• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Selam kizlar, bende bugun kontrole gidebildim 12+4 idi 13 haftalik gorundu ultrasonda. Kan da verdim ikili test icin. Doktorum 7,8 gunde cikar dedi kan biriminden 15 gun dediler. Bakalim kac gunde cikar. Bi daha 16.haftamda gidecegim. Bulanti haric bi belirti kalmadi bende hafifledi iyice. Bir de d vitamini verdi, benden haberler bu kadar 😊 cinsiyetten henuz haber yok 😅

16.haftada kasık ağrılarım arttı var mı ben gibiler acaba? Bütün gün dinlendim sonra bi yürüyüşe çıkayım dedim adım attıkça ağrıdı sanki

Ay evet evet aynı bu şekilde bir ağrı özellikle yemek yedikten sonra oluyor doktora sordunuz mu peki veya ilaç falan kullanıyor musunuz? Teşekkür ederim cevabınız için insan ister istemez endiseleniyor
Ben doktora sormadım da hamilelik öncesi gittiğim gastroenteroloji doktoru vardı, hamilelik düşündüğümü söyleyince bu tarz ağrılar yaşayabileceğimi söylemişti. Bence zararı yok çünkü gebelik öncesi de oluyordu bana, bazi mide ilaçlari gebelikte kullanılıyor, ben kullanmıyorum şu an gebelik öncesi bırakmıştım ama siz doktora danışıp kullanabilirsiniz bence eğer dayanılmayacak gibi olursa.

kızlar baş ağrısı için neler önerirsiniz sabahtan beri burnum tıkalı başım çatlıyo parol içmek istemiyorum 😔

Merhaba arkadaslar 14+5 haftalik hamileyim sanirim dogumum kasim ortalarinda olacak adanada kucuk kesi ile estetik dikiş ile sezeryan ameliyati yapacak doğum doktoru bilen varmidir?

Ya senin demi üçüncü oğluşun geliyor . ❤️😊Benim de iki oğlum var senin belirtilerinden umtlaniyordum kız diye 😁 hayırlısı olsun ama haftan da baya var nasıl karıştırdılar anlamiyorum
Senin de üçüncü sanırım canım. Belirtilerin ne durumda farklılık var mı diğerleriyle 😀

Hiç kimseyle görüşmedim. Görüşecek halim de kalmadı açıkçası. Amniyosentezden korkuyorum zaten onun riskleri de farklı.
Merhaba, mesajlarınızı gördüm. İnşallah en iyi haberleri alırsınız. Kaçıncı haftanızdasınız ? Amniyosentez hakkında bilgim yok ama haftanız sebebi ile cvs yaptıracak olursanız daha önce 2 kere yaptırmış biri olarak lütfen içinizi ferah tutun 🌸

uyumayı denicem belki de migren var bilmiyorum hamileyken ağrıyınca korkuyo insan🥺
Geçen hafta bende de oldu üst üste evdeki tüm ışıkları kapattım karanlıkta oturduk🥺 tansiyona bağlı değilse migrendir canım. Burnum da tıkalı demişsin o da yapar baş ağrısı zaten :( Ağrı kesici içememek çok zorluyor insanı inşallah yarına bir şeyin kalmaz🙏🏻

uyumayı denicem belki de migren var bilmiyorum hamileyken ağrıyınca korkuyo insan🥺
Canim neden parol icmemek icin direniyorsun😔 ben uc kez ictim simdiye dek bir ara cok basagrilarim oluyordu, sukur duzenli magnezyuma baslayinca gecti 🙏🏼 o donemde gunde 4 taneye kadar parol alabilecegimi soylemisti doktorum

Aynen 12 felan desen yanılma payı varda 15de nasıl yanılıyor anlamadım hayırlısı aynen detayliya kadar hazırlık yapma bnce 😁 Allah'ım hayırla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.senin diğer oğlunda küçükmüş
Hehh işte 13 de kız dedi zaten inanamadım 15 de inanup herkese söyledim şimdi değişti diyemiyorum ailelere bile 🙈 amin canım sağlıkla insallah 🙏 evet küçük ya en çok o etkilenecek gibi

Back
X