canım geçmiş olsun ben de yeni atlatıyorum Covid oldumkızlar grip oldum ve ağır geçiriyorum normalde, nasıl hızlıca atlatabilirim önerileriniz var mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım geçmiş olsun ben de yeni atlatıyorum Covid oldumkızlar grip oldum ve ağır geçiriyorum normalde, nasıl hızlıca atlatabilirim önerileriniz var mı![]()
Ayyy ben de Eskişehir’de yaptırdım, darısı başıma inşallah çok sevindimKızlar 1 ay sonunda fetal sonucum çıktı çok şükür düşük risk![]()
Ben doktora sormadım da hamilelik öncesi gittiğim gastroenteroloji doktoru vardı, hamilelik düşündüğümü söyleyince bu tarz ağrılar yaşayabileceğimi söylemişti. Bence zararı yok çünkü gebelik öncesi de oluyordu bana, bazi mide ilaçlari gebelikte kullanılıyor, ben kullanmıyorum şu an gebelik öncesi bırakmıştım ama siz doktora danışıp kullanabilirsiniz bence eğer dayanılmayacak gibi olursa.Ay evet evet aynı bu şekilde bir ağrı özellikle yemek yedikten sonra oluyor doktora sordunuz mu peki veya ilaç falan kullanıyor musunuz? Teşekkür ederim cevabınız için insan ister istemez endiseleniyor
13 haftadayim bende de var şiddetli değil ama hissedilir bir ağrı ozellikle otururken kalkerken anı birşey yapar Ken daha çok belli ediyor16.haftada kasık ağrılarım arttı var mı ben gibiler acaba? Bütün gün dinlendim sonra bi yürüyüşe çıkayım dedim adım attıkça ağrıdı sanki
ya hele zaten aniden yataktan kalkayım falan direkt kasılıyor bi tarafım13 haftadayim bende de var şiddetli değil ama hissedilir bir ağrı ozellikle otururken kalkerken anı birşey yapar Ken daha çok belli ediyor
Kahve veya karanlık bi odada uyumak diyeceğim. Kahve bende çok kısıtlı olduğu için sessiz ve karanlık odada uyumuştum iyi gelmiştikızlar baş ağrısı için neler önerirsiniz sabahtan beri burnum tıkalı başım çatlıyo parol içmek istemiyorum![]()
ağrıdan uyuyamıyorum sabah 9'dan beriKahve veya karanlık bi odada uyumak diyeceğim. Kahve bende çok kısıtlı olduğu için sessiz ve karanlık odada uyumuştum iyi gelmişti
Muhtemelen uykusuzluk da var üstünde, kendini zorlasan belki gelir şimdi saat geç oldu nispetenağrıdan uyuyamıyorum sabah 9'dan berisütlü türk kahvesi de içtim ama bişey değişmedi
Senin de üçüncü sanırım canım. Belirtilerin ne durumda farklılık var mı diğerleriyleYa senin demi üçüncü oğluşun geliyor .Benim de iki oğlum var senin belirtilerinden umtlaniyordum kız diye
hayırlısı olsun ama haftan da baya var nasıl karıştırdılar anlamiyorum
uyumayı denicem belki de migren var bilmiyorum hamileyken ağrıyınca korkuyo insanMuhtemelen uykusuzluk da var üstünde, kendini zorlasan belki gelir şimdi saat geç oldu nispeten
Merhaba, mesajlarınızı gördüm. İnşallah en iyi haberleri alırsınız. Kaçıncı haftanızdasınız ? Amniyosentez hakkında bilgim yok ama haftanız sebebi ile cvs yaptıracak olursanız daha önce 2 kere yaptırmış biri olarak lütfen içinizi ferah tutunHiç kimseyle görüşmedim. Görüşecek halim de kalmadı açıkçası. Amniyosentezden korkuyorum zaten onun riskleri de farklı.
Geçen hafta bende de oldu üst üste evdeki tüm ışıkları kapattım karanlıkta oturdukuyumayı denicem belki de migren var bilmiyorum hamileyken ağrıyınca korkuyo insan![]()
Canim neden parol icmemek icin direniyorsunuyumayı denicem belki de migren var bilmiyorum hamileyken ağrıyınca korkuyo insan![]()
Burnum tıkalıyken tuzlu suyu enjekte ediyordum burnuma çok iyi geliyordu deneyebilirsinuyumayı denicem belki de migren var bilmiyorum hamileyken ağrıyınca korkuyo insan![]()
Hehh işte 13 de kız dedi zaten inanamadım 15 de inanup herkese söyledim şimdi değişti diyemiyorum ailelere bileAynen 12 felan desen yanılma payı varda 15de nasıl yanılıyor anlamadım hayırlısı aynen detayliya kadar hazırlık yapma bnceAllah'ım hayırla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.senin diğer oğlunda küçükmüş