• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    113
Kızlar selam
Bende Kasım annesiyim burayı hep okuyorum ama ilk defa yazıyorum öncelikle hepimiz bebislerimizi sağ salim kucağımıza alırız umarım :) burayı sürekli okuyorum çünkü herkesin birbirine desteği çok güzel yaşadığımız şeyler hemen hemen aynı moral vermek birbirimiz için sevinmek çok değerli bu zamanlarda
Benim bir haftadır midem diye düşünüyorum göğsümün ortasinin biraz aşağısı çok fazla ağrım var Google'dan bakınca normal rahim genişlemesi mide ağrısı yapar diyo bazı yorumlarda demir hapı da mide ağrısı yapar diyo ama size de sormak istiyorum böyle bir durum yaşayan var mı?
Doktor kontrolüne 8 gün var ama dayanamıyorum artık kasılıyor sürekli
Bu arada bebeğim de karnımın ortasında yani midemin aşağısında oraya yerleşmiş her seferinde usgde orda çıkıyor çünkü ondan dolayı kasık ağrısı vs çok yaşadım ilk zamanlar zaten ama bu mide ağrısı çok kötü normalde gebelikten önce hiç bilmezdim bu ağrıyı :(
Bir de süt iyi geliyomus ama maalesef süt bende aşırı derecede gaz yapıyo süt içince mahvoluyorum karnım şişiyor içemiyorum bu sorunları yaşayan çözümü olan var mı lütfen bana da bı yardımcı olun normal diyin korkuyorum çünkü
Merhaba, hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza insallah. Bahsettiğiniz ağrı bende de var hatta sabahları o ağrıyla uyanıyorum. Bende reflu var o yüzden olabileceğini düşündüm tam dediğiniz yerde sanki bıçak saplanıyor gibi bi ağrı bir süre kramp gibi orada kalıyor. Ben aşırı geç saatte yememeye, yemekten sonra hemen uzanamayaya dikkat ediyorum

Kızlar selam
Bende Kasım annesiyim burayı hep okuyorum ama ilk defa yazıyorum öncelikle hepimiz bebislerimizi sağ salim kucağımıza alırız umarım :) burayı sürekli okuyorum çünkü herkesin birbirine desteği çok güzel yaşadığımız şeyler hemen hemen aynı moral vermek birbirimiz için sevinmek çok değerli bu zamanlarda
Benim bir haftadır midem diye düşünüyorum göğsümün ortasinin biraz aşağısı çok fazla ağrım var Google'dan bakınca normal rahim genişlemesi mide ağrısı yapar diyo bazı yorumlarda demir hapı da mide ağrısı yapar diyo ama size de sormak istiyorum böyle bir durum yaşayan var mı?
Doktor kontrolüne 8 gün var ama dayanamıyorum artık kasılıyor sürekli
Bu arada bebeğim de karnımın ortasında yani midemin aşağısında oraya yerleşmiş her seferinde usgde orda çıkıyor çünkü ondan dolayı kasık ağrısı vs çok yaşadım ilk zamanlar zaten ama bu mide ağrısı çok kötü normalde gebelikten önce hiç bilmezdim bu ağrıyı :(
Bir de süt iyi geliyomus ama maalesef süt bende aşırı derecede gaz yapıyo süt içince mahvoluyorum karnım şişiyor içemiyorum bu sorunları yaşayan çözümü olan var mı lütfen bana da bı yardımcı olun normal diyin korkuyorum çünkü
Bir de ağrı girince uzanınca daha fazla ağrıyor arkamdaki yastığı hafif yükseltip öyle duruyorum bi süre ağrıyan yere masaj yapıyorum, su içiyorum yavaş yavaş

