin bu cok guzel bise olmali
Persembe sabah tekrar kan vericem iki kat en az artmia olmali degil mi?
Nolur beni bilgilendirin ayyy şuan mutluluktan agliuorumm
Ah canım ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama ben Beylikdüzündeyim sabahkinde uyuyordum ama akşam olanı hissettim ben de çok huzursuzum evde yanlız kalamıyorum ve bende sürekli sallanıyorum psikolojik olarak rabbim beterinden korusun inşallah stres olmamaya çalışmalıyızOhh ellerine sağlık bende deprem anksiyetemle cebelleşiyorumbugün olan tüm minik depremleri hissettim onun dışında sürekli teknede gibi sallanıyorum panikten bacaklarım titriyo yavaştan deliriyorum sanki napıcam ben bu kadar korkmak hiç normal değil
Canımcımm herşey harika olacak ve bebeğini de ekstra gücende tutmuş olacaksın sen de kısa zamanda toparlayacak ve çok iyi olacaksın dualarım seninleHerkese iyi geceler kızlar umarım hepiniz iyisinizdirperşembe olan operasyonumu bugüne aldilar sabah 6da hastanede olacağım bana şans dileyin şu serklaji da enfeksiyonsuz kanamasiz atlatayim hepinizi çok öpüyorum yine gelirim işlem bitince
Ben tüp bebeği genetikli yaptırdığım için doktor ikili test yapmaya gerek duymadı eğer fetal dna yaptırdıysanız size de istemeyebilirler en iyisi doktorunuza danışmanız olur bence14nci hafta gideceğim randevuya. İkili test zamanı geçmiş mi oluyor . Yaptırmayan varmı
Günaydın keseyi görebilirler belki vajinal daha net görünür ama zaten gitmisiniz doktora birazdan sorunuza kesin cevabı alırsınız inşallahKızlar son adet tarihim 6 nisan beklenen adet tarihi 6 mayıstı pazartesi hcg 2751 bugün doktora geldim kese görünür mü
İnşallah canım bol şansss haber vermeyi unutma şimdiden geçmiş olsunnHerkese iyi geceler kızlar umarım hepiniz iyisinizdirperşembe olan operasyonumu bugüne aldilar sabah 6da hastanede olacağım bana şans dileyin şu serklaji da enfeksiyonsuz kanamasiz atlatayim hepinizi çok öpüyorum yine gelirim işlem bitince
Yok hala yaptırabilirsin istediğinde, geç olmuyor14nci hafta gideceğim randevuya. İkili test zamanı geçmiş mi oluyor . Yaptırmayan varmı
11+6 isen 12yi tamamlamak üzeresin. Üç ay nerdeyse bitmiş olacak. Doktorunu arayıp sormalısın. Doktorların bir kısmı 12’de bıraktırdı. İkili testi bilmiyorum ama ense kalınlığı 14. haftaya kadar bakılır yazıyor nette. Ben senin yerinde olsam arardım. Randevunu onlar mı iptal ettiKizlar yarın doktor randavum vardı 11,6yim . İptal edilmiş randavum ve iki hafta sonra gideceğim .başka yerlerde de yer yok burası küçük bir yer . İki haftaya kadar folik asit kullanayım değil mi ikili test süresi var mı yani 14nci haftada gidecegim doktora birşey kacirirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?