Neyin yüksek çıktığı ne oranda çıktığına dair raporda net birşey göremiyorum. Raporda hastalıkları sıralamış sadece şu hastalık şu oranda dememiş. Down yüksek diğerlerini bilmiyorum. Belki onlar da vardır. Ultrasonumda hiç bir anormallik yoktu. Şu an kafam allak bullak yeni öğrendim dediğim gibi sadece çok üzgünüm. Ne yapmam gerektiğine dair en ufak fikrim yok. Doktorum zaten ikili yüksek çıkınca sonraki kontrolde bana gelme gibi dolaylı bir söylemde bulundu şu an bir doktorum da yok açıkçası. Bilmiyorum kafam karışık
Kuzum endişelenmen çok normal üzülmende .. ama deneyimli bir perinatolog ile tekrar görüşmelisin bu bir tarama testi tanı testi öyle hemen koyverme endişeye üzüntüye teslim etme kendini 😔 🌸 bir çok annede risk gözüküp ardından sapasağlam bebeler geliyor veya tam tersi durumlarda var benim doktorum içimi çok ferahlatmıştı hamilelik tek bir test ile ilerleyen bir süreç değil bir sürü dinamik var bir sürü tarama ve tanılama var muhtemelen testini tekrarlatacaklar da hemen amniosentez yapmazlar bir arkadaşım tekrar Fetal verdi ve sonucu temiz çıkmıştı 👌🏻 sen içini ferah tut bizim de dualarımız seninle olsun ve bebişinle olsun ❤️❤️

Kızlar bir şey soracağım biraz özel olacak ama kafama çok takıldı. Benim hamileliğin başından beri düşük riskim olmamasına rağmen doktor cinsel ilişkiyi yasakladı. 3. Ay kontrolünde artık haftada 1 ilişki yaşayabileceğimizi söyledi. Ama ben internette ilişkiden sonra kanaması olanları gördüm ve çok korkuyorum bu nedenle eşimden uzak duruyorum. Sonra da eşime karşı kötü hissediyorum. Psikolojik bir çatışma yaşıyorum.. Ne yapmalıyım sizce

17.haftadan selam canlar şu iki günde daha çok çıktı sanki göbeğim ama midem daha sis gibi sebebini çözemedim 😂 nasılsınız bakalım

Eklentiler

• 64FB7E24-7005-4E09-AE7A-5539D0ACA229.webp
    64FB7E24-7005-4E09-AE7A-5539D0ACA229.webp
    87,1 KB · Görüntüleme: 92
Merhabalar 12+5 haftalık gebeyim. Ankaradayım. Fetal dna için önerileriniz var mı? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Merhabalar 12+5 haftalık gebeyim. Ankaradayım. Fetal dna için önerileriniz var mı? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Intergende geniş panel yaptirdik. Firma Ankaradayım biz izmirden kan gönderdik. Memnun kaldık

Evet çıktı. Az önce öğrendim orda da yüksek risk. Üzgünüm ne yapıcamı bilmiyorum. Sadece moralim çok bozuk...
Moralini bozma hemen biliyorum söylemesi kolay da işini bilen bir dr a yorumlatman gerekiyor %6 dediğiniz bebeğin kanıniza karışan dna sı risk ile ilgili bir veri değil.drunuzu arayıp konuşun bence inşallah güzel haberler alırsınız 🙏🏻🧿💕

Merhaba, hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza insallah. Bahsettiğiniz ağrı bende de var hatta sabahları o ağrıyla uyanıyorum. Bende reflu var o yüzden olabileceğini düşündüm tam dediğiniz yerde sanki bıçak saplanıyor gibi bi ağrı bir süre kramp gibi orada kalıyor. Ben aşırı geç saatte yememeye, yemekten sonra hemen uzanamayaya dikkat ediyorum
Ay evet evet aynı bu şekilde bir ağrı özellikle yemek yedikten sonra oluyor doktora sordunuz mu peki veya ilaç falan kullanıyor musunuz? Teşekkür ederim cevabınız için insan ister istemez endiseleniyor

Kızlar merhaba kızdan erkeğe dönen cinsiyetler gördüm yahu :) benim de bugün kontrolüm vardı 16.haftadayız. Her gidişte soruyoruz yüzde 80 kız oranı veriyordu hep bugün yüzde yüz dedi :) kanaması olan arkadaşlarım benim hala devam ediyor o yüzden sık kontrole gidiyorum. Doktor kanama devam ediyor mu dedi bugün güldüm evet dedim. Niye gülüyorsun diyor. E alıştım artık dedim :) perinatalog kontolüm olacak benim de doktorum ben de yapıyorum ama senin kanama alanın var dedi araştırma hastanesinden sıra alacağım

Kızlar merhaba kızdan erkeğe dönen cinsiyetler gördüm yahu :) benim de bugün kontrolüm vardı 16.haftadayız. Her gidişte soruyoruz yüzde 80 kız oranı veriyordu hep bugün yüzde yüz dedi :) kanaması olan arkadaşlarım benim hala devam ediyor o yüzden sık kontrole gidiyorum. Doktor kanama devam ediyor mu dedi bugün güldüm evet dedim. Niye gülüyorsun diyor. E alıştım artık dedim :) perinatalog kontolüm olacak benim de doktorum ben de yapıyorum ama senin kanama alanın var dedi araştırma hastanesinden sıra alacağım

Canım senin kanama mı lekelenme mi oluyor? İyi alışmışsın ben hiç alışamadım hala. Buarada bende her hafta gidiyorum doktoruma. Aslında 2 haftada bir gel diyor ama içim böyle rahat ediyor.
Bana 12. Haftada %90 kız dedi 13.de erkek gibi dedi. 😂
Buarada senin detaylı ultrason içinmi perinatolog yapacak

Nerde yaşıyorsun haseki araştırma hastanesi Ali Çetin tavsiye ederim eğer İstanbul’daysan😊 evet o pipiyi nasıl kordon sanıyorlar aklım almıyor onlardan biri benim🤣🤣

17.haftadan selam canlar şu iki günde daha çok çıktı sanki göbeğim ama midem daha sis gibi sebebini çözemedim 😂 nasılsınız bakalım
Ayyy aynı benim göbiş gibi maşallah bebisinle sana saglikla buyusun insallah💐 oglumda daha gec cikmisti gobegim ama o zaman zayiftim smdi kilo alimim az ama gobisim belli olmaya basladi, mayo bile aldim hamis giyerim diye🥰 insallah plesantamda cikar yukari rahatlar icim aktivitelerimi yaparim

Nerde yaşıyorsun haseki araştırma hastanesi Ali Çetin tavsiye ederim eğer İstanbul’daysan😊 evet o pipiyi nasıl kordon sanıyorlar aklım almıyor onlardan biri benim🤣🤣
Ya senin demi üçüncü oğluşun geliyor . ❤️😊Benim de iki oğlum var senin belirtilerinden umtlaniyordum kız diye 😁 hayırlısı olsun ama haftan da baya var nasıl karıştırdılar anlamiyorum

Ayyy aynı benim göbiş gibi maşallah bebisinle sana saglikla buyusun insallah💐 oglumda daha gec cikmisti gobegim ama o zaman zayiftim smdi kilo alimim az ama gobisim belli olmaya basladi, mayo bile aldim hamis giyerim diye🥰 insallah plesantamda cikar yukari rahatlar icim aktivitelerimi yaparim
Zaten ikinci üçüncü gebelikler de daha çabuk belli ediyormuş kendini benim de 2 buçuk sene oldu doğum yapalı daha toparlanamadan tekrar hamile kaldım 🙈 çıkar çıkar annesi içini ferah tut sağlıkla kucaklayalım minikleri 😍
Ya senin demi üçüncü oğluşun geliyor . ❤️😊Benim de iki oğlum var senin belirtilerinden umtlaniyordum kız diye 😁 hayırlısı olsun ama haftan da baya var nasıl karıştırdılar anlamiyorum
Bende çok umutluydum bu sefer çok farklıydı belirtiler vs ama hala kızmış gibi hissediyorum ne yalan soylim detaylıya kadar cinsiyet netleşmeyecek bende 😂 insallah senin kesin kızdır Rabbim onu da tattırsın 😍 bende ona anlam veremiyorum ya 15 de kız deyip bir hafta sonra nasıl erkeğe dönüşü yapılır

Zaten ikinci üçüncü gebelikler de daha çabuk belli ediyormuş kendini benim de 2 buçuk sene oldu doğum yapalı daha toparlanamadan tekrar hamile kaldım 🙈 çıkar çıkar annesi içini ferah tut sağlıkla kucaklayalım minikleri 😍

Bende çok umutluydum bu sefer çok farklıydı belirtiler vs ama hala kızmış gibi hissediyorum ne yalan soylim detaylıya kadar cinsiyet netleşmeyecek bende 😂 insallah senin kesin kızdır Rabbim onu da tattırsın 😍 bende ona anlam veremiyorum ya 15 de kız deyip bir hafta sonra nasıl erkeğe dönüşü yapılır
Aynen 12 felan desen yanılma payı varda 15de nasıl yanılıyor anlamadım hayırlısı aynen detayliya kadar hazırlık yapma bnce 😁 Allah'ım hayırla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.senin diğer oğlunda küçükmüş

Back
X